ALEGERI IN ORGANIZATIA PSD NEHOIU!

                  Ca vor avea loc  alegeri in toate organizatiile PSD de pe teritoriul Romaniei, dar si in  judetul Buzau, si evident orasul Nehoiu, nu mai incape nicio indoiala.Pana la congresul din aprilie al partidului ,trebuiesc definitivate toate alegerile din toate organizatiile de pe raza judetului Buzau.Organizatia PSD  Nehoiu,desi a castigat alegerile, trebuie sa-si consolideze pozitia si prin  numarul de membri pe care -i are ,dar si pe care trebuie sa-i atraga pana la sfarsitul lunii febroarie pentru o legitimitate solida.Interimatul functiei a fost asigurat pana in prezent de Gavriloiu Gheorghe.Alegerile vin intr-un moment in care se pot clarifica si elemente din programul  electoral care a dus la castigarea Nehoiului, si sa dam o tenta serioasa partidului si administrarii Nehoiului..Organizatia are raspunderi in tot ceeace se intampla in Nehoiu, si nu poate fi atribuita unei singure persoane, fie el primar sau presedinte de organizatie.Ambele functii au succes doar daca sti sa lucrezi in ecghipa.Sunt multe de facut ,oamenii au asteptari mari si ..."fugit irreparabile tempus".
              Discutii pe tema vor fi multe de azi inainte .

Comentarii

  1. Domnu Muzgoci in conditiile in care dl Lungu si dl Gavriloiu nu colaboreaza cu dumneavoastra(de ce eu tot nu inteleg)ce o sa faceti dumneavoastra in acest caz.Candidati?Daca da ,ce faceti daca nu iesiti?Cum vedti viitorul dumneavoastra in psd daca aici la Nehoiu aveti o colaborare nula cu primarul, si ati mai spus asta chiar daca uneori mai diplomatic.Incepeti un razboi din care sa nu castige nimeni?Este evident ca cineva va poarta simbetele si imi pare rau dar vad cu influienta langa primar oameni absolut insipizi.Sincer nu pot spune ca mor de Doru Muzgoci dar ati facut si lucruri remarcabile in politica.Eu sunt cel care va acuzt ca va tineti de scaun si ati demonstrat ca nu este chiar asa.Am vazut reactii in oras la aceasta gala care a fost un lucru bun pentru Nehoiu si am auzit lucruri frumoase.Ce faceti acum o luati de la capat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca blogul asta s-a fasait definitiv, nici un comentariu in 8 zile.. Si odata cu maretele realizari ale USL.ului(taxe si impozite marite si altele inventate), se duce si popularitatea primarului si ale sustinatorului acestuia Doru Muzgoci. Abia asteptam alegerile. Hai Corcodel.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări