TARGUL DE TOAMNA NEHOIANA,CA LA MAMA ACASA!

Ieri  in restaurantul de la Hanul Nehoiu, s-a deschis Targul de Toamna, care are in spate mai multe editii ,semn ca traditia s-a asezat la Nehoiu , iar  oameni harnici si priceputi s-au intrecut in preparate, care mai de care mai delicioase, intocmai "ca la mama acasa".Trebuie remarcat, pe langa frumusetea exponatelor , straduinta echipei de la Cooperatie ,condusa de  inimoasa Mariana Baietelu si priceputul Gheorge Bratucu.Ii salutam si ii felicitam ,in speranta ca ne vor oferi multe editii de acum inainte.

Comentarii

  1. Bravo pentru initiativa. E multa migala in ceea ce au facut cei de la han si apreciem. Sa nu se supere nimeni insa, dar e bine sa mai "fure" si de la altii si sa isi arunce un ochi pe la alte targuri. Imaginea conteaza 80%, abia apoi gustul. La modul de prezentare e bine sa mai lucreze si cand fac poza de panou, sa nu se vada in fundal WC. Nu am vrut sa fiu rau. Si va mai spun chiar daca nu va intereseaza poate, ca veti capta mult mai mult interes daca nu mai permiteti ciorovaieli de precupeti. Ba una corecteaza la gramatica, altul ne pune la curent cu termenii stiintifici, macar jignirile cu referire la sexualitate puteati sa nu le permiteti. Daca aveti feciorul ziarist intrebati-l cat de mult va poate trage in jos balacareala. Dvs vreti sa mergeti pe seriozitate si pe incredere ca presupun ca nu aveti banii celorlalti. Mie unul imi place sa citesc stiri despre Nehoiu dar nu cu genul acela de comentarii. Daca doriti sa continuati in politica si mai ales sa avansati, trebuie sa va schimbati stilul. E doar parerea unui votant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte corect ce spuneti dvoastra,dar va rog sa va ganditi,si acest mesaj al dvoastra l-am publicat, chiar daca mi se adresa mie .L-am publicat pentru ca eu cred ca este valabil pentru toata lumea,pentru cei care te scuipa cand tu le vorbesti de gesturi civilizate, pentru cei care doar vin pe aici se informeazqa.Presa locala care se inspira de pe acest blog nu face stire din comentariile publicate pe aici, ci numai din postarile mele,ele se pare sunt credibile. Mesajul mi-l transmit prin postare, restul sunt pareri,stare de spirit ,sau mesaje de la cineva , pentru nu stiu cine.Unul crede ca este mai interesant sa faca pe grozavul, vanand greseli de ortografie,altul are o alta parere ,care este nenorocirea?Eu vorbesc de scoala,de spital,de drumuri, iar dumnealor imi vaneaza greselile, desi in textul cu pricina face doua trei greseli la fel de grave.Toata lumea este preocupa de imaginea mea ,de cum ar trebui sa fiu dar , nimic despre ce fac si ce ar trebui sa fac.In speranta ca m-am facut cat de cat inteles, eu va multumesc pentru sfaturi si voi incerca sa tin cont de unele dintre ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta este exact problema de care va spuneam. Imaginea dvs se construieste aici. Presa judeteana extrage exact partea interesanta, aici lasa vulgaritatea. Este presa profesionista. La Sansa nu se mai conteaza de multa vreme iar la celelalte ziare nici atat. Intotdeauna trebuie sa tineti cumpana dreapta intre imagine si functie. Calitatea nu creste cu functia ci cu instrumentele cu care lucrati. Ignorati jignirile aduse dvs. dar nu le dati drumul nici celor care nu vi se adreseaza. Nici nu e corect. Stiti, oamenii tineri si cu forta trebuie sustinuti, dar acest lucru nu este posibil cand tocmai dvs impartiti electoratul in doua. Simpatizantii vi-i asigurati din tactul cu care veti sti sa va prezentati. Ma iertati, sunt un tip tehnic, vad lucrurile din perspectiva funtionalitatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa va spun unde este greseala dvs. Acum ma veti injura dar mai tarziu va va folosi. Nu e necesar sa imi publicati comentariul, e bine daca il analizati dvs. Pe celalalt blog cu replici a fost agitatie la inceput. Daca observati, contorul a cam stat de cateva saptamani in jurul nr. 900. Doamna care a atras atentia asupra unei greseli ( e una singura daca sunteti corect) a fost animata probabil de o mica infumurare specific feminina, a vrut sa arate ce spirit de observatie are, dar dvs in momentul in care ati dat drumul mesajului ei ati indreptat atentia automat catre acel blog. O greseala imensa. Cu cat ramane necitit, cu atat e mai bine. Eu sunt obisnuit sa gandesc in virtutea fizicii, cauza-efect. De aceea insist sa analizati bine. Pe moment va bucurati ca i-ati dat peste nas celuilalt blog dar e o bucurie care nu se contorizeaza cu plus pentru dvs. Este universal valabil principiul adevarului relativ. Nu detineti dvs adevarul absolut. daca stai si citesti pe celalalt blog esti tentat sa crezi ca e adevarat si chiar daca nu este, cel putin se creeaza imediat semnul de intrebare si alternativa. Unele greseli de acolo pot fi intentionat strecurate, tocmai ca sa reactioneze cititorii dvs. Moment fatal. Galagia si jignirile sunt pentru gazete sportive. daca vreti sa faceti ceva bun, incepeti prin a va prezenta singur, nu inconjurat si sustinut de galagiosi. Ati sesizat ca s-a schimbat directia in politica, sper. Va salut si numai bine! Apropo de un comentariu de aici sau de pe celalalt blog, nu mai stiu bine, sa stiti ca e o farama de dreptate, fara sa va dati seama Sandu Corcodel va foloseste . Sunt zvonuri ca el va infiinta Miscarea Populara la Nehoiu si fara sa va dati seama, pentru el adunati acum simpatizanti. La momentul potrivit va culege ce semanati dvs acum. Fiul lui nu e intamplator in preajma dvs. O seara buna. S.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit doua comentarii pe care nu le public,sunt doar pentru mine.Le multumesc.Voi tine cont de ele, in masura in care modul meu de a gandi si a actiona se pliaza pe observatiile din ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Schimbarea stapanului de pe strada fructelor aduce cu sine si caderi ale unor firme pana nu demult prospere. Una care in vremurile ei de glorie 2004-2008 avea in jur de 100 angajati , rulaj de 2 milioane de euro si era atenta cu primarul si viceversa. In prezent 3 sau 4 angajati. A doua la fel de exploziva, 45 -50 de angajati, cunoscuta in toata tara, sustinatoare pe fata a vechiului edil, astazi pe lista ANAF de executare silita pentru datorii de 2,6 miliarde. Nu mai vorbim de firma de casa care traia in exclusivitate din contractele cu primaria si scolile. Ar mai fi 2-3 exemple. Nu stiu daca este un lucru rau sau nu are legatura cu caderea regimului, dar stiu sigur ca multe familii regreta pierderea locului de munca. Daca se poate trage o concluzie poate ar fi ca de multe ori politica dauneaza afacerilor, in special firmelor facute la comanda sau atrase de mirajul protectiei demnitarilor...

    RăspundețiȘtergere
  7. Posibil sa aveti dreptate ,dar cand afacerile tale se bazeaza doar pe contracte cu statul, iti asumi nu numai ca se schimba stapanul ,dar si situatii de blocaj economic si financiar, ca cel pe care-l traim.Bine ar fi sa se lucreze ,pentru ca dupa ce Compania de Apa, termina lucrarile in Nehoiu, se pune intrebarea, ce investitii vin?.Noi le asteptam.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări