14 MARTIE DATA ALEGERILOR IN PSD NEHOIU?

                           BPJ al PSD a stabilit ca data de alegeri pentru Nehoiu data de 14 martie.Ieri la Nehoiu s-a declansat procedura de constituire a organizatiilor satesti  arondate sectiilor de votare, lucru absolut necesar conferintei din 14 martie.De la aceasta data  se pune capat interimatului in organizatie.Am vazut ieri oameni absolut responsabili, si care stiu ce vor  si cum sa puna problemele. Am fost si martorul unor tatisme  inimaginabile pentru mine, si tolerate  suspect de mult ,de cei care ar trebui sa promoveze bunul simt,,bunul gust ,competenta, si valoarea.Pana la jumatatea lui martie, toate organizatiile PSD din  judetul Buzau, vor trebui sa fie gata de alegeri la judet.Sobrietatea deciziilor BBJ al PSD  Buzau  si seriozitatea in abordare a membrilor  si al Presedintelui Constantin Boscodeala , va duce cu siguranta la un deznodamant fericit si previzibil, in stabilitatea si linistea psd-istilor buzoieni, si chiar al cetatenilor judetului Buzau. Cu prietenie D Muzgoci.

Comentarii

  1. Eu si foarte multi oameni din Nehoiu si mai ales din Psd sunt de parere ca la conducerea partidului care a castigat alegerile locale la Nehoiu trebuie un alt om, un om CAPABIL, intelectual, carismatic si care sa stie mai ales sa puna in miscare si sa conduca un partid care acum este la putere. Cu actualul presedinte interimar, PSD Nehoiu de cateva luni bune, din pacate scade in "sondaje" si in preferintele nehoienilor, este criticat si acuzat de neimplicare in problemele cetatenilor. Se pare ca Dl Primar il vrea tot pe Gica G presedinte la PSD si pe actualul Vice Milea I presedinte al PNL Nehoiu.........Oare de ce????
    Dvs domnule Muzgoci nu aveti nimic de spus la toate astea?
    Asteptam din partea dvs o pozitie ferma si ne dorim sa luati atitudine pt ca veti avea sprijin cu siguranta si mai ales puteti face f multe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca am profilul presedintelui creionat de d-voastra,dar voi face cuvenitele precizari cerute de d-voastra.
    1.Asa este partidul este parca anchilozat dupa alegeri iar discursul public al alesilor locali este unul impropriu.
    2.Nu numai ca se pare dl primar il vrea presedinte pe dl Gavriloiu si este dreptul d-lui ,dar si al organizatiei de a nu-l lasa sa greseasca.Aici nu functioneaza dreptul de VETO ,ci votul majoritatii.,Dupa ce mi-a trecut amaraciunea tratamentului la care am fost supus de "tovarasul meu",dupa castigarea alegerilor ,daca sa candidez sau nu la aceasta onoranta, dar grea functie de presedinte al organizatiei ,si nu reusesc sa formulez un raspuns .
    3.In situatia data ar trebui sa lucrez cu un om care are alte"gusturi ,dupa castigarea alegerilor.
    4.Eu fac treaba d-le si nu-mi place sa fiu undeva de forma ,de decor.
    5.Am insarciunari trasate de judet pe care chiar vreau sa ma achit pentru ca am o teribila teama de nu dezamagi,si nu vreau nici pe d-lor sa-i dezamagesc.
    6.Raman aici si pot sa am un cuvant de spus in politica nehoiana, si din pozitia pe care o ocup in acest moment.
    7.Nu exclud insa ca in ceasul al doisprezecelea organizatia sa aiba o reactie si atunci poate fi altceva.Vreau o organizatie vie,pretentioasa si nu obedienta si plina de adversari politici ,care sa ne satirizeze cum o facea in campanie ,din interior acum.
    7.Timpul le rezolva pe toate.
    Cu stima : Doru Constantin Muzgoci

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca de la mici diferente de opinie s-a ajuns la conflict deschis intre Muzgoci si Lungu. Eu nu l-am auzit pe Lungu sa-l critice pe Muzgoci doar din cand in cand ii mai pune eticheta de "nebun". In schimb Muzgoci nu scapa nici un prilej sa-l atace profesionist. E firesc ca echipa castigatoare sa mearga inainte, de ce nu l-ar vrea primarul tot pe Gavriloiu presedinte? Pentru ca Muzgoci nu-si gaseste locul? De fapt se crede atat de inteligent incat crede ca nu mai are nevoie sa munceasca, poate face bani din politica si din talent(adica manevre pe la spatele primarului). Vazand ca nu mai are de rontait vrea cu orice pret presedinte de organizatie desi nu o recunoaste. Acum baliverne cu sarcini de la judet nu mai inghite nimeni Muzgoci a reusit sa se faca de ras in consiliul judetean de multe ori si daca primarul se supara si-i zice lui Boscodeala ori eu ori Muzgoci, va dati seama care va fi rezultatul nici un presedinte de judet nu vrea sa piarda un primar de oras. Stiu ca nu va fi publicat acest coment, dar e deajuns sa-l citeasca moderatorul. El78

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de inteligent si intuitiv esti Nicusor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem de aceeeasi parte a baricadei,pana la alegerile viitoare mai sunt 3 ani si in politica inseamna enorm de mult ,sau putin.Eu nu sunt dusmanul lui Lungu asa cum incercati sa acreditati ideea.Nu bagati batul prin gard si nu uitati ca batul are doua capete.Sunt suparat nu dusmanul primarului.Adevaratul dusman sunt nevoile oamenilor si nemultumirile acestora.Oamenii ne intreaba ,de locuri de munca ,de drumuri,de apa ,canal,pretul la gunoi etc..Acestea au fost promise in campanie!.Lasati-l pe primar sa faca administratie, nu-l obligati sa fie in logica de campanie, ca o sa pierdeti enorm.Nu-mi duceti mie grija ca stiti cum este cu ......de grija altuia.Eu sunt de acord sa se faca o astfel de alegere.Mare mare atentie ,la problemele oamenilor.Pe Corcodel l-au batut aplaudacii care-i spuneau cat de fericit este poporul,aveti grija Nehoiu este cu ochii pe voi si ar fi bine sa fie cu ochii pe noi.

































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


















    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări