VOM RELUA SONDAJELE!


Toamna se apropie si vom initia, ca in fiecare an, sondaje pe acest blog, in care d-voastra sa va exprimati aprecierea fata de un subiect sau altul, in vederea premierii care va avea loc la sfarsitul anului, la o data pe care o vom stabili. Asteptam si propuneri de la d-voastra, dar vom porni de la realitatile existente. 
  • Oameni de afaceri, profesionisti, oameni politici, profesori, elevi
La sondajul in care vor concura oamenii de afaceri, ne vom informa din datele publice oferite de Camera de Comert, in ideea in care votul sa fie unul informat. La baza informatiilor oferite de noi vor sta, cifra de afaceri, profitul realizat, viramentele catre stat, numarul de salariati. Speram ca oamenii de afaceri sa fie judecati cu obiectivitate, nu emotional, pentru ca ei sunt motorul economiei, intr-un oras care are mare nevoie de investitii, de locuri de munca si numai acestea se pliaza pe nevoile cetatenilor foarte puternic incercati de o criza care pare ca nu se mai termina. In final, o comisie formata, va analiza si va propune publicului, premiantii de la Gala Proiect Nehoiu. Evident copii si cadrele didactice din Nehoiu vor avea ca si anul trecut un loc de cinste in gala noastra, si speram in interesul tuturor, sa avem aceeasi sustinere si cooperare ca si anul tecut. Daca vom gasi sponsori, speram noi sa pregatim surprize foarte frumoase pentru nehoieni, folosind experienta foarte frumoasa de anul trecut. Elevii care au avut rezultate la diferite concursuri si sportivii, se inscriu deja in lupta pentru premii care ne forteaza mana, mai mult decat in 2012. As vrea ca aceasta initiativa sa fie a noastra, a tuturor, sa scoatem la lumina tot ce are mai bun Nehoiu intr-un an de zile, si are. 
  • Scop caritabil
Ca si anul trecut, in numele solidaritatii sociale, vom incerca sa ajutam niste persoane care au cu adevarat nevoie de noi, sa le luminam sarbatorile prin gestul pe care-l vom face. Sper ca orgoliile politice sa nu umbreasca o initiativa care vrea ca la sfarsitul anului, sa adune sub acelasi acoperis toata lumea, indiferent de diferentele de gandire, de opinie sau de culoare politica, intr-un gest de normalitate pe care ni-l dorim cu totii.
Traditia Gala Proiect Nehoiu merge mai departe pentru un Nehoiu mai bun. 
Cu stima Doru Ctin Muzgoci


Comentarii

  1. Ati schimbat grafica, e un scris marunt acum , nici cu ochelarii nu se intelege prea bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne cerem scuze si o sa remediem situatia curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, eu sunt cel care a scris acum citeva zile ca Sandu Corcodel se va intoarce intarit si cineva m-a contrazis fara sa fie agresiv ci doar preocupat sa nu fie indusa aceasta idee in mentalitatea alegatorilor. Mie personal nu imi suride aceasta intoarcere dar dumneavoastra cei care ati schimbat garda nu lasati loc de variante. Recomand domnului Primar sa reia pe capitole platforma program cu care s-a prezentat in fata alegatorilor. Nimic nu a respectat acolo. Apropos de respect acesta a fost incalcat de fapt din prima clipa. Una este lipsa banului cu care sa faci niste investitii pe termen lung in beneficiul cetatenilor si alta este sa iti incalci cuvintul si sa tradezi. Ati promis ca se termina cu nepotismele la angajari si se vor scoate posturile la concurs. Ati promis oamenilor ca le veti stimula copii purtati pe la scoli si le veti oferi sansa sa fie angajati. Acum spuneti ca sunt 10 posturi noi si totusi sunt secrete. Va rog cu respect domnule sa evitati pe viitor sa spuneti ca stau in asteptare cei care v-au sustinut. Nu este deloc un criteriu de preferinta. In alegeri nu ati spus ca cei care sunt cu dumneavoastra au prioritate ci ati spus ca va fi lege si dreptate pentru toti. Dumneavoastra personal ati putea fi un foarte bun element de observatie si atitudine si observ de citiva ani incoace ca asta va e menirea, de opozant. Dar aveti de remediat anumite lucruri. De exemplu cind aduceti la cunostinta un lucru si spuneti ca veti reveni cu date si veti analiza sau ancheta este corectv sa va tineti de cuvint pentru ca nu mai aveti credibilitate. Ati inceput o ancheta cu niste sute de milioane repartizati catre niste organizatii fantoma. Nu mai stiu precis daca le-ati numit chiar dumneavoastra astfel dar eu imi asum si oricine locuieste in acest oras stie ca asa este. Sunt fantoma pentru ca nu lucreaza in realitate si nu exista actiuni in beneficiul nehoienilor. Nu suntem prosti nici noi. Dar nu ati mai precizat nimic de ele daca se dau banii aceia in folosul lor si al angajatilor lor sau nu. Activitate caritabila se poate numi ce ati facut dumneavoastra cu niste copii poate si ce a facut primarul pentru ca are niste contributii chiar personale in anumite cazuri dar nu aceste organizatii miraculoase de unde se absorb niste bani care si-ar avea rostul in alte cazuri. Va sfatuiesc cu blindete si cu experienta in spate sa va axati obiectiv si fara ocolisuri pe anumite probleme daca doriti sa ramineti corect in fata oamenilor si daca nu puteti sa fiti decit un observator atunci macar sa fiti unul vigilent si corect. Informati oamenii ce se intimpla cu acele posturi unde deja o intreaga familie cu frati si unchi a fost angajata informati oamenii ce se intimpla cu banii publici si atunci veti fi o voce serioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DACA V-AM CONTRAZIS IN PRIVINTA REVENIRII LUI CORCODEL INTARIT, SPER CA AM FACUT-O CU ARGUMENTE VERIDICE SI VA ASIGUR CA IN NICI UN CAZ CU SCOPUL ,,IMPIEDICARII INDUCERII IDEII IN MENTALITATEA ALEGATORILOR,,... AICI VA TRADATI CA ASTA A FOST SCOPUL DUMNEAVOASTRA, INDUCEREA IDEII. IN FINE ,MAI PUTIN IMI PASA DACA SE INTOARCE SAU NU, MA INTERESEAZA PROGRESUL NEHOIULUI , ORI CORCODEL NE-A DOVEDIT CA NU ARE NICIO IDEE DE PROGRESA IAR DE INTOARCERE SPRE A POPII PE UNII NE-AM SATURAT! IN REST AVETI DREPTATE CEI CE AU PROMIS SI AU CASTIGAT PRIN PROMISIUNI SA SE TINA DE ELE. IAR DVS. DOMNULE MUZGOCI NU VA PUTETI DETASA DE PROBLEMELE NEHOIULUI PENTRU CA NU ATI AJUNS VICE. VETI FI TAXAT LA FEL CA ACTUALUL PRIMAR SI PENTRU BUNE SI PENTRU RELE DEOARECE ATI AVUT O CONTRIBUTIE MARE LA ALEGEREA LUI. DACA V-ATI INSELAT SI NE-ATI INSELAT SI PE NOI , CARIERA DVS POLITICA VA AVEA DE SUFERIT.SAU AVETI VARIANTA SA VA DELIMITATI TOTAL DE ACESTA SI SA MERGETI IN OPOZITIE. OPOZITIA DIN INTERIOR FARA MASURI , NU ESTE CREDIBILA.

      Ștergere
    2. Nu are rost sa ne dam dupa cires, sunt in opozitia de care vorbiti si se vede asta din atitudinea mea de pana acum,,inclusiv in partid unde am fost va asigur , mult mai transant decat aici.Nu am dorit sa fiu intr-un birou, pentru simplul fapt ca am vazut, cum s-au indepartat de promisiunile si valorile care ne-au adus in situatia sa castigam.Echipa s-a desfiintat de adoua zi, unii complacandu-se in situatia de a accepta asta.Poate pe unii ii inteleg, dar pe unii nu.Nu cred ca mai constitue un secret, faptul ca m-am delimitat total de actualul edil , dar niciodata de Nehoiu si problemele lui.Tocmai de aceea fac ce fac, pentru ca nu vreau sa-mi compromit asa cum vor unii, viitorul meu politic, atata cat va fi.

      Ștergere
  4. Altii au simtit nevoia sa epateze cu raspunsul dat, eu insa nu pot decat sa afirm cu onestitatre ca observatiile dvoastra sunt pertinente si sub semnul veridicitatii.Sunt daca am inteles eu bine , apostrofat si eu ,desi astazi nu am nicio calitate in plan local si dvoastra stiti prea bine asta.Am aratat deseori lucrul acesta,chiar ce sustineti dvoastra, dar am fost catalogat ca fiind sustinator al fostului ,tocmai ca asta suna in aprecierea unaora ca fiind perdanta pentru mine ,din punct de vedere politic.Nu am menire de "opozant" ci pur si simplu cand ma bag in ceva vreau sa duc la bun sfarsit totul asa cum am stabilit.Nu tradez si nici nu ma umilesc in fata nimanui indiferent ce nume poarta acela.Cineva imi spuneaq pe aici ca am fost dat la o parte pentru ca am atitudine de lider si aici nu era loc si pentru mine.Poate asa o fi dar am fost cerut in echipa tocmai pentru ce reprezentam eu cu bune si cu rele.Eu nici in cele mai negre vise nu as fi procedat asa si pot dovedi asta cu fapte poate pe care dvoastra nu le cunoasteti.Niciodata nu am fost unul pentru care banul sa fie pe primul loc dar nici fraerul oricui nu am vrut sa fiu.Daca as fi fost singurul "aruncat" as fi mai inteles dar.....va rog sa priviti ,dar ce va spun eu ,dvoasttra chiar ati observat asta.Despre banii la care faceti referire lucrurile au fost calare de atunci, ce as putea sa mai spun?ADCN-ul a fost dat la o parte, desi acesta are rezultate si are proiecte in derulare, deci aduce bani in Nehoiu pentru tinerii si batranii din oras, celalat a ramas cu finantarea locala si cam atat.Pentru ca motivul intrarii mele ca membru in ADCN a fost si retragerea finantarii m-as retrage si de aici tocmai pentru ca nu mi-am propus sa incurc lucrurile.Asist de mai bine de un an la o goana dupa oamenii lui Corcodel desi cu acestia a poierdut domnia sa alegerile.Orasul este bolnav si nimeni nu da semne ca ar dorii cu adevarat sa-l trateze.Pacat!Am amintit de oamenii aceia care au fost cu noi, ca fiind o durere si a lor, nu ca un criteriu de a ocupa un poost in administratie in aceste vremuri grele.Sa stiti ca eu am obiective foarte clare, le voi urma cu strictete si cu siguranta au in centru atentiei, orasul in care eu traiesc .Asta cu rudele este o problema, nu oricine iti spune cand vrei tu -sarut mana.Ma voi stradui sa fiu o voce serioasa si va asigur ca nu voi face copromisuri, care sa-i dezamageasca pe cei care au crezut si mai cred in mine.Va multumesc si va mai astept,observatiile dvoastra sunt pertinente si lipsite de rautate.Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  5. CEL MAI TARE COMENTARIU SI CEL MAI TARE COMENTATOR DE PE ACEST BLOG. RESPECT DOMNULE!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua, aceasta este ora la care citesc de obicei ziarele si implicit paginile de Nehoiu. Ne lipseste presa locala dar vorbesc de o presa obiectiva, de informare. Nu o sa mai insist foarte mult pe chestiuni legate de modul de publicare sau de reactie a dumneavoastra la anumite comentarii pentru ca este treaba dumneavoastra cum va gospodariti pagina. Nici nu vreau sa incing spirite. Nu va foloseste cartea mea de vizita dar este bine poate sa stiti ca am facut absolut toate lucrurile la momentul optim in viata, adica armata la vremea ei, scoala la vremea ei, m-am insurat si am facut copii la vremea potrivita. Am urcat trepta cu treapta la vremea potrivita. Sint un om implinit cu 5 nepoti si cu absolut tot ce am nevoie. Nu ma suspectati va rog frumos ca as introduce idei si mesaje aici ca nu este cazul. Relatia mea cu administratia sta in cele doua chitante pe care le primesc anual in schimbul taxelor de cetatean. Nu vreau sa instig pe nimeni. Vreau sa va ajut daca imi permiteti sa alegeti calea simpla si directa prin care sa ajungeti la cetatean si aceasta cale este sinceritatea si obiectivitatea. Daca nu veti publica cele ce am sa spun am sa inteleg dar as prefera sa o faceti. Ginerele meu cel mic lucreaza la Eurofinance Consulting, una dintre putinele firme alese de stat sa evalueza proiecte cu fonduri europene. Acolo se lucreaza zi si noapte cu echipe de specialisti inalti pregatiti si scolarizati special. M-a intrebat de 2 sau 3 ani daca avem in Nehoiu un O.N.G. sau o echipa care sa lucreze proiecte. M-am interesat la Sandu Corcodel. Va recunosc ca m-am simtit jignit cind el mi-a spus ca firma e in casa de cultura si sa vorbesc cu o doamna care ar fi acolo. Sa il pun in contact pe baiat cu acea doamna. Am explicat ginerelui cum stau lucrurile. Am intrebat si dupa ce nu a mai fost Sandu primar. Aceiasi situatie, adica o doamna care lucra singura ea comanda si tot nea executa. Nu va jignesc dar va intreb daca stiti ce inseamna echipa de proiect. Inseamna niste specialisti de la 5 la 50 poate, care muncesc pe diverse domenii. De aceea va spuneam ca aceste organizatii de la noi sunt fantoma. Ele au cite un singur om care centreaza si da cu capul. Finantatorii incheie parteneriate cu organizatii care au consilii de administratie si mai ales relatie foarte buna cu administratia locala. Garantia este autoritatea din localitatea respectiva pina la urma. Dumneavoastra spuneti ca asociatia din casa de cultura aduce bani in oras pentru copii si batrani si desfasoara proiecte. Va rog nu mai glumiti cu asa ceva. Proiectele care sunt puse in aplicare aici sunt foarte mici si nu ramane in urma lor nimic. Sunt ca niste sedinte sau ca niste cursuri si atit. Cei din generatia mea au prins virsta de aur a activitatii de proiectare. Echipe de specialisti lucrau la cite un proiect. Asa este si acum. Cind veti dori cu adevarat atragere de fonduri pentru Nehoiu sa aveti pregatita o echipa puternica. O sa mai stam de vorba poate nu aici pe site pentru ca nu tin neaparat sa fiu anonim dar nici nu doresc sa imi apara numele la cautare pe internet decit cu anuntul de vinzare pe care l-am pus. Va doresc numai bine. Va mai sfatuiesc sa aveti grija la tot ce publicati si daca simtiti ca va aprindeti mai bine inchideti calculatorul si faceti o pauza. Furia sau insistenta cu care va prezentati ca fiind fara pata nu va avantajeaza. Lasati oamenii sa vada acest lucru si incercati o cale de intelegere cu primarul si cu echipa P.S.D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa stiti ca nu confund ONG-urile cu echipa care trebuie sa acceseze fonduri europene pentru dezvoltare,clar nu.Nu sunmt nici furios dar nici indiferent.Ma implic atat cat pot si mi se permite.In ce priveste intelegerea mea cu echipa, va asigur ca aici nu depinde de vointa mea, atata timp cat mi s-a comunicat ca eu am fost bun doar inainte, dupa......Cu siguranta incerc sa fac ce trebuie,daca se va vedea asta bine, daca nu asta este viata, asa cum am luat si acum lucrurile.Imi pun totusi intrebarea,oare unde gresesc.Si dvoastra ati spus ca sunt responsabil si asa este.Daca nici eu nu sunt sincer .........cand mi se reproseaza aceasta sinceritate....Faptul ca permit acest mod de comunicare pe blogul meu spune ceva zic eu,si mi se reproseaza.Si ce daca!Imi asum.Cu aceeasi stima.DM

    RăspundețiȘtergere
  8. Consultanță integrată, Profesionalism și Eficientă pentru afacerea clienților noștrii

    Despre Companie

    Eurofinance Acces & Consulting este o firmă românescă de consultanță și management specializată în accesarea și implementarea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, înființată cu scopul de a oferi consultanță către o gamă variată de organizații de drept public sau privat, actori economici și instituții publice. Își concentrează toate resursele pentru realizarea unor servicii performante.

    A fost creată din necesitatea de a oferi soluții integrate atât pentru organizațiile de stat cât și pentru cele private. Societatea și-a axat activitatea, în 2009 pe activități de consultanță în management și vânzări.

    De asemenea, societatea și-a orientat strategia spre mai multe grupuri țintă, în primul rând, fiind vizată administrația publică locală, oferind servicii de consultanță în domeniul achizițiilor publice.

    Viziunea companiei este de a diversifica serviciile oferite pentru clienții existenți și potențiali.
    Prin viziunea inovatoare pe care o promovează se dorește atât dezvoltarea firmei cât și satisfacerea clienților și a partenerilor.

    Misiunea este de a oferi proiecte de dezvoltare creative și profesionale la un preț competitiv care să creeze pentru partenerii și clienții acesteia, soluții și beneficii tangibile, în vederea unei poziționări favorabile a acestora față de concurență și pentru a încheia parteneriate durabile.

    Ca urmare a experienței în prestarea de servicii de consultanță , management de proiect, finanțări nerambursabile, etc, compania Eurofinance Acces & Consulting, are și un proiect propriu: ”Diversificarea serviciilor și creșterea competitivității prin achiziția de echipamente performante. ”

    Acest proiect a apărut ca o necesitate pentru firmă, în vederea diversificării și îmbunătățirii calității serviciilor executate.

    Achiziționarea echipamentelor performante va permite firmei atât îmbunătățirea și diversificarea serviciilor cât și dezvoltarea echipei de specialiști. Toate acestea având ca rezultat dezvoltarea capacității tehnice și profesionale și creșterea competitivității firmei. Consulting SRL este o firma de consultanta nu un ONG.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am spus si eu mai sus, ca fac diferenta intre un ONG si o astfel de firma.Va multumesct totusi pentru informatii si precizari".Cine are urechi de auzit sa auda".

    RăspundețiȘtergere
  10. Vai ce multe explicatii si recomandari dar nimeni nu sta sa se gandeasca ca nu are cine lucra la asa ceva. E bine daca ai prins un post undeva si e bine cand vine leafa. Auzi tu sa lucreze o echipa ha! ha!ha! Munca e pentru sclavi. Poate sa vina sa iti dea mura in gura o firma din asta ca nu vrea nimeni ajutor si sfaturi. Toata lumea vrea bani!bani!bani! De aia nu o sa se miste nimic. Va salut!

    RăspundețiȘtergere
  11. Banii nu vin dac-i astepti,vin numai daca ii cauti si te duci dupa ei.

    RăspundețiȘtergere
  12. De aia zic si eu domnul Doru banii trebuie munciti. Eu macar nu sunt bun de astea eu muncesc cu miinile nu cu capul dar de ce nu ia fiinta o organizatie din asta cum o cheama sau un grup care sa se ocupe de proiecte. Eu cred ca si dl. primar ar fi bucuros ca doar nu ar da bani de la el. Asa sa faca cineva si se face si concurenta asociatiilor astea. Zic si eu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări