TENSIUNE LA LICEU?

                           
 Articolul de fata nu este o jignire adusa cuiva. Nu vreau sa imi aud vorbe ca as avea ceva personal cu doamna in cauza. Dar daca ar fi sa vorbesc in calitate de nehoian si de parinte ar suna cam asa:
Aud lucruri care ma ingrozesc, sute de milioane de lei vechi  pe termopane care nu au fost puse niciodata dar receptionate, haltere si materiale de forta  cumparate din banii scolii, pentru copilasi de 3-5 ani. HALTERE! Aparate de forta. Si nu e o gluma proasta din cate am auzit. Pentru ce ai cumpara asa ceva ? S-a trecut la educatie spartana la noi in oras? Crestem mici Leonidas de Nehoiu? Nu e bine ce se intampla, eu doar am zis. Pentru a nu se intampla toate astea, trebuie sa iubesti  educatia, elevii, profesorii, si in general SCOALA. Nu e de acceptat sa manjesti o institutie cu un rol esential in societate, poate cel mai important, cu asemenea laturi.

Am mai spus-o  si o repet, cred in educatie, cred in scoala, cred in menirea celor care fac educatie, cred in tinerii care vor face viitorul acestei tari si evident in cazul nostru, viitorul acestui oras! De aceea mi-am permis sa cred ca numirea dnei Cojocaru in functia de director al liceului a fost o mare si imensa  greseala.
Mai ales ca doamna a mai produs astfel de tensiuni in acest liceu si in anii trecuti si cu alti directori. Politica dusa de dna Cojocaru, iuteala cu care si-a schimbat stapanul si problemele pe care le are cu justitia nu o recomanda pentru un astfel de post, atat de onorabil. Zvonurile cum ca ar fi semnat contracte si receptii  la lucrari care n-au existat, o fac mai de graba sa aiba un rol distructiv si nu unul constructiv.
Mai nou, am inteles ca exista si o anume distanta luata de actuala administratie nehoiana fata de domnia sa, lucru care face sa nu fie bine nici pentru profesori, nici pentru elevi, nici pentru Nehoiu in final. De ce? Pentru ca toti  ne dorim un liceu care sa-si faca un nume- pentru ca are potential, un liceu care sa fie mandria orasului.


Comentarii

  1. SE PARE CA PRIMARUL CULEGE CE-A SEMANAT.E INCREDIBIL CUM ACEASTA VESNIC CONFLICTUALA FIINTA ,AVIDA DUPA FUNCTII,DE ACEEA USOR DE MANIPULAT ,FACE IMAGINE PROASTA SCOLII FIIND O POVARA PENTRU NEHOIU.DACA POMENITI DE ACESTE SUME SI RECEPTII,MA INTREB CINE O TINE IN FUNCTIE INCA?RUSINOS!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce nu lasi tu scoala in pace si sa-ti vezi de afacerea ta? Nu mai da curs unor barfe ca sa inceapa iar balacareala pe blog.Adevarati oameni ai scolii promoveaza valoarea atat in scoala cat si in afara ei.Activitatea scolii nu se vede dintr-o discutie la cafenea, pizzerie sau mai stiu eu prin ce baruri.Nu in felul acesta ne sprijinim ci dimpotriva.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sugestiva poza la acest articol...ea seamana cu directoarea, locul seamana cu Nehoiu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ma scuzati ca intreb chiar daca nu e subiectul in discutie dar acum un an pina la alegeri se punea in discutie faptul ca "fostul"pune niste ciobani sa comande intelectualii si era director de centru civic un cetatean care era sub calificarea inspectorilor. el facea si dregea tot el omora ciini el facea vazut si nevazut tot si nimeni nu misca in fata lui. cu cine a fost schimbat cetateanul respectiv? cu o femeie furioasa si vesnic pusa pe cearta, sa ma scuze ca e femeie dar chiar i se potriveste porecla de Tarzan ca nu stiu cum o cheama mi s-a spus porecla dar am asistat la niste scene de mai mare risul pentru primarie. La inceputul verii m-am dus sa imi comand niste tamplarie la sectia de la obor peste puntea din Coasta. Acolo in zona se executa o lucrare ceva din partea primariei. femeia asta , ce era la gura ei, ameninta pe toata lumea ca se duce ea la Florin, atentie la Florin nu la domnul primar si va sti el Florin ca nu este ascultata. Toata vara cit au intins de furtunele alea prin centru trebuia sa avem grija noi trecatorii sa nu dam peste ea ca nu ne mai spalam cu toata apa Buzaului. Adica a ajuns toata lumea sa stie de frica unei femei de serviciu? Am fost la primarie, am vrut sa spun primarului ca nu e deloc in regula sa ne miscam prin centru pe unde vrea femeia de serviciu si mi s-a spus ca domnul primar e in concediu domnul vice e nun mare si oricum sa nu imi pierd timpul ca ei o protejeaza si nimeni nu se atinge de ea. Poate cittit aici domnule primar. Cand aveam 20 de ani proaspat venit din armata ne-a dus la spatii verzi in zona unde e acum casa de cultura, se modificase traseul soselei dupa cutremur. Primarul Popescu era printre noi si ne spunea mereu sa nu deranjam lumea si copiii din mersul lor si din drumul lor. daca pe vremea aia se putea pe vremea asta de ce nu se poate ca lucrarile sa fie supravegheate de oameni cu carte si cu bun simt? Un sfat daca doriti nu sunt impotriva promovarii femeii dar daca nu are habar de organizarea muncii nu puneti sef pe oricine si e potrivit un barbat. N.M.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu lasi Dorule scoala in pace .De ce-ti pasa de scoala fiidca acolo a fost adusa cea mai mare specialista(in a lua spaga de la suplinitori si nu numai).De ce-ti pasa de banii publici fiindca acolo vegheaza cei care stiu cum sa-i cheltuie...vai mama noastra cand vezi cine conduce scoala si cum -ce relatii au fost intre ei nu de mult timp-vezi filmuletul cu fiica la alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo comentatorul de pe 22, ora 22:22! Asa este, lasati lucrurile sa mearga la scoala si analizati un pic si trecutul sub conducerea celuilalt director daca vreti sa fiti obiectiv. Femeia din comentariul lung toata lumea stie e Maria si toata lumea trebuie sa treaca in varful picioarelor pe langa ea. Desi e amuzanta pentru unii cand ia foc pentru mine nu e si nu am chef sa imi sperii copilul ca sa ma iau de ea, sa aiva grija primaria sa o tina in curte.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se cam abate atentia de la problemele scolii.Vorbim de alta Marie cu alta palarie.Sa fie raspandacii sau zvonerii care ne aburesc cu alte Marii.De fapt dupa cum se vede sunt alte probleme mult mai banoase decat scoala.Halal de cei ce conduc atat oraselul acesta cat si tarisoara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonimul care a comentat pe 23 septembrie 2013, la 17:08, mai bine ti-ai speria tu intelectul,nu copilul, punand mana pe o carte de ortografie a limbii romane, pe o carte de gramatica a limbii romane, ca poate ca parinte e destul de rusinos sa scrii "sa aiva". Daca tot aveti pretentia sa va exprimati voi, astia care suferiti de nebagare-n seama, de critici si injurii aduse unei femei/unei persoane, ati face bine sa va priviti in oglinda si sa va intrebati daca VOI, in primul rand, aveti cultura si demnitatea necesara, incat sa aruncati cu vorbe-n vant, sa faceti afirmatii de tot rasu'. GANDITI-VA CAT DE MULT A STAT SA SE GANDEASCA PERSOANA CARE I-A DAT DOAMNEI ACEASTA PORECLA! ma-ntreb, voi sunteti normali la cap sau aveti nevoie de un "concediu" pe la Sapoca?

    RăspundețiȘtergere
  10. MAI MIHAI GHEORGHE,DACA TOT SFATUIESTI LUMEA SA-NVETE LIMBA ROMANA, SE SCRIE "PUNETI"SI NU" PUNE-TI MANA PE TREABA",CA SA NU MAI ZIC DE ALTELE CARE SUPARA URECHEA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A scris corect Mihai Gheorghe, insa nu s-a potrivit semantica... "pune-ti mana pe treaba " este sinonim cu a da noroc cu cel mai bun "prieten"... :))))
      Referitor la tema discutiei, ca dealtel la multe alte teme, ma vad nevoit sa repet : rolul nostru, mai ales atunci ne ne aflam in postura de a influenta deciziii, nu ar trebui sa fie acela de a trage semnale ci acela de a rezolva situatii. Ne putem da noi cu parerea aici pina cand ne dor degetele, nu foloseste la nimic, ba din contra, traim si cu mustrari de constiinta ca ne-a luat-o indexul sau inelarul pe dinainte si am zis ceva aiurea , pripit sau dupa vreo doua beri, despre vreun concetatean, chiar in spatele "anonimatului"... Sunt cateva din motivele pentru care eu, unul, nu am mai scris de multa vreme p-aici, ( la beri am renuntzat de multa vreme, a nu se scoate din context :) ) gandind ca poate ar fi mult mai constructiv sa ma implic in viata "cetatii" devenind un om mai model decat eram, si poate astfel, voi ajunge in postura din care pot rezolva probleme.
      Cu stima A226(r)

      Ștergere
    2. Multumesc ca imi afirmi raspunsul, e ceva adevarat, eu doar am incercat sa vad ce treaba au oamenii acestia cu aceasta femeie, ea isi face treaba, munceste, ba chiar incearca sa faca acest oras frumos, daca voi, astia care sunteti muncitori la aceasta primarie, de ce nu incercati sa indreptati treburile? Voi credeti ca daca imi aduceti injurii ma ''inmuiati'' ba dinpotriva, ma faceti sa fiu si mai aspru, eu doar imi spun parerea, daca mai fac cate o greseala, asta nu inseamna ca sunt analfabet, acestei femei nu ii este rusine sa munceasca, pune mana pe orice , munca sa fie!

      Ștergere
  11. Vechea poveste. Sa moara ala cu mapa si sa conduca ala cu sapa. Ia uite ce atentie se acorda florareselor mai nou. In rest merge struna tot.

    RăspundețiȘtergere
  12. HAI DOMNULE MUZGOCI C-AI CAM INCEPUT SA-I PLANGI DE MILA MAI ALES CA NU DAI COMENTARIILE DECAT CELE CONVENABILE.CRED CA TI-E FRICA.TE DAU ASTIA AFARA SAU TI-E DRAG DE EA ACUM ,CA TE FACEA SI PE TINE ALBIE DE PORCI

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări