ELEVII DE LA LUNCA PRIPORULUI DIN NOU CAMPIONI!

 Saptamana aceasta, elevii de la Scoala nr 1.Lunca Priporului, sub indrumarea prof.Aanei Genilia  au ocupat locul 1 pe judet la concursul de educatie rutiera, mergand astfel din nou la faza pe tara de unde anul trecut s-au intors cu mentiune.Elevii Bucur Madalin,Andreea Popescu,Razvan Beteringhe,Catalin Neagu, vor merge la faza pe tara care va avea loc la Slatina , si alaturi de profesoara lor au fost si vor fi sprijiniti de agentul de politie Bratosin Gheorghe si Comandantul Politiei  Nehoiu dl  comisar Dragomir Constantin.Le uram mult  succes!

Comentarii

  1. Cred ca este pentru prima data cand nu am fost sponsorul acestor copii.Pana acum am fost unul din sponsorii lor, la fiecare competitie la care au participat.Mai mult, am facut lobi pe langa altii sa le sponsorizeze deplasarea la fazele nationale,acum nu.Sa nu-mi spuneti ca nici sponsorizari nu mai am voie sa fac !Am glumit evident.

    RăspundețiȘtergere
  2. PAI CE VRETI SA SPUNETI ? NU V-A LASAT CINEVA SA SPONSORIZATI, CA NU SE INTELEGE ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Respect și stimă pentru aceasta doamnă deosebită. Așteptăm ca și alți profesori să ia modelul și să atragă elevi în activități care să le ocupe timpul liber. Încercările făcute de dl. primar în acest sens sunt timide, dar se vede totuși o preocupare și pentru copiii din acest frumos oraș, care nu au și alte posibilități de distracție și relaxare.Anul acesta ziua copilului nu a existat la Nehoiu. Păcat!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări