"FEMEIA EUROPEANA INTRE MIT SI REALITATE"!

                         

Sambata si duminica la Vila Roza  ADCN  Nehoiu a derulat un proiect interesant cu titlul de mai sus, si a reusit sa adune sub acelasi acoperis  dar si sub aceleasi impresii , tineri si varsnici interesati de tema , intr-o diversitate de idei si de pareri.Desi nu este subventionata si nu a avut ca partener primaria Nehoiu ,totusi mai multe asociatii din Brasov,Sibiu,Focsani,Gorj si Buzau au fost oaspetii orasului nostru si am descoperit cu  admiratie  ca una din doamnele prezente, plateste salariul si subventioneaza cu alimente si medicamente,  30 de batrani aflati in suferinta de mai bine de un an de zile.Tinere  care bat la portile afirmarii au impartasit din experienta doamnelor mai invarsta, unele in activitate  altele pensionare,  iar diversitatea experientelor fiecaruia a constituit un punct de atractie pentru cei prezenti.Desi politicul a fost  infierat de catre vorbitori , poate uneori pe drept alteori pe nedrept, ca urmare a agresivitatii acestuia de a patrunde oriunde si oricum, am avut onoarea sa fiu oaspetele acestei manifestari frumoase.Dincolo de nocivitatea invocata a politicului ,fara acesta nu se poate, totul depinde de capacitatea fiecaruia de a avea puterea sa spuna atunci cand este cazul  NU! Unii o fac cu demnitate si curaj ,si tocmai in asta consta  sta   frumusetea si puterea democratiei.


Realitatea de azi cred ca difera de cea din anii de dupa revolutie, cand scepticismul oamenilor, privind promovarea  femeilor in functii de inalta raspundere, era exagerat.Astazi femeile detin functii de inalta raspundere in stat,conduc firme de mare anvergura  economica , femeia  este considerata cel putin  egala barbatului, fara nici o exagerare.Au lipsit si rau au facut, autoritatile locale, care cred eu ,ar fi avut de castigat din  experienta acestui simpozion reusit-a bon entendur, salut !

Comentarii

  1. felicitari organizatorilor si invitatilor! Au atata NEVOIE nehoienii de astfel de intalniri! Sper sa nu ajungem in curand sa spunem ca traim in locul in care nu se intampla nimic. Ar fi dureros! Astfel de imprejurari dau prilejul oamenilor sa relationeze,sa se cunoasca si sa se ajute.Problema locurilor de munca este deja mondiala si stim ca avem sansa putine sa o rezolvam pe cea locala in aceasta directie.Dar astfel de lucruri marunte bucura oamenii, ii fac sa inteleaga ca nu sunt uitati.La mai multe de acum inainte! Si nu numai la acest ONG.Stim ca s-au mai infiintat si altele si e pacat sa nu-si aduca aportul ca au destula populatie care poate fi activata in acest mic oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule, te rog cu toata stima citeste cu atentie si ia-ti un timp de analiza a ceea ce iti spun. Stai linistit ca nu voi fi publicat pe o alta pagina dar trateaza te rog serios problema. Blogul dumitale a plecat de mult intr-o directie periculoasa pentru dumneata nu pentru altcineva. Altii au sacii in caruta iar dumneata mergi pe jos pentru ca te incapatanezi sa dai cu pietre in toate geamurile. Fi inteligent si nu te mai lasa dus de mirajul comentaiilor. Te provoaca nebunii cu comentarii care aparent te ridica in slava dar cind va fi sa ai nevoie de ei nu va iesi nici unul dupa dumneata. Ei sunt eroi cind sunt anonimi. Pe de alta parte esti consilier judetean si iti faci zilnic de ras aceasta functie. Noi te-am trimis acolo la consiliu pentru alta treaba. Nu e de neglijat ideea care circula pe la chioscurile din oras ca se va face petitie la consiliu sa se analizeze munca dumitale din teritoriu care consta in acest blog cu comentarii abjecte si cu declaratii soc de-ale dumitale. Indifrent care e relatia dumitale cu partidul la nivel local si cu primarul, esti trmisul acestui oras la Buzau. Dar noi ne-am saturat de mizerii raspandite. Inca o data iti recomand fi inteligent si transforma acest blog in avantajul dumitale nu in latrina publica. Nu te mai antrena in capcane si nu mai face actiuni de partizanat pentru cine stie ce functionara nemultumita si data afara, lasa pe fiecare sa-si duca crucea. Pacat ca nu intelegi. Mare pacat ca fond rau nu ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca ceva stimate domn, ma ierti ca am pierdut sirul ideilor. Celalalt blog aparut este fie ca iti place fie ca nu, tot rezultatul actiunilor dumitale. Pentru ca ai fost impartial si ai judecat cu masura incorecta. De acea e bine sa refaci continutul si forma acestui blog. Nu ma lua in seama treaba dumitale.Daca am vrut sa te sfatuiesc au sarit comentatorii dumitale pe mine ca vreau reclama pentru ginerele meu. Vai doamne! Ei nu au nevoie de o paine, au una. Era vorba ca puteau face ceva gratuit pentru Nehoiu. De altfel au si contactat primaria. Totul e gratuit domnule. Te rog tempereaza-ti furia si vei vedea cate beneficii vei avea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna cu profund respesct va rog sa ma credeti ,nu stiu nimic de niciun ginere ,pentru ca nu am nimic cu nimeni.Nu sunt furios ,pentru ca nu am de ce.Unde vedeti dvoastra rautate in postarea de mai sus,unde vedeti rautate,unde vedeti jignire,unde!?Stiu ca de mult voiau unii sa inchid blogul asta dar sincer nu inteleg de ce!?Apoi,eu semnez tot ce postez, pentru ca nu as avea nici o satisfactie ,daca as spune ceva despre cineva ,fara sa-mi asum.Va rog eu pe dvoastra sa va mai ganditi,pareti mai degraba ca unul, care este in pericol sa-i strice cineva jucaria si atunci reactioneaza emotional.Nu aveti de ce,pe cuvant.Apropo,foarte multi spun "mie imi place sa-i spun omului in fata"dar in realitate .....Chiar sincer, nu cred ca trebuie sa reactionati asa.

      Ștergere
    2. Si inca ceva,am avut foarte multe persoane care au semnat ,mi-au spus ceva si au cerut sa nu-i divulg numele ,si asa am facut.Puteti s-o faceti si dvoastra.

      Ștergere
  4. In spiritul profund balcanico-romanesc, un blog ce se intituleaza "drept la replica" publica articole privitoare la persoane, fara sa acorde ei insisi drept la replica. Se ascund ca niste lasi in spatele anonimatului si nu poti sa le spui nimic decat prin intermediul acestui blog. Desigur se vede acolo mana doamnei care face o miscare politica semicirculara tot timpul dar nu-ti poti da seama daca e de negare sau aprobare. Cuvantul "obraznic" este foarte uzitat de fosta nomenclatura si activistii comunisti impotriva celor tineri care raspundeau in loc sa taca. Indivizii sunt foarte informati cu privire la plata utilitatilor de catre ADCN la primarie, dar le e rusine sa spuna ca reprezinta punctul de vedere al primarului. De parca ar putea sa prosteasca pe cineva. Domnule Florin Lungu mai ganditi-va un pic inainte sa radicalizati acest conflict folosindu-va de un blog anonim. Dumneavoastra sunteti persoana publica ce va avea cel mai mult de pierdut din asta. Folositi parghiile administrativo-politice legale. Astazi se pot crea inca 2-3 bloguri anonime cu viata scurta de pe aparate ieftine luand semnal wireless necodat si nu veti descoperi in veci autorul. Va pot aduce atingeri imaginii dvs. greu surmontabile. Nu deschideti un conflict pe care nu-l puteti stapinii incurajat de cei care nu au nimic de pierdut. Sunteti criticat deocamdata ca administrator al orasului si este firesc intr-o democratie, v-ati asumat asta intrand in politica. Nu s-au spus nici 10 la suta din adevarurile care se pot spune. Mai ganditi-va.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo domnule de la ora 10,28! Este ce voiam sa spunem demult. S-a depasit de mult limita bunului simt. Domnule Doru iti asumi nu numai articolele semnate ci si pe cele anonime ale comentatorilor. Aici dai dovada ori de neglijenta ori de rea vointa. Daca esti obiectiv si drept publici doar comentarii care pot fi demonstrate. Ia vezi daca suni adunarea in fata primariei sa vina toti cei care jignesc primarul sau directoarea scolii cati vin acolo sa spuna cu gura lor da, eu sunt cel care a scris si sustin?

    RăspundețiȘtergere
  6. Culmea nesimtirii: marti ora 00;04 se anunta pe un blog ca vor publica toate comentariile cenzurate de dl. Muzgoci. Marti seara ora 23;52 se publica primul comentariu cenzurat, trimis la Proiect Nehoiu tot in cursul zilei de marti , ora 11;11. Un comentariu vadit jignitor si insultator care chiar ar fi fost cenzurat de oricine. Cum ar veni,cronica unei morti anuntate. Domnilor daca cu dastea va ocupati,nu mai spuneti ca aveti servicii, sunteti ocupati, etc. Domnule Muzgoci, poate asa cum zicea acel mare binevoitor intr-un comentariu mai sus poate nu suntem eroi. Poate nu vom iesi in strada dupa dumneata daca ne vei chema, cum nu am iesi dupa nimeni, nu este stilul nostru. Dar fiti sigur ca de la butoanele astea si din viata de zi cu zi petrecuta in Nehoiu putem vedea unde este impostura, incercam sa aparam acest blog pentru exprimarea libera cucerita cu greu si cand va fi nevoie, vom iesi cu siguranta la vot, noi si ai nostri. Nu va descurajati, aratati adevarul si adevarul ne va elibera. Noi suntem energia nevazuta care va sustine. Dalai Lama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariile la adresa unei femei nu sunt insultatoare? Ce fel de barbati suntem daca luam in ras defectele unei femei? Este si mai in varsta decat multi dintre noi. Comentariile la adresa oricui sunt insultatoare. Daca dl. Doru impunea calitatea in comentarii lucrurile stateau altfel. E bine sa fie criticat oricine chiar si primarul ca nu e Dumnezeu dar nu cu insulte, cu insinuari sau cu vorbe aiurea.

      Ștergere
    2. Sa nu exageram,pentru ca nu este cazul.La prima mea intalnire cu dna in cauza, acum 5-6 ani, era o intalnire a aliantei DA, am avut primul mic incident cu domnia sa, fara sa vreu.In timpul discutiilor, dna obiecta cam la tot ce spuneam eu. Evident la un moment dat am reactionat "ce dati asa din cap la mine si afisti aerul asta de superioritate?" am spus eu si evident s-a facut un pic de liniste, ca la final in timp ce coboram scarile, dna sa mi se adresat zambind, ceeace o facea chiar simpatica si cu simt al umorului"dnu Muzgoci, nu era aer de superioritate, ci pur si simplu un tic al meu".Cred ca mi-am cerut scuze ,am fost chiar un pic incurcat, dar dupa aceea dna a avut traectoria politica binecunoscuta , simtul umorului si zambetul binevoitor i-a pierit definitiv, inlocuite fiind de asprimea politicianului care a ajuns in campania electorala de anul trecut s-o bata pe fata actualului primar..

      Ștergere
    3. TOTI FACEM GRESELI. TOTI FACEM COMPROMISURI. TOTI. DOAR PE BLOGURI SUNTEM DESTEPTI SI LE STIM PE TOATE. LASATI DRACULUI BLOGUL TOTI SI PUNETI-VA LA O MASA. DUCETI-VA PESTE PRIMAR SI SPUNETI-I HAI DOMNULE SA UITAM DRACULUI TOTI SI SA VEDEM CE VOR FRAIERII ASTIA DE CETATENI. TOTI CETATENII NU DOAR CATIVA CARE TRANCANE DIN FOTOLII. PUTETI FACE SA INCETEZE TOATA MIZERIA ASTA DAR TREBUIE SA DECIDETI. NU E UMILINTA CA VA DUCETI SA VA ASEZATI LA SFAT CU EI. E OBLIGATIE SI PENTRU PRIMAR SI PENTRU VOI TOTI. ATATA NEBUNIE SI BALACAREALA! NICI UNII NU SUNTETI MAI BUNI CA CEILALTI.

      Ștergere
    4. Eu inteleg revolta dvoastra ,dar sa stiti ca nu asta este problema.Sa stiti ca eu nu am incetat niciodata sa incerc atat cat imi permite pozitia mea sa fac ceva pentru Nehoiu.Nu vedeti ca oamenii astia au premeditat inlaturarea mea inca dinainte de a porni un proiect?Eu cred ca se vede de la o posta.Nu impiedica nimeni pe nimeni sa-si faca treaba pentru care s-a angajat,nimeni.Sunt convins ca actuala administratie va face si ea multe pana la final,important este, sa convinga la urma de suficenta celor facute.Jur nu ma voi da niciodata la o parte sa ajut ca orasului meu sa-i fie bine.Acolo "stapan" este primarul si eu nu pot sa-i bat la usa,eu am alte atributii.Poate nu-l lasa apropiatii,sau nevasta sau mai stiu eu cine .Nu trebuie sa fim neaaparat prieteni ca sa ne facem treaba.Aici doar ne dam si noi cu parerea, nu decidem nimic.

      Ștergere
  7. Dragii mei luati aceste comentarii doar ca pe niste simple pareri.Decupati exagerarile si rafuielile unora si o sa vedeti ca ramane doar starea de spirit,uneori adevarul care doare,informatia.Nu mi-am propus niciodata sa transform acest blog in altceva .Este un simplu mijloc de comunicare .Altadata unii il aplaudau , acum il spulbera, numai pentru ca interesul lor le pare a fi pus in pericol, reactioneaza impulsiv,emotional si intr-un fel ii inteleg.Isi pierd controlul si ma ameninta ca ma dau afara,ca o sa am probleme, de parca nu ar sti ca la mine nu tin astfel de amenintari.Ma straduiesc sa fiu corect si consecvent cu unele lucruri.Faptul ca ei, protectorii,sfatuitorii lui Florin ,incearca din orice cuvant, din orice fraza ,sa acrediteze ideea unui conflict intre noi- MA LASA RECE.Nu sunt alegeri,nu am aspiratii imediate,sunt chiar un pic detasat si nu inteleg forfota nervozitatea.Timp este destul sa se intample si sa se faca multe.Hai,aveti rabdare!Ganditi-va,uneori din prea multa dragoste s-ar putea sa-i faceti un rau si nu sa-l aparati.Scrieti despre istorie,literatura,ca va pricepeti,dar lasati lucrurile astea pentru oamenii mari,pentru adulti.Va rog!Orice as spune si as face, nu este bine, si asta se vede de la o posta.Eu vorbesc de o institutie, voi vedeti un afront adus voua, sau protejatului vostru.Inca odata va rog ,linistiti-va!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acea femeie batrana despre care vorbiti si o aparati are venin adunat cat 7 vipere cu corn. A facut numai rau in politica nehoiana, a scuipat,a lins unde a scuipat dupa care iar a scuipat unde a lins. Nu s-a remarcat cu nimic in functia de demnitate publica pe care a avut-o nedovedind decat servilism si incompetenta pricepandu-se doar sa impiedice nu sa construiasca, mergand pana la violenta verbala si fizica. Mai bine isi respecta si isi vedea de meseria pe care o are . A fost manipulata ingrozitor si nu lasa absolut nimic in urma, nimeni nu-si poate aminti nu un proiect politic, nici macar o fraza cu continut politic adevarat avand-o ca autoare. Este o nulitate politica desavarsita, orice interventie in consiliul local ii era scrisa din timp de fostul primar si o memora. Pacat ca nu are inteligenta sa vada in ce situatii jenante si degradante se pune.

    RăspundețiȘtergere
  9. VA VENI VREMEA CAND CHIAR VA FI O FEMEIE BATRANA CARE NU VA PRIMI NICI MACAR O CANA CU APA DE LA NIMENI .PACAT CA NU REALIZEAZA CA MEREU A FOST ETERNA UNEALTA SI O SPUN CU CONDESCENDENTA-MI-E MILA DE EA...

    RăspundețiȘtergere
  10. Totusi va rog nu vorbiti asa, pentru ca toti ajungem la o anumita varsta, si nu ne-ar convenii sa fim pusi la zid ,numai pentru ca suntem in varsta.Dna cu pricina este apreciata pentru profesia dumneaei, pe care se pare a facut-o bine.Faptul ca nu am avut eu o relatie cu domnia sa,nu inseamna ca nu respect ceeace foarte multi apreciaza si am mai spus asta.Nici nu vreau ca domnia sa sa fie o tinta vie in postarile si comentariile noastre.Ce era de spus s-a spus,restul cred ca trebuie rezolvat altfel.Multi cred ca incerc sa-mi construiesc nu stiu ce viitor,in realitate asa cum am mai facut un pas in spate,mai pot face si unul definitiv ,la cata mizerie vad ca se intampla.Cred ca eu am ramas un romantic intarziat,un idealist, care nu se cadreaza cu vremurile pe care le traim.O fi si asa.Stiu ca pe unii ii sperie anumite comentarii, dar ar trebui sa-i faca ,sa se gandeasca de doua ori la actiunile publice pe care le intreprind.Ai intrat in politica, trebuie sa-ti asumi cam de toate ,datorita expunerii tale, poate uneori exagerata.Atunci iei nu numai recunoasterea publica, ci si criticile si dezaprobarea publicului, care uneori poate fi exagerata.

    RăspundețiȘtergere
  11. V-am ascultat si l-am sters, dar am facut-o pentru dvoastra cei care ati cerut asta.Tot aici am fost instiintat, ca domnii cu pricina promoveaza mizerii despre mine pe paginile lor de facebook.Nu ma deranjeaza cu nimic,sa fie sanatosi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Raspund:ar fi o prostie eu sa incep si sa raspund unor ineptii debitate de niste........O sa vina vremea sa vorbim despre tot,acum vorbim despre femeia europeana,parca despre asta era vorba in postarea mea.Un domn care distribuie prietenilor pe facebook ,ineptiile mai sus amintite, indraznesste uitandu-si menirea, sa ma ameninte din nou.A mai facut-o,a mai scris memorii, desi in loc sa se preocupe de sufletul meu, ar fi bine sa se ocupe de sufletul domniei sale.Pentru mine nu exista si nu a inteles asta.De data asta insa va fi altfel,o sa vada.

    RăspundețiȘtergere
  13. TE-AU CAM SPERIAT DOMNULE DORU.TE-AI CAM POTOLIT CU BLOGUL BLOCAND MESAJE ANTI PRIMAR SI ANTI COJOCARU.SE AUDE PRIN TARG CA VOR SA TE EXCLUDA DIN PARTID.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este , nu-i mai ajunge nimeni cu prajina la nas acestui preot.un infumurat, sta toata ziua si cloceste cate ceva cuiva.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări