LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE SFANTULUI DUMITRU!

Fie ca astazi in aceasta zi de sarbatoare sfanta ,sa aveti parte de fericire,sanatate si mult noroc.La multi ani celor care poarta numele sfant ,la multi ani nehoieni ,la multi ani tuturor romanilor!Sa fiti fericiti!

Comentarii

  1. in sfarsit o veste buna, primarul din Nehoiu cercetat penal pt conflict de interese...si-a dat bani din primarie propriei firme ! bravos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ester o veste buna dar nici nu ne aflam in fata unei hotarari judecatoresti.Doru M

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cate se aude, ar fi mult mai multe dosare pe la parchetele din Buzau,Ploiesti si chiar mai sus.Asta se pare ca e o mica jucarie pe langa ce va urma.Ce sa faci ?Primaria nu-i srl.Echipa slaba tare de tot acolo.Nu-l plang pe Corcodel si nici nu mi l-as mai dori dar ...au un punct comun -Cojocaru-nu-i cu noroc pentru niciunul.

    RăspundețiȘtergere
  4. AHA, E UN ZVON DIN PARTEA A.N.I....SE TIN DE SOTII DOMNII DE ACOLO... FAC GLUME PROASTE CU PRIMARII...

    RăspundețiȘtergere
  5. Asistam la aceleasi razboaie interminabile pe scena politica a orasului. Nu cred ca voi vedea ziua in care sa va asezati la o masa sa gasiti impreuna solutii pentru Nehoiu.Sunteti imaturi, stimati fosti sau actuali conducatori ai acestui mic oras de munte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai asta cu impacaciunea ! De ce sa-i vezi domnule pe toti la o masa ? Ce solutii domnule, visati ? Pai toti se gandesc numai ce sa mai fure, pentru asta doar cauta solutii. Lasa-i asa despartiti sa se mai dea in gat unul pe altul, altfel stam ca prostii si nu mai aflam nimic.

      Ștergere
  6. Pentru mine este o veste buna ca justitia a inceput sa functioneze si in Romania. Daca tara asta se afla in starea dezastruoasa in care se afla, in mare masura se datoreaza coruptiei din politica si justitie, increngaturii din aceste doua zone in defavoarea banului public. In ce priveste politica si administratia nehoiana, raman la parerea ca pentru domnul primar este o palarie prea mare conducerea unei societati comerciale puternice cu mana altuia, conducerea unei obsti proprietara de paduri si a unei primarii de oras toate in acelasi timp. Nu exceleaza la capitolul capacitate intelectuala si inteligenta,neajunsuri dublate de o autosuficienta bazata pe bani si o imaginara influenta . Sper sa nu caute solutia cea mai rea la ultima problema cu legea, adica modificari prin acte. Baietii destepti au facut copii de pe originale. S-a inconjurat de oameni pe care-i crede foarte inteligenti pentru ca ei folosesc termeni juridici pe care el nu-i intelege. Acestia il vor duce incet incet in probleme grave cu legea pentru ca el nu studiaza, nu citeste nu se documenteaza, se lasa pe mana altora. Si daca ar citi probabil nu prea ar intelege. Ar fi fost bine sa se ocupe ori numai de primarie ori de afaceri. Tentatia e mare.... A 226(r2).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări