GALA PROIECT PENTRU NEHOIU !

          Va informam ca suma de bani stransa pentru cazul umanitar (fetita de 10 ani cu transplant de ficat), a plecat catre destinatar prin grija profesorilor de la scoala unde invata fetita.

Cei mai asteptati premiati ai serii au fost:
1. Prof.DAN DRAGHICI arte plastice.O parte din lucrarile artistului au putut fi vazute si in holul de la intrarea in sala desfasurarii evenimentului-Restaurantul Tricosib.
2. PREMII POST MORTEM:
- COSTACHE NICOLAE- fost primar al orasului si director al IFEET Nehoiu
- BAICULESCU GEORGE- scriitor nehoian,membru al Uniuni Scriitorilor.
3. PREMIILE DE EXCELENTA:
- ONET GHEORGHE- fost primar al orasului
- POP ION -fost senator
- POSEA PETRE-fost deputat
- CORCODEL ALEXANDRU-fost primar
         
4. LEULETU VASILE a fost desemnat " OMUL DE AFACERI IN DOMENIUL COMERTULUI"  cu un lant de magazine in mai toate localitatile din vecinatatea Nehoiului
5. BRATUCU GHEORGHE - ALIMENTATIE PUBLICA- detinator de restaurante, reuseste in perioada de criza sa se mentina acolo unde isi doresc toti oamenii de afaceri- in varf.
6. MANEA STEFAN- "OMUL DE AFACERI IN TURISM"- dotat cu un simt al esteticului deosebit, a construit la intrarea in Orasul Nehoiu o pensiune renumita in tara pentru conditiile oferite. Pensiunea ROZA este perla turismului nehoian si nu numai.
7. ROMICA SPATARU - patronul  S.C. ABIES - "OMUL DE AFACERI AL MOMENTULUI".-Vizionar, investitor pur - sange, si-a castigat respectul nehoienilor prin afacerile corecte pe care le-a facut. A construit o fabrica competitiva la nivel international, un etalon de afaceri al zonei.
8. BULARCA RADU- OMUL DE AFACERI AL DECENIULUI- cu o evolutie spectaculoasa in ultimii 10 ani, reuseste sa aiba astazi poate cea mai complexa afacere din Nehoiu si din zona. Productie, import-export, comert, alimentatie publica.
9. FLORENTIN LUNGU a fost desemnat pe buna dreptate "OMUL POLITIC AL MOMENTULUI" Alegerea sa ca Primar al Orasului Nehoiu in 10 iunie, il indreptateste sa ocupe acest loc. Mai ales pentru ca schimbarea vine dupa foarte multi ani, constituind la momentul respectiv si o mare surpriza.
10.TROFEUL PROIECT PENTRU NEHOIU- BORSOS NICOLAE, patronul NIKMOB.
A reusit sa mentina la Nehoiu o afacere cunoscuta pe plan european. Fabrica pe care o conduce este principalul angajator privat din zona. Are sute de angajati care nu sunt nevoiti sa plece in cautarea unui loc de munca. A ajutat deseori comunitatea si toate astea il indreptatesc sa castige acest trofeu.

Nu pot sa inchei fara sa multumes celor care au facut ca aceasta gala sa existe: Nicu Tanase, Berbecaru Ion, Bratucu Gheorghe, Manea Florin, Radu Bularca si Primarul Orasului Nehoiu, Florin Lungu. Le multumesc tinerilor care au facut un spectacol de colinde, muzica si umor de buna calitate. Multumiri speciale Andrei Avrigeanu si Ramonei Tache care s-au implicat in desfasurarea evenimentului cu profesionalism, lui Serban Mocanu coprezentatorul galei, si nu in ultimul rand lui Bogdan Muzgoci.

Comentarii

  1. Sper ca a fost o petrecere pe cinste. Niste poze sau un mic clip ar fi bine venite; sau acestea lipsesc cu desavarsire? Din cate am auzi te la fiul dumneavoastra ar fi trebuit sa vine cei de la Focut TV.

    Toate cele bune,

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Muzgoci, dovediti inca odata ca nu aveti nici un crez politic, nici un principiu, nici un pic de os pe coloana vertebrala,sunteti o rama care ar vinde si pe masa pentru binele personal. Dupa ce ani de zile Corcodel a fost carne de tun pentru acest blog, a fost facut hot, criminal, cancerul nehoiului,distrugator de oameni,orice lucru rau i s-a pus in carca, astazi il premiati cu premiu de excelenta. Excelenta in ce domeniu? Posea a fost 8 ani in Parlament, aratati-ne un lucru facut de el pt nehoieni. Pop la fel. Prin asta va credeti,,politician,,. De fapt dovediti ca sunteti nimic...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări