BOMBITA DE LA NEHOI'

     Prefectura Buzau a respins ca nelegala, hotararea de consiliu  care o lasa fara apartament, pe dna  Lucica Mitelut, Presedinta  Organizatiei de Femei a PNL Nehoiu.

Cu stima DM

Comentarii

  1. Hotarea este probabil atacabila in instanta. CL Nehoiu lasa lucrurile asa, sau zice : " Noi am vrut , dar n-am putut ! " ?
    Deciziza Prefecturii era previzibila , cata vreme in urma cu cateva luni valida ceea ce acum contrazice, neavand cum la ora actuala sa-si dea cu stangu'-n dreptu'.
    A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dle Muzgoci, am auzit ca lucrarea de schimbare a magistralei de apa potabila Siriu-Patarlagele a fost inceputa de firma lui Ionut Arion cu Corcodel. Ce dracu domnule tot astia sunt la putere in zona asta? S-au schimbat numai rolurile, Lungu primar si Corcodel constructor? Este vorba de o lucrare de 25miliarde, voi nu puteati sa o faceti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucrarea este adjudecata de Hidroconstructia si au cel putin 10 subantreprenori printre care si AI Vecont (Arion). Cand postati asemenea comentarii loviti de fapt in cei cativa nehoieni angajati ai SC AI Vecont.
      Vinovat nu este cine scrie asemena prostii ci este cel care accepta sa le posteze. Poate dorea si dl Muzgoci 2 km de retea dar masinile dumnealui de cusut nu pot fi transformate in utilaje terasiere.

      Ștergere
    2. Altii nu au avut nici macar acele masini de cusut, cand au inceput sa faca lucrari de constructii.Daca nu ar fi fost alaturi de cine trebuie oameni ca d-voastra poate fara nimic,nimic as fi castigat licitatia.Acum eu stiu ca ar trebui inchis acest blog, pentru ca se pare, supara pe toata lumea,dar......"aveti putintica rabdare".Nu am avut timp sa aprofundez problema, dar eu stiu ca lucrarea a fost adjudecata de Hidroconstructia ,care a subcontractat lucrarile mai multor firme.Daca dl Corcodel a reusit sa ia o bucatica este firesc,domnia sa ramane totusi un personaj in zona, chiar daca nimeni nu ma asculta sau nu-mi da crezare.Eu cred ca nimeni nu va mai avea putere absoluta ,in tara asta sau in zona asta.Nu inteleg cum poate lovi un comentariu din acesta ,in salariatii de la AI Vecont, explicativa !Doru M.

      Ștergere
  3. Un sut in cur un pas inainte ! Bag seama ca s-a auzit aceasta zicala ? nu ? Este valabila pentru corcodel ! I s-au luat boii de la bicicleta ! Nu mai este primar dar o afacere de miliarde stie s-o acapareze; Oare nu se gasea o firma, oameni capapili, niste utilaje de sapat si vreo cateva aparate de sudura sau de infiletat tevi pentru a face altcineva lucrarea ? Ce sfori s-au tras incat tot corcodel si cu zota au castigat licitatia pentru 'modesta' lucrare ? Slaba organizare, cu parere de rau o spun dar asta e tristul adevar !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate anon.Tu de ce crezi ca Domnul lungu nu a facut nici o schimbare in primarie de cand a iesit primar?Pentru ca Domnul Corcodel are putere asupra domnului Lungu si nik nu se misca in primarie fara stirea lui.Stati linistiti oameni Buni chiar daca este alt primar tot Corcodel conduce orasul altfel nu imi explic situatia.Tot respectu pt D-l Mozgoci in dansul chiar am incredere

    RăspundețiȘtergere
  5. Este interesant cum cineva castiga o licitatie, pe care o da spre executie unor 10 antreprenori. Probabil ca acesta este unul din motivele pentru care avem cele mai mari costuri cu infrastructura ... Nu ne ingrijoreaza deloc de ce se intampla asta, ci mai degraba CINE se infrupta de-acolo... Luati fratilor, ca acolo unde se fac lucrari catre beneficiari privati, nu o sa vedeti in veci lucrari sub antrepriza, ci se va negocia la sange cel mai bun pret & termen de executie.
    In ceea ce priveste evolutia relatiilor dintre unii politicieni, nimic nu ar trebui sa ne surprinda, rafinamentul si eleganta acestora in atingerea obiectivelor comune , in speta bunastarea proprie, imbracand forme din ce in ce mai subtile, antologice fiind dezbaterile televizate inversunate ale acestora, urmate de batai pe umeri pe la cine stie ce separe dintr-un local de lux. Eventual, la o distanta considerabila de casa, parcursa in cateva ore cu un avion privat.
    Ca sa nu mai vorbim de vremelnicele aliante incheiate intre unii dintre acestia, cu scopul evident de face bine tzarii.
    Dar sa nu generalizam si sa nu disperam.
    Deocamdata in Nehoiu am remarcat ca se ingrijesc in continuare strazile, s-a rezolvat si problema iluminatului stradal, iar economic suntem in aceeasi tendinta cu restul lumii. Cata vreme nu s-a schimbat nimic in rau pana acum , e posibil ca in viitor sa se schimbe ceva in bine.
    A226(r)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ati sti ca si domnul Lungu a castigat licitatii si apoi le-a dat apropiatilor sa le execute nu ati mai spune ca nu s-a schimbat nimic in rau!
      Sunt de parere ca ce s-a intamplat la Nehoiu a fost o cacealma: dl Corcodel a cedat functia unui apropiat la timp si toata zarva schimbarii a fost praf in ochi! Daca e asa a fost buna strategia!

      Ștergere
  6. Sunt de acord in totalitate cu A226(r).Suntem in pas cu toata lumea din tara asta.Treburile in Orasul Nehoiu nu merg nici mai rau,nici mai bine in comparatie cu restul lumii.Ar fi bine sa nu fim malitiosi si sa avem rabdare , ca si Florin Lungu ,si Doru Muzgoci fac tot posibilul sa avem un viitor mai bun pe bucata aceasta de pamant,numita Nehoiu.Nu aruncati cu noroi in ei, parca ei sunt raspunzatori de toate relele din lume.Noi cu ce ii ajutam?Cu comentarii acide? D-le Muzgoci,continuati sa scrieti pe blogul D-voastra si sa ne informati despre noutatile aparute pe plan local.Nu toti sunt impotriva D-voastra,ba suntem mai multi cei ce va sustin.Succes maxim pe taramul politic si personal.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări