SEDINTA CONSILIULUI LOCAL NEHOIU SUB SEMNUL NORMALITATII!

Astazi dupa ce am sosit de la sedinta extraordinara a CJ Buzau, am mers asa cum era de asteptat si la sedinta Consiliului Local Nehoiu  care a avut loc cu incepere de la orele 16.00.A fost o rectificare de buget, ,majorarea unei taxe auto pentru masinile care deservesc magazinele din centru civic,concesionarea unui teren ,concesionarea unei pasuni de catre un crescator de animale etc.Au avut loc cateva replici intre actualul si fostul primar, primul cerand mai multe lamuriri, actualul replicand ca toate inchirierile si concesionarile au fost facute de vechea administratie.Dl consiler Corcodel  a insistat pentru aducerea la sedinta Consiliului Local a dnei director al spitalului, pentru lamuriri privind situatia actuala a acestuia.De remarcat ca presedintele de sedinta dl Vasile Nicu, nu stiu daca a tinut cont sau nu de sfatul Proiect Nehoiu de la ultima sedinta, daca  a facut-o sau nu  il salutam, astazi a dialogat corect si principial cu opozitia,aratand disponibilitate la dialog,respect ,  lasandu-le acestora  posibilitatea de exprimare.Tot referitor la spital actualul primar a precizat ca a reusit sa bugeteze spitalul doar  pana in luna octombrie, cauza fiind in primul rand lipsa medicilor , care ramane in continuare  o mare problema, pentru aceasta spitalul este penalizat undeva pana l;a 30 % ,iar incercarea cu ajutorul primariilor din zona s-a dovedit un fiasco, ca urmare a situatiei grele prin care trec si acestea..Consilierul local Tanase Paul a apreciat efortul edilului privind amenajarea ciusmelei de la Prund (JETU),modernizarea drumului de la Curmatura si al celui de la Vinetis, intr-un cuvant spunea domnia sa "se poate ".In calitatea mea  a de consilier judetean mi-a fost ceruta  parerea si am precizat, ca mai intai
Consiliului Local ii trebuie o decizie comuna  din care sa reiasa  daca  are sau nu nevoie de spital , iar daca   are, atunci va trebui sa gandeasca o strategie de finantare a acestuia.Am propus ca noi (Consiliul Local )sa dispunem o suma  in buget,prin care sa primeasca o prima de instalare ademenitoare, un doctor specialist care vine la Nehoiu, iar managerul spitalului sa-i  identifice pe acestia.Am propus intensificarea lobiyului politic pentru atragerea de fonduri atat pentru spital, cat si pentru infrastructura in special drumul Nehoiasu GTeghii , dar si mai ales cele interne.In final toata lumea a infierat calitatea si pretul apei potabile.
PS.A fost aprobat o hotarare prin care Consiliul Local  participa la un program national biblionet ,prin care biblioteca oraseneasca se modernizeaza ,fiind in concordanta  cu noile  tendinte privind modernizarea acesteia.

Comentarii

  1. Salut marea adunare a C.L.si micile discutii,dar cum se face ca pe ordinea de zi nu s-a discutat si despre actuala groapa de gunoi de la Chirlesti?Noi(contribuabilii)platim ca sa ni se ia gunoiul oferindu-ni-se poluare cu cel mai mare risc? Imi este rusine ca l-am votat pe Domnul Lungu,imi doresc sa treaca cat mai repede mandatul dumnealui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am omis eu sa spun ,s-a discutat si despre aceasta mare problema care este gunoiul.Se angajeaza 2soferi si 4 muncitori pentru aceast nou serviciu infiintat ,care are ca scop strangerea gunoiului.Repet,sedinta a fost una responsabila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Muzgoci de SC ELSID SA Titu s-a mai discutat in sedintele C.L.?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gunoiul este dus la Chirlesti.

    RăspundețiȘtergere
  5. iect Nehoiu6 iunie 2013, 21:52

    Nu vad de ce reveniti obsesiv cu gunoiul asta,este o optiune a actualei administratii care are ca scop, economisirea banului public si totodata multumirea cetateanului.Vom vedea daca si reusesc asta ,dar pana atunci haideti sa-i creditam cu bune intentii ,nu sa le dam in cap inainte de a vedea rezultatele.S-a discutat despre ce am spus in aceasta sedinta ,care a avut o ordine de zi iar ELSID nu a fost pe aceaasta ordinea de zi. ELSID ii mai lipsea Nehoiului acum ,ca in rest aveam de toate.Stiu ca se barfeste foarte mult pe tot felul de teme reale sau inventate dar tipul asta de comportament nu ne face bine.Nu poti bea o cafea cu cineva ,nu poti spune ceva despre Nehoiu sau despre ce se intampla in oras ,ca imediat unul ,se duce , toarna si mai pune si el putina sare ,in speranta ca va primi ingaduinta sau doveszi de prietenieSe intampla in ambele sensuri dar trebuie sa fi .......,sa pui "botul" cum se spune la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este penibil faptul ca gunoiul se depoziteaza la Chirlesti! Localitati mai mici decat Nehoiu au contract cu groapa de gunoi de la Galbinasi. Rusine!

      Ștergere
  6. http://adevarul.ro/news/politica/ce-traian-basescu-facebook-o-pun-poza-corcodel-e-caine-frumos-8_51b0b186c7b855ff56656238/index.html

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim conducatorilor uslisti, chiar si consilierilor judeteni pentru desfiintarea Hidroelectrica Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dca-mi reprosasti mie ca nu am facut nimic, pentru ca Hidroelectrica Buzau sa nu se desfiinteze, atunci va intreb eu pe dvoastra ce anume ati facut?Ce demersuri ati facut,ce proteste?Am scris si am tras semnale de alarma deseori si am semnalat cum pleaca zecile si sutele de milioane de euro, catre alte zone.Nici presa cu exceptia Sansa Buzoiana,nici sindicatele de la Hidro MAI ALES SINDICATELE , nici consiliile locale de pe Valea Buzaului nu au constientizat pana acum ,ce inseamnna pentru V.Buzaului Hidroelectrica.O sa vada din pacate, toata lumea!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreti sa constientizeze lumea de rand? Dar alesii lor ce fac, unde-i reprezinta ? Ce au facut presedintele PSD Boscodeala, senatorii si deputatii psd si pnl ? Nu am vazut nici un protest si nici o luare de pozitie a lor!! Nu i-am vazut nici macar comentand, ii doare undeva. Pai cine ne conduce? Pentru ce au fost alegeri? Pentru orice aberatie trebuie sa iasa lumea in strada, pentru spital sa iasa lumea, pentru gunoi sa iasa lumea, pentru apa si drumuri trebuie sa iasa lumea... Dar atunci politicienii ce rol mai au domnule pe lumea asta? Unde este Scutaru si Doina Tudor? Au facut un circ nemaipomenit cu semnaturi ca se surpa podul la Cislau. Au fost alesi si acum " la revedere" , ne vedem peste 4 ani nu ?? Suntem ultimii prosti nehoieni si buzoieni.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ca presedintele caruia i-am spus, a fost de acord cu mine ,mai stiu si alti politicieni de la noi care incearca ceva, dar eu spuneam ca ma surprinde tacerea sindicatelor.Aici poate fi vorba de o politica anume,de interese diferite , dar sindicatul nu are de cat interesul salariatilor membrii de sindicat.Era o parere ,nu un repros.Intrati in arhiva si vedeti ce am facut eu,eu Doru M.Treaba nu este terminata inca.

    RăspundețiȘtergere
  11. A FOST SAU NU DE ACORD MAI PUTIN CONTEAZA, PANA UNA ALTA HIDROELECTRICA BUZAU A RAMAS "UZINA" SI SE ASTEAPTA DISPONIBILIZARILE.ATI FOST LIDER DE SINDICAT, CE POATE FACE UN SINDICAT INTR-O REGIE AFLATA INCA IN INSOLVENTA ?? NU ARE NICI O PUTERE. "TREABA" ESTE TERMINATA, NU NE MAI AMAGITI DEGEABA. POLITICIENII BUZOIENI NU AU NICI UN CUVANT DE SPUS LA BUCURESTI NICIODATA, SUNT NISTE MIELUSEI CA SA FIE LASATI PE FUNCTII SA NU-I SUPERE PE CEI MARI. ASA A FOST SI PREDA CAND ERA LA PUTERE. NIMENI NU LUPTA PENTRU BUZOIENI. NU AVETI NICI O PUTERE DOMNULE MUZGOCI CHIAR DACA VA ZBATETI, NU VA ASCULTA NIMENI, NU LE MAI LUATI APARAREA DEGEABA. UN INGINER AMARAT.

    RăspundețiȘtergere
  12. M-AM SATURAT SA TOT CITESC VAICARELILE CONCITADINILOR MEI ! CA APA NU E BUNA SI PRETUL E PREA MARE, CA GUNOIUL SE RIDICA ACUM DE CATRE UN COMPARTIMENT APARTANAND PRIMARIEI ( IN SEDINTA DE CONSILIU A FOST APROBATA MODIFICAREA ORGANIGRAMEI CU UN NUMAR DE POSTURI !!! ) SI ESTE DEPOZITAT LA CHIRLESTI,DAR NOI CA CETATENI CE FACEM ???
    ARUNCAM LA GUNOI TOT CE NU NE MAI E FOLOSITOR PRIN CASA ( PATURI, SCANE, IMBRACAMITE, ETC.. ) NU FACEM SELECTIE, NU SUNTEM DISCIPLINATI SI MAI ALES NU PLATIM !!!
    CUNOSC PERSOANE DIN ACEST ORAS CARE NU AU PLATIT ACEST SERVICIU DE ANI BUNI, MA INTREB ACUM VOR PLATII ??
    PRIN HOTARAREA DE CONSILIU S-A APROBAT UN POST DE REFERENT PENTRU SERVICIUL DE GOSPODARIRE , FISA POSTULUI REFERENTULUI VA PUTEA FI FACUTA PUBLIC?......PENTRU CA AM AJUNS AICI SI DATORITA FAPTULUI CA CINEVA CARE TREBUIA SA SE OCUPE DE PLATILE CETATENILOR LA VECHIUL PRESTATOR DE SERVICII DE SALUBRIZARE NU SI-A FACUT DATORIA ..MA INTREB VA FI ACEEASI PERSOANA ??

    RăspundețiȘtergere
  13. SI CE PROPUI DESTEPTULE CARE TE-AI SATURAT????

    RăspundețiȘtergere
  14. Cineva care trebuia sa se ocupe de plati nu si-a facut datoria ? Te-a oprit cineva sa te duci sa platesti? Ne-am invatat sa stam acasa sa vina aia dupa bani. daca nu vin, cu atat mai bine, nu? m-ati innebunit cu selectia si disciplina... cum sa seletezi ma cretino daca ai un singur tomberon? Scriu toti idiotii sa se bage in seama. Nu-l cenzura domnu Muzgoci ca si asa suntem anonimi..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări