MINUNI IN SPITALUL NEHOIU!

              Cu mai bine de o saptamana o familie vine la spital cu o fetita care nu-si misca mainile si picioarele.Fetita mai fusese si la alti medici ,care o daduse acasa fara sa le dea o speranta, ca fetita isi va revenii.Ajunsa pe mana dr Remisovschi , acesta  ii prescrie fizioterapie la  simpaticul Ionut Boteanu,care dupa o saptamana de sedinte de recuperare, face ca fetita sa inceapa sa-si miste si mainile si picoarele,aratand semnele unei recuperari nu prea indepartate.Am aflat povestea si am spus-o, tocmai pentru ca stiu cata nevoie ar avea Spitalul  Nehoiu de o sala moderna de fizioterapie si  recuperare,  si aici fac apel la primarul Lungu, sa faca efortul pe care la facut si la Sala Sporturilor, si sa doteze cu un minim de  aparatura,  fizioterapia de care raspunde simpaticul si competentul Ionut.Iata ca se intampla si lucruri frumoase, produse de concetateni de-ai nostrii. Te salut Ionut,te salut doctore!

Comentarii

  1. Ma cheama BOTEANU IONUT .... nu PASCU IONUT

    RăspundețiȘtergere
  2. corect e ionut boteanu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici din cate am observat eu, comentariile trimise de cititori sunt sterse si nu sunt publicate. Imi puteti spune de ce? Nu mi se pare corect ca procedati asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ati injura rivalele ,trebuie sa foloseti alt tip de corespondenta nu blogul meu.Aici discutam despre Nehoiu si problemele lui .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări