MAINE SEDINTA DE BUGET LA CONSILIUL LOCAL NEHOIU!

                          De retinut pentru sedinta de maine  a C.L  este faptul ca, proiectul de hotarare privind afacerea ELSID(pentru ei afacere, nu pentru noi) s-a retras.Definitiv,deocamdata,nu stiu, vom vedea!
-Pentru echipa de fotbal Carpati Nehoiu se angajeaza 4 oameni (un director cu studii superioare,un contabil cu studii superioare,si doi administratori  cu studii medii)400 milioane buget(nu stiu daca intra si firma de catering)
-Nu era suficient doar ADCN-ul ,  multdiscutatul ADCN  pe care l-am acuzat ca" papa"bani publici si atunci a mai aparut inca unul -Asociatia HODIGHITRIA(cea care te povatuieste si te indruma) dupa numele unei celebre icoane facatoare de minuni.Cine patroneaza aceasta asociatie nu stiu dar  vom vedea ,dar sigur  stim ca ADCN a primit de la buget 240 milione lei vechi, iar cea din urma dar nu si la bani, 320 milione lei vechi.
                        Ce va fi vom vedea, cert este , asa cum am promis.

Comentarii

  1. Sunt mijloace de recompensare a celor care au sprijinit campania primarului. Mi se pare normal, ce e rau in asta ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce va faceti ca nu stiti? Hoghiditria aia sau cum ii spune va fi condusa de ruda sotiei dvs, preacucernicul Sorin Gavriloiu. Sangele apa nu se face.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am grade de rudenie cu nimeni si eu nu-mi bat joc de banul public in favoarea rudelor mele.Dincolo de asta nu am nici o relatie cu preotul Gavriloiu ,ne ignoram cu mare succes si maxima placere ,dar nu cred ca este in asa ceva, stiindul un moralist prin excelenta ,gata sa-l reclame superiorilor pe cel indraznet de asemenea grozavii.Nu cred.

      Ștergere
  3. Asociația social-filantropică ”HODIGHITRIA” are sediul la casa praznicală din curtea bisericii parohiale, satul Mlăjet, orașul Nehoiu. Ne puteți contacta la adresa: asociația.hodighitria@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne puteti spune si noua cine este in spatele acestei asociatii ?Puteti sa ne spuneti si noua de ce nu ati folosit in scopurile social-filantraopice, deja existentul ADCN?O sa ma ocup indeaproape de cei care ne cred PROSTII PAMANTULUI.Voi fi pazitorul banului public.Nu voi face parte din piesa asta niciodata.

      Ștergere
  4. Cu ce ajuta aceste ''ascociatii'' dezvoltarea orasului nehoiu din punct de vedere economic? nu se vede ca la capitolul ECONOMIC Nehoiu e la pamant, pot spune chiar la 2 metrii sub pamant ! Atat timp cat exista si vor exista tot felul de firme capusa, atata timp cat lemnul se taie haotic din paduri de mai marii ''mahari'', bineanteles ca pe ei nu-i intreaba nimeni de niciun act, aviz, etc, pana nu vor sta ''pititi'' cativa dintre acestia, NEHOIUL nu se va dezvolta in veci ! Bine ca, conducerea scolii pune elevii sa curete pet-urile si gunoaile aruncate haotic prin oras si pe la marginile acestuia si leprele de la una dintre firmele capusa stau si beau in carciumi si pe margine drumului ! Nu se putea face o firma de salubritate a noastra a nehoienilor...nuuuuu ..nuuu...trebuie sa suga si altii bani, nu ne-a ajuns un ''dictator'' ....asa ne trebuie ! Noi cu mana noastra ne-am ales soarta ! Bine ca eu unu scap de aceast oras, pot spune chiar comunist, plec sa-mi fac un viitor in alta parte ca aici si pentru o amarata de adeverinta trebuie sa stai cu saru'mana pe la usile primariei !
    Sper totusi intr-o schimbare in bine ! (sper ca va veni inainte de apocalipsa acea schimbare).

    Toate cele bune si Domnul fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fuga nu este o solutie, ramaneti sa luptati aici pentru o viata mai buna.

      Ștergere
  5. Facem,pe aceasta cale,un apel catre asociatia Hodri-HOTIA cu sediul in casa parohiala din Mlajet,sa ne dea un nr. de cont pt.donatii.Am inteles ca aceasta asociatie ,,povatuieste si indruma,,.Nu ne poate povatui si pe noi ce sa le dam astazi copiilor de mancare sau nu ne poate indruma unde sa ne gasim un loc de munca?.Pe ei cine i-a indrumat spre bugetul local?Totodata doresc sa le ,,multumesc,,consilierilor care si-au dat acordul pt. ca suma de 320 milioane lei sa ajunga in buzunarele acestor ,,asociati,,(preacucernicul parinte Gavriloiu si preacucernica sa sotie,impreuna cu nobila familie a fostului viceprimar Vasile Nicu a carui sotie primeste de la asociatie 27 de milioane lei pe luna.Oare cat primeste preacucernica preoteasa?)MILUIESTE-NE DOAMNE SI PE NOI!!

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea poate sa ne mai temperam in a judeca asa aspru, mai ales ca nu stim ce intentii nobile au acesti oameni.Vad ca pomeniti nume si eu nu cred ca persoanele invocate pot face ceva rau,ceva impotriva semenilor nostrii.Numele este frumos si nobil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luaţi mâna de pe banul public! Sunt atâtea de făcut în Nehoiu! Asociaţia respectivă să caute sponsori pentru nobilele sale acţiuni!

      Ștergere
    2. Pentru parintele Gavriloiu banii publici din Nehoiu sunt buni in schimb scolile nehoiene nu sunt bune pentru copilul dumnealui care invata la Patirlagele din clasa I!

      Ștergere
  7. Rugam pt transparenta ca cele doua asociatii ADCN si HODIGHITRIA care au primit bani din bugetul local,implicit si de la mine,sa posteze pe acest blog consiliile de administratie,salariatii- nominal si proiectele derulate si in derulare.Totodata,vreau sa multumesc dlui Muzgoci pt grija fata de banul public.

    RăspundețiȘtergere
  8. D-le Muzgoci, nu fug, dar sincer nu am pentru ce lupta si pentru cine lupta ! Nehoiu nu-mi va oferi NICIODATA un viitor, rau era si pe timpul Dl-ui Corcodel dar acum parca e si mai rau..vorba aceea rau cu rau, dar mai rau e fara rau ! sincer din 2 rele o aleg pe a mai putin rea, prefer sa plec sa-mi fac un viitor. Aici nu mai ai loc sa misti absolut nimic, nu vedeti ca orice ai vrea sa misti trebuie sa stie x,y,z si bineinteles ca ai piedici. Poate peste 100 de ani va fi si nehoi capabil sa inceapa sa se dezvolte; si cand spun nehoiu spun cei care-l administreaza. Sincer va spun ca si Dvs daca ati fi primar veti avea bagate bete in roate si o sumedenie de piedici, asata e ca urmare a fostelor conduceri. Cum e posibil D=le Muzgoci ca, conducerea scolii sa trimita elevii la adunatul peturilo de pe garla ? decand garla e in administrarea scolii ? de apele romane de primarie nu s-a auzit ? sau ei stau binemersi pe salarii bune din banii nostrii ? bani din impozite si taxe, bine ca se asfalteaza ''ecologic'', adica nisip, pietre si pamant...ne rupem masinile in acele gauri. Am crezut ca strada din Dn10 spre spital se va face dupa ce se termina vila lui claudiu...dar nu. Nici acum si nici in 4 ani nu va fi asfaltata ! strada dinspre Garboi catre catedrala e sub orice critica ! Bine ca se fac tot felul de asociatii pe banii nostri ! Chiar as dori niste date oficiale despre banii care ung aceste asociatii...Mai fratilor, oameni buni, cetateni ai Nehoiului, chiar sunteti orbi ? nu vedeti ca suntem prostiti pe fata ? ce ne trebuie noua asociatii si tot felul de panarame cand noua ni se stinge lumina pe bublic noaptea si ne rupem picioarele in gropile de pe strazi !!!?? Asa ca D-le Muzgoci cum sa nu plec sa ma duc cat vad cu ochii ? Mi sa facut scarba mai rau ca pe vremea lui Corcodel..pana la urma nici el u facea mare lucru ..dar totusi face cate ceva mai marunt ! acum ZERO.

    RăspundețiȘtergere
  9. Din tot sufletul va rodg nu va pierdeti speranta,nu lasati negrul sa va intunece speranta pentru ca gresiti.Tot ce spuneti dvoastra este viata,sunt oameni,mai buni,mai rai, mai competenti sau mai putin competenti.Cred ca va face si dl primar actual,poate ca a venit intr-un moment economic nu prea fericit la primarie,dar sigur va face si el cate ceva ,vom vedea insa cat la final de mandat.Faptul ca se duc copii la adunat peturi nu este rau, asta este educatie de mediu si sigur acei copii cand vor vedea un adult ca arunca gunoaie pe oriunde, sigur privirea lui plina de semnificatii il va face pe adult sa-si reconsidere gestul, in rest aveti din pacate dreptate, dar va rog nu disperati.Si eu am dezamagiri imense ,si eu sunt scarbit de unii oameni care faceau pe moralistii ,in timp ce acum imi dau seama ca aceia,sunt cei care doreau o pozitie pe care o vedeau periclitata de unul ca mine.Este nevoie si de idealisti ca noi va asigur.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand va face plopul pere si rachita micsunele ! atunci va face ceva noul primar ! se vede ce face ..asociatii si combinatii dubioase. A avut langa el o echipa buna, zic eu, dar a stiut sa-i inlature unul cate unul, sincer acuma ! sa nu ma contrazica nimeni ! spun din propria experienta si din sursa proprie si siguraa de informatii. Oamenii au fost orbiti de catre vechea conducere si acum sunt extrem de derutati; e ca si cum te-ai duce cu o fumigena la un stup de albine. Sincer D-le Muzgoci, v-am apreciat, va apreciez in continuare, dar Dvs totusi aveti o sursa de venit, multi nu o au, si-au pierdut sperantele. Intr0un sondaj mai vechi de pe blog, pe locul 1 erau cereri pentru locuri de munca, unde sunt ? in campanie se discuta ca vor fi locuri de munca...bine nu de alesul nostru ci de Dvs si de alti consilieri si apropiati ai alesului...si ne intoarcem la cel spuse mai sus : s-au dus aceia...s-au evaporat..sunt inlaturati. Stiti vorba aceea ca pana la Dumnezeu ne mananca sfintii ! se vede negru pe alb. Preotii ..asa zisi preoti care ravnesc dupa avere, sincer acum,aratati-ne un preot devotat bisericii care isi face datoria si traieste din salariu cuvenit ...va spun eu : nu-l puteti numi ! nu exista ! biserica e cel mai mare imperiu care nu s-a destramat si nu se va destrama. Am fost indoctrinati de popi cu tot felul si felul de prosti, probasbil imi vor sari in ceafa, dar nu-mi pare rau, am o singura intrebare pentru ei, pe care n-o voi spune acum. Nu sunt buricul pamantului, nici fiu de presedinte sau mare mahar. Vreau doar corectitudine, atat ! Aceasta corectitudine romanul si-a pierdut-o dupa '89. La unii ne-a ramas doar frica de bunul Dumnezeu, in rest numai vagabonzi, sarlatani, nelegiuiti si hoti !
    Totusi sper intr-o schimbare in bine, dar e greu sa se intample. D-le Doru daca Dvs ati fi pe locul alesului, si in buget/cont ar fi o suma frumoasa i-ati da pentru creare de asociatii si proiecte care nu se vor realiza ?
    Sunt curios cand se va termina cu noua primarie, care e pusa si aiurea in centrul satului... Oare cu cei 16 mld cat a costat ridicarea constructiei nu se putea cumpara cladirea IFET-ului care e destul de mare si incapeau toate institutiile statului in ea ? dar de, casa lui claudiu nu se mai putea ridica ! S-au supt kg de bani de acolo. Oricum istoria se va repeta ! Asa ca ne meritam soarta, noi suntem vinovatii....
    E.M.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am crezut ca voi sunteti mai breji,m-ati dezamagit.Va c....pe voi cu lucrarile lui Corcodel,cu proiectele lui ,voi ati adus doar noroiul in orasul asta ,si se pare ca sunteti la fel de securisti ca si fostul primar,la fel ca el faceti,la fel ca el puneti si voi sa ne urmareasca.Vad ca va faceti ong pentru a sifona bani de la stat,pe sate astzi ce mai.Nu ma angajeaza nimeni daca nu sunt prezentata de domnii din politica de la Nehoiu.Nu-i la fel sa conduci o firma cu sa conduci un oras,asa estre domilor!!??

    RăspundețiȘtergere
  12. D-le Doru Muzgoci, eu cred ca va doare undeva de problemele noastre, de ce nu publicati toate comentariile ? Le filtrati in ultimu hal...e si normal ca pe deoparte sunteti implicat si dvs in unele dintre probleme...Nu va cerut nimeni bani, servicii si mancare...dar totusi, cu toate ca este un blog privat, faceti domle dreptate ! de ce sunteti impartial ? sau puneti dvs anumite persoane sa comenteze si aprobati doar acele comentarii ? Vorba unuia de mai sus care pleaca de aici..ar trebui sa plecam toti sa ramana gheaurii singuri...fara prostime...sa vedem ce-or sa mai faca...or sa moara de foame ca nici lopata in mana nu stiu s-o tina....vai de .....ei si de noi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu exagerati am fost cat se poate de corect si chiar nu am filtrat nimic,dar ce greutate ar avea spusele dvoastra daca ati semna......Nu inteleg,credeti ca eu iau bani ca sa public ceva pe aici!?Spuneti va rog in care probleme sunt eu implicat si jur ca va public sau ce comentariu nu v-am publicat si ce anume spuneati in el.Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am spus ca nu mi-ati publicat expres mie anumite comentarii, spun ca in general sunt filtrate multe...exclusivitate facand cele cu injurii, e si nirmal; nu insinuez ca ati lua bani pt a posta ceva, iar cu implicatiile ....ar fi mule de discutat, deoarece ati fost si dvs in tabara aceasta care ne-a bagat in ceata...ma refer la acele promisiuni care sunt facute in timpul campaniilor de TOTI ! lapte si miere dar defapt e contrariul venin ! nu v-0am acuzat expres ca sunteti vinovat de ceva si nici nu am zis ca mancati banul public atat timp cat aveti o afacere personala care nu ma intereseaza cat de buna sau rea este, in afara de salariul de consilier judetean care cred eu ca-l meritati. Doar ata am avut de spus, in rest sustin cele scrise de mai sus...in ultima parte a comentariului.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări