SCHIMBARE LA INSPECTORATUL JUDETEAN DE INVATAMANT BUZAU!

Profesorul Ene a fost schimbat de la conducerea Inspectoratului Judetean de Invatamant Buzau, fiind inlocuit de profesorul Meirosu  tot din partea PNL.Nemultumirile primarilor liberali a dus in final la acest deznodamant.Vestea care a surprins pe toata lumea, nu a avut acelasi efect si in randul membrilor PNL care se asteptau la aceasta decizie..Exemplul poate fi de bun augur, pentru toti cei care uita ca au fost numiti acolo sa rezolve problemele tuturor,iar dupa numire  joaca aria competentei profesionale pe mult prea multe voci.In ISJ nu rezisti  daca nu sti sa-i multumesti pe primari,care bineinteles  au foarte multe nevoi in acest domeniu sensibil si de maxima importanta.Presiunea este din ce in ce mai mare, iar nepasarea unora intra repede  in contradictie cu cei care vor si trebuie sa faca.Prieten prieten, dar decat sa moara mama.........!

Comentarii

  1. E clar:urmeaza schimbarile in teritoriu...

    RăspundețiȘtergere
  2. mitru Ene, reconfirmat de Ministerul Educatiei la conducerea Inspectoratului Scolar


    Dumitru Ene, reconfirmat de Ministerul Educatiei la conducerea Inspectoratului Scolar Opinia Buzau
    Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean a primit in aceste zile un nou ordin de confirmare din partea Ministerului Educatiei. Este vorba despre numirea prin detasare a inspectorului general Dumitru Ene, care, incepand de la data de 1 septembrie, beneficiaza de un nou ordin, valabil pana la organizarea concursului pentru conducerea ISJ Buzau, dar nu mai tarziu de 31 august 2014.

    Dumitru Ene a fost instalat la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean in luna mai a anului trecut. Liberalul a mai condus ISJ in timpul Guvernului Tariceanu, fiind inlocuit in 2009 cu democrat-liberala Florina Stoian. Dupa inlocuirea sa din functie, Ene a dat in judecata Ministerul Educatiei, iar instanta avea sa il repuna in drepturi in anul 2011. In aceeasi zi cu publicarea deciziei instantei, ministrul Funeriu l-a suspendat pe motiv ca ar fi suspendat de DNA, acuzatiile dovedindu-se nefondate.
    Citeste mai multe despreDumitru Ene conducere ISJ conducerea Inspectorat Scolara Buzau
    Citeste stirile pe mobil: m.ziare.com
    Marti, 20 August 2013, ora 02:03
    Sursa: Opinia Buzau

    Articol citit de 62 ori

    Opinia Buzau

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce limbaj pasaresc adoptati domnule Muzgoci ! Bateti saua sa priceapa vreo iapa directoare?(sa ne mai descretim si fruntile)...

    RăspundețiȘtergere
  4. Proiect Nehoiu1 septembrie 2013, 14:55

    Este posibil ca o anume decizie politica sa nu aiba finalitate.Acum, nici sursele mele nu sunt de neglijat.Inca ceva,nici nu mi-a trecut prin cap, ca ar urma dna directoare sugerata de dvoastra.Pe cuvant ,nu am nimic cu domnia sa,la vremea respectiva erau in discutie niste principii incalcate prea repede.In rest, Dumnezeu cu mila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dracu au nemultumirile primarilor cu invatamantul ? Majoritatea primarilor nu mai stiu tabla inmultirii. vor sa conduca ei tot ce misca sa-si puna rudele, etc. nu le mai ajunge batu-i-ar Dumnezeu. Ei sa faca proiecte si sa aduca bani si prosperitate in comunitate, nu sa evalueze cadrele didactice si sa schimbe inspectorii sefi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu Muzgoci , parca ati anuntat ca se termina cu numirile politice pana la femeia de serviciu si bucatareasa de la cresa. Ce isi baga nasu primarii in numirea inspectorului sef? Dvs, prezentati lucrurile astea ca si cum ar fi ceva normal. Suntem in anul 2013, se fac inscrieri pentru calatoria pe planeta Marte din 2022 si voi cereti carnet de partid pentru un loc de munca? Domnilor sunteti intregi la cap ? Ce dracu cautam noi in Europa, noi suntem africani, papuasi, tribali...Plec dracului din tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt una din iepele directoare e chiar buna de pus seaua pe ea, hahaha....

    RăspundețiȘtergere
  8. Inspectorul sef este numit politic ca orice sef de deconcentrate ,deci nu putem pune semnul egalitatii intre un asemenea post si o femeie de serviciu.Sa stiti ca eu am prezentat presiunea primarilor ca fiind ceva benefic, ca urmare a presiunilor la care sunt supusi si ei primarii ,asa ca nu trebuie sa ne oripileze asa ceva.Faptul ca se apropie inceperea anului scolar si nu sunt terminate scolile,nu ai rezolvata problema incalzirii,si alte multe probleme ce izvorasc de aici, inseamna presiune,mare presiune si atunci chiar nu intelegeti fenomenul?Va rog sa va mai ganditi.Nu fac parte din categoria celor care se prosterneaza la primar oricine ar fi el, pentru lucruri care tin de obligatiile lui de serviciu si a acestei institutii ,dar nici nu pot sa nu-i dau respectul si autoritatea de care are si avem si noi nevoie sa aiba.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar batrana care da din cap fara motiv, cum a fost aleasa?Asta fiindca veni vorba de primari care erau facuti analfabeti in campania precedenta .A propos,fina a cam amutit si a ramas tot o adjuncta ascultatoare care nu-i iese din cuvant stapanei.Se pare ca doctorul in panificatie e mult mai influent la curte si chiar daca e trimis de inspectorat pe la alte imparatii(Patarlagele...)el tot sef de catedra si diriginte cu cateva ore ramane Vai de doctorii din Romania care au si ei mari probleme cu limba romana!Poate reuseste stapana educatoare,absolventa de filologie la f.f sa-l puna la punct cu gramatica.Dar pe ea cine?!Oricum a reusit sa-i faca deservicii edilului facand un haos in scoala, marindu-i oastea fostului director care asteapta cu ostasi si arme la cotitura.Pacat ca fina e prea slaba si crede ca ar controla situatia dar se inseala fiindca datatoarea din cap nu mai are nimic de pierdut si-n acest an va incerca sa verse sange.Atentie!Va incerca,dar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca aveti ce aveti cu directoarea e problema dvs., dar cu profesia de EDUCATOARE ce aveti? Din context reiese ca aceasta profesie este luata in deriziune sau in sens peiorativ si credeti-ma, nu aveti dreptate.Pana in '90 aceasta profesie se dobandea cu multa, multa munca si razbeau cei care erau talentati, inteligenti si muncitori. Ce este rau ca exista si absolventi la f.f.Tot inainte de '90 calitatea de student la f.f. se obtinea foarte greu. Nu suporta comparatie I.D.-ul sau I.F.R.-ul de azi cu F.F.-u de mai de mult.Ma tem ca nu se compara nici cu invatamantul la zi din multe, multe universitati de stat sau private! As indemna sa respectam profesia, institutia si sa punem pret minim pe functie !l

      Ștergere
    2. Corect spus tot ce ati spus aici.De acord, intrutotul.

      Ștergere
  10. ZAU, CEILALTI DIRECTORI DE SCOLI NU SUNT NUMITI POLITIC? ARATATI-MI IN JUDETUL BUZAU UN DIRECTOR DE SCOALA MEMBRU PDL SI VA FAC TEMENELE DOMNULE MUZGOCI. SI ALA CU IAPA SA SPUNA DOMNULE LA CINE SE REFERA SA NU SE NASCA CONFUZII !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rog frumos. Nu va luati de domnul Dr. ,,DOCSA''-Docent.Un mare castig pentru nehoieni:))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inutil. Avem "doctori" in panificatie, dar in Nehoiu nu exista brutarie!HA, ha, ha!

      Ștergere
  12. Oameni buni,incercati sa fiti mai buni ,mai toleranti,mai rabdatori pentru ca nu va lezeaza nimeni interesele oricare ar fi ele.Bun,cu mine lucrurile sunt clare,nu ar fi pentru prima data cand sunt atacat marsav si nu am nicio problema,dar fata asta Lucica,nu a facut altceva decat sa-si duca la bun sfarsit niste proiecte incepute cu o echipa, si tot ce face ea acum ,nu are nimic comun cu politica.Este un ONG ,care nu face niciun rau nimanui si incearca sa aduca un bine oricat de mic ar fi el.Faptul ca ADCN are un nume,ca trimite niste tineri in diferite schimburi prin Europa,faptul ca ajuta niste copii, fie pentru meritele lor fie pentru faptul ca sunt cu probleme,nu vad raul pe care il reprezinta.Am fost la ultimile alegeri si am vazut ca a fost aleasa de catre toti participantii care in marea lor majoritate erau profesori.Oricum ,ADCN acum cred ca isi traieste destinul ,pentru care a si fost infiintat.Nu am nicio functie,nu am interese, si nu urmaresc decat sa-si indeplineasca obligatiile pentru care s-a infiintat.Poate ca ar trebui sa vina cu argumente, cei care au fost in mijlocul evenimentelor cu subiect si predicat, si nu cei care cred ei ca stiu totul ,si in fond nu stiu nimic.Daca are sediul intr-o institutie publica, oare ar trebui sa fim aruncati in strada ,numai ca unii nu ne agreaza pe cei care mergem pe acolo!?Mai sa fie ,chiar nu ma provocati!Sunt in aceasta asociatie ,si apropiati ai actualului primar ,si ai fostului,ca intr-o veritabila democratie in care imi place sa traiesc.Injurati-ma cat vreti, dar lasati copii astia in pace.Cu profund respect DM

    RăspundețiȘtergere
  13. Vezi c-ai gresit postarea cu Lucica.Du-te mai sus...aici vorbim de doctori si datatoare din cap,intr-un cuvant minunile scolii nehoiene,nestematele invatamantului buzoian ,geniile Romaniei

    RăspundețiȘtergere
  14. Inspectorul general Dumitru Ene nu a mai fost schimbat!

    RăspundețiȘtergere
  15. AR TREBUI CHIAR DUMNEAVOASTRA DOMNULE MUZGOCI SA DATI UN SEMNAL PENTRU REEVALUAREA ADCN-ULUI. ADICA SA VA CERETI SCUZE LUCICAI CHIAR AICI PE ACEST BLOG UNDE ATI ATACAT ACEST ONG DE ATATEA ORI CAND ERA CORCODEL PRIMAR, CA PAPA BANI PUBLICI, CA ESTE DOAR UN APARAT DE PROPAGANDA PENELISTA, CA ESTE CONDUS DE O SEMIANALFABETA, ETC. CHIAR DACA SUNTEM PROSTI, AVEM MEMORIE BUNA. FARISEISMUL DVS. NU VA RAMANE FARA URMARI.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Muzgoci va rog sa publicati acest comentariu ca un "drept la replica" la cei care au facut si se exprima pe un blog nou nehoian numit "dreptlareplicanehoiu". Ma simt nevoit, pentru ca sugereaza ca publicati aici numai comentariile celor care va sustin sau "aplaudacilor". Eu am scris multe si pro si contra si mi s-au publicat. Deci, domnilor si doamnelor de la "DREPT LA REPLICA" ati inceput cu stangul , in primul rand pentru ca nu va asumati cele scrise acolo, sunteti anonimi,deci nu sunteti credibili. Cel putin Doru Muzgoci bun sau rau, are curajul sa-si asume ce spune si ce se comenteaza. Voi va arogati dreptul de a publica, comentariile cenzurate de Doru. Credeti ca numai pe ale voastre le cenzureaza, sau aveti parola blogului si le vedeti si pe cele din "spam" care nu va apartin? Clarificati lucrurile! In al doilea rand se vede, de la o posta, ca sunteti purtatori de cuvant al noului primar. Nu v-ati obosit sa folositi sinonime, folositi exact cuvintele lui cand vine vorba de Doru si duceti acelasi mesaj pe care el il transmite cu oricine vorbeste, ca i-a cerut bani si ca el i-a oferit lucrari. Nu stim cum poate oferi primarul lucrari, stiam ca se fac licitatii, poate sa castige altul, dar daca primarul stie dinainte castigatorii e alta problema. In privinta ADCN-ului aveti dreptate, daca citesti articolul lui Doru, ai impresia ca a fost un simpozion international cu sute de invitati si mii de participanti si s-au rezolvat toate problemele in lipsa autoritatilor. Chiar si eu i-am cerut in alt comentariu sa se decida cand spune adevarul cu privire la ADCN, acum doi trei ani, sau acum. Imi permit sa va spun ca stiu cine se afla in spatele blogului vostru. Florin face o greseala politica grava daca recurge la o astfel de metoda si crede ca astfel ii va inchide gura lui Muzgoci. Da dovada de lipsa de barbatie ascunzandu-se in spatele unor anonimi dupa metoda Corcodel si in al doilea rand provoaca deliberat formarea a doua tabere pro si contra lui mult prea devreme. Arata astfel ca se teme de critici si pareri contra si intra intr-un conflict artificial creat. Pentru el era mult mai simplu sa transeze disputa la nivel politic judetean cerand arbitrajul lui Boscodeala. Dar nu vrea fiindca joaca si el la doua capete, cand cu Bigiu cand cu Boscodeala. Pentru Doru, aceasta este o oportunitate nesperata pentru ca pe el linistea il omoara, lui ii place batalia politica si stie sa o duca in avantajul sau. Se vede ca primarul are sfatuitori slabi sau rau intentionati. A226 rII. p.s.1 Astept sa vad comentariile alea nepublicate de Muzgoci. p.s.2 Sper ca nu v-am dat ocazia sa activati profesoara de romana pentru corectii gramaticale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca are dreptate cine a comentat mai sus. Daca pe tine primar PSD te critica un consilier judetean PSD nehoian inseamna ca stie ce spune si lumea e foarte atenta. Daca Muzgoci este in opozitie si te critica zice lumea ca asta-i rolul opozitiei sa critice tot timpul si cand e bine si lumea nu ar mai fi foarte atenta la adevar. Ma mir ca dl Lungu nu vede viitorul si ca chiar daca mai ia un mandat sigur va avea consiliu impotriva si Corcodel a fost sugrumat de 5 sau 6 consilieri intre 2008-2012. L-au hartuit ca niste caini. Si sa stea linistit ca se vor gasi acei consilieri.

      Ștergere
  17. TI-E FOAME OMNISCIENTO.AI SIMTIT FRAIERUL SI AI INCEPUT SA-L FACI SA DEPINDA DE TINE SI DE POSTARILE TALE

    RăspundețiȘtergere
  18. Ati innebunit toti. Cum sa mearga ceva in tara asta daca vem timps sa comentam pe bloguri? Dorule de ce nu lasi tu la o parte toate contrele astea si sa iti vezi de treaba pentru care ai fost ales? Nu e nici un avantaj pentru nimeni ca se intarita o tabara cu alta. Primarul alta treaba nu are decit sa citeasca bloguri sau cum dracu le cheama.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări