SA-I CUNOASTEM MAI BINE II !

                                                   Astazi - Cosmin Zota -Multistar Nehoiu

Figura importanta in peisajul economic nehoian, Cozmin Zota s-a impus in ultimii ani ca un important om de afaceri, ambitios, serios, un om care tinteste mult mai sus. Constient fiind ca pentru asta investitia este cheia succesului, dl Cozmin  Zota  face sa se intample asta. Dupa ce incheie anul 2012 cu un profit de 600000 ron si 35 de salariati,  in anul 2013 investeste alte cateva sute de mi  de EU si creeaza 11 noi locuri de munca. Cu alte importante investitii in municipiul Buzau, dl Cozmin Zota tinteste un loc de frunte in topul firmelor din judeteul Buzau, nu numai in zona Nehoiu si a Vaii Buzaului. Unul din tinerii oameni de afaceri care isi canalizeaza energiile, atat in folosul propriu, cat si in interesul comunitatii din care provine. Expansiunea economica de care se bucura la acest moment, nu l-a facut sa fie insensibil la nevoile comunitatii, donand importante sume de bani la institutiile care au mare nevoie de asa ceva (spital, dispensare, scoli, biserici ) fiind si un la fel de important sponsor, pentru actiuni culturale si educative.
Considerand ca este si poate fi si in continuare un motor al economiei nehoiene, va propunem sa aveti in vedere in a aprecia sumele pe care le vireaza la bugetul de stat, locurile de munca create si posibilitatile de dezvoltare in viitor. Nehoiu are nevoie de oameni ca el. Gala Proiect Nehoiu se anunta anul acesta mai palpitanta, plina de surprize si noi participanti.

Comentarii

  1. Da cosmin este un om de afaceri autentic si este adevarat ce spuneti despre el.Lumea trebuie sa cunoasca si aceasta fata a oamenilor de afaceri.Bine ca sunt si ce bine ar fi, sa fie cat mai multi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ok! de acord si ma bucur ca exista oamenei care se gandesc sa ofere locuri de munca...mult succes in continuare!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De acord,este un om de afacaeri ambitios si apreciez efortul facut pentru a forma locuri de munca. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări