MICII ELECTRONISTI DE LA CLUBUL COPIILOR NEHOIU, LOCUL 1 PE TARA !

Elevii nehoieni de la Clubul Copiilor, conduşi de prof.Valeriu Fercu, au ocupat locul 1 pe echipe la concursul naţional de la Constanţa -"ELECTRONICA AZI".
De altfel, micii electronisti din Nehoiu nu sunt la prima ispravă de acest fel, aşa că acum, ei nu au făcut altceva decât să confirme evoluţiile bune din anii anteriori şi de pe la alte concursuri naţionale şi judeţene. Îmbucurător şi onorant este faptul că doi dintre ei au obţinut locul 1 la individual. Este vorba de Cârlan Adelina şi Radu Valentin, iar cel de-al treilea, Matei Cătălin, a obţinut locul 2 pe ţară. Se cuvine să-i felicităm, să-i onorăm atât pe ei şi părinţii lor, dar mai ales pe îndrumătorul lor, prof. Vivi Fercu, modest dar perseverent, calm dar extrem de ambiţios, transmiţând asta şi elevilor săi. Bravo copii, bravo profesore, suntem mândri de voi!

PS. Sunt cu atât mai fericit pentru că echipa judeţului Buzău reprezentată de copiii noştri, a fost îmbracată la premiere cu tricouri polo confecţionate de angajatele mele şi inscripţionate cu sigla Clubului Copiilor- Nehoiu.

Comentarii

Cele mai populare postări