SPITALUL PRIVAT DIN PATARLAGELE A PRIMIT FINANTARE!

 Marturisesc ca desi am avut serioase indoieli cu privire la reusita finantarii  spitalului din Patarlagele, astazi nu pot  decat sa-mi scot palaria in fata edililor  si a managerilor spitalului .Spitalul din Patarlagele a fost pus la dispozitia unui privat, care a investit  foarte mult ,incat spitalul pe care l-am vizitat ,arata ca un hotel la capitolul confort. Cele .2-3 milioane pe care ii scoti din buzunar pe saptamana internata, nu cred ca este o problema ,in conditiile in care nu-ti cumperi tratamentul de la farmacie si beneficiezi de servicii civilizate.Am discutat cu oameni care au venituri mici si care aprecia aceasta gaselnita a autoritatilor locale.Se vede treaba ca tot privatizarea este cea care va pune Romania pe un fagas normal de civilizatie.Cele 40 de paturi finantate ale spitalului din Patarlagele, isi asteapta pacientii  care sigur vor face cunostinta cu ceea ce pentru altii inseamna de mult normalitate.Asteptam, desi nu este deloc usor dar nu imposibil ,sa se intample asfel de solutii salvatoare si la Nehoiu.Apropo de Nehoiu,stiu ca era in derulare un proiect de modernizare a policlinicii spitalului  inceputa in mandatul trecut si care astazi ,am inteles continua si este pe cale sa se realizeze.De altfel sunt mai multe proiecte incepute in mandatul trecut care trebuiesc continuate , intr-un gest de normalitate ,asta pentru ca tot exista continuitate in foarte multe situatii nu neaaparat placute.

Comentarii

  1. Ciorba reancalzita nu mai are gust. Retapetati prea des subiectul spital si invatamant. Va inteleg, sunt subiecte sensibile, creeaza capital politic, dar nu aduceti idei.Exista vorba " oamenii mari vorbesc despre idei, cei mediocrii despre evenimente,iar oamenii mici vorbesc despre alti oameni". Hai sa discutam idei. A226 rII.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia yino tu cu o idee A226 Rll. Cam ce te intereseaza? Sex cu femeile de serviciu sau gratare pe garla? Sictir inteligentilor astora. Daca despre sanatate si invatamant nu vorbim atunci hai sa ne ducem dracului cu totii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca dvs.sunteti femeia de serviciu disponibila atunci nu ma intereseaza sex cu dvs.,am nevasta,dar daca stiti sa faceti gratare pe garla m-as baga. N-am zis sa nu discutam, ziceam sa discutam idei nu nimic. Sictir e un cuvant care va face cinste! A226 r II.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gata cred ca ajunge ,nu merita sa va certati numai pentru ca unul gandeste altfel decat celalalt.Sunt convins ca aveti mult mai mult in arsenalul argumentelor.Pentru ca mi-am agatat aceasta centura de gat ,pe mine ma intereseaza foarte mult spitalul,scoala dezvoltarea orasului meu si de aceea revin asupra acestor subiecte sensibile nerezolvate inca .Idei am si am avut ,numai ca nu sunt in postura sa le aplic eu, asa ca doar propun ,vorbesc dar si atunci cand mi se da prilejul ma implic daca sunt lasat.Nu am atacat pe nimeni si sunt convins ca eforturi se fac ,,fiecare dupa puteri si competenta.Am informat pentru ca spitalul din Patarlagele este un spital zonal si el si poate fi accesat de catre orice cetatean.Indoiala privind reusita le-am spus-o si edililor de la Patarlagele,fara sa-i supere asta, dar trebuia sa recunosc public ca au reusit , ma bucura reusita lor si ei stiu asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. As avea o intrebare si totodata si o propunere-chiar nu se gasea o modalitate ca cei 2% din impozitul retinut la salarii , sa fie redirectionat cumva spre spitalul Nehoiu?poate mai ajuta putin suma aceasta, poate mai mult decat ADCN !

    RăspundețiȘtergere
  6. ADCN a donat alimente catre Spitalul Nehoiu mult mai mult decat s-a incasat din 2% de la salariatii Spitalului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări