AU APĂRUT SONDAJELE 2013! SĂ ÎNCEAPĂ CURSA!

* A nu se intepreta gresit. Aceste sondaje sunt pur consultative. Rolul lor este acela de a oferi senzaţia de competiţie online, nu acela de a leza într-un mod sau altul imaginea omului in societate. Rezultatul lor, publicat pe acest bloc nu are caracter oficial.
Get your own Poll!

Get your own Poll!

Comentarii

  1. Cum e posibil sa fie atata PRAF din cauza strazilor neasfaltate? Aveti idee cui trebuie sa ne adresam? Si aici nu ma refer la primarie...E inaceptabil nivelul de praf intr-o oras de munte care se doreste si turistic..Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde draq vezi tu praf ca noi ne inecam in noroi ? va rog sa trimita primarul o masina sa usuce noroiul ! UNDE E PRAF SA STROPEASCA SI UNDE E NOROI SA-L USUCE, DL MUZGOCI ASTA AR FI FACUT DACA ERA PRIMAR, SUNT SIGURA.

      Ștergere
  2. Trebuie sa va adresati primarului, pentru a scoate o masina care sa stropeasca.Acesta ,poate sa ceara constructorului, ca pe perioada lucrarilor sa stopeasca in perimetrul Nehoiului, obligatie a celor de la Compania de Apa ,ca beneficiar al lucrarilor. Un lucru este sigur, primaria in numele dvoastra, trebuie si poate sa rezolve problema.Acest mesaj cu siguranta va ajunge la destinatie, pentru ca aceste comentarii ajung pe masa cui trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc foarte mult pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cineva are un dinte impotriva lui Ginel, desi nu inteleg de unde vine rautatea.Sa spui totusi ca l-am pus in sondaj pentru bani, si ca mi-am pierdut principiile, bla bla este parca un pic cam mult.Am cerut sa ne sugerati si sa ne propuneti nume.Nu avem pretentia ca am facut totul perfect dar incercam sa facem bine, sau cat de cat corect.Nu am cerut nici un ban nimanui,iar anul trecut au fost premiati si oameni care nu au participat la gala.Nu castiga nimeni nimic , poate doar respectul unora,respectul acelora care inteleg ca oamenii care fac ceva ,trebuiesc respectati si atat.Poate mai erau si alte nume,dar sigur si persoana in cauza este un om de afaceri care face ceva,da o paine unor oameni,si cinci daca sunt, este bine ,este chiar foarte bine.Haideti sa nu ne lansam in astfel de dispute penibile, si sa incercam sa descoperim adevarul.Daca dl Vasas nu are niciun vot, nu inseamna ca nu are valoare pentru nehoieni,pentru noi domnia sa a fost castigatorul trofeului de anul trecut, desi nu a fost acolo si nu a dat niciun ban.Il respectam pentru ce face pentru Nehoiu, desi la nivel public este foarte discret.Asa se intampla si in politic,unii nu au nimic de-a face cu politica si totusi castiga, ca un paradox al vietii.Noi insa dorim niste corectii,niste adevaruri nespuse si nestiute, dar numai impreuna cu dstra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta ai inteles tu, ca am ceva impotriva unui no name? Sunt firme care lucreaza cinstit si le stii foarte bine si au peste 5 angajati. De exemplu a lui Ionut Arion, Ocolul Penteleu, Ion Beteringhe, Neculai Leonte, farmaciile cu rulaj si impozite mari platite, etc. Trebuiau un pic periati Mihaica Ginel, Licuta Negru(cu un nr urias de angajati)... fissss.. Puneti pe primul loc intre criterii nr de angajati (cu salariu minim fireste) sau impozitele platite, sunt curioasa!! nU CA BLOGUL TAU AR FI mare rampa de publicitate dar te dai ca esti corect si echidistant.

    RăspundețiȘtergere
  6. L-am publicat, desi nu stiu daca fac bine, nici mie nici altora.Trebuie sa recunosc ca dincolo de acreala din sufletul negru, aveti si ceva dreptate, de aceea am si solicitat sa se vina cu idei si propuneri.Nu este nici o rampa evident, dar poate fi onorant, daca ne gandim la traficul pe care-l are, si fara falsa modestie este in crestere, mai ales cand sunt injurat.In rest, sa va dea Dumnezeu sanatate si dstra si familiei dstra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca imi indici articolul unde ati apelat si asteptat ca cititorii sa vina cu propuneri de oameni de afaceri si politicieni nehoieni, eu mananc calculatorul piesa cu piesa si va trimit si poze!! Daca nu poti, te rog sa-ti ceri scuze. Eu am sufletul negru pentru ca urasc impostorii si pe cei care ajuns sus prin furt, evaziune si frauda? Tu care ai ridicat o firma de jos si stii ce greu este sa muncesti cinstit ii apreciezi?

      Ștergere
    2. Prima fraza care se afla sub poza de la postarea "Vom relua sondajele"si in alte cateva comentarii.Toate aceste persoane si firme vor fi luate in calcul la gala, asa cum am facut si anul trecut, unde va rog sa verificati, nu toti premiantii au fost intr-un sondaj pe acest blog.Impreuna cu cateva persoane, am analizat si am decis ce a iesit.Nu si-a platit nimeni nimic si nu am fost conditionat de ceva si de nimeni, va rog sa vedeti, si dupa aceea mai vorbim.Marturisesc ca-mi displace tonul dstra desi nu inteleg de unde vine ura, din moment ce-mi recunoasteti si mie unele mici merite.Eu am luat-o de doua ori de jos si poate de aceea.va respect punctul de vedere, dar va rog retineti-va in ai jigni pe oamenii care nu va plac.Noi aici incercam sa-i adunam pe oameni si nu sa-i dezbinam.Gala este doar un motiv, pe care nu doresc sa-l amestec cu politicul, asa cum a fost si anul trecut,. cand am adunat toata lumea nehoiana in diversitatea ei politica .

