Anunt

Vand teren in Nehoiu.
Zona Fluierasi (langa bazinul cu apa) 2800m2 , Acces la utilitati, drum auto, carte funciara - pret negociabil. 
Pentru detalii 0754451717

Comentarii

  1. Cam slaba activitatea la comentat si ramane blonda de la P.S.D. fara paine ca ea ne duce comentariile pe masa primarului si pentru asta e platita din banii primariei, ajutor social vezi doamne. Corcodele nimic nu s-a schimbat tata, de cand ai plecat

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta este, nu am inventat noi roata. Pe Crocodilu iti tabarati toti cu gura ca are protejatele lui la ajutor social, ca toate doamnele cu haine de firma sunt pe stat la 416, acum e altcineva la butoane dar s-a schimbat doar lista. Tot noi ducem in spate doamne si domni care nu suprta munca. Apropo domnule consilier Muzgoci, cand erati in opozitia Crocodilului ii cereati sa afiseze listele la panou. Iar in campanie ati scris negru pe alb transparenta totala la ajutoare sociale. Eu va dau un sfat desi sunt mai mic de ani: Haideti sa vedem cine ia ajutoare in bani si sa vedeti cati bani s-ar strange pentru mancarea si medicamentele bolnavilor pe luna. Poate sunt eu mai naiv dar ar trai spitalul asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru primul comentariu nu am pre multe de spus, pentru ca nu vad ce as putea spune.Cineva imi reprosa ca as avea ceva cu salariatii primariei bla ,bla si ca i-am cerut eu primarului sa-i dea afara-NICIODATA.Eu am cerut ca acestia sa nu faca politie politica cu nimeni si atat.Apoi nu decid eu nimic acolo-NIMIC -chiar daca lipsit de modestie as adauga urmatoarele cuvinte -si se vede.In rest va pot spune ca mai nou, s-a demarat constituirea asociatiei comunelor cu scopul ajutorarii spitalului si asta este un lucru bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin oras se aude ca directoarea spitalului il aduce pe Domnul Dan Puric la Nehoiu intr-un spectacol ca sa adune bani pentru spital. Daca e adevarat speram ca primarul si consiliul local s-o scuture si s-o trezeasca la realitate. Pe Puric nu il aduci l Nehoiu sa-ti adune bani cu caciula pentru spital. Madam, du-te la mai marii tai si adu-le aminte ca au PROMIS au GARANTAT ca spitalul va merge si casa de cultura va fi reabilitata. In fata unei mari adunari de pesedisti si penelisti, la Roza la restaurant penelistii au garantat aceste lucruri. Ei sa salveze spitalul. Puric a fost prigonit de fostul primar. Actualul il va chema atunci cand va avea o sala cu care sa nu-i fie rusine. Puric nu e dresorul de maimute sau de serpi, care sa dea spectacol intr-o pestera. Si nimeni nu va cere bani nehoianului la usa ca sa-l vada pe Puric in Nehoiu. Sa zicem ca se scot 25 de milioane cu sala arhiplina. Ce faci, madam director cu ei? Cat timp iti ajung? E foarte mare compromisul pentru aceasta suma. Du-te la penelisti la Buzau si zi-le sa nu mai vrea vreodata voturi de la Nehoiu, daca nu salveaza spitalul si casa de cultura. Schimba cineva directoarea asta de la spital sa aduca un manager care sa gandeasca ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul, dar aici nu aveti dreptate.Dl Puric vrea sa vina si asta i-a fost dorinta atunci cand a fost pacientul spitalului.El nu vine nici pentru dna directoare ,nici pentru dl primar ,el vine pentru orasul in care s-a nascut si vrea sa ne faca si pe noi ,sa fim solidari cu nevoile noastre si cu durerea celorlalti.Asta ar cam trebui sa fie mesajul.De data asta face foarte biner dna directoare si trebuie incurajata pentru asta.Orice discutii cu iz politic, il va indeparta pe acest mare om de cultura ,de noi si nevoile noastre.Va rog eu ,hai sa incercam sa nu mai impartim lumea in doua ,ai lu"ala si ai celuilalt,ne va fi mult mai bine.Sper sa nu ma injurati.

      Ștergere
    2. Nu va injur dar cat considerati ca va ajunge din suma adunata de pe bilete? Mai mult de 2500 roni nu se aduna. Spitalul nu poate functiona cu cheta publica. Iar Domnul Puric merita invitat in alt cadru

      Ștergere
  5. Asa este, dar vreau sa va spun ca spitalul aduce bani din asigurari, numai ca intretinerea lui este mai greu de suportat si atunci are nevoie de bani.Apoi ,gaselnita legala cu asociatia comunelor, nu este o idee rea si nici unica sau originala ,au mai facut si altii asa ceva.Este o practica.Dupa aceea sau in acelasi timp, dar cu multa grija ,il putem onora asa cum trebuie si asa cum merita pe dl Dan Puric.

    RăspundețiȘtergere
  6. DAN PURIC NU ESTE NASCUT LA NEHOIU, AR TREBUI SA FITI MAI BINE INFORMAT ! DIN PACATE PENTRU EL A DEVENIT UN FANATIC MISTIC IN ULTIMUL TIMP. ESTE UN MARE OM DE CULTURA CARE A DERAPAT REGRETABIL SPRE O ZONA OCUPATA IN GENERAL DE PARINTELE CLEOPA, PAVALOAIE, ARGATU, STANILOAIE,ARSENIE BOCA ,IUSTIN PARVU ETC. SPUN REGRETABIL PENTRU CA AMESTECA LUCRURILE INTR-UN MOD DEA DREPTUL HILAR. DAR SUNT SIGUR CA VA AVEA AUDITORIU SI SCOPUL ESTE UNUL NOBIL... DALAI LAMA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va respect punctul de vedere ,dar GRESITI AMARNIC.Eu zic sa va mai ganditi.Oare Petre Tutea, care fusese un ateu convins, dupa ce in inchisoare l-a descoperit pe Dumnezeu ,era un ganditor sau un fanatic mistic?

      Ștergere
  7. IN INCHISOARE TIMP DE 13 ANI SIGUR UN GANDITOR NU ARE LA CE MEDITA DECAT LA DUMNEZEU. DACA IL RESPECTATI ATAT DE MULT PE TUTEA SUNTETI PROBABIL DE ACORD(SI EU SUNT) CU VORBELE LUI : AM FACUT 13 ANI DE PUSCARIE PENTRU UN POPOR DE IDIOTI ! EU NU SUNT ATEU, SUNT CONVINS CA DUMNEZEU EXISTA. TOTUSI DAN PURIC IN ANUL DE GRATIE 2013 INDEAMNA PREA MULT LA PROSTERNARE SI ASTEPTAREA AJUTORULUI DIVIN SA NU MURIM DE FOAME IN LOC SA NE INDEMNE LA MUNCA... STIU CA ATI FOST ACUM CATIVA ANI CU NISTE AJUTOARE LA SINISTRATI, AVETI SI ARTICOLE PE BLOG, CE PREOT A VENIT CU DUMNEAVOASTRA? BISERICA E PRIMA LA CERUT FONDURI DAR E ULTIMA LA DESCHIS PUNGA SI AJUTAT SARMANII. SI DACA DUMNEAVOASTRA SUNTETI DE ACORD CA MORTII MANANCA SI SE IMBRACA, DE ACEEA TREBUIE SA DAM DE POMANA MANCARE SI HAINE (CONFORM "TRADITIEI" (INVENTATA DE CLER) LA CARE BISERICA ORTODOXA TINE MAI MULT DECAT LA EVANGHELII) ATUNCI SUNT DE ACORD CA DAN PURIC MERITA SA FIE PRESEDINTELE ROMANILOR!! CE BLASFEMIE MAI MARE A BISERICII SA VA DAU EXEMPLU DECAT CA SE STA KM LA COZI SA SE ATINGA NISTE MOASTE CAND DUMNEZEU A SPUS : EU SUNT DOMNUL DUMNEZEUL TAU, SA NU AI ALTI DUMNEZEI INAFARA DE MINE !! SE ROAGA LA UN MORT SA-I VINDECE DE BOLI, SA LE DEA SANATATE, SA LE DEA CASTIG. CAND IL AI PE DUMNEZEU SI PE ISUS, CUM SA TE ROGI LA UN OM MURITOR, INDIFERENT CA A FACUT EL IN TIMPUL VIETII ?? NEVOIA DE EVENIMENTE A BISERICII SI DE SARBATORI A FOST ATAT DE MARE INCAT A INVENTAT ZECI SI SUTE DE OBICEIURI DOAR PENTRU A TINE POPORUL IN FRICA SI SCLAVIE SUFLETEASCA.... VA ROG SA MA SCUZATI, M-AM APRINS. CHEMATI-L PE DAN PURIC, CEL PUTIN ESTE UN SUFLET CINSTIT, NU E FATARNIC, CREDE IN CE SPUNE CHIAR DACA INDEAMNA LA ACEEASI INDOBITOCIRE ROMANEASCA... Dalai Lama.

    RăspundețiȘtergere
  8. 3/4 din comentariul de mai sus este extraordinar! Este primitiv si aberant sa te duci sa lasi un milion de euro bisericii, ca sa pupi niste moaste. Pe de alta parte, asta le-a ramas romanilor, se agata de biserica. E drept ca nu se agata si de ceva munca... Dar un om care are o cultura uriasa, nici macar biologic nu poate fi numit indoctrinat sau bigot. El incearca punti de salvare pentru romani, isi iubeste poporul. Are dreptate si cine spune ca nu trebuie invitat in conditii de urgenta si insalubre. El este un musafir de onoare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Drept la replica la "dreptlareplicanehoiu"18 octombrie 2013 la 00:40

    Mesajele lui Doru sunt intotdeauna clare, la obiect, iar tu, in lipsa argumentelor, critici FORMA acestora. Iata doamna "erudita", patetica, sclava la stapanul de pe "Aleea Fructelor" cat esti de agramata:
    "doar de copii nostri", forma corecta este "doar de COPIII nostri", iar asta se invata in clasa a II-a, nu intr-a VI-a.
    Mai ai cel putin 2 (doua) greseli, dar nu pierd timpul cu tine, lasandu-ti "suspansul" de a le descoperi.
    Asa ca pune mana pe manualele claselor I-XII, aprofundeaza-le, urmeaza o facultate de STAT la ZI si abia dupa aceea ai dreptul sa postezi in cyber-space critici. Pe mine personal, nu ma deranjeaza greselile de ortografie, ci sunt interesata de continutul articolelor.
    Ti-ai ales un stapan semi-analfabet care va avea "o mare dezamagire sa vada cat a fost de folosit".
    Scuze, dar nu m-am putut abtine in fata slugarniciei si pupincurismului de care dau dovada concetatenii nostri (cu un singur "i").

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor si doamnelor, eu stiu cine este filologul atoatestiutor ,este unul cu barba slinoasa, care nu stiu de ce.........se tot tine de mine.Voi vedea eu, ce anume de fapt apara el, si dupa aceea vor afla si sefii lui cu ce se ocupa .Ai mei au aflat..Cat de curand, o sa-l aflati.

      Ștergere
  10. Hăhăhăhăhăhă ia uite şi asta cica Cyber-space. Cocoană eşti pe web aici nu te mai da şmecheră.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce cucoana ca e scris de Bogdan Muzgoci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiul meu nu o sa scrie niciodata aici cu anonim.Are alte lucruri de facut si se pare ca timpul nu-i mai ajunge.Asa ca...mai gandeste-te.

      Ștergere
  12. Fratilor ce bine ar fi daca nu ar mai comenta femeile pe aici. Blogul Proiect Nehoiu e interesant daca nu citesti comentariile. Cand deschizi la comentarii imediat trebuie sa dai de destepte care stiu sa scrie si sa citeasca de parca asta e ceva de lux. Asta cu cyber space m-a dat pe spate mor de ras.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ia uite unde statea misoginul ! esti cumva gay ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări