GALA PROIECT NEHOIU PARTEA I ELEVI SI PROFESORI!

                   Va prezentam lista castigatorilor Galei Proiect Pentru Nehoiu  2012 :

     1.  Elevi de clasele 1-IV - castigatori ai concursurilor de limba si literatura romana, matematica si creatie literara  in anul 2012:
                     PORCEANU IOANA ALINA
                     DRAGULIN ANDREI
                     NARTEA ANA MARIA 
                     VINATORU CRISTIAN
                     TANASESCU TEODOR ADRIAN
                     GHETAU ANCA ELENA
Acestia au fost condusi de dna invatatoare MANEA ECATERINA si  dl MANEA  MIHAI.
2. Elevi de clasele V-VIII ce au castigat locul I si locul al III-lea la  olimpiada de limba si literatura romana, faza judeteana:
- VADUVA MARIA BEATRICE si GAVRILOIU DIANA, ambele pregatite de doamnele profesoare BACESCU ADINA si BETERINGHE RALUCA.
3. Au obtinut locurile II si III la olimpiada de engleze faza judeteana elevii:
                      - STAICU RAZVAN
                     - TEODOR ALEXANDRU
                     - CHIRIACESCU LUCIA
                     - CIOBANU PAUL
                     - DUTU ALEXANDRA
                     - RUSIU ANDREI
                     - MIHAI ANDREI
Rezultatele au fost posibile cu sprijinul doamnelor profesoare CERCEL LUNA, HANGANU PATRICIA si DRAGOMIR ANGELICA.
4. Au castigat concursul judetean de matematica "Sclipirea Mintii" elevii RADUCA RAZVAN CONSTANTIN, MIHAI ANDREI si ALBU RUXANDRA condusi de profesorii PREFAC MARITANTA si VASILE PREFAC.
5. La  Concursul National de Fizica, elevele MIRCICA MARIA MIRELA, SIMION IOANA si POPA VALENTINA au obtinut premiile II si III indrumate fiind de dna profesoara CHIRIACESCU FABIOLA.
6. Exprimarea frumosului in arta ne-a adus locul I la FESTIVALUL ARTISTIC AL ELEVILOR BUZOIENI prin elevele CHIRIACESCU LUCIA, IONESCU MIHAELA si VISAN IOANA  evident conduse de artistul plastic nehoian, profesorul DAN DRAGHICI.
7. Festivalul concurs de muzica usoara "CURGE PRUTUL INTRE NOI SI PLANGE" a fost castigat de eleva SESCU SERENA CODRUTA, o voce deosebita modelata de prof. IVASCU GEORGE.
8. Trupa de teatru a liceului Nicolae Iorga din Nehoiu, care a castigat toate trofeele posibile unde a participat avand ca indrumatori pe doamnele profesoare BACESCU ADINA SI BETERINGHE RALUCA.
9. Pentru proiectul national  derulat pe parcursul acestui an "GLOBAL TEENAGER PROJECT" au fost premiati   prof. CHIRIACESCU BOGDAN si CHIRIACESCU FABIOLA.
10. Pentru proiectul "UN MEDIU MAI CURAT - OVIATA MAI FRUMOASA" dna prof. ANCA SIMION.
11. De cinci ani camponi judeteni si premiati la faza nationala a concursului de educatie rutiera, elevii NEAGU CATALIN, BETERINGHE RAZVAN, POPESCU ANDREEA condusi de dna prof. AANEI GENILIA si agentul de politie BRATOSIN GHEORGHE.
12. Locul I locul II si mentiune la Concursul  National de Electronica de la Constanta au fost obtinute de elevii CIOBANU PAUL, RADU VALENTIN si CARLAN ADELINA condusi de dl prof FERCU VALERIU.
13. Locul I la Concursul Judetean de Majorete si Cupa I Mai a fost obtinut de trupa de majorete a liceului Nicolae Iorga conduse dna prof. MIRELA DUMITRACHE si MANEA ECATERINA.

Scoala nehoiana are potential, are profesori,are elevi capabili, deci se poate face performanta, numai cu conditia sa-i pastram pe cei buni acasa, si acesta poate fi un inceput.

Comentarii

Cele mai populare postări