Vine Mos Nicolae!


Si pentru ca pun pariu ca v-ati gatit cu totii ghetutele pentru maine dimineata, am sa le urez de pe acum "La multi ani!" tuturor celor ce poarta numele de Nicolae sau Nicoleta si va felicit ca ati fost cuminti anul acesta. 
Si daca nu vedem maine dimineata cine a primit o nuielusa in ghete (pentru ca totu se petrece intr-un ambient intim), vom afla cu siguranta pe 9! 
Proiect Nehoiu ramane de garda si pregateste GALA PROIECT NEHOIU! 

Comentarii

  1. Este adevarat ca pe Valea Nehoiului asfaltul a fost spart pentru a se baga canalizare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel de adevarat cum ca initial a fost turnat pentru oameni, insa nu pentru cei de pe Valea Nehoiului : Mocanu si fii, samd.
      Pacat ca din cauza santurilor, nici anul viitor nu vor putea urca muncitorii si utilajele pentru amenajarea partiei de schi promisa de dl Scutaru in urma cu vreo 4 ani... Asta e, poate dupa viitoarea asfaltare , adica peste 3 ani...

      Ștergere
  2. A fost facut ”franjuri”. Au stricat tot asfaltul, toata investitia CJ Buzau. Au distrus totul pentru ca oamenii de pe Vale sa aibe canalizare. Niste nenorociti.

    Sunteti prosti garla. Si cei care comenteaza si cei care posteaza asemnea prostii.

    Sarbatori fericite si tot ce va doriti, mai putin minte pentru ca dati pe afara de destepti ce sunteti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul pentru proprietarul acestui blog, care insa a permis jigniri aici, in virtutea dreptului la replica, il rog pe cel care-si zice el78 , spre binecuvantarea prostimii din orasul asta , sa se arate la fatza pentru ca noi, restul, sa aflam in sfarsit cum arata un om destept. Nu ca ne-ar folosi la ceva in mod special, insa nu se stie la ce ne foloesete vreodat'.
      Daca luminatia sa ar fi considerat ca pasii in realizarea unei investitii eficiente de catre stat nu ar trebui sa difere in principiu de cei pe care-i realizeaza un investitor privat, nu l-ar fi durut anul trecut de cine facea deszapeziri in orasul Nehoiu...cand era foarte vehement.
      Sa vina dumnealui cu bani de-acasa, sa asfalteze macar 1 km de drum pentru ca la 3 luni dupa aceea, altcineva sa-si bage PIKAMERUL in el de asfalt ... si apoi sa vb cu compatimire despre oamenii de pe vale. Aici vorbim de modul de cheltuire al banului public, cu care dumnealui se pare ca este de acord doar daca are ceva de castigat de-acolo.
      Chiar daca dupa terminarea lucrarilor de canalizare, necesare cu siguranta pentru locuitorii din zona, se va asfalta din nou drumul, din punct de vedere al cheltuirii eficiente al banului public, papagalul asta de campanie cu siguranta stie ca lucrurile nu sunt ok. Insa goarna de campanie , deh, gorneste dupa cum i se sufla.
      Ma rog, asemenea comenturi nu au ce cauta in zona in care dl Doru ne transmite sarbatori fericite....



      Ștergere
    2. Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar in conditiile in care ai pareri si injuri totusi sub anonimat, nu poti fi decat un frustrat.Vreau sa precizez ca toate lucrarile care se fac daramand o fosta lucrare, cum este cazul asfaltului in cauza ,se face la loc si pe cheltiuala noului constructor.Unul executa un proiect de ampoloare al Guvernului Romaniei pentru Valea Buzaului,altul o lucrare a Consiliului Judetean, si atunci este greu sa se faca armonizarea acestor lucrari, finantarile venind in perioade de timp diferite si din surse diferite.Primarul urmareste refacerea lucrarilor stricate,a drumurilor, asa cum stiu ca o urmareste si dl Florin Lungu ,care a propus sanctiuni pentru constructorii care nu respecta cele semnalate mai sus.DM

      Ștergere
    3. mda, iar BNR ori UE tiparesc bani pentru fiecare lucrare in parte..indiferent de unde vin finantarile, din jdemii de surse....datoria se acumuleaza pentru fiecare cetatean muncitor....dl Proiect Nehoiu, stiti f bine despre ce vorbim....nu exista argumente pentru a contrazice electoralitatea asfaltarii VN. De parca CJ sau CL ar veni cu bani de acasa. Si stiti f bine ca am dreptate, nu va mai obositi sa ma contraziceti in virtutea dreptului la replica.

      Ștergere
  3. da. Nu s-a inventat inca o canalizare prin aer sau prin curtile oamenilor asa ca se face pe drum...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări