CONCURS DE LUPTE LIBERE, LA CATEGORIA COPII, IN SALA SPORTURILOR DIN NEHOIU!

Astazi, in prezenta a catorva sute de oameni, mai multi copii insotiti de antrenorii lor, s-au intrecut pe salteaua  de la Sala Sporturilor din orasul nostru. Redata circuitului sportiv nehoian, sala proaspat renovata, si eliberata de povara de a fi depozit pentru alimente de la ajutoarele sociale, astazi si-a facut menirea aceea de a fi pusa la dispozitia  copiilor, a tinerilor din orasul nostru. Echipe de copii din Galati, Braila, Brasov, Nehoiu s-au intrecut astazi, facandu-ne sa ne imaginam, ca unii dintre acestia vor ajunge campionii de maine, europeni, olimpici si mondiali! Nehoiu prin inimosul nostru antrenor Nica, pare sa reinvie acest sport cu rezultate frumoase. Laudabila initiativa dl Coman Ion de la Cislau, de a sponsoriza o echipa zonala de lupte libere.
Am lasat special la urma pe Florin Lungu Primarul Orasului Nehoiu, care a sprijinit aceasta manifestare, care a redat sala de sport  cetatenilor ei, si sportului in general. Sala a fost dotata cu echipament pentru intretinere si forta la nivel competitiv. Poate o astfel de initiativa, trebuia promovata mai mult si mai bine, oameni erau si pentru asta.

Cu stima DM

Comentarii

  1. Bine ca s-au rezolvat toate problemele din oras si ramasese sala de lupte nerenovata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si sala de sport,si scoala, si spitalul ,si restaurantul ,si botezul, si nunta, fac parte din noi,din viata noastra.Sala de sport a orasului,a fost redata circuitului sportiv, si abia acum si-a atins menirea.Este un prim pas inainte.Nu lasati ,greutatile sa va orbeasca ,si sa nu mai vedeti si partea frumoasa a lucrurilor.Daca unul are o inmormantare iar altul are o nunta, nu inseamna ca este lipsit de sensibilitate fata de necazul aproapelui.Daca nu avem drumuri, nu inseamna ca trebuiesc inchise salile de sport si discotecile.Va invit la foarte multa moderatie,avem nevoie de asa ceva ,avem nevoie de toleranta.Buna seara DM.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări