SA-I CUNOASTEM MAI BINE!

Asa cum am promis vom incerca sa aducem in atentia dumneavoastra, persoanele propuse in sondajele noastre, oameni care sunt totusi motorul economiei nehoiene, oameni care in incapatanarea lor, se lupta cu vicisitudinile vietii, se lupta cu criza, incearca si reusesc de cele mai multe ori sa o invinga. Foarte multi dintre cei propusi nu fac politica, nu sunt militanti de partid, singura lor politica fiind afacerile, si bine ar fi sa avem mai multi dintre acestia. Cum posibilitatea de creare de noi locuri de munca la Nehoiu, prin aparitia de noi investitori in zona este redusa, trebuie sa-i apreciem si sa respectam pe cei care-i avem. Am facut apel la d-voastra sa dati un vot in functie de niste performante economice, si nu un vot sentimental. Poate impreuna vom reusi sa facem ca atmosfera din orasul nostru, sa fie una de prietenie, de normalitate, bazata pe respect si apreciere a valorilor autohtone.
Soare exista pentru toata lumea, si numai atunci cand se va observa acest lucru, vom avea educatie pe masura, sanatate pe masura, economie performanta, vom putea si trebuiesc deschise larg portile afirmarii, unui tineret dornic, care asteapta sa ii vina randul. Si ii va veni.

Astazi doua nume importante, in, si pentru orasul Nehoiu: Radu Bularca, Nicolae Borsos -Nikmob.



Dl RADU BULARCA - Castigator al unui premiu in anul trecut, dl Radu Bularca este un om de afaceri autentic. Conduce o afacere - poate cea mai complexa din orasul nostru, prin diversitatea firmelor pe care le conduce. Face productie de textile sub brendul propriu, conduce un restaurant de succes- lucru nu la indemana oricui, afraceri de import export, avand conexiuni in toata Europa si a facut primul magazin mare din oras, dupa modelul marilor supermarket-uri din tara. Este un om serios, muncitor, si are o disciplina nemteasca. Sunt calitati care il vor face incontinuare un important om de afaceri ai Nehoiului si ai Vaii Buzaului. Numai pe Tricosib, a inregistrat un profit de 359.358 cu 82 salariati.
Mai are inca o firma de import-export cu un profit la nivelul lui 2012 de aproximativ 600.000. Radu Bularca ramane un important om de afaceri al orasului nostru. A fost foarte deschis si a pus mult suflet in gala de anul trecut caruia i se datoreaza. Atunci si acum a fost bucuros sa poata aduna sub acelasi acoperis toata floarea Nehoiului.

 Dl Nicolae Borsos-NIKMOB Dupa privatizarea Fabricii de Mobila, numele d-lui Nicolae Borsos a fost tot mai des rostit de nehoieni. Mai intai cu circumspectie, dupa care cu mai mult respect, ajungand astazi sa fie unul dintre cetatenii de mare valoare ai orasului nostru. Are aproximativ 600 de salariati in subordine. Asta face ca alte cuvinte sa fie de prisos, cifra vorbind de la sine. Si spune multe despre importanta economica dar si sociala, pe care o are fabrica domniei sale pentru Nehoiu.

Inchei spunand doar ca, anul trecut a primit trofeul" Proiect pentru Nehoiu" desi nu a fost prezent, in aplauzele celor de la gala. Succes dl Borsos, succes Nikmob si actualei echipe de conducere.

Comentarii

Cele mai populare postări