      Ștergere
  7. Ai dreptate cu fraza aia, cand imi iau alt calculator il mananc pe asta vechi ! Dl. Muzgoci, am observat si cu alte ocazii, la dumneata orice parere contra sau orice argument potrivnic cuiva inseamna ura, inseamna suflet negru, etc. Stai linistit domnule, ura inseamna ceva extrem, de la ura se ajunge la violenta, distrugere, reclamatii, procese, etc. Daca eu sunt de parere si stiu ce vorbesc, dar de fapt stie toata lumea ca anumite firme si oameni s-au ridicat cum s-au ridicat, asta inseamna ura? Dar nici macar sa vorbim nu mai avem voie in fata lor? Chiar asa am ajuns in tara asta, sa ne fie frica si sa vorbim de hoti? Suntem niste prosti ca nu avem curaj sa sesizam, cand gasim alimente expirate, cand nu-ti da bon de casa, cand iti da lemne fara bon, nisip fara bon,etc. Rusinea noastra ar trebui sa fie rusinea lor... Nu domnule, noi trebuie sa le fim recunoscatori si sa le dam premii. Nu gandim ca nu pot veni investitori cinstiti aici cat timp au parte de concurenta neloiala. O spun fara nici o ura, doar cu ciuda pe prostia si lasitatea noastra domnule. Sa urasti inseamna sa te otravesti singur si nu merita. D. L.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog sa mai cititi inca odata cele ce ati spus despre mine, inclusiv cel pe care nu l-am publicat, si sa va puneti in locul meu.Atata timp cat comentati asa cum ati facut-o in ultimele comentarii, nu am nici un fel de problema.Atata timp cat in loc sa intrebati, sau sa va spuneti parerea civilizat ,asa cum a fost comentariul de mai sus, nu am cum sa nu procedez sau sa gandesc asa.Chiar nu sunt atat de narcisist incat sa aud numai ce-mi place,pentru ca altfel il inchideam de mult, acum insa sunt obligat sa continui.Cred ca putem discuta cu argumente ,cu parerea fiecaruia, fara sa ne inveninam fara rost.Am publicat tot ce am crezut eu ca trebuia publicat,v-am dat dreptate in comentariul care imi reprosa lipsa unor firme si oameni din sondaj , pentru ca aveati dreptate, desi luasem in calcul sa-i premiem daca merita, la sfarsit.Spun asta pentru ca la final, nu eu voi decide castigatorii ci mai multe persoane credibile, asa cum am facut si anul trecut.Suntem receptivi la tot ce vine curat si fara venin ,chiar daca nu este conform cu ce gandesc eu sau colegii mei.Argumentele dvstra de mai sus sunt corecte, dar asta tine de autoritati, unde dstra puteti apela, noi aici incercam sa construim ceva, sa-i facem sa fie mai buni, mai responsabili,mai altruisti,mai atenti la nevoile celor din jur, si atunci nu pot sa-i sun, sa-i invit la aceasta gala, ca mai apoi sa -i las sa fie injurati in casa mea.Ii invit acolo sa-i premiez pentru performantele lor economice,politice,administrative,sportive si invatatura, nu sa-i trag de urechi, asta o facem in alte situatii si nu m-am ferit sa o fac.Daca tonul dstra era ca cel de mai sus, cu siguranta v-as fi publicat tot fara probleme, nu pentru ca nu-mi place mie, ca nu ati fi deacord cu mine.Nu fac asta, nici in firma mea cu oamenii mei ,pentru ca stiu ca ,nu numai eu am dreptate.Stiu mai bine de cat multi alti, ca banii pe care-i am in buzunar si masina pe care o conduc, nu ma fac mai destept decat altii, asta pentru ca eu iubesc educatia,iubesc scoala, si ii respect pe cei care sunt purtatori de creier.EU AM CURAJ si asta poate ma poate face un pic antipatic ,dar NU SUNT UN OM RAU, si am demonstrat asta.Se tot face caz de bani, de cumparari ,vreau sa stiti SI VA JUR, nu sunt avid dupa bani,nu sunt un spagar nenorocit si nu am alergat prin Nehoiu sa cumpar nehoienii si Nehoiu la kg.Cine o face si se comporta ca si cum si-a cumparat un scaun, GRESESTE.O sa aveti mai mult timp sa-l cunoasteti pe Doru Muzgoci , si sper sa descoperiti adevarul din vorbele mele..Inchei spunandu-va doar atat:daca voiam sa ma ascult doar pe mine nu acceptam dialogul si comentariile care-i supara pe multi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai draci, Dl Corcodel la diferenta asa mica de primar!! Daca va candida in 2016 castiga sigur... Eu il votez.

    RăspundețiȘtergere
  10. Il votezi daca o mai trai mai...ha ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o sa traiasca, Cristisor...ceva tanar langa tine te tine puternic...

      Ștergere
  11. De ce manipulati sondajele domnule Muzgoci? Eu am putut sa votez de 3 ori de pe acelasi calculator, odata in fiecare saptamana . E corect? Ati vazut ca ramaneti in urma?

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand vom invata sa nu mai votam pe cadouri electorale, atunci putem critica clasa politica deocamdata ne meritam soarta. Succesuri !

    RăspundețiȘtergere
  13. Cred ca cei sondati au o problema atunci cand in fruntea clasamentului se afla un om care reprezinta trecutul,un om cre desi are probabil niste merite ,este totusi un om in varsta.,Sa vedem ce se va intampla pe la patru cinci sute unde poate fi considerata o sondare corecta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări