VICELE DIN NEHOIU DISCIPOLUL,ISI INVINGE MAESTRUL IN LUPTA PENTRU SEFIA PNL!

                 Intr-o atmosfera tensionanta,ieri au  avut loc alegerile pentru sefia organizatiei orasenesti a PNL Nehoiu.La sedinta au participat si Presedintele Organizatiei Judetene a PNL deputatul  George Scutaru si Presedintele Consiliului Judetean Buzau  Cristinel Bagiu.Au mai fost prezenti  in sala si actualul primar al Orasului Nehoiu dl Florin Lungu, ca semn al sustinerii fata de actualul viceprimar Ionut Milea , ales Presedinte al Organizatiei  Orasenesti Nehoiu cu un scor de 101la 38, in detrimentul fostului primar Alexandru Corcodel.Asta este viata ,anul trecut l-a adus in politica ,iar  anul acesta i-a luat locul.Spectaculoasa  ascensiune si judecand dupa ritm, cred ca tinteste mai sus.Rabdare are,profesori buni a avut , ii mai trebuie timp.Succes!

Comentarii

  1. Si cand te gandesti ca un mare om politic local, psdist, sustinea pe ici pe colo ca sigura revenirea in forta a lui Corcodel candidatura lui la primarie si chiar ca il va sustine!!! cat fler politic !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Just dust in the wind. Urasc sa am dreptate. Nu a invatat nimeni nimic din Gala Proiect Nehoiu.
    Habemus tickets out from Nehoiu .....
    In Nehoiu au loc alegeri pentru sefia organizatiilor de partid, pentru schimbarea sefilor de diverse de institutii de stat, etc...insa nu am auzit de o intalnire a parazitilor din consiliul local in care macar sa-si sa-si manifeste ingrijorarea ca se inchid firme private. Si ca orasul asta e pe duca. Si ca spitalul moare.... Nu-i bai. Habemus bugetus !
    P.S. La urmatoarele alegeri locale, cred ca voi candida pentru un post de consilier..
    A226(r)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parazitii din consiliul local, 7 pnl, 8 psd, 1 pc si 1 pdl se intalnesc cand sunt convocati si isi exprima parerea cu privire la ordinea de zi impusa. Ultima lor grija este nehoianul si locul lui de munca.

      Ștergere
  3. CATA PERTVERSITATE E IN LUMEA ASTA?.CHIAR NU MAI EXISTA NICIUN STROP DE MORALITATE? DACA MA GANDESC BINE, SI ACEST VICEPRIMAR SI FOSTUL VICE(MARIA COJOCARU) SUNT CREATIILE LUI-SPALATE-LE CU ELE PE CAP CORCODELE.PACAT DE FIUL LUI,CLAUDIU ,FIINDCA E UN BAIAT SERIOS ,DEDICAT SCOLII SI NU MERITA SA VINA UN AL DOILEA IONUT(IUDA)PE CARE L-A TINUT LA SAN.MARTURISESC CA STIU SITUATIA DIN SCOALA FOARTE BINE SI MA CUTREMUR CAND AUD PRIN TARG CE I SE PREGATESTE ACTUALULUI DIRECTOR.VINO TU MIUTA SI REZOLVA PROBLEMELE SCOLII CUM LE-AI REZOLVAT SI PANA ACUM.LUNGULE, ESTI TARE DACA REUSESTI SA FACI JOCURI POLITICE .VEI FI MULTUMIT?TOTUL SE PLATESTE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, tipic pentru un anonim(a) intelectual(a).
    Daca tot suntem intrun spatiu public, hai sa facem si un pic de scoala. Drag/draga postatoare discipol, conform dex: DISCÍPOL, discipoli, s. m. Persoană care trăiește în preajma unui maestru, primind învățăturile lui și adesea continuându-le și dezvoltându-le. ♦ Persoană care adoptă, urmează și continuă doctrina, învățătura, principiile cuiva, sau DISCÍPOL s. 1. elev, învățăcel, ucenic, (livr.) cirac, (înv.) școlar. (~ al unui maestru.) 2. (livr.) acolit. Asa ca Dl Corcodel nu poate sa fie discipolul Dl Presedinte Milea, pe care tin sa-l felecit pe aceasta cale si multe realizari. In rest toate cele bune, acolo la particulari e mai greu. Profesorii tot profesori...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat o ironie si nu mi-a reusit.He he "telectualul tot "telectual ramane.In rest va dau dreptate ,in fond este noroiul vostru.

      Ștergere
  5. Cine poate sa-mi trimita si mie ,componenta noii conduceri PNL Nehoiu, ca sa o pot publica.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dl Stefan Zota vicepresedinte in locul Mariei Cojocaru. Mai vreti? cred ca e suficient. Hehehe, sa mai ziceti ca Dumnezeu nu are simtul umorului !!! Acum cativa ani l-au contestat l-au numit puscarias si l-au exclus din Consiliul Local. Fane Zota , vedete-as in locul lui Corcodel!!

      Ștergere
  6. Pana la urma liceul nu este mosia familiei Corcodel , iar despre rezultatele scolare sub conducerea lui Corcodel junior ce sa mai vorbim? Promovabilitate 30 % si chiar sub... Asa ca nu-i mai plangeti de mila oricum a luat nota 5 la titularizare. Speram doar ca cine preia liceul sa faca dracului scoala nu politica...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru o corecta informare: profesorii se pot titulariza NUMAI cu note PESTE 7.

      Ștergere
    2. Ma bucur ca precizarea a venit de la dvoastra.Sincer nici mie nu mi-ar face placere ca fiul meu sa plateasca pentru faptele mele ,sau sa fie supus unui tir public fara motiv.

      Ștergere
  7. Vrem sa vedem si noi lista cu noua organizatie PNL.Eu stiu ca Lita Petre zis si ,,pupincuristul,,a fost promovat de dl.Lungu ca vicepresedintele acestei organizatii.ZOTA-PETRE mai vreti?Pentru sanatatea dvs consumati zilnic o doza de umor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări