Doru Muzgoci lupta pentru salvarea spitalului Nehoiu

Problema Spitalului Nehoiu a fost preluata si de jurnalistii de la Campus TV Buzau. http://www.campusbuzau.ro/

Comentarii

  1. dl Muzgoci isi pregateste candidatura pentru primarie? nu ar fi rau, in conditiile in care Lungu este preocupat doar de distrugerea lui Corcodel pas cu pas si mai putin de bunastarea orasului. Se pare ca Florin tot de o noua candidatura a lui Corcodel se teme, spunand ca Doru e usor de cumparat. A226

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comment nu-mi apartine !
      A226(r)

      Ștergere
    2. Pe langa faptul ca nu-mi apartine, nici macar nu subscriu la el. Nu am motive sa cred nici o iota din ce se speculeaza in acest comment. Daca veti analiza ortografia & frazarea multora din commenturile mele, veti vedea ca nu se leaga cu cel pe care nu mi-l asum. Eu scriu in general corect si tzin la unele reguli de baza ale scrisului: virgula la locul ei, litera mare la propozitie noua, etc. Commentul cu cele 3 beri, da, e al meu. Nu e prima data cand se scrie sub acelasi pseudonim, fapt pentru care i-am adaugat de ceva vreme un mic detaliu.
      Semnatura vine de la o replica a dvs : " Anonimului de la ora 2:26 ...." , la un comment al subsemnatului.
      A226(r)
      P.S. Rog copiatorul sa si caute alt pseudoname. :))

      Ștergere
  2. Se pare ca majoritatea nu are de spus ceva decat daca e anti. Lumea se-nfigea in commenturi doar daca era ceva de injurat sau contrazis.NU mai vad commenturi de luni bune. Asta e. Lumea asteapta cu nerabdare sa mai injure pe cineva. Ete ca-s si io contra , si dau cate un comment pentru ultimele aparute : felicitari sportivilor din Nehoiu ( asteptam replica olimpicilor de la liceu ), apreciez eforturile d-lui Doru de a se implica si in salvarea spitalului, dar si in promovarea si recunoasterea unor valori ale comunitatii prin organizarea unor evenimente gen Gala Proiect Nehoiu. Succes in continuare !
    A226 (r) ( e aiurea sa bei 3 beri degeaba si sa n-ai pe cine combate :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga prietene nici nu stiu cum sa abordez problema cu tine, pentru ca ai fost de prea multe ori, si franc,si pe subiect dar si pe langa (numai dupa cele 3 beri),si imi este greu sa te" reped", cum se spune.Nu ,nu am fost usor de cumparat ,am fost usor de prostit, pentru ca se pare am fost singurul care a dorit sa se supuna doar unui deziderat politic.Este prima oara cand pierd pe mana mea ,de regula se pierde pe mana altuia.CARACTERUL unor oameni nu ai cum sa-l vezi, dar nici nu poate trece neobservat.Intreaba prietene pe cei din jurul meu ,si-ti vor spune ca eu nu am castigat din politica,dar am cheltuit foarte mult,mult mai mult de cat isi inchipuie si prietenii si dusmanii mei.Sa-mi fie iertata lipsa de modestie dar nu pierd eu daca nu sunt exploatat cum trebuie ,pentru binele general,mai ales ca nu sunt multi tipi care sa stie cum trebuie, meandrele politicii pe aici ,si ar fi mare nevoie.Ma straduiesc sa fiu o voce pentru Nehoiu si pentru Valea Buzaului si sper si cred ca ma apropii de acest obiectiv.Am atributiuni si sarcini ,trasate de partid pentru Valea Buzaului si Nehoiu (daca vrea sau ma lasa) deci am ce face ,si ma pot manifesta politic.Fac ce pot si cat pot ,si cred si sper ca dumneavoastra cetatenii ,sa vedeti asta la un moment dat, si-mi doresc sa ajut la ridicarea nivelului de civilizatie al orasului Nehoiu.
    Imi doresc sa contribui si eu la ridicarea nivelului calitativ al invatamantului nehoian ,mai ales cel liceal, si cred ca se poate asta ,si o sa revenim , pentru ca aici avem o disponibilitate la efort si dorinta ,din partea profesorilor si directorilor,,dar o sa revenim..
    Imi doresc sa pot contribui la ridicarea nivelului calitativ ale serviciilor spitalului si atragerea in zona a unor medici tineri care sa dea o perspectiva spitalului.Imi pare rau dar aici desi am fost implicat mai de mult in problemele spitalului astazi parca sunt impins cu toata forta mai in lateral.
    Imi doresc sa contribui si eu la aducera de bani pentru drumurile judetene din zona,pline de gropi, pentru a-mi potoli pornirile buzelor, care fac maruntel atunci cand trec cu masina prin ele.
    Iti promit tie prietene A226 ca o sa capat valoare in cei 4 ani , in asa fel incat la sfarsit ,dl Florin sa simta aceasta valoare . Va salut DM
    PS.Pentru "traducatori"precizez ca uneori am vrut sau mi-am dorit ,sa am si umor ,si autoironie ,si va rog nu puneti mai multa fiere de cat este nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu iau in consideratie ce spun gurile rele, oare de ce D-le Doru te zbati numai dumneata pentru a se face ceva in orasul nostru? ceva care se poate dar nu s-a vrut si nici nu se vrea ! Am inteles ca se va baga taxa pentru masinile parcate sau mai precis pentru locurile de parcare de langa blocuri ? Daca totusi se voteaza si se incaseaza acesti bani or sa ajunga unde trebuie ? ma refer la spital la finalizarea unor mici lucrari sau altceva care e in folosul comunitatii si nu in buzunarul/contul altora (altuia). A trecut ceva timp din vara de la alegeri si eu unu am tras o concluzie : NU SE VREA NICI ACUM ! Inainte se misca cu viteza melcului dar se misca totusi, acum NIMIC ! Pacat ca te-ai zbatut degeaba d-le Doru !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări