AM FOST ONORAT SA FIU INVITAT LA "ZILELE SCOLII"!

                          Am raspuns invitatiei conducerii liceului NICOLAE IORGA  de a fi prezent astazi la "ZILELE SCOLII" ,ceremonie care m-a surprins in mod placut si   unde profesorii de azi si de ieri, au inpartasit din experienta dumnealor, celor pentru care isi dedica o viata intrega un dascal-elevilor.Am intalnit oameni care-si scriu istoria si care merita respectul nostru,am intalnit oameni dedicati ,talentati si ambitiosi.Din nou am fost surprins evident in mod foarte placut,cand am descoperit 3 copii care au obtinut locul 1. la olimpiada de geografie si de la care se asteapta mult la faza pe tara, asa ca avem premianti valorosi  pentru gala de la sfarsitul anului(vom reveni  cu o postare dedicata acestor copii si dascalilor  care-i pregatesc)Imi vine greu sa dau nume, dar sigur toate cadrele didactice merita felicitari si toata admiratia noastra.Au fost 3-4 ateliere de la mediu la cel dedicat lui Nicolae Iorga unul mai frumos de cat altul
si mai minutios pregatit de cat altul.
Dupa sedinta am mers la dl primar si i-am cerut sa ajute scoala  si mai ales sa premieze si sa sustina financiar copii care ne vor reporezenta la olimpiada pe tara.Primarul a fost foarte deschis si a promis sprijin fara nici o discutie,sprijin pe care l-au declarat si consilierii locali la sedinta de consiliu.Deci olimpicii nostrii nu vor merge cu buzunarul de austeritate la nationale,asa ca bafta tuturor.

Comentarii

  1. Felicitări Liceului Teoretic "Nicolae Iorga". Felicitări prof. Pertea Petronela pentru aceste rezultate remarcabile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari.
      Asa zisa olimpiada este de fapt un concurs Terra iar faza nationala are loc tot la Buzau.
      Pentru detalii intrati pe site-ul Inspectoratului Buzau la disciplina geografie.

      Ștergere
    2. Vai ce am gresit ,i-am numit olimpici pe unii care s-au batut cu repetentii judetului ,rusine sa ne fie.!Fiti mai oameni seriosi ,haide sa construim si cate ceva ca DEMOLATORI sunt cu duiumul.

      Ștergere
  2. Felicit profesorii si elevii cu rezultate deosebite de la Liceul Teoretic Nicolae Iorga si as sfatui parintii nemultumiti de rezultatele odrslelor sale sa mai treaca din cand in cand si pe la scoala sau sa-i scoata de la jocuri mecanice sidin pitzerie daca vor sa invete carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu acest coment. Apropo la patroni de la PITZERIE si chery nu mai lasati elevi sa bea alcool pe timpul zilei, ptr a putea invata si ei cu mintea limpede

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări