ACEASTA ESTE NOUA ECHIPA A PNL NEHOIU!

                               
       In urma alegerilor din organizatia PNL Nehoiu a rezultat o echipa a carei componenta o redam mai jos:
       
               1.Milea Ionut-presedinte                                          9.Briciu Adrian-membru     
               2.Zota Stefan -vicepresedinte                                 10.Briciu Catalin-membru
               3.Ionescu Nicolae-vicepresedinte                           11.Parcalabu Maria-membru
               4.Bucuras Dan-vicepresedinte                                12.Cojocaru Maria Membru
               5.Gociu Mihaela-vicepresedinte                              13.Lupea Vasile -membru
               6.Constantin Gheorghe-vicepresedinte                     14.Iamandi Elena -membru
               7.Posea Petre-membru                                            15.Petre Lita -membru
               8.Damian Ilie -membru


In ultimile zile am primit multe solicitari  sa public aceasta echipa si am facut-o.Daca s-a strecurat o greseala va rugam sa ne comunicati.Luptele intestine a facut ca aceasta echipa sa fie una de neanteles pentru mine si pentru multi nehoieni.Sper ca ascensiunea fara pasi politici ai actualului vice, sa nu faca din el un monstru nerecunoscator,  acelasi individ  care sa-ti spuna cand iti baga cutitul in spate ca "politica-i curva", ca si cum politica  ar fi facuta de extraterestri nu de oameni.Pacatul de ati trada prietenii "mai ceva ca fratii"este un pacat care va  lasa urme in viata asta, nu apoi.Nu va subjugati doar mandatului care o sa vina, mai sacrificati mandatele si pentru oameni,pentru localitatea voastra,  in numele iubirii si al iertarii, pentru ca tot este tanarul nostru teolog.                                                              
  

Comentarii

  1. Se pare ca tanarul catihet nu a invatat la scoala de popi semnificatia cuvantului TRADADARE-a insela in mod voit si perfid increderea cuiva,savarsind acte care-i sunt potrivnice si pactizand cu dusmanul s.-IUDA,vanzator.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este unbaiat rau dar se pare ca a nimerit intr-un loc unde nu trebuia sa fie.Ar fi trebuit sa urce muncind dar sper sa nu il strice politica pentru ca nu are experienta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lista de sus apare si pe o cerece catre Dl Scutaru, sunt acei care au supt la sanul Dl.Corcodel dupa care i-au dat un sut in c*u; daca iesea in continuare primar (si in momentul de fata era mai bine) sugeau in continuare! Deci nu numai unul este tradator ...taradatori sunt TOTI ! Nu conteaza ce a facut, dar nu e frumos sa faci asa ceva. Pe toti de acolo ia ajutat in numeroase feluri si acum are rasplata cuvenita, asazisul sut in c*r. Astept peste 4 ani sa candideze iarasi si sa iasa primar; atunci sa-i vad pe unde-or scoate camasa.
    As mai continua cu multe alte aspecte necunoscute de majoritatea, dar mai bine ma abtin.
    Va doresc la toti Sanatate ....bine in Nehoiu nu va fi in curand !

    RăspundețiȘtergere
  4. asta nu este popa este drac

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule MUZGOCI ar fi bine sa dati date exacte .Biroul permanent al PNL Nehoiu prezentat este gresit.Astept lista completa si corecta.

      Ștergere
    2. Tu cel care esti fara de pacat arunca primul cu piatra!Domnilor ,dumneavoastra v-ati nascut cu experienta inca din scutece?Priviti si minunativa oameni buni!
      In Postul Pastelui mai bine treceti si pe la Biserica ,ca poate va mai reveniti in simtiri si nu va mai luati de un copil voi care ati devenit ca niste hiene alergand dupa putere si bani acum in prag de pensionare ......

      Ștergere
  5. Si eu cred ca trebuie judecat cu ingaduinta tanarul presedinte PNL,nu este nimic rau sa se dea o sansa unui tanar intrat in politica,ar fi o greseala sa nu fie creditat cu nici un strop de incredere.Nu are experienta si nu are primii pasi in politica ceea ce nu-i in avantajul lui ,dar are timp sa demonstreze ca este PRESEDINTE DE PARTID ca este un LIDER.Poti fi presedinte dar niciodata un lider ,cu asta te nasti,este un talent,altii sunt buni organizatori sau sforari desavarsiti viitorul apropiat ne va arata ce si cum va fi.Daca am dat drumul si la comentarii neprietenoase nu insemna ca nu-mi este simpatic,daca va face greseala sa-i "puta"si lui atunci nu va fi bine ,acolo linguselile si pupatul undeva este la el acasa, nu numai astazi,este traditie, depinde cine si daca invata ceva din asta.Daca faceti referire la mine cu "prag de pensionare"va inselati stimabile,iar ramolismentul nu a sosit inca pe strada mea.Va rog sa cititi textul meu unde ceream sa-mi fie comunicat numele si functiile din PNL,in fond este in interesul dvoastra.Faceti o mare greseala sa nu luati in serios spusele unuia care semneaza,ceilalti ori nu-i ei in seama si atunci vai de tine ori ti cont eliminand rautatile si faci pasi in fata.In asteptarea precizarilor ce se cuvin va salut si la cat mai multe ........lucruri frumoase..

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări