AVEM BUGET LA JUDET ,AVEM CIFRELE ALOCATE NEHOIULUI !

         Raspund astfel celor interesati de situatia investitiilor in zona Nehoiu,si special dl Marin Cristian care s-a interesat de soarta drumurilor judetene din Nehoiu dar si pentru faptul ca a semnat comentariul ,"rara avis"pe la noi, ca cineva sa-si dea numele.In sedinta CJ  de saptamana trecuta , s-au  aprobat alocarea sumelor  aferente bugetelor tuturor localitatilor din judetul Buzau, inclusiv Nehoiu.Pentru Orasul  Nehoiu s-au alocat urmatoarele sume dupa cum urmeaza:
             -din tva pentru achitarea arieratelor ,pentu sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura care necesita cofinantare locala pe anul 2013.si estimari pentru anii 2014-2016 .sumele sunt urmatoarele:  190.000.    110.000.  115.000.    120.000.
             -finantare drumurilor comunale si judetene pentru anul 2013. --30.000.
            -finantare din impozitul pe venit .pentru arierate si dezvoltare locala pe anul 2013. si estimari 2014-2016.                      190.000      105.000    110.000     125.000.
      De retinut este faptul ca, inainte de repartizarea sumelor, au avut loc discutii cu consilierii judeteni si cu primarii tuturor localitatilor judetului Buzau,  inclusiv dl primar Florentin Lungu .Judecand dupa reactia dl primar Lungu  de la intalnire, se poate spune ca domnia sa este multumit de bugetul pe 2013, la care am avut si eu mica mea contributie.De altfel, repartizarea sumelor bugetare, a fost aprobata de noi consilierii judetului in unanimitate.Inainte de aprobarea bugetului orasului Nehoiu din zilele urmatoare, nu pot de cat sa sper intr-o repartizare echilibrata , care sa corespunda nevoilor cetatenilor orasului Nehoiu.
Dupa prima sedinta a Consiliului Judetean, va voi informa despre investitiile de pe Valea Buzaului ,si care vor fi o certitudine ,pentru ca la aceasta ora  sunt doar propuneri,la fel si la Nehoiu.   

Comentarii

  1. Multumesc in parte pt raspuns. Era mai simplu sa spuneti ce se poate si ce se va face cu acesti bani, sunt multi sunt putini? Daca citesc bine, pentru drumuri judetene si comunale 30.000 in 2013 !!??? ce se poate face cu 30.000, sa se mature gropile si sa se umple cu pamant? Ne intereseaza estimari pt 2014-2016 ? Ne hranim maine cu estimarile din 2016 ? Domnule Muzgoci va intreb si va rog sa fiti sincer si om, nu politician, astia de acum sunt mai buni? gasesc surse de finantare din evaziune si economia neagra gri, pentru ca de cand au venit la guvernare aud zilnic de crestere de taxe si impozite si inventarea altora. va rog sa-mi raspundeti ca om din societate. Acelasi Marin C.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dle Marin C. va marturisesc ca la una din intrebarile d-voastra aceea in care precizati "ca om" nu va pot raspunde.Stiu ca se fac eforturi ca d-voastra sa fiti multumit(i).Acestea au fost sumele dar bugetul aprobat al fiecarei localitati poate sa prevada sume mult mai mari ,pentru ca aici avem si veniturile proprii care intregesc consdtructia bugetara.O sa vedeti ca procesul nu este incheiat dar mai exista si harnicia edililor, care au proiecte cu finantare europeana(vezi primariile Siriu,Gura Teghii,Cislau,Magura ,Unguriu).Aici intervine managementul lor, si se va vedea la sfarsitul unui mandat.Sunt primarii in judet, care au finantari europene mai mari decat bugetul alocat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt un locuitor al satului Bisca Rozilei si va marturisesc sincer am votat cu Gabi. Acum o saptamana l-am intalnit stiam ca e consilier si l-am intrebat ce face primaria cu drumul nostru ca este dezastru. m-ia spus ca si-a dat demisia si nu poate face nimic si ca cel mai bine ar fi sa facem un memoriu sa semnam tot satul sau cel putin cei care avem masini. De pe vremea lui Ceausescu nu s-a facut decat cirpaceli,acum e dezastru oare noi nu platim taxe si impozite si benzina scumpa. Toate partidele anul trecut s-au batut cu pumnul in piept ca daca nu in 2012 in 2013 vor turna covor asfaltic nou de la podu negru la Paltinis. Eu cred cum zicea si Gabi ca nu mai trebuie sa asteptam la politicieni sa respecte ce au promis sau sa asteptam alte alegeri trebuie sa iesim in strada ca in alte tari sa blocam drumul altfel nu ne baga nimeni in seama. Ce ziceti domnule Doru cum sa facem? Raduca I.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu Raduca sa stiti ca strigatul d-voastra este unul de durere,este un semnal de alarma pentru toata lumea inclusiv pentru dl primar sper.Stiu din gura domniei sale(dl primar) ca drumurile datorita lucrarilor sunt o mare problema ,dar care va capata rezolvare la finalul lucrarilor .In ce priveste drumul judetean Podul Nehgru-Gura Teghii el este aprobat si asteapta doar finantarea.Mai multe va voi spine dupa prima sau a doua sedinta de Consiliu Judetean cand vom stii care sunt drumurile in obiectv si unde voi incerca sa-l avem si pe cel amintit mai sus.De altfel eu am facu interpelari in CJ pentru acest drum fapt semnalat de presa.Am facut si voi face demersuri la Presedintele CJ in sprijinul intereselor Vaii Buzaului, si al localitatii mele Nehoiu.Sincer, cred ca un memoriu daca ar ajunge la mine, pentru al prezenta in plenul sedintei din ultima joi din luna, ar fi nemaipomenit.Va asigur de tot devotamentul meu pentru interesele noastre ale nehoienilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu cum sa faceti poate luati legatura cu cei din Bisca am vazut ca sedinte de partid se fac sa se faca si pentru problemele oamenilor. vedem ca din cauza canalizari s=a distrus drumul, mai asteptam o luna doua trei mai rabdam poate termina si ei. am citit ca pe drumul vinului s-au cheltuit 25 milioane euro ,probabil ca aici ar fi suficienti 500 de mii poate nici atat. ce rezultate sint acolo, au venit turistii cu miile? aici pt drumu asta de 7 km sufera 7000 de locuitori. poate ar trebui interzis transportul asta de mare tonaj de la padure de cativa ani au venit cu sutele tiruri si macarale. haideti sa facem ceva ca , cu vorba buna vad ca nu reusim nimic. Va multumesc ca va preocupa. Raduca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ieri am fost la alegeri la Cislau ,si am descoperit pe langa faptul ca au un buget foarte bun, mai mare decat al Nehoiului,au in derulare proiecte care vor face ca Cislaul, sa o ia cu mult inaintea comunelor invecinate.Bugetul Cislaului este mai mare nu pentru ca primarul este un om influient cum s-ar spune ci pentru faptul ca are aprobate proiecte pe bani europeni care necesita cofinantare de la buget.Iata ca se poate.Consiliul Local Cislau a fost singurul consiliu care a respins proiectul ELSID,de a pune mana pe Valea Buzaului pe nimic.Universitatea BIOTERA Bucuresti a respins si ea acest proiect dezastruos.Mai vorbim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Muzgoci aici pe blog sunteti nemultumit si mai voalat sau nu aruncati vina pe primar dar citesc ca bugetul judetean a fost adoptat in 3 minute fara comentarii fara amendamente in unanimitate. Dumneavoastra ati fost multumit sa intelegem de banii alocati pentru investitii in orasul nostru si ati votat pentru acest buget. Mihaela U.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna nu arunc vina pe nimeni ,eu doar relatez.Am facut precizarea ca la aceasta distributie bugetara au participat toti consilierii judeteni si toti primarii din judet ,si nu au fost contestatii din partea niciunuia.In aceste conditii nu vad ce as mai putea spune eu decat "spor la treaba".Acest blog, pana mai ieri apreciat nu exista pentru ca trebuie sa fie impotriva cuiva,ci este asa cum a fost de foarte mult timp ,un mijloc de comunicare.Multi s-au schimbat ,dar eu am ramas acelasi .O fi bine,o fi rau, dvoastra sa-mi raspundeti! La cat de bun este bugetul, primarul si consilierii locali pot raspunde daca au un buget indestulator nu eu,pot pretinde insa ca.este mic sau suficient.Nu impartiti lucrurile numai in alb si negru nu am vrut sa polemizez cu nimeni pe tema asta.Am specificat ca nici un primar nu a avut obiectii la repartizarea sumelor si nimic mai mult nici o nuanta.As dori sa reveniti cu explicatii .

    RăspundețiȘtergere
  9. Sumele sunt identice cu cele de anul trecut. Trase la indigo. Copy-Paste.
    TOTAL INSUFICIENTE !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un buget care este facut cu foarte mult cap, poate sa dea rezultate care sa ne faca sa ramanem uimiti.Depinde cum ii va distribui administratia locala, si care le sunt prioritatile.Fara nici un fel de discutie, eu cred ca putem avea succes cu acesti bani,si mai cred ca vor merge acolo unde trebuie.Am uitat sa precizez ca mai sunt banii de la finante, care sunt undeva la 825 ,plus fondurile proprii (taxe si impozite.)Vreau sa stiti ca banii de la finante vin prin MF si nu prin CJ si intregesc bugetul.Nu este usor cand ai un spital zonal in intretinere ,o scoala de proportii cum este intreaga scoala nehoiana,dar sunt convins ca se poate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Stim ca bugetul judetean se imparte mai intai intre localitati si abia apoi suma repartizata pe capitole(investitii si asistenta sociala). Inca nu am mai auzit pana acum ca primarii sa fie multumiti cu totii. Inseamna ca li s-a dat bani pt tot ce si-au propus. Asteptam sa vedem ori al nostru nu si-a propus mare lucru ori si-a propus si a primit si banii corespunzatori. Nu am stiut ca asta e blog numai de informare, puteam sa ma uit pe saitul CJ sa vad cifrele, ma interesa daca ati luptat pt un obiectiv anume impreuna sau fara primar, daca va duceti doar sa ridicati mana si sa semnati statul de plata ne-am linistit. Nu cred ca dvs consilier judetean nu aveti dreptul sa va propuneti un obiectiv doua si in perioada mandatului sa faceti sa fie atins. Altfel nu inteleg rolul vostru acolo, sa va dati la gioale intre partide? Eu cred ca reprezentati zona Nehoiu si trebuie sa va propuneti realizarea unor obiective locale. Altfel s-ar face sedinte numai cu primarii si gata rolul vostru. M-ar bucura sa aud obiectivele dumneavoastra pt 2013 si 2014. Acestea au fost precizarile nu mi-o luati in nume de rau, dar nu-mi plac cei care doar informeaza desi ei personal ridica mana si prin votul lor directioneaza banii nostri. Mihaela U.

    RăspundețiȘtergere
  12. Un buget judetean inainte de a se face distributia se negociaza,se discuta,si va asigur ca el nu apare asa la sugestia sau propunerea unui presedinte si gata.Va asigur ca un consilier judetean, chiar daca face parte dintr-un grup politic ,si apartine geografic unei zone mai largi ,el nu are cum sa-si uite locul de bastina.Va rog sa va uitati in arhivele ziarelor si televiziunilor locale, si veti constata ca tema Nehoiu pentru mine nu a incetat sa existe nici o clipa.Eu spuneam ca la sedinta in care au participat primarii nici unul nu a avut obiectii.In plen nu a fost inregistrata nici o abtinere (nici opozitia), semn ca a fost o impartire judicioasa.Sunt primari de pe vale care mi-au cerut interventii pe anumite teme, si am facut-o(vezi Cislau,Unguriu,Magura ,Patarlagele,Siriu,Gura Teghii), iar pentru Nehoiu am avut ca obiective Podul Negru-Gura Teghii,uzura pentru Valea Nehoiului,Spitalul si arieratele primariei.Eu am mai spus pe acest blog, si mai ales pe pagina mea de facebook Proiect pentru Nehoiu, si Doru Muzgoci.De altfel am transmis direct dlui Presedinte al CJ Cristi Bagiu.Dincolo de toate aceste vorbe exista un buget,va fi o executie bugetara ,exista posibilitatea de a accesa bani europeni, si nu vad loc de polemici pe aceasta tema.Va indoiti cumva ca eu nu reprezint cu cinste, onoare si eficienta interesele localitatii noastre in CJ. ?Precizez insa, ca eu fac parte dintr-un grup politic PSD, care poate sa spuna cat de bine-mi fac treaba ,mai ales ca sunt pozitionati erarhic mai bine ca mine in partid,deci nu sunt intr-o pozitie de unic decident,si nici nu mi-a reprosat nimeni nimic pana acum.Ma straduiesc si eu sa fie bine.Luna asta am avut ocazia sa trec mai pe la toate primsariile de Valea Buzaului si Chiojdului in vederea organizarii alegerilor si am vazut multe lucruri interesante pe care o sa le dezvolt aici in zilele urmatoare.La Nehoiu ,poate ar trebui sa facem mai multa administratie, si mai putina politica.,pentru ca la sedintele pe unde am fost eu si pe vale si atat cat am putut fi si la Nehoiu oamenii vor apa potabila,drumuri,locuri de munca.Sa stiti ca din statul de plata semnat ,nu mi-a ramas nimic ,si nu-mi acopar cateva luni cheltuielile pentru drumurile pe care le fac.Marturisesc ca sunt batut in cap ,si tonul dvoastra tot nu-l inteleg.iar reprosurile privind obiectivele mele unii pe aici mi-au reprosat ca ma laud prea mult...etc.Apropo de locurile de munca ,eu am pornit o cruciada daca vreti impotriva "instalarii"nemeritat a celebrei firme ELSID pe 50 ha in Nehoiu ,firma care pune o CRUCE mare pe dezvoltarea localitatii noastre ,pe mediul vai,pe locurile de munca imediate si viitoare.As fi bucuros sa am aici un punct de vedere al Presedintelui organizatiei G.Gavriloiu salariat la TCH Siriu, si primul atins in acest caz ,si a celui care pretinde functia de director la Hidroelectrica , ale carui interese si personale si de firma ar fi grav prejudiciate, ing Urjan Marius.

    RăspundețiȘtergere
  13. In sfarsit un raspuns pertinent.Domnule Muzgoci candidati pentru sefia organizatiei Nehoiu, asa o sa aveti putere, cred ca oamenii va vor sustine daca veti avea un discurs echilibrat, pacifist si optimist. Gavriloiu nu e om rau dar e condus de altii nu are forta sa conduca o organizatie asa mare, dvs. sunteti lider adevarat, dar feriti-va de excese si nu vorbiti asa mult de dvs., lauda de sine nu miroase bine. Aratati ca PSD e un partid democrat ce va impiedica sa va depuneti candidatura ? Nu sunteti om de lasat pe margine, nu aveti nici o putere doar consilier judetean stim asta. va doresc succes. Emil B.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt un lider doar cand este vorba sa conduc o campanie,dupa realizarea obiectivului ,sunt ,nebun,bolnav ,de neanteles, dupa ce se pune intrebarea nevinovata si plina de ingaduinta.,"ce ne facem cu Doru asta ?"sau imi scriu singur comentariile negative , ca si cum acest lucru nu se poate observa cu usurinta de catre orice tinerel priceput.SUNT^ UN OM DE LASAT PE MARGINE, SI ASA IMI TREBUIE.

    RăspundețiȘtergere
  15. Locul dvs este tot in PD. Sa speram ca pierde Blaga, castiga Udrea, pleaca Preda si preluati PD Nehoiu. Sunteti omul care stie sa faca ceva din nimic si acum PD la Nehoiu e zero. Sau o organizatie PNTCD sau Forta Civica, de ce nu ?
    Colegii dvs nu v-au tradat niciodata, dvs i-ati tradat, dar cred ca va iarta.

    RăspundețiȘtergere
  16. PSD NEHOIUUUU !!!! HABEMUS PRESIDENTE? A IESIT FUM ALB ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Citesc postarile dvs din lunile aprilie, mai, iunie 2012... garantez pentru Florin Lungu, el este OMUL, este administratorul, este unificatorul, va rog votati-l ! La nici un an de la aceste osanale ati intors-o cu 180 de grade si sustineti exact contrariu plus lipsa de omenie. Ce credibilitate credeti ca mai aveti sa mai sustineti vreodata o alta persoana sau chiar sa va sustineti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am scris mai nimic din toate acestea despre dl Lungu ,sunt doar suparat un pic si daca prapastia se va adanci ne despartim care-i problema.Nu-mi reprosez decat faptul ca sunt un spirit mai liber daca este o greseala.Nu am fost insarcinat cu raspunderi la nivel de Nehoiu, pe care sa nu le indeplinesc.Nu candidez in alegerile de maine ,pentru nici o functie .O sa revin.

      Ștergere
    2. Daca nu ati scris nu inseamna ca nu ati spus... Noi ca votanti psd si pentru ca participam astazi la alegerea presedintelui, voiam sa stim si parerea dumneavoastra , pe cine sustineti ? il votam pe Gavriloiu, propunem pe altcineva?

      Ștergere
  18. Asteptam un mesaj clar, in momentul asta mai sustineti ce ati sustinut inainte de alegeri cu privire la dl Florin Lungu, isi tine promisiunile, cuvantul ? De ce sunteti suparat? Aceasta e intrebarea nu de sarcini, de candidaturi, etc. Aveti un talent deosebit de a ocoli intrebarile simple si directe. Va e teama?

    RăspundețiȘtergere
  19. Am venit de la Conferinta si am gasit aceste comentarii iar acum incerc sa va raspund chiar daca unele intrebari tineau de o anumita optiune a mea in aceste alegeri.Ce am avut de spus am spus in cadrul Conferintei asa cum am facut-o de fiecare data ,eu nu vorbesc pe la colturi.Fiind unic candidat, presedinte a iesit prin vot deschis dl Gavriloiu.Se presupunea ca va fi o anumita tensiune, dar nu a fost deloc asa.Nu ocolesc intrebarile si tocmai asta imi este reprosat,ca sunt deranjant de direct.Voi clarifica cateva lucruri intr-o viitoare postare, si voi face cunoscut noua conducere a PSD Nehoiu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări