IN ANUL DE GRATIE 2013, MARIA COJOCARU IL INLOCUIESTE LA CONDUCEREA LICEULUI DIN NEHOIU PE CLAUDIU CORCODEL!

                            O decizie pripita ,unilaterala,fara rost si de neanteles in care orgoliul prostesc a triumfat in detrimentul schimbarii Nehoiului dar mai ales al invatamantului nehoian..Asazisa schimbare, mai degraba te umple amar si  in loc sa constati triumful ratiunii  pentru binele invatamintului nehoian,descoperi tot mai evident noroiul in care ne afundam.Cred ca este cea mai pripita decizie pe care a luat-o actualul edil de la inceputul acestui mandat.Am auzit deseori spunand ca responsabilitatea este doar a dl primar,mai fals nici ca se putea .Este o responsabilitate a tuturor, inclusiv a mea, care strigam pe strazile Nehoiului ca aducem schimbare,ca aducem moralitate ca vom demonstra ca suntem mai buni.Ma delimitez total de aceasta numire si cred cu toata taria ca scoala nehoiana ,are si alte cadre didactice capabile sa primeasca aceasta functie, altfel insemna ca dl fost primar nu a fost asa de subiectiv in numirile pe care le-a facut de-a lungul anilor.Nu vreu intrigile si rautatile  pe care le  practica  Maria in vremurile ei bune , nu cred in subordonarea cadrelor didactice,  asa cum subordonezi "directoarea "de la 416.Invatamantul este un domeniu sensibil cu care nu ai dreptul sa te joci.

Comentarii

  1. Domnule Muzgoci a fost primul an in care am votat, scriu asta ca ma simt vinovata pentru ceea ce se intampla, intru in pamant cand vad ce se intampla, am crezut ca va fi bine, ca se va schimba ceva in Nehoiu insa odata cu liceul se va duce de rapa tot. Cum e posibil ca o doamna actuala directioare care incasa pe banda rulanta bani de la parinti pentru a promova copii lor bacul, cum e posibil ca o "distinsa doamna" care bantuia noptile prin Nehoiu in campania electorala si o ciufulea pe fata actualului primar sa fie directoare??? Fereasca Dumnezeu, prostie si incultura mai mare ca in Nehoiu nu exista! Dar elevii aveti idee ce parere au ei Domnule Muzgoci ce ati trambitat pe toate drumurile Nehoiului? De ce ati promovat un asemenea om? astea sunt alegeri administrative???? nu, va spun eu ce e, asta e gunoiul in care a aruncat PSD-ul Nehoiu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul ne va spune daca a fost sau nu o decizie inteleapta. Din pacate, acesta are proprietatea ca se consuma si este ireversibil. D-aia e bine sa masuram de 5 ori si sa taiem o data. Nu sunt in masura sa judec competenta d-nei Cojocaru sau a d-lui Corcodel Jr. ,ìnså date fiind rezultatele din ultimii ani ale elevilor pe la olimpiade, deloc neglijabile, inclin sa cred ca o parte din merit revine si d-lui Corcodel. Ceea ce nu ma mira insa , din pacate, este faptul ca cineva, care pìnå anul trecut era mana dreapta a tatalui ii face vant elegant fiului. Ma rog, este o diferenta subtila intre situatiile de a fi acceptat o propunere sau de a fi provocat o propunere, poate "doar" a platit o politza, cine stie... Politica..si tradarile ei, deh.
    A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai linistit domnu Muzgoci ca inca nu ti-ai inghitit toate pilulele amare. Stii foarte bine ca Mandrila a spus ca nu-l intereseaza primaria doar sa-l distruga pe Corcodel. Cu restul nu are nimic, poate chiar ii apreciaza. Acum se vede , nu-l intereseaza comunitatea nehoiana, el vrea sa-si atinga scopul, izgonirea lui Corcodel din Nehoiu, de primarie si localitate se ocupa alde Stefan,doamnele sotii,altii. Daca te duci in audienta nu ai loc de angajatii firmei, aia de la ocol,etc. Nu credeam sal regretam pe Corcodel.

    RăspundețiȘtergere
  4. se pare ca NAUCA....tot in picioare a picat....bravooooooooooooo.....halal oras. asa ne trebuie,ce sa ne asteptam de la MINDRILA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tradarile se recompenseaza. Maria Cojocaru a fost rasplatita pentru ca l-a tradat pe Corcodel.Este atat de simplu. Ura lui Lungu fata de acesta este atat de mare incat poate sa uite jignirile, afronturile,dispretul dus pana la violenta al Cojocaritei pentru Lungu si familia lui. Cu aceasta cred ca Lungu da mai multe lovituri, nu stiu daca este sfatuit de cineva dar politic joaca foarte bine. Tine intarit foarte bine PNL-ul la Nehoiu, aproape cu grija construieste o organizatie PNL supusa lui. In acest fel nu are nici o grija pentru urmatorul mandat,reuseste chiar sa stea cu curul in doua luntrii. Se vede cum il copiaza la indigo pe maestrul Corcodel. Cu numirea Cojocaritei scapa iremediabil de Muzgoci,cunoscuta fiind adversitatea celor doi. Se pare ca oricum nu crede in puterea acestui blog. Urmatoarea lovitura va fi asupra lui Ionut Arion, printre putinii ramasi langa fostul primar. Totusi exista speranta, daca nehoienii au fost in stare odata sa-si deschida urechile si ochii, poate se obisnuiesc sa nu mai ceara sacose ci drumuri,apa,iluminat stradal,locuri de munca,respect...

    RăspundețiȘtergere
  6. Tare mult va rog sa avem o dezbatere serioasa,argumentata si nu o insiruire de injurii si porecle fara rost.Nu asa gandea dl primar inainte de campanie iar eu va jur, am crezut in tot ceeace am spus si cred si acum ca se poate realiza programul meu.Echipa si spiritul ei s-a dus.......pe apa sambetei multi au fost dati la o parte altii au trecut in plan secund punand stapanire pe butoane.Si mie imi este rusine de foarte multe ori dar timpul le va rezolva pe toate.Nu am nimic cu nici unul din oamenii invocati in comentarii ,toti au muncit ,au asteptari si vom vedea ce si cat pot ,asa ca timpul va rezolva si aceasta dilema.Va rog sa nu fiti ingaduitori cu tradarile dintre persoane , in numele unei "mizerii"care poarta numele politica.Nu,nu trebuie sa gandim asa despre un lucru care fie ne place fie nu ne influienteaza viata.Imi aduc aminte de " versurile populare" ,se pare scrise de dna proaspat director "un contabil la amandoua".Faptul ca dl Corcodel este regretat asa de repede nu este deloc bine.Viata nu se termina maine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca nu stiti domnul Lungu fost botezat Mandrila de d-na cojocaru care umbla din birou in birou cu un anume angajat care a clonat blogul proiect Nehoiu, si face acum pe miluselu??unde esti tu Tepes Doamne?

    RăspundețiȘtergere
  8. E incredibil ce se-ntampla.Ce parinte poti sa fii stiind ce s-a petrecut la alegeri in acea seara mincinoasa in care ti-ai expus fiica pozand in parinte victima ? Nu ti-e rusine cand stii ca nu te scotea din analfabet?Nu ti-e rusine cand dai ochii cu fata ta ,cand dai ochii cu cei pe care i-ai mintit in campanie?Rusine noua care am crezut ca chiar daca nu e un super destept va fi altceva.FALS!Cam toata lumea a vazut despre ce-i vorba si asta foarte repede.Poti sa faci si autostrazi nu numai drumuri pe Valea Nehoiului(nici cu asta nu te poti lauda fiindca tot Muzgoci ar fi cel merituos)ca eu si familia mea sa nu mai auzim de tine si de acel mic pervers din Lunca acum vice...

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi pare rău să constat atât de repede cât de mult m-am înşelat când l-am votat pe d-l Lungu.O astfel de decizie, de schimbare a directorilor, este o decizie care ar fi trebuit gândită mai îndelung.E vorba totuşi despre o şcoala, despre un LICEU, nu despre o şcoala primară sau o grădiniţă.Aveţi idee câtă muncă şi câte ore suplimentare s-au făcut în acest liceu pentru a creea imaginea pe care o are astăzi? Aveţi idee cine a muncit atât de mult încât să obţină Ceea ce astăzi se numeşte LICEUL TEORETIC ”NICOLAE IORGA”? Probabil că nu toată lumea ştie sau unii se iau după ”muşte” şi nu conştientizează că numai datorită d-lui director Corcodel şi echipei de acolo se datorează toate aceste lucruri?
    D-le primar, când luaţi astfel de decizii, de ce nu întrebaţi şi cadrele didactice ce părere au? Sau părerea lor nu contează decât o dată la patru ani? De ce nu mergeţi şi la şcoală să vă informaţi înainte de a a numi cu forţa o persoană care nu este dorită? VORBIM DESPRE CONDUCEREA UNUI LICEU, NU A UNEI CĂRUŢE!!! VORBIM DESPRE OAMENI, CĂCI LA ŞCOALĂ SE LUCREAZĂ CU OAMENI, NU CU SAPE, LOPEŢI SAU MĂTURI! Mai coborâţi din scaunul directorial de la primărie şi mergeţi şi la şcoală să vedeţi CONCRET cum stau lucrurile! Măcar pentru cultura dvs. generală! E păcat şi fără scuză ceea ce aţi făcut! Cei de acolo săau străduit să creeze o imagine pe care dvs. aţi distrus-o la ceas de seară din vârful uni pix, fără să vă gândiţi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma indoiesc sa-l fi votat pe Lungu....

      Ștergere
    2. Nu va mai indoiti atat!Pe Lungu l-am votat dar m-a dezamagit enorm acum!

      Ștergere
  10. Oare o fi stiind d-l primar ca in scoala nu o doreste nimeni pe d-na Cojocaru? E dragoste cu sila! Pe filiera politica! Ce repede s-au invatat trucurile si smecheriile functie de primar!

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca ar fi oameni demni in Nehoiu..poate ar avea si actualul primar cu cine lucra .Cum politica e o curva...majoritatea sunt la fel. Dar din cate stiu, Cojocaru a mai fost directoare si procentul de promovabilitate la bac era mult mai mare. Vom trai si vom vedea! Eu,personal ,vad imbunatatiri in Nehoiu. Toti vreti acelasi lucru..la fel cum ati vrut si acum 4 ani,si acum 8 ani si asa mai departe. Cu timpul ,se va asfalta, va fi mai bine. Nu depinde numai de primar sa faca toata astea. Banii nu ii da el din buzunarul propriu. Si Dle Muzgoci, nu inteleg dc il criticati atat pe Lungu,cand dumneata il "pupai" in fund in campanie..pe care..din cate se aude ..a cam finantat-o din banii proprii! Ati realizat ceva de folos pt Nehoiu?! Va asigur ca de criticat si de scris pe un blog si eu pot ,si oricine poate . Lasa-ti scrisul si faceti ceva util. Si o scurta comparatie,Lungu chiar face treaba si sunt foarte sigur ca o sa faca in continuare.. cat despre dvs, ce faceti?!
    Cu stima si respect , al vostru ,Pamfile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era procentul mai mare pentru ca nu erau camere de luat vederi la examene si comisiile se cumparau. daca societatea romaneasca nu poate avansa si ajungem iar la maria cojocaru, de ce nu maine poimaine la ion iliescu presedinte psd ?

      Ștergere
  12. A murit Muzgoci, lui Pamfile ,Maria Cojocaru,FL,NV,si la alti 10500(cu drept de vot )le place asta.Eu nu-l judec pe Lungu eu continui sa gandesc inca ,iar unii executati gandirea mea in campanie.Daca ati facut campanie va asigur ca ati mancat salam , paine ,cafea si sucuri cumparatae de mine .De pupat nu am pupat pe nimeni stimabile, poate qltii.......Sa-i multumim d-lui V.Mocanu ptr ca nimeni nu stie mai bine ca mine ce a cheltuit,dar daca a cheltuit nu a si cumparat nimeni Nehoiu la kilogram.Poate si dvoastra sunteti unul din cei care castiga un miliard din vopsit oua!Daca nu vedeti ce fac si vedeti numai realizari,atunci va doresc" vedenie placuta".Acum ca aveti si pe Irinel si pe Maria in echipa faceti tata" bloage" si injurati-ma cat puteti,cat doriti.Ce este de vazut s-a vazut!Restul comentariilor le las pe seama judecatii d-voastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cumparate de tine din banii lui victor mocanu, precizeaza mister Logan.

      Ștergere
  13. Proiect Nehoiu25 aprilie 2013, 20:55

    PS.O miscare politica daca se cheama asta, nu se face cu 3 ani inainte,si se face cu scopul de a multumii electoratul.Cum vor gandi tinerii care sub impulsul emotiei ca Maria a batut-o pe fica lui Lungu,au votat masiv cu Florin.Bogdan cred ca a adus 50 la vot din sediul TVR Bucuresti si se intalneau cu mine in spatele Casei de Cultura pe trepte.Ma apuca reveria.
    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu cred ca a batut-o,ci ia dat o palma.Cat despre directoare, Dl Claudiu Corcodel are "grupul " lui si nu a vrut nimeni sa fie director!
    Stiu destule despre politica din Romania si desprea cea din Nehoiu.. ele imbinandu-se reciproc!
    Am incredere in Lungu, sigur stie ce va face! Asa cum a facut pt el atatea..va face si pt oras!
    Nu ma ating nici la degetul mic replicile dumitale,asa ca o seara placuta !
    Pamfile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pamfile tu ar trebui mai bine sa-ti vezi de sutana ta si de umblatul cu cersitul in preajma sarbatorilor, ca altceva nu stiti sa faceti codosilor. credinta voastra e mai mica decat a oriarui pacatos, umblati numai dupa averi,lacomilor. vedeti ca increderea romanilor in biserica a scazut drastic in ultimii ani si va tot duceti in jos de cand faceti politica si influentati babele cum va pica voua bine.

      Ștergere
    2. Prietene drag ,aici nu-i vorba de Claudiu, aici este vorba de "de ce Cojocaru?".

      Ștergere
  15. Caragiale este prezent mai mult decat oricand aici, in aceasta mica urbe de munte.Privim cum mai marii orasului se cearta, se aliaza cum nici nu ti-ai imaginat vreodata si ramanem inerti.Ma intreb pana unde poate sa mearga prostia. Sa schimbi un director de scoala cu o luna inainte de examene numai pentru ca ai avut sau ai un razboi cu tatal lui mi se pare curata nebunie.Consider ca primarul nostru nu prea stie ce vrea si asta are repercursiuni adanci. Corcodel nu mai este primar si varsta nu-i permite sa mai ia un mandat in viitorul apropiat.De ce mai este considerat dusman de catre primar? Cred ca sunt multe, multe probleme in Nehoiu care ar trebui sa-i ocupe timpul si mintea.Ma gandesc ca stie ca razbunarea este arma prostului pentru ca intuneca mintea si nu mai vezi limpede, facand ceea ce face dumnealui de ceva vreme.Politicieni care ati iesit pe strada si ne-ati cerut voturi, va rog sa recititi promisiunile pe care le-ati facut in campanie si sa va concentrati pe realizarea lor ca oamenii s-au saturat de scandalurile voastre!!!In ceea ce priveste schmbarea directorului de la Nehoiu, anul trecut ati schimbat regina cu nebunul, anul acesta ati schimbat regele cu nebuna!!!Unde esti tu Tepes Doamne........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti isi dau cu parerea dar nimeni nu ne da o explicatie logica, de ce domnule s-a intamplat asa? care-i logica, care-i explicatia ? De ce Maria Cojocaru? Domnule Muzgoci, dvs. ce credeti, s-au impacat, au pus-o de o alianta, ce se intampla, nu ne spune nimeni, sau ascundeti comentariile care dau explicatii logice?

      Ștergere
    2. Comentariile care nu au fost publicate nu sunt mai mult de doua si intelegeti de ce,in rest vreau dezbatere.Astea sunt rautati nu compromisuri,faci compromis pentru ceva anume,vrei un bine comun, nu asa de dragul mizeriei.Sunt multe care tin de anii de educatie de acasa,de scoala,de bun simt.

      Ștergere
  16. Asta este politica, o mizerie din care trebuie sa invatam cu totii. Pana la urma doamna Cojocaru nu este atat de rea,multi dintre noi suntem invatacei care am trecut pe la catedra dansei. Toti oamenii fac compromisuri, inclusiv dvs. domnule Muzgoci. Politica ne manjeste pe toti, dar trebuie sa ramanem umani. D-zeu nu a creat lumea pt.mizeriile astea, a creat-o sa ne bucuram de ea.Iubesc faptul ca ne nastem cu mainile goale si plecam cu ele pe piept, fara sa luam nimic cu noi. Daca am avea si alte preocupari decat sa soptim pe la colturi, sa tradam si sa furam cu siguranta Nehoiu ar fi un paradis!!! Cand o sa invatam sa ne mai si iertam unii pe altii, nu doar sa ne dam in cap, viata va deveni cu siguranta una mai frumoasa. Nu suntem decat niste marionete care alergam dupa lucrurile lipsite de substanta si care nu ne fac cinste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa , asa Pamfilie " oameni buni, degeaba alergati dupa averi dupa un trai mai bun , mai decent, degeaba vreti sa va dati copiii la o scoala mai buna, ca nimic nu luati cu voi. Ia mai bine cheltuiti-va toti banii pe bautura si mancare(de preferat la magazinele noastre), iar restul dati.i la biserica". Asa ne-au indobitocit de aproape 2000 de ani hienele care nu fac ceea ce propovaduiesc. Parca nu muncim si sa lasam ceva in urma noastra sau sa ne bucuram de viata pe pamant, propovaduiti lenea, delasarea, indolenta, indiferenta. Sa fie pe capul vostru!

      Ștergere
  17. La spital nu schimbati?????? O sa va dati seama foarte tarziu,cred ca atunci cand va fi inchis.
    Oameni buni, actuala conducere nu mai poate, nu aduce nimeni un medic, nu avem un medicament. Rog autoritatile sa se implice, suntem in metastaza si avem nevoie de tratament.
    Daca o sa-i vad ca nu se agita o sa fac adresa la Minister si o sa-i scot din scaune si din letargie.
    M-am saturat de tipete, indiferenta si neuroni putini, ori puneti un om destept ori o sa va tratati in curand la Buzau.

    RăspundețiȘtergere
  18. REVIN! De ce nu sunt intrebati si oamenii din liceu ce isi doresc sau pe cine isi doresc ca director?! Cred ca nu sta nimeni cu arma la tampla profesorilor sa ii oblige pe cine sa aleaga.Daca pana acum a fost liniste, asta inseamna ca a fost bine, pace si colaborare.E logic, nu? Cei care va mandriti cu faptul ca ati fost elevii d-nei Cojocaru si ca a fost Ok, nu am nimic impotriva dar, mai mult ca sigur, ati terminat scoala de ceva timp.Cand politica inca nu o dezumanizase pe d-na in discutie.Poate din afara nu se vede adevarata fata a omului dar in interior E JALE MARE! Interesati-va si la "sursele" din interiorul scolii.Ia vedeti, e lumea multumita? oare se lucreaza bine? Sau...... nu? De acasa poate vedeti altfel lucrurile. Din interior e mai grav.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este.Din cate stiu,sindicatul a propus ca directorul sa fie ales de Consiliul profesoral,prin vot secret.Mi se pare ca este cel mai in masura sa decida cine sa conduca si sa reprezinte o scoala.Este foarte important ca managerul sa fie dorit de majoritatea Consiliului profesoral.Poate se va intampla si asta....vreodata.

      Ștergere
  19. Proiect Nehoiu26 aprilie 2013, 12:47

    Niciodata nu am agreat tipul asta de discurs"politica-i o mizerie ".Politica -i facuta de oameni si atunci in numele ei, al politici, iti tradezi fratele,prietenul ,vecinul ,pentru ca asa este ea politica "o curva"!Mai sa fie,Jur am jucat si am fost cinstit in tot ce am enuntat eu in campanie,nu am vrut decat sa demonstram ca toata lumea are loc sub soare.Nu s-au luptat altii mai mult decat mine cu Corcodel dar nici nu am facut si fac o obsesie avietii mele din distrugera lui si afamiliei lui."Cine seamna vant, culege furtuna"asta trebuie sa stim toti.Alternata la putere este benefica ,este democratica si ar trebui sa se "lupte" doua moduri diferite de a vedea lucrurile,doua moduri diferite de a administra Nehoiu.Sicanele ,rautatile,razbunarile nu rezolva problema.Ieri am fost la sedinta ADCN si 30-35 de oameni in marea lor majoritate profesori s-au inghesuit intr-o camaruta pentru ca cineva nu agrea intalnirea.Toate salile erau inchise.Intr-o zi o sa ne fie inchis Nehoiul, numai ca stam si ne bem cafeaua cu cine nu trebuie. SA NU FACETI ASTA CA ........ IN SECUNDA DOI.
    Ștergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot caut niste materiale publicate acum vreo doi ani tot pe PROIECT NEHOIU in legatura cu Liceul Nehoiu si conducatorul acestuia... Daca voi uitati, eu nu....

      Ștergere
  20. Aceasta incercare lamentabila de distrugere a intregii familii Corcodel, demonstreaza ca primarul lungu are o teama viscerala, patologica de acestia. Probabil ca are si motive sa-i fie frica. Apropiatii lui spun ca are cosmaruri cu Corcodel. Lacomia este fara margini. La fel si ignoranta. A reusit intr-un timp record (mai putin de un an) sa sifoneze din bugetul Primariei peste 25 miliarde lei. Lungu, Strajer si Vasile Nicu au cumparat din acesti bani masini de lux pentru toti membrii familiilor lor. Se pare ca fostul director de la liceu a refuzat sa ia parte la aceste mizerii, acesta fiind adevaratul motiv al decapitarii lui in stil mafiot. Domnule Muzgoci, avem incredere ca asa cum ati promis in campanie, veti veghea la cheltuirea putinilor bani publici, cati au mai scapat de la acesti indivizi si nu va veti complica cu ei in tot felul de afaceri dubioase din bani publici. Inca avem incredere in dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, abia astept sa vad daca exista reactie oficiala de pe str Merilor. Daca nu, inseamna ca este adevarat ce se publica pe aici, daca da, mi-e ca se lasa cu instanta. Sa fi acuzat ca ai furat 25 miliarde intr-un an, nu-i putin lucru ! Mai ales de pe blogul unui consilier judetean din acelasi partid.

      Ștergere
    2. Mi se pare jalnic ce faceti!!!Probabil ca sunteti sustinatori ai vechiului regim de sunteti in stare sa afirmati aceste lucruri fara sa stiti clar despre ce este vorba ---,,A reusit intr-un timp record (mai putin de un an) sa sifoneze din bugetul Primariei peste 25 miliarde lei---de unde fratilor atatia bani...sau nu cumva sunt datorii mult mai vechi ale Primariei facute cu directa aprobare a fostului primar?
      Eu cred in Lungu si am sperante ca va face multe lucruri bune pentru oras.Dupa cum spunea cineva mai jos nu a venit la primarie ca un coate goale.Avea o situatie destul de buna.Eu cred ca s-a implicat in toata treaba asta cu primaria pentru schimbare si pentru a face ceva pentru oras.

      Ștergere
    3. "Sustinatori ai vechiului regim".. da, buna asta! E un intreg regim intr-un oras ataaat de mare si important. Nu pot sa cred cata rautate poate incapea acolo, cata ignoranta si cata jena.. E adevarat, e dureros sa ai un iq mai mare decat cel al unei gaini. Cata luciditate, atata drama. Imi pare rau ca nu ma mai pot intoarce acasa cu drag sau fara sentimente de sila. Caci, atmosfera generala de acolo asta imprima, multa, multa sila. Putina intelectualitate care a mai facut greseala de a ramane in zona este "cotropita" de "sustinatorii noului regim". Un om inteligent mi-a spus odata ca nu a intrat in politica din cauza faptului ca are prea multa demnitate. Asta cu "pe cine era sa votam" e un cliseu obosit. Daca se dorea o schimbare, nu trebuia sa se astepte sa pice din cer, dar atunci cand urzelile sunt mai mari decat vointa de a face ceva, e greu. Actualul "regim" are strict niste baze materiale, individuale, pe care numai ignorantii sau cine vrea sa inchida ochii nu stiu cum au fost obtinute. Nu s-a implicat nimeni in nicio schimbare pentru oras, s-au implicat doar pentru razbunarea unui singur om pe altii cu mult mai inteligenti ca el. Ar fi multe de spus, prea multe.. si prea putini le-ar intelege. In fond, conducatorul vostru va reprezinta, pe cei care ati votat. Cat despre variile comparatii.. nu isi au rostul. Dar presupun ca daca ati avea ceva creier, aceasta observatie n-ar mai exista. Pace voua.

      Ștergere
  21. Mai oamni buni pe vreme cand s-au facut renovarile la Liceul Nehoiu cu Strajer si-a terminat si Nicu Vasile casa doar era viceprimar imi amintesc cand la adus Corcodel la PSD avea in picioare tenesi si cravata rosie, de unde are domnul GABI STAN tractorasul???revin cu amanunte....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ar fi numai tractorasul! dar toata agoniseala este ciordita cu grija. de acea este atit de ,,DISCRET. si cum era de asteptat,el a fost primul care a muscat din mina care l-a hranit. a uitat ca la inceputuri era un << COATE GOALE>>. insa a uitat un singur lucru. ROATA ESTE ROTUNDA.........

      Ștergere
  22. Iar Gabi Stan, eu cred ca este destul de discret Gabi si face bine,in rest isi face si el serviciul asa cum poate.,Nici cu dl Nicu V.nu am nimic, dansul este la fel de discret cum a fost si in campanie ,in rest profita si dansul din plin de pozitia pe care o are.De altfel doresc sa aducem aici dezbateri si nu barfa si nu doresc sa se creada ca as avea ceva cu cineva in fond nu fac decat ce am facut mai demult si nu poate sa-ti displaca astazi ce ti-as adus satisfactii ieri.Ce bucurosi erau unii cand aveau comentarii pozitive.si ce nervosi sunt acum.Unii au colectie cu postarile mele si cu comentariile d-voastra.

    RăspundețiȘtergere
  23. Rolul lui MILEA IONUT care este in toata magaria asta? Este lacomie, prostie sau chiar ii face placere sa-si injunghie fratele pentru un pumn de arginti? Mizerabil caracter pentru unul care jinduieste sa devina popa. Oare drumul catre cele sfinte este pavat cu cadavre? Spunea cineva intr-un comentariu ca asta nu este popa, este drac. Satana poate lua multe forme pentru a ne suci mintile. Mi-e sila

    RăspundețiȘtergere
  24. De ce nu postezi comentariile cu omniscienta,Dorule?Esti blat cu ea?Are si ea un rol in magaria asta .
    Cat despre Mandrila il simt ca are o frica bolnava fata de Corcodel.De aceea incearca sa-l copieze in rele dar copia intotdeauna e mai proasta si se pare ca avalansa e aproape si pentru el si pentru micutul viceiuda.

    RăspundețiȘtergere
  25. PUN SI EU O INTREBARE?POTI SA AI DOUA JOB-URI?CEA DE VICEPRIMAR SI CEA DE PROFESOR DE RELIGIE?IA-SI RECOMANDA DOMNULUI IONUT SA TREACA SI PE LA SCOALA SA-SI FACA ORELE.SUNT PARINTE SI DE CELE MAI MULTE ORI ORA DE RELIGIE O FACE CU DOAMNA DE LA BIBLIOTECA SAU DOMNUL PROFESOR DE SPORT.DAR LACOMIA DUPA BANI ?! NU ASI FI POSTAT ACEST COMENTARIU DAR ACUM CATEVA SAPTAMANI AM VORBIT CU DOMNIA SA, VICELE PENTRU UN LOC DE MUNCA. M-A TRIMIS LA DOMNU PRIMAR IAR PRIMARUL LA DOMNUL OANCEA LA FIRMA DOMNULUI PRIMAR, INCA ASTEPT TELEFONUL LOR.

    RăspundețiȘtergere
  26. Va garantez ca Lungu nu sifoneaza nici un leu din primarie inca. Stie ca Cotcodel inca mai are acolo informatori si i-e teama. Nici nu are nevoie, nu e un coate goale cum a fost Cotcodel cand a luat primaria .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si ma rog cum poti tu garanta?....esti partas la furaciuni sa intelegem? tocmai de acea tot il tii in brate pe acest ,,HOTOMAN.

      Ștergere
    2. Domnule daca-l tin sau nu in brate e totuna vorba unui personaj din WINNETOU. As vrea eu sa pot tine in brate 150 de kg. Va cam grabiti sa numiti un primar hotoman, dupa cate stiu eu nu este cercetat macar in nici un dosar, nici macar reclamat, pe cand Corcodel a fost si este si l-au tinut in brate nume mari din politica si politie si procuratura. E chiar probabil sa plateasca niste miliarde bune despagubiri primariei. Asa ca hai sa nu folosim cuvinte grele, eu sa fiu in locul lui as da in judecata administratorul blogului.

      Ștergere
    3. esti cam prost informat amice. acum citiva ani abia a scapat de D.N.A.,,ACEST PRIMAR CINSTIT....si nu cred ca a fost cercetat pentru ca a plantat flori....a fost cercetat pentru o gramada de furaciuni din bani publici....asa ca mai gindestete cind ai de gind sa ai mai ti parte.

      Ștergere
    4. Dupa informatiile publice, dl Lungu nu a fost demnitar inainte de 2012, inseamna ca ori a fost cercetat intr-un dosar mai complex, alaturi de vreun demnitar si atunci suntem si noi curiosi cine este acel demnitar , ori a facut evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 1 milion de euro. Alta varianta nu exista sa ai onoarea de a fi cercetat de DNA. Asa ca domnule (semianalfabet dupa greselile de ortografie}, furaciune din bani publici nu poti sa faci decat daca ai bani publici pe mana, sau daca spargi vreo trezorerie !! Capisci "amice" ? Cand a avut Lungu bani publici sa-i distribuie inainte de a fi primar? Cine-i prost informat? Si daca a fost cercetat, cum s-a terminat? Abia a scapat? Ce expresie de tugulan! Adica sa se inteleaga ca l-au iertat aia desi era cam vinovat.ihim...

      Ștergere
    5. Mai anonimule, "tugulan" esti tu, in gandire, si am sa-ti explic si de ce. In primul rand, detii cam multe informatii si mi-e clar ca te-a pus stapanul tau lungu sa ne intoxici. Secondo: stapanul tau s-a imbogatit extrem de repede si nu datorita inteligentei sale native pe care o cunoastem; stim toti ca numai afacerile necurate pot aduce o asa bunastare. De ce nu au toti locuitorii urbei noastre cate un autobuz (Q7) ca al lui lungu, ca IQ au clar peste el? Iar daca-i vinovat sau nu de furaciuni mai discutam la momentul potrivit. Capisci? Sa revenim la topic: chestia cu Claudiu este o idiotenie si arata cat de mult i-a placut scoala stapanului tau, cand era elev. Nici nu avea cum sa relationeze cu Claudiu. Lui lungu ii trebuiesc slugoi ca tine si a gasit cativa si la scoala. Cand ii pupi talpile la urmatoarea intrevedere si esti cu ochii plecati, explica-i cum era cu "nodul gordian". Oricum nu va intelege. Inca ceva: nu mai insista cu "dl Lungu". "Domn" nu te fac nici banii, nici kilogramele, ci caracterul.

      Ștergere
    6. ,, TUGULAN,, e tuo padre,testa di merda...capisci?

      Ștergere
    7. Ce sa spun, a invatat prostovanul roman mort de foame si dormind pe sub poduri sa injure in italiana. Mars ma la masline, ca nu esti in stare decat sa cersesti sa-ti iei si tu un bmw din 92, visul tau de o viata.

      Ștergere
  27. am pierdut oarecum contactul cu orasul insa mi amintesc vremurile cind acesta avea un primar mai bun sau mai rau dar ca unul care l a cunoscut destul de bine pot afirma ca si merita rangul astazi ce pot sa spun ca mi este rusine cind vad un clovn pe scaun de primar un ciine turbat care a muscat mina care l hranea un analfabet care prin spaga si furturi a reusit sa treaca de la caruta la jeep RUSINE voua nehoieni ca ati lasat sa se intimle asa cevasint plecat de 8 ani din nehoiu in italia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A muscat mana care-l hranea cumva ilegal din banii nostri? cum dracu puteti acuza un hot ca a muscat mana altuia mai hot ? nu dau nume...

      Ștergere
    2. Ai plecat degeaba nene in Italia daca vii dupa 8 ani sa-l plangi pe Corcodel. Sau ai vazut de niste capre pe acolo?! Pai pe cine voiai sa votam in 2012?

      Ștergere
  28. Unele comentarii sunt exagerate si insinuante,ele sunt publicate nu ca un atac la adresa celor care ne conduc(le-as fi publicat si daca eram eu primar)ele pot fi un barometru despre starea care domneste in oras,este parerea unor oameni si nu neaaparat a tuturor nehoienilor.Conducatorii nostrii daca vor considera demn de luat in seama aceste comentarii,fie ele anonime(deci si atinse de subiectivitate)atunci vor avea de invatat de aici ,daca nu, vor asculta numai laudatorii si atunci nu va fi nimanui bine.Dragii mei va rog nu transati totul numai ca o rafuiala intre cei doi ,actual si fost ,ci ca pe o oportunitate pentru Nehoiu.Schimbare nu insemna ca ai schimbat un locuitor al unui fotoliu cu altul,inseamna mult mai mult.Nu cereti unui om totul intru-un an ,dar nici nu-i iertati derapajele pana nu va fi prea tarziu.Sper sa se debaraseze de gesturile grosolane de "politie politica "si "cine nu-i cu mine este impotriva mea"si atunci sigur vor fi conducatori buni ,daca nu,efemerul va sta pe fruntea lor.

    RăspundețiȘtergere
  29. unsi caprele din italia sint mai destepte decit un om care a votat un asemenea primar istoria nu minte ne meritam soarta si apropo nu pling pe nimeni daca ar trebui sa plingem pentru ceva atunci cred ca trebuie sa ne plingem de mila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate , caprele sunt foarte destepte in Italia, nu te-au mai suportat ca nu te spalai si te-au trimis in Romania sa-ti plangi de mila. "Istoria se repeta"se spune ,la noi comunistii au pus si istoria sa minta.

      Ștergere
  30. Deocamdata vedem un primar care nu scapa de fantoma lui Corcodel si pe d-voastra care v-ati transformat intr-o tata care toaca pe toata lumea.Sa intelg ca ati epuizat toate problemele acestui oras? Puteti vorbi de faptul ca sunteti politicieni in momentul in care va adunati la o masa, purtati negocieri si reusiti sa faceti ceva si pentru oamenii care au dorit o schimbare. Sa nu credeti ca daca o tineti tot intr-un scandal lumea va aprecia asta. E o vorba.Intr-un scandal nu se vede diferenta dintre cei doi protagonisti. Daca s-a ajuns aici, inseamna ca niciunul dintre d-voastra nu este inteligent sa stopeze evolutia.Pacat, am votat doi oameni care nu ne merita.pentru ca oricum sunteti luati la pachet atata vreme cat v-ati asumat niste realizari in acest mandat.Un nehoian scarbit de politica voastra!

    RăspundețiȘtergere
  31. Stimate domn,eu nu fac parte din echipa de conducere a orasului Nehoiu,si chiar daca am fost votati "la pachet"eu astazi nu am nici o putere sa influientez intr-un fel sau altul ,actul administrativ care se infaptuieste momentan la Nehoiu.Nu ma cert cu nimeni, cu atat mai putin cu dl primar ,eu doar imi spun niste pareri pe un blog personal, care intamplator este vizitat si de altii.Este modul meu de a comunica cu cetatenii orasului Nehoiu ,fata in fata sau prin intermediul acestui blog.Aud tot mai frecvent fraza in care se spune despre intelegerea noastra "nu ne-am fi inteles", s-au "suntem firi diferite"de parca lumea nu ar fi vazut asta in campanie, si cu toate astea au votat un "PACHET"Ne-am asumat realizari impreuna ,dar de infaptuit le infaptuieste singur sau cu altii ,asa ca .....nu ne luati tot la pachet.Mai sunt bloguri, dar ele sunt cu adevarat agresive, acest blog insa nu este atins de rautate,de complexe si nici nu doreste altceva, decat sa comunice cu cititorii sai.Comentariile sunt lasate la liber cu conditia sa indeplineasca standardele mele,chiar daca unele ating si bine, persoana mea,dar nu am fost atins inca de narcisism intratat, incat sa cred ca eu sunt detinatorul absolut al adevarului.Invat si de la altii,in fond asa este si societatea, un mozaic.Te asezi la masa daca ai cu cine,dialoghezi daca ai interlocutor, dar nici nu ma interpun marilor proiecte ale actualei administratii.Daca am fost invitat alaturi de toti conducatorii actuali ai Nehoiului la Zilele Scolii si numai eu am raspuns invitatiei, nu este vina mea ca am fost acolo,probabil Maria nu ma va chema si nici nu-mi doresc, dar daca ar face-o as raspunde invitatiei.Eu respect institutiile si stiu ca acestea sunt constituite sa serveasca comunitatea, nu o peroana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS.Anul trecut pe vremea asta ne pregateam sa intram in campanie,mama ce cuvant cu greutate aveam atunci si eu si Proiect Nehoiu.Va rog sa intrati in arhiva.

      Ștergere
    2. Eh, ce vremuri nea Dorule !! Ce vremuri, ce planuri mai faceati. Tu iei aia, eu vreau aia, eu il termin pe ala, ala vrea spatiile alea din piata, controlam tot, revedem contractele, taxa de protectie, eu imi fac firma de constructii, tu dai lucrari la aia si aia mi le dau mie...Offf, cum s-au spulberat toate ! Cum s-a pus batista pe tambal si ala mare ridica din umeri ca nu poate si in schimb da la altii pe dedesubt. Ca Primaria are datorii si tb sa le plateasca. Saracu blogul asta din puternic si formator de opinii politice a ajuns aproape(zic aproape) ca celalalt blog vestit in paza Nehoiului care incepe mereu cu" daca mai aud nustiu ce ii dau o geanta-n gura" , " daca farfuzele alea nu termina cu barfa le dau in gat ca nu au registru de casa"...domle, de tot rasul sa scrii pe un blog scandalurile tale de la locul de munca si sa anunti cand iti fata pisica. Una peste alta acest articol e indreptatit, e o rusine ca liceul sa fie folosit ca moneda de schimb in jocuri politice murdare. Pentru miscarea asta Lungu a castigat niste PNLOI dar a pierdut o gramada de pesedoi.

      Ștergere
    3. Special pentru crescatorii de pisici castrate. Nu poti obliga pe nimeni sa nu citeasca ceva ce apare in internet, adica pe un blog, mai ales cand aici au aparut atacuri la persoana voalate sau mai putin voalate nenumarate! Nu poti obliga sa-i placa sau sa nu comenteze(pe unde apuca). Daca voiai asta trebuia sa tii un jurnal scris, sub perna. Nu poti sa judeci cu dubla masura, adica tu sa arunci cu laturi cand ai chef, sau dormi pe o parte,dar ceilalti sa nu indrazneasca sa te atace sau macar sa fie un pic ironici... Domnule Muzgoci va multumim pentru ca tineti acest blog deschis si aveti curaj, pentru ca acesta este intradevar curaj sa permiteti comentariile anonime. Multe adevaruri s-au spus aici. Numai si pentru acest lucru va voi sustine in tot ce faceti.

      Ștergere
  32. Intelegerile mele nu sunt atat de josnice,jur.Daca as fi gandit atat de murdar, imi luam garantii va asigur si nu o luam in bot, si sa ma uit cum unii primesc 1 miliard pentru a-si vopsi oulele.Mi-e frica de DUMNEZEU ,mai mult decat acelora care ar trebui sa-l apere.Cat adevar se desprinde din totalitatea acestor comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  33. Dumnezeu sa fie "aparat"? e O BLASFEMIE. Dumnezeu e deasupra luptelor noastre desarte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va reamintesc ca titlul postarii mele, va invita la o dezbatere despre oportunitatea numirii Mariei in fruntea liceului, si nici macar nu este vorba despre Corcodel fiul sau seniorul.Ce facem ca scoala sa fie o emblema pentru orasul nostru si viitorul lui, asta in conditiile in care iti doresti educatie si iubesti acest lucru.Eu da si am sa repet acest lucru ,pentru ca eu am donat copiilor in anii din urma, mii de carti, iesind cred eu din tiparul care ne omoara,eternul zahar si ulei.

      Ștergere
    2. PS Cred ca am raspuns si celui care ma intreba ce am facut si ce fac si amintesc gala din decembrie, care tot scolii si educatiei s-a adresat.

      Ștergere
  34. Ai dreptate Dorule, uitam repede lucrurile bune frumoase si utile facute. Stim ca iti pasa de scoala, copii si educatie. Pacat ca nu ai fost consultat si implicat in schimbarea de la liceu.

    RăspundețiȘtergere
  35. Mi-as dori sa dezbatem nu sa ne injuram si am facut deseori apel la asa ceva,la decenta.Ca urmare am decis ca ultimile 6 comentarii sa nu fie publicate ,pentru ca ele nu fac altceva decat sa aduca cuvinte nu prea ortodoxe, atat unor conducatori si cred ca nu merita asta, cat si unei asazise concurente sau "vecina" si iarasi nu-i corect.Amenintarilor pe care le primesc ,le raspund cu "nu uitati ca batul are doua capete".Eu imi spun aici gandurile mele si atat ,in rest are mai putina importanta ce si cum percep altii gandirea mea.Folositi spatiul pentru a descoperii idei nu barfe, chiar daca unele sau uneori si de aici ai de invatat.In ce ma priveste am in minte cuvintele lui Tutea "daca vrei sa nu te murdaresti pe pantofi ,nu intra in politica".Eu nu folosesc santajul cu acest blog,nu fac bani din el desi mi-ar placea, iar toate postarile mele m-am straduit sa fie cat de cat decente, sau de bun simt, si sa fie sub semnul veridicitatii scumpe.Imi doresc sincer sa fac ceva si pentru oameni,sa ramana ceva si dupa mine si usor, usor, voi realiza si asta.In rest va invit la iubire,la iertare macar acum cand suntem in sfanta saptamana mare.

    RăspundețiȘtergere

  36. pagina oficială a PSD Nehoiu

    vineri, 1 iunie 2012
    Un funcţionar public, salariat al Primăriei Nehoiu ne arată fundul, în loc de explicaţii
    Refacerea şi asfaltarea drumului judeţean DJ 103P Valea Nehoiului este o lucrare pe care Victor Mocanu , Preşedintele Consiliului Judeţean, a promis s-o execute, spre bucuria nehoienilor, cărora aproape nu le venea să creadă că vor avea un drum nou de acces către gospodării.
    Lucrările fiind adjudecate prin licitaţie, firma care urma să le execute s-a prezentat la Nehoiu, cu primele utilaje.
    Imediat, o echipă de intervenţie rapidă a primăriei, în frunte cu d-na viceprimar, profesor de limba română (important de precizat) a sosit la faţa locului, cu proteste, injurii şi ameninţări la adresa muncitorilor care priveau stupefiaţi, neînţelegând de ce ar dori administratorii propriului oraş să împiedice o lucrare de care ar beneficia un număr foarte mare de locuitori, cu atât mai mult cu cât drumul respectiv este de interes judeţean.
    Muncitorii n-au dat curs scandalului care s-a iscat.

    Primăria a găsit imediat soluţia ca lucrările să fie sistate şi a trimis un excavator şi câţiva muncitori ca să instaleze un tub de beton, deoarece, chipurile, era o intervenţie de urgenţă.
    Imediat a început excavarea drumului, circulaţia a fost întreruptă fără avize şi autorizaţii şi mai ales fără împrejmuirea şi semnalizarea regulamentară a locului în care se desfăşurau lucrările.
    Nu mai conta ilegalitatea măsurii de a bloca circulaţia pe un drum judeţean, disperarea de a opri lucrările de asfaltare era prea mare.
    La faţa locului, pentru a supraveghea "lucrările" primăriei a fost delegat funcţionarul public FRĂŢILĂ CONSTANTIN, care, întrebat de un candidat de pe lista de consilieri PSD ce se întâmplă, a răspuns : "Dacă vrei să faci poze, poţi să-mi fotografiezi cu..l " şi, printr-un gest "demn" de un reprezentant al statului, s-a întors cu spatele, şi-a ridicat cămaşa şi a schiţat gestul pe care îl mai vedem pe anumite stadioane, adică şi-a bâţâit fundul în stânga şi-n dreapta.
    Respectabilul domn este preşedintele unei secţii de votare. Ne întrebăm dacă îşi va întâmpina cetăţenii arondaţi secţiei lui, tot în ritmuri de Lambada.
    Nu e o glumă bună, recunoaştem, dar nu e prima situaţie în care salariaţii primăriei îşi depăşesc atribuţiunile cu impertineţă şi tupeu.
    Nu sunt capabili să invoce o lege sau o altă normă legală în baza căreia ei aplică nişte măsuri, şi astfel preferă răspunsurile prin gesturi indecente.
    Amintim o vorbă din bătrâni, nu pentru a îngroşa gluma, ci spre luare-aminte: Ferească Dumnezeu, când se urcă scroafa în copac şi se crede privighetoare!
    Publicat de psdnehoiu

    RăspundețiȘtergere
  37. luni, 11 iunie 2012
    FLORIN LUNGU ESTE PRIMARUL ORAŞULUI NEHOIU PENTRU URMĂTORII PATRU ANI !
    CORCODEL A FOST ÎNVINS !
    Nehoienii au dorit schimbarea şi au obţinut-o .
    Vă mulţumim pentru încrederea acordată prin pentru votul dumneavoastră!
    A fost o campanie cu o desfăşurare impresionantă, împotriva candidatului Lungu. Dedesubturile ei sunt înfiorătoare , dar am învins !
    PSD vă mulţumeşte încă o dată! Victoria este a dumneavoastră !
    Publicat de psdnehoiu

    RăspundețiȘtergere
  38. http://1.bp.blogspot.com/-h0g6_VYTlt8/T7i-JwMuRtI/AAAAAAAAAGE/EhkOoHSFL6Y/s1600/IN+INIMA+TA.jpg

    unde esti Doru acum?nu mai susti Nehoienii?

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu raman credincios principiilor mele si oamenilor care au avut si mai au incredere in mine.Raspund astfel si persoanei nepublicate, pentru ca marturisesc sincer, nu inteleg ce vrea de la mine(dnei sau dsoarei Giorgi Banica),cu rugamintea sa revina, pentru ca poate eu nu sunt asa de subtil (ii voi raspunde cu maxima seriozitate).

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu sunt politician și ceea ce văd și aud de ceva timp mă scârbește și mai mult.În urmă cu un aproape un an am votat schimbarea. Am dorit din tot sufletul să văd altceva.Sunt scârbit, dezamăgit! Dumneavoastră sunt gata să vă îmbrățișați cu Corcodel, deși l-ați cântat atâția ani, iar actualul primar s-a împrietenit cu cea care i-a îmbrâncit fata. Oameni buni, mai sunteți normali? Erați braț la braț în campanie, lumea a votat o echipă! Chiar nu puteți să vă treziți o dată să conștientizați că ați transformat acest oraș într-un circ? V-ați asumat niște poziții, demnități publice pentru care sunteți plătiți!Cum vreți să vă respecte lumea, dacă voi nu sunteți în stare să vă respectați unul pe celălalt.Să nu mai încercați să cereți votul la următorul mandat că puțini vă mai cred.V-ați discreditat unul pe celălalt bârfindu-vă.RUȚINE, MARE RUȘINE!

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca am inceta in al mai ataca pe Corcodel lucru firesc de altfel nu inseamna ca umblu "brat la brat" cu el.Nu m-am intalnit niciodata cu dl Corcodel in particular, dar nici nu am de ce sa-l bat daca il vad pe strada,pentru mine domnia sa a platit politic .Oameni buni, nu faceti un razboi dintr-o disputa politica.Este adevarat ca am fost impreuna,am facut echipa impreuna dar tot adevarat si evident este ca m-au indepartat reconsiderand echipele,aliantele,prieteniile si eu nu am ce face.Pot servi orasul meu de unde sunt si incerc sa o fac dar atat.Ce circ este asa in oras si creat de cine?Cu ce impiedic eu domnia voastra sa traiasca sobru ,serios si decent?Ca nu mai sunt eu in echipa cu Lungu?Vedeti cine este si mai vorbim.Eu o sa va cer votul si nu am nimic de care sa-mi fie rusine.Nu-l barfesc dar nici nu sunt de acord cu multe pe care le-a facut.O sa vina vremea sa vorbim despre ce ne-a despartit si ne desparte.

    RăspundețiȘtergere
  42. a-l ataca.... "a platit politic"...sunteti de parere ca hotii politicieni sa plateasca doar politic? dupa cate stiu eu ati facut plangeri impotriva lui corcodel la procuratura! Dupa ce a pierdut alegerile ati mai facut demersuri sa se faca cercetari? Sau l-ati calomniat si insultat atatia ani degeaba si omul era nevinovat? Eu mai astept si pe altii sa-mi ceara votul, de unii m-am cam saturat. Dreptate si Fratie(intre hoti?)

    RăspundețiȘtergere
  43. Pe dumneavoastra va intreb domnule Muzgoci, ati publicat aici ca ati depus plangeri penale impotriva lui Corcodel, ce rezultat aveti?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări