CONSILIUL JUDETEAN RASPUNDE VETERANILOR CU PROMPTITUDINE!

Ca urmare a interventiei mele de luna trecuta  in plenul Consiliului Judetean ,privind respectarea de catre transportatori a drepturilor care se refera la  gratuitatatea pe mijloacele de transport in comun a veteranilor si a vaduvelor veteranilor de razboi am primit raspuns afirmativ.Consiliul Judetean prin semnatura Presedintelui Consiliului Judetean dl Cristi Bagiu, a notificat toti transportatorii care opereaza in judetul Buzau si s-a pus in vedere sa respecte legea nr.44|96.Raspunsul catre Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi l-am primit si eu iar misiunea mea nu se va incheia decat atunci cand domniile lor imi vor confirma ca interventia autoritatilor a avut succes.Voi urmari in continuare pentru ca altfel ne-am umple de ridicol ,ori acesti oameni nu merita astfel de tratament  din partea nimanui.

Comentarii

  1. Nenea Doru pot sa-ti dau o veste relativ buna? Ca un politician bine informat, trebuie sa sti ca un scandal national privin primarii incompatibili sta sa izbucneasca. Ministrul Justitiei s-a opus modificarii legii ANI initiata de Liviu Dragnea care voia sa-si salveze primarii. Se pare ca dupa ce se pronunta justitia la sesizarile ANI, vom avea peste 50% din primari incompatibili, care-si vor pierde mandatul si nu vor mai avea dreptul sa candideze. Sunt sigur ca nici primarul nostru nu s-aputut abtine(la indicatia binevoitoare a consilierului atotstiutor N.V.) sa nu intre in vreo asociatie din astea multi comunala. Stiti ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca guvernul sustine o astfel de initiativa nu pot decat sa o sustin si eu, ca unul care face parte dintr-un partid, care sustine guvernul rezultat in urma alegerilor .Nu cunosc nimic ilegal in ce face sau este implicat primarul si sincer ma lasa rece primaria .Daca ar fi asa, nu ar fi o veste imbucuratoare pentru mine si va spun asta cu toata sinceritatea.Sunt multe lucruri de facut in Nehoiu si asta trebuie sa se intample, altfel nu stiu cu ce mai putem iesi in fata oamenilor.Viata este foarte grea si speram sa contribuim cu totii sa o facem mai buna,daca nu va fi vai de noi.Eu sper sa am si eu o mica contributie la acest bine daca va fi si cred ca va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. sTAI ASA CA NU-I ASA. DACA GUVERNUL SUSTINE O ASTFEL DE INITIATIVA O SUSTIN SI EU?! CARE INITIATIVA? SA DECLARE ACTUALA LEGE ANI ,DERANJANTA SI SA O SCHIMBE? NUMAI PENTRU CA PRIMARII AU INCALCAT LEGEA INCOMPATIBILITATII, DEALTFEL O LEGE FOARTE BUNA??? n-AM AUZIT O PROSTIE MAI MARE DIN PARTEA DVS. DACA MAINE GUVERNUL SUSTINE TAIEREA LA JUMATATE A PENSIILOR O VETI SUSTINE SI DVS. PENTRU CA FACETI PARTE DIN PARTIDUL DE GUVERNAMANT? ASA SE DEDUCE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu sunteti un pic rautacios si tendentios pentru ca eu nu am raspuns dorintei dvoastra de a sari pe Lungu?Momentan este doar un punct de vedere al unui parlamentar roman ,care a fost respins de catre ministrul justitiei si implicit premier, restul sunt povesti si declaratiile unor oameni care vor sa se bage in treaba.O initiativa legislativa este doar o initiativa si atat.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Un parlamentar" nu este decat presedintele executiv al partidului.
    Initiativa = tentativa: actiune intreprinsa cu scopul de a realiza ceva - conform DEX- si de regula tentativa de a face o fapta (omor, viol, furt etc) justitia o condamna.
    Indiferent in ce loc (partid) ati fost v-am urmarit si apreciat actiunile, dar in momentul in care veniti cu afirmatia "Daca guvernul sustine o astfel de initiativa nu pot decat sa o sustin si eu, ca unul care face parte dintr-un partid" nu pot sa spun decat ca sunteti un politician ca toti ceilalti, care nu fac altceva decat sa-si urmareasca propriile interese (pe termen lung sau scurt) depinde de locul in care se afla. Ma dezamagiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca dvoastra puneti semnul egalitatii intre o declaratie politica,o initiativa legislativa si o tentativa de omor atunci .......eu ma dau batut, poate chiar nu corespund standardelor dvoastra in politica.Ma tem ca mi se intampla destul de des in ultima perioada sa primesc explicatii care ma fac sa raman vexat.Cand am reprosat cuiva ca a uitat idealurile care ne-au unit, mi-a raspuns ca "politica este o curva"iar idealurile sunt doar inainte de alegeri, pentru campanie. Eu nu gandesc asa.Imi pare rau ca v-am dezamagit dar eu mereu invit oamenii sa faca poltica si sa se informeze, sa vada cum functioneaza un partid ,.tocmai pentru a intelege diversitatea de idei ,de pareri.Am vazut si pe facebook constituite grupuri de tineri chiar scoliti, care te atentioneaza cu litere mari "aici nu se face politica etc si mai jos vezi "stie cineva la cat este autobuzul de Varlam?"sau "are cineva drum la Ciorogarla?" si alte multe lucruri, care stimuleaza creierul si aduce plus valoareDar sa revenim la oile noastre,deocamdata tot ce ati semnalat dvoastra este in stadiul de intentie ,care nu cred ca are sorti de izbanda ,atata timp cat premierul nu a achiesat la idee.In rest ,va rog sa va mai ganditi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi comentam declaratia dumneavoastra, citez : ,,daca guvernul sustine o astfel de initiativa nu pot decat sa o sustin si eu,,!! adica dumneavoastra nu comentati, nu cercetati, nu credeti ca si ai vostri pot gresi ? sunteti teleghidat? Dezamagiti tocmai prin aceste declaratii care pe undeva poate va caracterizeaza... va opuneti doar cand va sunt afectate interesele direct! Liviu Dranea nu e un parlamentar oarecare, e vicepremier si presedinte executiv psd. Initiativa lui, blocata de insusi ministrul justitiei tot psd, chiar nu va spune nimic ??

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred in coerenta guvernului Ponta si mai cred ca eu in calitatea pe care o am ,trebuie sa sustin guvernul.In momentul in care nu vrei sa faci asta, trebuie sa pleci, pentru ca altfel devii o piedica in calea realizarii programului de guvernare.Ai posibilitatea sa -ti spui cuvantul in cadrul partidului, dupa care te supui asa cum au facut si cei invocati de dvoastra,s-au supus dispozitiilor guvernului si a premierului.Totul are o logica si o desciplina ,fara de care nu se poate realiza nimic.Eu zic sa vorbim doar de ce se intampla in urma unor decizii nu neaparat in urma unor declaratii sau a unor pareri.Acolo se cauta solutii, se fac dezbateri si numai dupa aceea se ia o decizie.Faptul ca ministrul justitiei care este responsabil de reforma in interiorul ministerului, a blocat o asfel de propunere, da, imi spune ca sunt oameni responsabili ,care stiu ce fac si nu decide numai o persoan

    RăspundețiȘtergere
  9. Cat politicianism scrupulos si cat de putina imaginatie! In aceasta logica a dumneavoastra, un politist care vede o persoana alergand o alta persoana cu ceva care pare un cutit in mana, nu ar trebui sa intervina, pentru ca fapta nu s-a produs, decizia nu a fost luata. Noi v-am rugat sa comentati parera dvs. daca a fost buna propunerea lui Dragnea sau nu si de ce a ajuns atat de sus incat a fost nevoie de ministrul justitiei sa o blocheze in ultimul moment? DVS. spuneti ca nu conteaza din moment ce initiativa a fost blocata! Dar daca ministrul nu o bloca? Ne spuneati ca e buna si va supuneti altfel trebuie sa plecati!!! Noi ne intrebam ce interese mafiote indeamna oamenii politici sa introduca astfel de initiative si cate au trecut cand nu s-a gasit un Cazanciuc sa se opuna? Dumneavoastra deveniti o piedica in calea realizarii programului de guvernare daca va spuneti parerea ??? Doamne , ce important sunteti... Vedeti sa nu auda Ponta! Pacat, imi facusem o alta impresie de dumneavoastra, deci guvernul Ponta e perfect. Bine, o sa va pun intr-un comentariu ulterior niste intrebari in legatura cu guvernarea. Una de pe acum, unde credeti ca si-a petrecut primul concediu de premier democrat-liberalul Emil Boc? Raspuns: nu si-a luat concediu 2 ani, iar in al treilea a mers acasa la parinti. Unde e social-democratul Ponta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu nu ma simt deloc important,imi doresc dar nu sunt,asa ca va rog, daca vedeti ca eu va respect nu intindeti coarda.Am incercat sa va conving cum sta treaba intr-un partid ,iar dvoastra o tineti una si buna ,ca masura era una criminala, pentru ca insinuati dvoastra, onor primarii sunt niste nemernici si niste hoti, lucru care ma indeparteaza de modul dvoastra de gandire.Trebuie atent judecat pentru ca nu este usor sa dai la o parte un numar mare de alesi ,numai pentru ca intra in incompatibilitate in anumite situatii.Acolo se analizeaza mai multe cazuri si ulterior se va hotara.Daca voiam sa scap de dvoastra, nu-mi era greu sa va spun ca aveti dreptate si ieseam bine.Prietene, incerc sa fiu corect atat fata de partid cat si de dvoastra ,care numai simpatizant de-al meu nu sunteti dar doresc cu tot dinadinsul sa lamuresc o problema.Nu inseamna ca mi-am piedut curajul daca nu m-am exprimat abrupt intr-o parte sau alta , ci pur si simplu am si eu indoielile mele.Atat!

    RăspundețiȘtergere
  11. Intotdeauna evitati sa raspundeti clar la intrebari. Desigur, nici nu sunteti obligat sa raspundeti. Nu am insinuat ca primarii sunt nemernici si hoti, desi majoritatea asa sunt. Aici este vorba despre o lege in vigoare de cativa ani. E simplu, o respectam , sau nu ? Mai respectam legile in tara asta sau nu ? Daca chiar doriti sa fiti important asa cum ati spus mai sus, atunci fiti unul cu coloana vertebrala si sustineti-va opiniile, asa veti castiga respectul nostru si noi va putem face important , nu cei care va spun sa va supuneti fara cracnire deciziilor partidului la care nu puteti avea nici o contributie. Va rog , nu ne dati exemplu cum este cu disciplina de partid , ca partidele astea au nenorocit rand pe rand tara asta. Si oamenii fac partidele nu invers. Va multumesc pentru atentie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din totdeauna am fost acuzat ca sunt prea direct, vaz doamne nu as fi diplomat (adica......intelegeti dvoastra)ori dvoastra tocmai asta imi reprosti ca cel putin in acest caz ocolesc raspunsul ,totusi eu va multumesc pentru intelegere, dar va rog implicati-va cred ca aveti mesaj,eu va astept,impreuna puterea creste.Sa stiti ca fara partide si implicare nu se poate in rest aveti dreptate.In ce priveste coloana mea vertebrala va asigur, nu o sa mi-o indoaie nimeni si nimic,o sa vedeti.Dincolo de toate explicatiile de mai sus si eu consider ca legea trebuie sa ramana asa.Si eu va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Domnu Doru vad ca dumneavoastra ati disparut din conducerea Nehoiului iar la conferinta de presa de la casa de cultura referitor la spital nu a fost nimeni nici de la psd nici de la pnl de l;a Buzau.De ce Florin Croitoru nu a lasa pe nimeni sa intre in incinta casei pentru ca eu stiu ca aceste lucruri sunt publice.Faci conferinta doar pentru tine si ai tai nu mai inteleg nimic,de cine ne temem.Poate trebuia sa fie invitat si domnul Corcodel ca proiectul este al lui asa era normal.In campanie fratele primarului spunea ca pe dumneavoastra va luat ca sa nu strigati impotriva lor si dupa alegeri va aruncat.Atunci nu credeam pentru ca vam vazut cum va luptati cu corcodeii dar asa a fost.Stiu ca se incearca compromiterea dumneavoastra si alui corcodel pentru a nu avea lumea pe cine sa aleaga.Si primarul si familia lui spun ca va platit si ca nare nici o obligatie.Bine ca a avut obligatie la strajeru si la firma lui de si-a dat bani cu nemiluita ca si cum noi suntem niste prosti.Cred ca la un moment dumneavoastra si cei ca dumneavoastra nu o stati cu mainile in san.Eu v-am votat dar am ajuns sa-l regret pe corcodel si este pacat sa ne uitam inapoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce treaba are datoria primariei achitata catre FIRMA lui Strajeru cu faptul ca dvs. sunteti sau nu prosti, asta nu am sa inteleg niciodata!? Guvernul a alocat bani pentru arierate, conform protocolului cu FMI si C.E. deci pentru plata datoriilor autoritatilor locale. Are primaria vreo datorie catre dvs. si nu v-a achitat-o ? Sau vorbiti sa faceti curent pe canicula asta? Desigur ca il regretati pe Corcodel , vi s-a inchis robinetul de unde furati impreuna...

      Ștergere
  14. Pe stadion la Nehoiu dl primar v-a acuzat ca il sustineti sunteti prieten cu Corcodel.Aproape mereu spune asta despre dumneavoastra si a mai adaugat ca va faceti de ras singur.Unii mai mucaliti sopteau pe la colturi cand se spunea asta ca s-ar putea sa se repete istoria si sa va razbunati pe ce vi s-a facut.Am vazut clar un anturaj care il face pe Lungu sa se poarte asa cu dumneavoastra.De ce nu-i raspundeti va este frica?Lumea nu vorbeste prea frumos despre treaba asta domnul Lungu facand la fel ca si cel care l-a facut om si nu privesc cu ochi buni faptul ca indepsarteaza pe toata lumea de valoare de langa el.De ce partidul nu are nicio reactie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va razbunati pe ce vi s-a facut ? Dar ce vi s-a facut dl. Muzgoci? Sunteti consilier judetean 4 ani si veti incasa pt asta aproape 400 milioane lei, asta nu e rau , dincolo de functia in PSD BUZAU, notorietate, protocoale. Am vazut ca ati postat si va mandriti cu pozele langa liderii nationali. Pe cine sa va razbunati vrea nenea comentatorul ?

      Ștergere
  15. Buna ziua. Am fost directionat pe acest site cautind de fapt un anunt de vinzare. Nu sint comentator de cariera si nici revolutionar. Dar pentru ca am apucat sa citesc ceea ce de mult auzisem de la prieteni va rog sa imi permiteti sa imi descarc sufletul. Sunt mai in varsta si decit dvs si decit primarul actual Florin Lungu. Am avut functii cu o anumita importanta in societate si in economie. Am lucrat cu oameni de caractere diferite. In ziua in care au avut loc alegerile am stiut ca vom fi sacrificati inca 4 ani dupa ce a facut Corcodel ce a vrut cu oraselul acesta. Am stiut ca furia cu care s-a aruncat in alegeri Lungu este alimentata de furia cu care isi dorea sa fie si el CORCODEL, pentru ca el ajunsese la un nivel de putere cum greu se poate mentine. Lungu a vrut puterea lui, oamenii lui, femeile lui, afacerile lui. Lungu cind se uita in oglinda il vede pe Corcodel. S-a folosit de voi, de toti cei de la PSD. Norocul lui a fost scirba si frica cu care nehoienii il priveau pe Corcodel. Se saturase lumea de el iar Lungu a venit cu niste abureli cu care i-a imbatat pe oameni. Ati scris negru pe alb ca veti reorganiza primaria. Sunt exact in aceleasi functii de conducere toate marionetele lui Corcodel. Ale lui vor ramine indiferent cit ii va imbogati Lungu. La momentul tx se vor aduna in jurul lui Corcodel. Asta e doar o faza intermediara in care ei trebuie sa execute ordinele lui Lungu. Corcodel nu e mort si nici nu va muri de pe scena Nehoiului. A trecut un an. Oamenii sunt aceiasi plus sau minus 2 sau 3. Au plecat niste baieti si au venit niste fete una blonda una bruneta care fac parada modei de nu stii daca sint la revelion la concurs de mis pe plaja doar la primarie nu zici ca sint. De ale lui Corcodel faceati bascalie dar astea sint si mai sorcove. Unde sint tinerii cu scoli pe care ati zis ca ii angajati? Va scutesc de plictiseala rindurilor mele si inchei prin a va spune ca urmatorul primar va fi iar Corcodel pentru ca va veni intarit si a invatat din aceasta lectie unde a gresit. Imi pare rau ca Lungu nu exploateaza corect potentialul si tineretea care l-ar fi putut transforma intr-un om al Vaii Buzaului. Nu se poate sa faci pasi inainte daca vrei doar sa copiezi pe cineva. Nu se poate sa devi puternic daca te sfatuiesti cu aceiasi oameni de care nehoienilor le era sila vazind-i linga Corcodel. Vine vremea tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnilor, imi vine sa si rad dar ma si intristez cand mai citesc pe aici ca sunt oameni care mai cred in ,,steaua norocoasa,, a dlui Corcodel. Domnilor, din calcule politice , economice si sociale, orice om cu 12 clase si bac fara copiute din Nehoiu isi poate da seama ca dl. Corcodel este un om terminat politic(nu mai are partid), cu greutati economice(nimeni nu-i va finanta o utopica,candidatura) , iar din punct de vedere social este in si mai mare dificultate afisandu-se cu amanta . Financiar este la mana celor carora le-a impartit terenuri din domeniul public, nu am auzit sa se fi pensionat sau sa aiba vreo firma proprie si sunt destul de informat. In primarie toti functionarii au un program relaxat, lucreaza fara stress, nu mai sunt jigniti, bruftuluiti si nu vad absolut nici un motiv sa se incoloneze in spatele lui Corcodel in vreo campanie decat daca sunt santajati cu ceva real. Corcodel nu a fost vreun inventator al "comportament abuziv de primar" , asa sunt foarte multi,este ceva tipic , asa ca Lungu nu copiaza, pur si simplu se comporta ca un om mediocru cand are foarte multa putere si multi pupincuristi de meserie, intra intr-un sablon, astea sunt limitele lui intelectuale. Dar va rog sa nu-i neglijati instinctul,norocul si rabdarea. El este un sarpe de metal si nu este imposibil sa-l bati dar este foarte greu sa-l invingi. Si mai tineti cont de ceva: daca nu fura si rezista lacomilor oameni de partid din jurul lui(el cred ca nu are nevoie) in 4 ani are timp sa faca ceva schimbari in Nehoiu( si chiar a inceput cu Casa de Cultura, promovarea traditiilor, promovarea meseriasilor in arta, cultura, ceva transparenta decizionala, imaginea primariei), are noroc cu lucrarile pe proiecte incepute care vor asfalta niste drumuri, va castiga fara probleme un nou mandat... Cine crede in revenirea lui Corcodel se pot lua de mina cu cei care cred in revenirea lui Adrian Nastase. Cu multa stima dl Muzgoci.

      Ștergere
    2. Eu am votat cu Florin dar cand vad ca-l sustin prosti cu P ma intristez foarte tare si parca .....Faptul ca spui ca-l sustii pe Lungu si dupa care incepi sa spui ca "se comporta ca un om mediocru" ca are in jur"pupincuristi de meserie""astea sunt limitele lui intelectuale" nu-l ajutati deloc ba dimpotriva ii faceti mare rau.Credeti ca atacandu-l pe proprietarul blogului castigati ceva?Nu cred.Oare cei care spuneti ca acum l-ar vrea pe Lungu ca au un "program relaxat" nu erau si atunci cand au pierdut cu Corcodel.Credeti ca in Nehoiu exista numai ei doi,nu subestimati oamenii pentru ca este bai mare.Domnule primar,tipul asta de oameni nu va ajuta mai deloc,ba dompotriva va face rau.Nu m-am asteptat la prea mari schimbari dar nici ce vad nu-mi place si va rog daca cititi aceste randuri cred ca cei care va vor "binele" de fapt se gandesc cum pt ei sa o duca mai bine insa binele lor nu se potriveste cu binele tuturor.

      Ștergere
  16. Dragii mei, mult prea multa pasiune pentru nimic.Este prematur sa incepem cu acuzatii si suparari fara rost.Compromiterea mea se poate face de catre mine si nu de altcineva asa ca neavand ganduri "sinucigase" nu am de ce sa ma tem.Respect legea si iar nu am de ce sa ma tem.Nu mi-a fost mie frica de altii mai puternici, asa ca nu am de ce sa ma tem acum , este o exagerare dar stau bine unde sunt si pot face ceva pentru acest oras de unde sunt.Au vrut altii sa faca sa se creada ca eu sunt razbunator si s-a vazut clar cine este cine nu.Un om care are curajul sa spuna cu adevarat lucrurilor pe nume nu se incarca cu ura si razbunare.Sunt un luptator dar nu un dusmanos ,un razbunator,sunt un luptator pasional, neanfricat si perseverent.Mi-au fost aduse acuzatii ca sunt "cu Corcodel"desi nu vad de ce ar putea fi mai urat decat sa fiu "cu Cojocaru et comp".Nu m-am intalnit in particular cu dl Corcodel nu m-a sunat si nu l-am sunat dar daca as face-o unde este uratenia in oglinda cu cele aratate mai sus!?M-as intalnii cu un fost primar de 4 mandate la Nehoiu, nu cu un fraer!Eu imi dau seama ca unii ar dorii sa nu-mi vada fata deloc pe la Nehoiu ,dar asta nu-i posibil.Ganduri utopice si perverse.Repet, sunt prea multe de facut la Nehoiu si nu este timp de discutii sterile si de prost gust.Oamenii au asteptari foarte mari si nevoi foarte mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca ai vrut sa te intalnesti dar n-a venit.

      Ștergere
  17. Comentariul de mai sus a venit cam in acelasi timp in care eu raspundeam unor comentarii, asa ca ma refer acum si la el, pentru ca mi-a atras atentia decenta,logica si lipsa de rautate din el.Se vede treaba ca este comentariul unui om care are experienta si a vazut multe la viata domniei sale.Cu mici exceptii sunt intrutotul de acord cu domnia sa.Am spus-o si eu si aici si unde trebuie.Totusi, niste fete frumoase daca isi fac si treba pentru care sunt platite, nu vad ce rau ar putea sa faca.Functionarii nu trebuie judecati dupa criteriul "al lui Lungu"sau "al lui Corcodel"pentru ca atunci pierde toata lumea,ei sunt functionari publici in slujba comunitatii si atat.Poate dezamagirea a venit prea devreme,nu credeti ca mai trebuie putina rabdare si incredere?Eu cred ca oamenii vor sti in final sa priveasca inainte si sa nu faca pasi inapoi."Cine are urechi de auzit sa auda"!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dl. Muzgoci ce frumoasa era politica nehoiana cand era opozitie, cand era PD , sau PDL. Cata pasiune, cate jocuri. Oare mai exista PD la Nehoiu, nu mai aud nimic de ei, cine e sef?

    RăspundețiȘtergere
  19. Da, atunci erau discutii interesante in CL.Practic am facut partie pentru cei de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  20. dL MUZGOCI SUNT UN ATENT OBSERVATOR AL POLITICII NEHOIENE SI AL LEGISLATIEI IN GENERAL. AJUTATI-MA CU O INFORMATIE PE CARE NU AM CUM SA O OBTIN: ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTRACOMUNITARA "BUZAU 2008" CE STATUT ARE? ESTE O FIRMA, ONG, SAU CE E DE INTERES LOCAL ? DESFASOARA ACTIVITATI ECONOMICE? VA MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  21. Este o asociatie constituita sub cupola CJ si la care adera localitatile din jud.Buzau interesate.Ea a fost constituita cu scopul de a accesa bani europeni, ca urmare a unei recomandari care a dorit ca pentru apa, sa se faca proiecte mari si sa nu vina fiecare comuna cu un proiect .In acest fel localitatile din judet care nu au avut retea proprie de apa ,au fost nevoite sa adere la aceasta asociatie.Cam acest lucru se intampla si la agricultura ,unde banii europeni se vor da doar pentru cei care se vor organiza in asociatii .La proiectele mari ,cofinantarea este suportata in cota parte de fiecare localoitate in parte.

    RăspundețiȘtergere
  22. DACA VA ROG SA FITI MAI CLAR? ADICA E ASOCIATIE PROFIT SAU NONPROFIT? ARE CONSILIU DE ADMINISTRATIE, FIXEAZA PRETURI, PLATESTE, INCASEAZA. IA DECIZII PRIN VOTUL MEMBRILOR, SAU CUM ? MULTUMESC, VA SPUN ULTERIOR CAT DE IMPORTANTA ESTE ASOCIATIA ASTA...

    RăspundețiȘtergere
  23. Asociatia intercomunitara este o asociatie nonprofit,are un consiliu de administratie din randul membrilor.Ea poate forma o societate comerciala care sa se adreseze unui segment asa cum este cea de la apa.Asociatia intercomunitra este sustinuta din cotizatiile membrilor care o compun,din donatii etc.Sper sa va fie de folos informatia.

    RăspundețiȘtergere
  24. pe siteul Agentiei Nationale de Integritate se precizeaza ca daca aceste asociatii iau decizii in ceea ce priveste preturile unor utilitati locale(cum este in cazul nostru apa) din aceste asociatii nu pot face parte primari, viceprimari sau consilieri locali intrucat intra in incompatibilitate. Va multumesc.



    )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări