VA FI MARIA COJOCARU DIRECTOR LA LICEU ?PUSA DE ACTUALUL PRIMAR?

In saptamana in care, la finalul ei,  liberalii nehoieni isi vor alege presedintele, o veste strabate prin  cercurile politice,  ca dna Cojocaru il va inlocui pe Claudiu Corcodel  la conducerea liceului, cu binecuvantarea primarului Lungu. Schimbare, schimbare, dar liberal cu liberal!? Va las pe d-voastra sa comentati mai mult.

Comentarii

  1. Si ce daca domnule e liberala ? Aveti vreu psdist mai bun pentru acest post ? Si de cand nu mai conteaza competenta ci culoarea politica?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce anume o recomanda?Vrem ceva care sa ne dea pe spate ,si sa inchida gura la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca o recomanda activitatea profesionala. Si ca nu pune virgula inainte de si. Dar astept numele celui propus de dvs. sa putem face o comparatie. Sau preferati sa ramana Corcodel?

    RăspundețiȘtergere
  4. In gala pe care am organizato in decembrie ,nu am premiat niciun copil pregatit de Cojocaru Maria.Am fost surprins pentru ca tot auzeam pe aici de "marea profesoara "Cojocaru.Olimipici !?Facultati de profil?Daca eu as fi cel care ar trebui sa desemneze un om pentru aceasta functie ,sigur as gasi si nu unul.Stiu cativa profesori care ar fi buni pentru asa ceva, dar care au in memorie slugarnicia Mariei fata de Corco, caruia acum ii musca mana.Acestia au demnitate si nu se prosterneaza pentru un pumn de arginti.Pe d-voastra cadrele didactice ,vrea Maria sa puna la punct.Din cate stiu eu atunci cand am avut ocazia si nu eram in situatia de acum,l-am demis pe Corcodel junior,asa cum am facut si la spital.Colegii dlui Claudiu Corcodel spun totusi ca nu este un manager rau si decat s-o pun pe Cojocaru, ma fac ca functioneaza USL-ul la Nehoiu.La Nehoiu nu a fost USL pentru administratia locala.Eu pot fi partizan obiectiv sau subiectiv ,dar nu sunt pupincuristul nimanui.Stiu sa iert,nu sunt razbunator dar albul e alb si negru e negru.La Gala din decembria am avut suficiente informatii sa vad ca liceul are cadre competente ,care nu pot fi comparate cu trepadusi si lichelele unuia sau altuia.Daca nu am mai atacat pe fostul primar dupa alegeri nu inseamna ca sunt partizanul domiei sale dar nu-l mai atac pentru ca asa cred eu ca este de bun simt.Mi-e scarba de toti cei care ieri ii mancau din palma iar azi il injura ,mi-e sila.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unul pe care l-am uitat ca exista, un excelent anonim imi reproseaza ca am pus pe cineva director care vinde la tejghea.Atata poate el ,atata vede, ce poti sa-i ceri unui carator de tarate pentru hrana caprelor. Cei ca tine ii duc de rapa pe cei care ar trebui sa-i ajute.Oamenii valorosi fac un pas in spate sau in lateral in fata submediocritatii,a imposturii,a pupincurismului,a tatismelor.Un om munceste ca sa-si intregeasca venitul ,dar nu are cum sa inteleaga asa ceva un Dinu Paturica nehoian,nu ,iar un om care munceste cinstit dupa program, fie el profesor sau doctor ,este considerat de tine decadent.Mi-e scrba si .....sila de cei din categoria pe care o reprezinta astfel de indivizi NV.

    RăspundețiȘtergere
  6. cine a spus ca politica este o.....mare dreptate a avut.Nu credeam ca se va uita atat de repede atitudinea pe care aceasta doamna a avut-o in campania locala fata de PSD si in mod deosebit fata de actualul primar.Din cate imi amintesc a avut un conflict cu fata dumnealui.probabil atunci cand devii edilul unui oras, imaginea ta ca om nu mai conteaza, dar cred ca gestul de a o aduce langa dumnealui acum il va costa enorm in acest sens.Pregatirea profesionala a d-nei nu cred ca poate fi contestata, chiar daca au trecut ani, metodele de predare s-au mai adaptat la tipurile de elevi din zilele noastre, este un profesor cu o baza solida.Ceea ce nu pricep eu este cum poate fi promovata din nou o femeie cu sufletul hain ca al dumneaei.Liceul de la Nehoiu are nevoie de oameni tineri la conducere, care sa elaboreze o strategie buna pe termen lung.Nu distrugeti ceea ce s/a construit in ani buni.Aceasta doamna va face mult rau, asa cum a mai facut si in alte dati.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce nesimtit! Biata femeie isi ,,intregeste veniturile" si EL rade de ea! Pai mai Rica Venturiano al Nehoiului, vorbeam despre profesionalismul sustinerea si recunoasterea omului ales de tine atunci. Viata dovedeste daca ai avut dreptate. Femeia aia a pupat imediat alta mana si te-a renegat, despre ce vorbesti tu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Recomandare are Madam, dupa 'luptele de strada' acum or sa urmeze 'luptele din scoala'; acum va trece la artileria grea : pumni apoi picioare in gura....nu se poate discuta ca a fost un cadru didactic care nu si-a facut treaba cum trebuie dar politica a stricat-o. Ganditi-va cate generatii i-au trecut prin mana si pot spune ca a bagat romana in ei !
    Cu Dumnezeu inainte !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări