BRACONIERII DIN PRAHOVA, AGRESIVI CU PESCARII BUZOIENI!

  In ultimul timp la lacul de la Siriu s-au intamplat cateva  fapte care trebuiesc urgent sanctionate de lege prin organele abiltate.De pe malul  stang al lacului ,dotati cu barci pneumatice si unelte interzise de pescuit ,braconieri din  Prahova  au devenit agresivi cu pescarii de buna credinta din Nehoiu si imprejurimi.Atragand atentia braconierilor mai sus amintiti ,ca nu este corect ce fac , pescarii nostrii au fost atacati cu bate, find supusi agresiunilor acestor derbedei , dupa care s-au suit in barca si au disparut pe malul celalat.Din nefericire gestul se repeta, asteptand  parca  reactia care nu vine  a autoritatilor.

Comentarii

  1. In "ultimul timp" si pana la 5 iunie pescuitul este interzis, fiind perioada de prohibitie. Daca cinstitii pescari nehoieni si-au luat-o pe coaja de la cinstitii pescari prahoveni mai bine sa taca si sa inghita. Oricum nu cred ca au facut vreo plangere la autoritati ca isi bateau singuri cuie in talpa! Se alegeau cu amenzi usturatoare daca nu si cu dosare penale. Asa ca domnule Muzgoci, aveti grija ce cauze sustineti ca aparati hotii de hoti... Bibanu*

    RăspundețiȘtergere
  2. Titlul corect era BRACONIERII PRAHOVENI, AGRESIVI CU BRACONIERII BUZOIENI. Pana pe 6 iunie este interzis strict pescuitul pe lac si raul Buzau. Autoritatile la care faceti apel ar trebui sa aplice legea la toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cei care mi-au cerut sa cer autoritatilor sa intervina sunt oameni seriosi si care au respect fata de lege.Discutia nu viza zilele trecute ,ci chiar perioadele in care domniile lor se aflau pe lac in deplina legalitate.E un punct de vedre.

    RăspundețiȘtergere
  4. SUNTEM SIGURI!! :))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări