MIERCURI SEARA M-A GAZDUIT PENTRU O ORA, FOCUS TV BUZAU!

                 Miercuri seara, pentru o ora  am fost invitatul dl Doru Ghiorghiade la emisiunea Sens Direct de la Focus TV.Sincer nu stiu cum am "prestat" eu in aceasta emisiune, dar cu toate ca a avut ca tema un subiect neplacut mie(pierderea si mai apoi furtul banilor de saptamana trecuta),m-am simtit excelent.In speranta ca amfitrionul a vazut in mine  un posibil interlocutor neplicticos,in stare sa vorbeasca si despre altceva de cat despre ghinionul sau,  astept invitatia si pe alte teme.Subiecte sunt si Valea Buzaului are nevoie de subiecte.Buna seara.DM

Comentarii

  1. Buna seara! Pentru cei care au pierdut emisiunea de pe Focus TV sau nici macar n-au stiut ca exista, unde poate fi accesata in mediul digital?

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca politicienii nostri ar trebui sa iasa mai putin in spatiul public scris daca nu stapanesc bine limba romana. Va felicit domnule Muzgoci pt. aparitia la televiziune, mai ales daca faceti lobby pentru Nehoiu. Am o observatie pentru dumneavoastra daca nu va suparati, v-ati obisnuit sa terminati postarile sau comentariile cu un sec ,,buna seara,,. Aceasta este o formula de salut daca vreti care se foloseste la inceputul dialogului, nu la sfarsit. Incepeti fara nici o introducere si sfarsiti ca si cum incepeti. E incorect!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru corecta informare ne spuneti cine e patronul postului Focus tv si de la ce partid?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiu al cui este un post de televiziune, chiar daca sunt sau nu invitat acolo.Din cate am auzit,patronul este bucurestean dar nu as putea sa va precizez cine este.Cand o sa aflu si o sa aflu, o sa va informez.DM

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnu Muzgoci dumneavoastra nu puteti sa-i spuneti domnului Lungu, ca este "imbrobodit" de oamenii lui Corco.Oamenii lui Corco primesc ajutoare sociale prin mijlocirea vicelui si a doamnei de la social,prin Meluzinia si Marilena.Acestia isi permit sa se revolte la deciziile primarului, pe care se pare "l-au citit"cum se spune.Oare domnu lungu nu se complace in asemenea lucruri,lumea vorbeste ca este un aranjament in care trebuia sa fiti scos din joc dumneavoastra, in intelegere Lungu-Corcodel.Se vede clar ca dumneavoastra nu inghititi prea bine ce se intampla dar aveti o suspecta pentru unii rabdare ,pentru mine nu.La nunta vicelui care se pare a prins gustul puterii au fost toti pnl-isti mai putin Corco care a fost inlocuit de Florin Lungu.Se merge pe aceeasi linie trasata de Corcodel.Spunea intr-o zi un consilier PSD ca de cate ori se duce la primarie il apuca toti dracii cand vede ca acolo sunt numai pnl-isti,nu vorbea de salariati ai primariei ci de politrucii lui Corco.Nu am mai scris aici din campanie dar va rog sa ma credeti ca nu arata bine ce se vede ,ce se intampla.Sper sa-l vad din nou pe Doru Muzgoci ala care il stim,curajos si biciuitor.ION.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vicele probabil a prins gustul puterii,si e normal. Nu e problema, sa vedem ce face cu ea.
      Dl Doru nu a fost deloc scos din joc, din contra, zic eu, e mult mai bine acolo unde este.
      Consilierul PSD nu stiu la ce s-ar astepta cand intra in primarie, insa dumnealui habar nu are ca Primaria e una, iar Consiliul Local este alta, si ca din 4 in 4 ani se modifica doar componenta CL . Iar daca ar fi pierdut alegerile si s-ar fi aplicat viziunea d-lui, cred ca l-ar fi apucat dracii, cum ca nu se respecta democratia si ca se fac epurari politice in primarie. Deci, d-lui de la PSD, sugerati-i ca , daca i-e dor de epurarile de pe vremea probabil a tineretii dumnealui, cand bunicii nostri intrau in puscarie pentru ca erau liberali, sa faca un exercitiu de imaginatie si sa se imagineze in urma cu vreo 7 ani. La cateva luni dupa alegeri, in conditiile in care s-ar fi aplicat gandirea dumnealui. Si o sa vada ca ideile daca nu sunt benefice si pentru ceilalti, se intorc impotriva emitentului.
      Politrucii d-lui Corcodel nu difera cu nimic de politrucii altcuiva. Desi, conform definitiei din DEX si orientarii politice a d-lui Corcodel, ceva nu se potriveste...
      Meluzina si Marilena , daca au impresia ca l-au citit pe dl. Lungu, habar nu au ca de fapt la ora actuala e posibil sa fie obiecte de studiu, experienta acestora in primarie dandu-le probabil si un soi de aroganta autodistructiva. Parerea mea.
      A226(r)

      Ștergere
  6. Va salut pe aceasta cale Domnule Muzgoci ! Chiar imi pare bine ca nu faceti parte din primaria Or.Nehoiu ! In primul rand angajatii primariei au ramas aceeasi Incompetenti ! Spun asta deoarece Dl. Primar le spune una si ei fac alta sau deloc. Au anumite ordine de executat si ei nimic. In al 2-lea rand in afara de cateva dungi albe care delimiteaza parcarile si alte cateva treceri de pietoni : NIMIC ! Pacat ! Dar mai avem rabdare poate de la 1 ianuarie 2013 se vor mai indrepta lucrurile. Acum daca tot imi exprim niste ofuri, poate citeste si Domnul Primar acest blog: de ce angajatii primariei (unii dintre ei) daca primesc orinine stricte, daca se deverseaza apa din baraj, se ia curentul pt o perioada mai lunga si alte chesti de interes public NU SE DUC sa anunte ???? este obligatia lor ! de aceeai ii platim. Ii platim din banii nostri, impozite si taxe locale ! Oare inca se mai cred pe vremea lui corcodel? Domnule Primar va rog luati putina atitudine fata de angajatii primariei sau dati leprele afara ! consuma aer degeaba pe banii nostrii ! Sunt destui tineri care au potential si vointa de munca pentru a redresa Nehoiu dupa ce a fost calamitat timp de 16 ani de un demolator (corcodel) !
    Stima,

    P. Avram.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Doru,noi va iubim pentru ca sunteti om curajos,pentru ca nu va este frica sa deschideti gura...Am mai dat un mesaj luni,pe care nu l-ati publicat...Spuneti Domnule adevarul....Ciobanasul cu ceva bani Lungu ne-a lucrat pe toti,si clar,o prietenie veche cu Corcodel nu se strica....Dvs. cand erati aproape de succes,cand au simtit ca aveti cu adevarat sanse v-au scos din joc....Spuneti adevarul,ce va costa,da-ti cartile pe fata....Faceti Domnule o echipa si schimbati Domnule Nehoiu...pentru ca ce e acum,e mai rau ca inainte....spuneti odata pentru totdeauna ce a facut avest Lungu si ce ordinar de mincinos este...cum sa traiesti zi de zi cu cei ce te scuipau...e mai redus mintal decat credeam,sincer...dar cand vi de la oite la ciolan,nu ai cum sa conduci ci doar sa fi condus...unde sunt locurile de munca?s-a intors vreun tanar acasa?nu,pentru ca la primarie lucreaza toti analfabetii si toti esuatii din zona...toate gorilele lui Corcodel...Domnule Dor acest forum este pentru a spune adevarul...Dvs existati ,noi citim si va sustinem pentru ca stim ca sunteti un om de caracter....Va implor sa spuneti odata adevarul aici,nu-l mai acoperiti pe Lungu,fi-ti barbat si da-ti frau liber adevarului...A mintit pe toata lumea,e unul de-al lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Oameni buni eu am mai precizat pozitia mea vis a vis de salariatii primariei,eu stiu care le este locul, si cred ca nu trebuie sa ne consumam energiile, pentru ca nu ne place un om sau altul.Nu vreau sa supar pe nimeni dar nici mie nu-mi plac anumite lucruri ,si nu este vorba doar de mine ci de ce s-ar putea face,va asigur ca acolo unde ma duc, nu uit de unde vin si nu-mi uit obligatiile,asa cum nu uit nici ce am promis in campanie sa se infaptuiasca pentru Nehoiu.Evident nu este usor in aceste vremuri ,si nu este usor cu mostenirea lasata de Corcodel, pentru ca de ce sa nu o spunem, este o mostenire dezastruoasa si economic si moral.Cred ca A226 are o analiza lucida a situatiei, si inca este timp pentru multe ,cu conditia ca GRUPUL SA LUCREZE,GRUPUL.Eu inca am rabdare,inca imi pastrez luciditatea si incerc sa inteleg multe si pe multi,dar cand voi constata ca cineva ma(ne) ia de fraeri, atunci schimbam foaia.......si o sa creasca vizualizarile mai ceva ca in perioada campaniei electorale.DM

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări