SEDINTA EXTRAORDINARA A CONSILIULUI LOCAL NEHOIU!

Joi dimineata 04.06. la orele 09.00  va avea loc sedinta  extraordinara a  Consiliului Local Nehoiu cu urmatoarea ordine de zi:





1.Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al orasului Nehoiu pe anul 2013.

2.Proiect de hotarare privind desemnarea echipei de implementare a proiectului <Reabilitare si dotare Ambulatoriu Spital Orasenesc Nehoiu,judetul Buzau.

3.Proiect de hotarare privind aprobarea Programului anual al achizitiilor publice pe anul 2013.

                 
  Sedinta va avea loc la  Primaria Orasului Nehoiu.In mandatul trecut am propus ca sedintele Consiliului Local  sa se tina intr-un loc care sa arate respectul cuvenit pentru aceasta institutie importanta in viata unei localitati ,dar si in respectul pentru cei care vor sa participe, dat fiind caracterul public al sedintelor.In acea sala nu sti cine-i invitatul si cine-i consilierul.Sper ca actuala administratie sa tina cont de sugestia mea ,pentru ca asa ar fi normal si firesc si pentru ca  pune intr-o lumina buna, cea mai importanta institutie din orasul nostru- Consiliul Local .
                



       

Comentarii

  1. Trei puncte importante pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de astazi ,dar una este parca deasupra tuturor.Un mai vechi proiect ,care priveste reabilitarea ,dotarea si modernizarea policlinicii din spital se ridica deasupra tuturor.28 miliarde de lei vechi se vor investi conform proiectului, pentru schimbarea in bine a acestui edificiu.Toate cele trei proiecte au trecut in unanimitate.In finalul sedintei dl Petre Ion de la PDL a solicitat ca in sedinta urmatoare sa participe si primarul(azi nu a participat) si sa prezinte consiliului date privind viitorul in ce priveste atragerea de fonduri europene fara de care in Nehoiul de azi nu se mai poate.Domnia sa a amintit de un proiect care a fost demarat ca si cel de astazi in mandatul trecut ,este vorba de repararea si modernizarea Casei de Cultura si care se pare a stagnat , cerand lamuriri.Tot aici dl Alexandru Corcodel a cerut explicatii cu privire la faptul ca directorul spitalului nu a fost chemat la raport cum ceruse in sedintele anterioare reclamand totodata faptul ca se fac doar sedinte extraordinare care se fac in pripa fara sa aiba timp de informare asupra unor hotarari.Dna Aanei Genilia a precizat ca sedintele extraordinare,lipsa celor ordinare ,si neplata sedintelor este o practica inceputa in mandatul sau, asa ca nu este indreptatit la reprosuri.Domnia sa(dl CA) a mai aratat o dispozitie legala, prin care se interzicea ca spatiile destinate scolii sa fie instrainate prin hotarare de consiliu ,desi membri prezenti nu stiau la ce spatiu face referire dl consilier Corcodel.Dl consilier Nicu Vasile care este si presedinte de sedinta a precizat in urma unor replici cu dl Corcodel A ca nu a dat curs solicitarilor pentru ca aceasta nu este o sedinta ordinara ci una care a avut caracter urgent iar la urmatoarea sedinta va da curs solicitarilor.Sedinta s-a terminat, ramanand doar perplexitatea unora care nu intelegeau de ce eu ma prezint la fiecare sedinta a CL.Daca nu ar fi fost parasutat pe acolo, ar fi stiut ca am un drept cetatenesc ,sunt consilier judetean deci sunt implicat ,imi place si imi pasa si ma folosesc de caracterul public al acestor sedinte .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce magar acest batran Corcodel Alexandru!! Ce ipocrit, cum nu-i convin metodele pe care el cu satisfactie sadica le regiza. Nimeni nu paraseste acest pamant pana nu-si ia rasplata faptelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Proiect Nehoiu4 iulie 2013, 23:38

    "Cine seamana vant culege furtuna"dar este valabil si pentru actorii din prezent.Eu am avut multe dispute cu dl Corcodel ,iar multi dintre calaii de astazi ,spuneau cu vorbele edilului ca eu sunt rau,eu la randu-mi stiind ca lasitatea lor o ascundeau ,acuzandu-ma pe mine de rautate.Pisicutele acum isi arata gherutele.Nu-i mai putin adevarat ca ,dl Corcodel plateste pacatele exceselor din mandatele domniei sale si eu am fost unul lovit de aceste excese, dar tot adevarat este ca eu am raspuns barbateste. atunci nu mi-am inghitit frustrarile si nu am intors obrazul ,dar nici nu o sa-mi incarc sufletul de venin, pentru un adversar politic ,oricine ar fi el-nu este crestineste dar nici politica nu este un dans de salon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Actorii de azi", "calaii de astazi". Chiar daca sunteti politician va rugam domnule Muzgoci sa aveti curaj sa-i numiti. Altfel totul ramane la stadiul de pamflet, care nu va avea niciodata efectul pe care-l urmariti. Pentru ca dvs.nu sunteti Radu Banciu sau Mircea Badea. Curaj, nu asteptati doar campania pentru a spune lucrurilor pe nume ca va fi prea taeziu..

      Ștergere
    2. Asta ati observat dvoastra ,ca numai in campanie spun eu lucrurilor pe nume?Aveti puntintica rabdare!

      Ștergere
  4. Domnule Muzgoci, ar fi minunat daca ati face un efort, mare ce-i drept, sa evitati sa vorbiti despre dvs., sa va laudati mai bine zis, sa va dati dreptate singur, etc. Aveti o chestie cu raspunsul ,,barbateste,, . v-a contestat cineva cumva barbatia de amintiti mai mereu de ea? Cu scuzele de rigoare, Antonia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna "barbateste"nu este acelasi lucru cu barbatie si atunci ceeace am spus nu inseamna lauda.Am adus in schimb niste argumente, care nu sunt musai magulitoare pentru un om sau chiar pentru mine ,dar sunt umane.Ma voi stradui insa sa tin cont de sfaturile dvoastra ,dar totodata va rog sa credeti si dvoastra in bunele mele intentii si sa nu-mi judecati orice gest orice cuvant,orice gand.Cu stima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu cand v-am intrebat daca vi s-a contestat "barbatia" nu m-am gandit la organele sexuale, stati linistit, m-am referit la curaj.

      Ștergere
  6. Daca nu credeam, nu citeam blogul asta. Era un sfat binevoitor. Cei nehotarati sau cei carcotasi se bucura cand gasesc motive sa nu va ia in serios si credeti-ma "am fost lovit de excese" , "am raspuns barbateste", etc. sunt motive. In general trebuie sa va prezentati activitatea fara sa va victimizati, sa spuneti ca va cheltuiti timpul si banii(am mai vazut in urma).Puteti considera ca deja majoritatea nehoienilor va cunoaste. Si solutia ca altcineva sa va laude nu e tocmai placuta, dar dvs. in nici un caz. Prezentati faptele asa pur si simplu si lumea le va si va va judeca fiti fara grija. nu-i nevoie sa-l publicati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu doresc sa ma laude cineva ,eu doresc sa informez, sa se stie.Da eu cheltuiesc foarte multi bani pentru a insemna ceva in aceasta politica ,si sa stiti ca nu toata lumea stie.Fac asta pentru ca-mi place,pentru ca asa simt si va rog nu dati alte interpretari spuselor mele.Va informez,pentru ca se stie, se si urmareste compromiterea mea cu orice pret.Oameni carora am contribuit la schimbarea vietii lor, imi aduceau oameni sa ma huiduie,sa ma barfeasca si chiar daca asta nu a reusit poate pana acum,eu sper nici de acum incolo.Dar sigur voi incerca sa tin cont, de ce consider eu, sunt sfaturi corecte si sa stiti niciodata nu ignor astfel de vorbe.

    RăspundețiȘtergere
  8. ACUM, DOMNULE MUZGOCI, DACA ATI DESCHIS SUBIECTUL NU PUTETI SA NE DATI PESTE NAS LA COMENTARII. PENTRU CA UNDEVA ESTE PREZENTAT CINEVA CA UN SFANT CALARE PE UN CAL ALB CARE DIN NEMARGINITA IUBIRE FATA DE SEMENI SI-A IROSIT AVEREA PENTRU UN SCOP NOBIL SI SARACUL NICI USTUROI NU A MANCAT VREODATA SI NICI GURA NU STIM DE CE-I MIROASE ! SA STIE ATUNCI CEI INSARCINATI CU ALBIREA RUFELOR FARA CLOR(DESI SUNT SIGURA CA STIE) CA CEI CARE AU DEVALIZAT BANCOREXUL NU AU PLATIT NICIODATA PENTRU FAPTELE LOR SI DE CE NU AU PLATIT? PENTRU CA ERAU NUME MARI DIN POLITICA, ADMINISTRATIE, BANCI, AFACERI,ETC. NU AU FOST PEDEPSITI NU AU FOST, DAR MAGARIA E CA NICI BANII INAPOI NU I-AU MAI DAT. PRIN LEGE GUVERNUL CIORBEA SI URMATORELE, AU GASIT DE CUVIINTA CA NOI POPORUL ASTA AMARAT MERITAM SA PLATIM PENTRU EI SI AU BAGAT TAXA DE SOLIDARITATE IN COMBUSTIBILI(TAXA BANCOREX), TAXA PE CARE O PLATIM CHIAR SI ASTAZI. ASA CA SA NE MAI LASE DOAMNA CU CEI CARE NU AU AVUT CONTRACTE CU STATUL CA IN ROMANIA NU DUCEM LIPSA DE METODE DE A FURA DE LA STAT DECI DE LA NOI. NU AM DAT NUME NU AM ACUZAT PE NIMENI, DAR MACAR NU NE MAI CONSIDERATI PROSTI DACA NU AVEM CARTE SAU BANI.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări