NOUA CONDUCERE A PSD NEHOIU!

                               Astazi in sala mare a Casei de Cultura a orasului Nehoiu, a avut loc Conferinta oraseneasca a organizatiei PSD Nehoiu , care si-a ales  noua conducere ,dupa un interimat de un an de zile.Deoarece nu au fost mai multi candidati pe posturi pentru operativitate s-a trecut la un vot deschis, si astfel a rezultat urmatorul birou  al  PSD Nehoiu.
                         1. Gheorghe Gavriloiu -presedinte
                         2.  Florentin Lungu -vicepresedinte
                        3.  Stefan Dorel -vicepresedinte
                        4.  Toader Constantin -vicepresedinte
                        5.  Burlacu Iulia -vicepresedinte
                        6.   Remisovschi Sergiu -vicepresedinte
                         7 . Fratila Mihaela-vicepresedinte
                        8.   ----------------------------trezorier
                        9.   Ciubuc Geeorgel--membru
                        10.   Neagu Ion- membru
                        11.   Lungu Dan--membru
                        12..   Genilia Aanei-membru
                        13 .   Forin Urjan -membru
                        14 .   Alina Stoichita -membru
                        15.   Borovina Paula-membru
                        16.   Catalin Craciun -membru
                        17.  Doru Stroie-membru
                        18.  Vasile Nicu ---secretar executiv.
Biroul se completeaza cu membrii de drept ,reprezentantul pensionarilor,al tinerilor,al femeilor si consilierii locali.
La sedinta au participat Presedintele Organizatiei PSD a judetului Buzau dl Constantin Boscodeala,Presedintele Executiv al PSD  dl deputat Marian Ghiveciu,dl deputat Adrian Mocanu,Vicepresedintele CJ Petrus Neagu,consilierii judeteni Stefan David,Bodea Ion,Romeo Lungu.
La sedinta a participat si Viceprimarul PNL Ionut Milea.

Comentarii

  1. mi-a placut la cuvantul dlui Gavriloiu replica demna de Gaga, " va multumim domnule Boscodeala pentru timpul irosit" !!! Subtire conducere, putini intelectuali pur sange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Greseala dictata de emotie a facut sa iasa acest cuvant invocat,se mai intampla si la case mai mari.Intelectuali pur sange.............se sufera cam mult la Nehoiu de asta.

      Ștergere
  2. Pentru operativitate s-a votat deschis. Pai ce ma s-a ales presedintele unei scari de bloc? Ce mai zici nenea Dorule asta-i cel mai democrat partid cum ziceai nu demult? ba, voua nu va e rusine? unde duceti ma tara asta, in Coreea de Nord? Pentru ce te manjesti ma Dorule in felul asta nu ai ce manca acasa de stai cu pumnul in gura si inghiti? ce va poate face ma politica de va dezumanizeaza in halul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca am aratat deseori ca nu mi-e frica,ca atunci cand trebuie nu ma "manjesc" cu nimic,si este cam greu sa-mi bage cineva pumnul in gura.In organizatie si in mod special in conferinta eu am taxat eventualele derapaje.

      Ștergere
  3. Aveti dreptate domnule. Intelectualii sunt putini deoarece asa a considerat domnul presedinte Gavriloiu, care am auzit ca s-a opus depunerii unor candidaturi ale unor intelectuali si membrii vechi. Probabil isi simte pozitia amenintata si nu doreste sa se inconjoare de oameni destepti care l-ar putea pune in dificultate. Oameni destepti care il ajuta si ii scriu discursurile pt ca dansul nu .........are timp.......Dumnealui e ocupat cu asezatul la prezidiu a unei doamne profesoare de care partidul nu a auzit pana acum, dar care este profesoara copiilor sai, si cu promovatul in diverse comisii si sectii de votare ale unor cumnate, gen cumnata si sotia sa, gen Mihaela Urjan- profesoara, care este cumnata unui alt protejat si chirias de-al sau Marius Urjan, care mai intai a fost membru si simpatizant PD, dupa care vazand ca nu are nici o sansa sa ajunga director a trecut la PSD unde a sperat ca va obtine un os de ros. Cumnata acestuia, facea cu mana din masina personala, PSD-tilor care aveau curajul sa strige in campanie "Lungu Primar ", care nu a ajutat cu absolut nimic partidul, si care a aparut acum exact ca in proverbul "dupa razboi multi viteji se-arata", iar membrii vechi care au muncit in campaniile electorale nu sunt lasati sa candideze sau sunt dati la o parte. Pe ce criterii va promovati oamenii in partid? Domnilor nu este deloc in regula ceea ce se intampla la voi, iar cetatenii or sa va taxeze mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau sa-i amintesc persoanei "anonime" ,care a postat acest comentariu, ca sunt membru PSD din anul 2005,am participat la toate algerile,insa nu m-am implicat pentru ca nu am dorit.Si sa stea linistita persoana "anonima" ca nu o sa ma implic mai mult de atat,nu o sa iau eu locul nimanui,daca asta o roade.Daca unii de acolo se duc doar ca sa obtina ceva,eu nu am facut asta: nu am cerut nimic nimanui,asa ca nu e cazul sa-mi reproseze cineva ca nu am facut campanie,mai ales o persoana "anonima".Ar fi corect sa va semnati,asumandu-va ceea ce comentati,altfel nu are nicio valoare.

      Ștergere
    2. Uite ca dupa "revolutie" au inceput oamenii sa aiba curajul sa semneze ,o "rara avis" pana in 10 iunie anul trecut.Si pentru asta si poate unii ar trebui sa-mi poarte mai mult respect,doar am purtat steagul revolutiei.Nu-i asa dna Mihaela?

      Ștergere
  4. Domnule Muzgoci am auzit ca te-a salvat Boscodeala ca sa mergi si tu la Buzau la alegerile judetene.Asa este?Taci suspect de mult pentru unul care se credea ca are curaj.Adica tu esti nimic...la Nehoiu?Ai tacut malc la aceste alegeri pentru ca Lungu si-a pus toate rudele in partid,fina Iulica,finu Toader,finu de la Bisca,fratele Dan si alte rude care a culminat cu sotia lu Gavriloiu.Ti-a traso domnule Muzgoci psd-isti tai.Ma asteptam ca te bati ca asa se lasa sa se vada prin targ dar n-a fost asa ori teama de pierdere a ciolanelului ti-a mai temperat avantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da m-a salvat si ce este rau in asta ?Sunt" nimic "pentru ca mi-am asumat asta dar sunt ceva la Buzau, pentru ca sefii mei au incredere in mine.Restul nu comentez.

      Ștergere
  5. Intelectuali sau reprezentanti ai tuturor categoriilor profesionale din Nehoiu.
    Nu prea am vazut intelectuali care sa faca politica in Nehoiu, poate doamna Cojocaru - daca vorbim de astfel de intelectuali. Am avut in Nehoiu un partid plin te intelectuali - PNL. Nu puteti sa spuneti ca dl Corcodel nu adunase in jurul dumnealui toti profesorii din Nehoiu, asa zisii intelectuali - ca altii nu mai avem pe aceste meleaguri, dar timp de 16 ani am vazut rezultatele acelei echipe.
    Nu va opreste nimeni sa aveti initiativa in acest oras, sa va promovati ideile, sa intocmiti si sa aplicati diverse proiecte de dezvoltare sau sa faceti parte din partide politice.
    Nu am fost la alegerile din PSD dar nu am auzit sa fi existat o singura persoana din acea sala care sa conteste lista propusa.
    Spuneti ca va pasa, dar sunteti indiferenti la tot ce se petrece in acest oras. Este mult mai bine sa stai pe margine si sa te plagi ca nu te baga nimeni in seama. Criticile se fac numai sub anonimat si fara idei concrete de rezolvare a problemelor orasului. Dl Doru a avut un discurs simpatic, de campanie electorala, discurs in care a criticat actuala administratie locala pentru ineficienta de care a dat dovada in ultimul an, fara sa ia in calcul faptul ca aceasta este la inceput de drum. Cerem actualei administratii sa faca intr-un an, intr-un mandat ce nu a facut precedenta in 16 ani. Vrem schimbari radicale de dragul schimbarii fara sa stim ce implicatii pot avea asupra orasului. Sa nu uitam ca schimbarea a fost dorita doar de o mica parte a populatiei acestui oras, de unde rezulta ca suntem nepasatori. Inca sunt oameni care cred ca ce a fost "a fost bine". Haideti sa nu vorbim de intelectuali intr-un oras cladit pe munca bruta a oamenilor, pe cunostintele inginerilor si mai putin pe contributia intelectualilor. Tot ce nu merge in acest oras se datoreaza nepasarii noastre.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca trebuie sa vedem cine este mai intelectual decat altul, pentru ca ar fi o greseala din start.Nu vad de ce dna Cojocaru trece drept "intelectualul"Nehoiului ,si altul cu aceleasi studii din aceasta echipa nu.Poate fi o profesoara buna ,dar nu un intelectual etalon,bla ,bla.Sunt oameni absolut onorabili care sunt acum alesi in PSD, pana la proba contrarie.Sigur,faptul ca nimeni nu a avut nimic de comentat in plen ,nu inseamna ca au si fost de acord cu toti cei inscrisi acolo.Desi am votat lista propusa, asta nu m-a impiedicat sa spun de la tribuna, sau mai exact sa trag un semnal de alarma ,asupra catorva lucruri nespuse la aceasta conferinta ,si eu chiar am spus cateva lucruri ,inclusiv cea cu rudele.Rudele pot exercita o presiune nefasta ,asupra oricui ar ajunge intr-o asemenea pozitie.Trebuie sa dam credit echipei nou formate ,desi spre deosebire de mine care am anuntat ca nu candidez, nu am inteles gestul de a face pasul inapoi al catorva oameni ,de care cred ca era mare nevoie.Ai nevoie de oameni care sa-ti spuna si NU,dac nu vrei sa te duci in gard.Unanimitatile sunt extrem de periculoase.O mare raspundere o poarta Gavriloiu ca sef de partid ,si sef politic al consilierilor.Nu puteam sa candidez pe un post in care eu trebuia sa-i fac drumul mai usor primarului ,ar el pornea cu neincredere fata de intentiile tale inca de la inceput.Dupa alegeri si numai dupa alegeri , s-a constatat ca eu si dl primar gandiam diferit ,si atunci ar fi fost o greseala ca eu sa ma bag in asa ceva.Am spus ce am avut de spus ,dar de lucrat voi lucra pentru Nehoiu ,si voi sprijini orice imi va cere atat primarul cat si consilierii locali.in interesul localitatii mele si al celor care m-au trimis acolo.Nu incercati sa ma starniti intr-un fel, pentru ca va marturisesc nu am nicio frustrare care poate fi fructificata de cineva.Daca este cineva care a fost in conferinta si a vazut un alt Doru, fricos si temator de ceva,sa scrie aici si eu va promit ca-i voi publica.Am publicat toate comentariile, tocmai pentru ca ele au avut doza aceea de civilizatie in exprimare si asa voi proceda si deacum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Lilisor (pt nestiutori a se citi Luminita G.) fata draga, te rugam lasa-l pe Gica sa conduca partidul singur fara sa te mai bagi in treburile lui de partid, fara sa-i mai spui pe cine are voie si pe cine nu sa propuna in birou, la prezidiu sau prin comisii, fara sa-l ameninti ca daca nu se conformeaza dorintelor si simpatiilor tale nu mai mananca ciorba calda acasa.... Cu fosta secretara careia i-ai facut scandal la partid oarecum am inteles ce ai avut, data fiind notorietatea ei nu tocmai onoranta. Am inteles oarecum si de ce a fost inlaturata atunci, in campanie cand era nevoie de ea, am inteles ca esti o nevasta geloasa, pana la punct e de inteles, dar te rugam nu intrece limita pentru ca risti sa devii o mica Ceauseasca, si mai grav risti sa-ti compromiti barbatul care a muncit alaturi de echipa partidului sa ridice PSD din nimicul in care il aruncase Corcodel, risti sa-i arunci in derizoriu aceasta munca. Nu-ti mai fa atatea griji pt el pentru ca din cate am vazut nu este un Don Juan, este doar un barbat familist cu nevasta si copii acasa si care se comporta ca atare, deci geloziile tale cel putin cele legate de partid nu-si au rostul. Cunosc multe neveste de politicieni, femei puternice care stau in spatele barbatilor lor pe care ii sustin si ii incurajeaza, pe care le admir pt asta, care au insa decenta si capacitatea de a-si sustine sotii fara sa-i traga inapoi cu indicatiile pretioase, interdictiile, mofturile sau antipatiile lor. Asa ca in numele partidului noi te rugam lasa-l pe Gavriloiu sa faca politica asa cum crede el, pentru ca altfel vei transfoma totul intr-o mica scena din Caragiale iar tu vei lua locul Coanei Joitica care spunea: "Numele candidatului poate să fie al meu, al d-tale, ori al d-sale, după cum cer enteresurile partidului.....A! Nu se poate! Vom lupta contra oricui... Vom lupta contra guvernului!..Zoe: Fănică! Fănică! Trimite-l... e nesuferit! Zoe: Da, îl aleg eu. Eu sunt pentru Caţavencu, bărbatul meu cu toate voturile lui trebuie să fie pentru Caţavencu. În sfârşit, cine luptă cu Caţavencu luptă cu mine... Aide, Fănică, luptă, zdrobeşte-mă, tu care ziceai că mă iubeşti! Să vedem..........
    Fanica (GG) ai inebunit???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate sunteti un pic rautacios sau rautacioasa ,dar asta este pretul daca vrei sa fi persoana publica si nu doresti discretie .Vom vedea.

      Ștergere
  8. Comentariul dvs. va fi vizibil după aprobare.

    Sa intelegem ca exista cenzura, iar cele publicate pana acum sunt in asentimentul proprietarului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Mihaela Urjan, cum se face ca acum aveti curajul sa va semnati si sa va asumati declaratiile si de ce inainte de 10 iunie 2012 nu ati facut-o? De ce acum si nu si atunci? Sa lasam aceasta falsa ipocrizie deoparte, si sa ne aducem aminte ca inainte de 10 iunie, veterinarul sotul dumneavoastra, era un apropiat al lui Corcodel, promovat la un moment dat ca si consilier PNL, caruia ii facea campanie prin sat si care l-a "recomandat" acestuia pe actualul vice Milea, care este tot un apropiat al familiei dumneavoastra. Deci sa intelegem ca nu aveati nici un interes atunci cum nu aveti nici acum?! Din cate am auzit, Corcodel blesteama aceasta incredere pe care a avut-o in aceasta recomandare si in actualul vice care l-a tradat imediat si cu care se va lupta pentru sefia PNL la Nehoiu. Nu stiu pe cine caracterizati dumneavoastra ca "anonima" dar cred ca dati dovada de ipocrizie cand sustineti ca nu ati vrut si nici nu vreti nimic din politica. Atunci de ce nu ati stat linistita acasa in loc sa va pierdeti timpul cu participarea la alegeri? Doamna, politica se face din interes si doar Moromete o facea din placere.... Sa fim seriosi....chiar daca nu doriti nimic asa cum afirmati, va placut si ati acceptat sa fiti "promovata" de cumnat si cunostinte si sigur nu va strica ceva recunoastere sociala de va afisati, pentru ca nu am inteles nici ce profesoara sunteti nici ce predati, nici pe unde, apropo de "anonimat" si nici nu cred ca i-ar fi frica cuiva ca i-ati lua locul in partid de vreme ce sustineti ca nu va doriti nimic si nu o sa va implicati mai mult.
    Madalina B

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madalina, Madalina vorbesti de funie in casa spanzuratului....
      Toata mumea stie cine esti. Da bine sa semnezi cu pseudonim, asa ca intelectualii rasati. Initialele erau bune daca nu iti pastrai numele fata. Mult succes...cat mai poti. Timpul trece iar pe tine se vede.

      Ștergere
    2. TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!
      Daca in urma cu,cativa ani acest blog era de o culoare portocalie condus tot de dumneavoastra domnule Muzgoci ,iata ca acum portocaliul sa transformat in rosu.Urmaresc de ceva timp aricolele dumneavoastra precum si comentariile.Bravo!Am ajuns sa ne luptam pe ciolan si sa ne dam in cap unul altuia,fiecare are cate ceva de comentat la adresa fiecaruia.E usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune ,asa si aici :toata lumea jigneste pe toata lumea,cine a fost in campanie si cine nu,vad ca se tine cont si de "cine facea cu mana din masina"spunandu-se aceata fraza tocmai de o persoana"anonima"care seara din rosu se transforma in galben precum printesa din povesti.Doamna Madalina B,sincer eu nu va cunosc insa se vede destul de clar ,mentionand chiar dumneavoastra ca faceti politica din interes si nu pentru ca va preocupa situatia cetateanului de rand al acestui oras.Acum am si eu o curiozitate:nu am vazut pe nimeni sa vina cu ceva concret dupa aceste alegeri(la noua conducere PSD)in sprijinul cetatenilor.Voi nu vedeti ca Nehoiu se duce de rapa?Oare nu va mai intereseaza ca oamenii nu au locuri de munca?Oare nu va mai intereseaza ca oamenii nu au cu ce plati ratele la banca sau poate nu au ce manca?Ati facut campanie?Bun!Ati fost alesi ,acum dati dovada de respect in fata cetateanului.Primarul nu poate sa conduca singur daca nu are oameni competenti alaturi,iar voi nu faceti altceva decat sa va jigniti unul pe altul:cine a facut,cine nu ,cine a fost cu cine etc.Domnule Muzgoci,chiar si dumneavoastra ati fost la PD si in campanie injurati PSD-ul ,alaturi de care faceti parte acum.Sa nu mai dezgropam toti mortii si uitati-va in jurul vostru ca oamenii mor de foame ,creati locuri de munca sau poate e mai important sa va dati in cap unul altuia?De asta cetateanul de rand sa scarbit de politica.Comentariile din "noua conducere PSD"sunt ridicole,nu fac altceva decat sa denigreze imaginea partidului si binentele a Domnului Primar care se pare ca se zbate singur pentru cetateni in timp ce noua conducere este ocupata sa faca circ pe blog.Suneti oameni intelectuali?Dati dovada de asta si lasati orgoliul la oparte ,nu uitati ca in trecut toti ati fost niste simpli cetateni ............

      Ștergere
  10. Tot simpli cetateni suntem si acum, numai ca niste cetateni care au facut posibil ca dvoastra sa aveti ce pupa acum..Eu nu sunt "noua conducere"eu sunt cel care va invita sa iesiti alaturi de noi ,iar voi spuneati ca va este frica ,ca nu va lasa barbatul,amantul in unele cazuri,iar astazi v-ati cocotat pe scena ,in biroul politic,in apropierea celui care din pacate ii place sa fie pupat de astfel de IUDE.Blogul care este al meu capata culoarea pe care o vreau eu .Am vazut succesul celor facute de voi si asta se traduce foarte simplu,in sensul ca oamenii nu iau in seama ce spun niste indivizi nascuti pentru a fi SLUGI.In campanie ma intalneam cu foarte multi colegi de azi, beam o bere,pe care o dadeam eu ,dar dvoastra nu aveti de unde sa stiti ,erati ascunsi,iar cei care ar fi putut sa va spuna ,practicau turismul sexual si nu prea veneau prin sate.Postarile si comentariile semnate de mine sunt cele asumate ,celelalte sunt simple comentarii din care daca ai ceva minte mai inveti cate ceva,unii deloc.Nu este vina mea ca unii incercati sa va spalati rufele din propriile familii ,aratand care-i mai ortoman,si care-i mai membru decat altul.Baieti ,sunt cel care a construit echipa asta (EU)si stiu ce rol avea sau ar fi trebuit sa aveti fiecare,sigur este nevoie de toata lumea.Daca nu va place circul mutati in alta parte pentru ca nu va obliga nimeni ,dar ca sfat, renuntati la baloasele cuvinte "dl primar care se zbate singur"sau "sunteti oameni intelectuali" ca ma umple de sila.Inca ceva ,eu am fost deseori pus la punct pentru greselile facute, dar un cadru didactic nu are voie la asa ceva,recititi textul ce naiba, sunteti o intelectuala !Ca un simplu si onest cetatean ce sunt , va spun buna seara si reflectati la ce spunea dl Corcodel odata ,eu o fac in ce va priveste.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am primit un telefon din partea dnei M.Urjan , care a precizat ca domnia sa nu a facut decat primul comentariu pe care l-a semnat ,si se delimiteaza de orice aluzii facute de respectivul anonim la persoana mea sau a altor persoane.De altfel trebuia sa ne gandim ca dna M.U nu putea sa faca greselile invocate.Trecand peste neintelegere ,o asigur pe dna M.U de toata consideratia mea fata de ea si familia ei pe care o cunosc si o respect.Va salut si va asigur de bunele mele intentii fata de dvoastra si sotul dvoastra .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări