Discurs in fata nehoienilor.


Comentarii

  1. Am fost in sala si am vazut acest discurs frumos si mai vad azi ca va tineti de cuvant,"voi ramane Doru Muzgoci"Am vazut multi care in fata te perie iar in spate iti baga sulita.Lumea vorbeste,multe dar nu credeam ca dumneavoastra nu mai sunteti impreuna asa ca inainte,credeam ca o sa fiti laolalta si dupa alegeri.cred insa ca domnul Muzgoci tine cu oamenii pentru ca la varsta mea pot sa-i inteleg mai mult de cat altii.Sunt inginer sunt nehoian si asta este si mai si dar vreau altceva de la dumneavoastra pentru ca lumea o sa va arate cu degetul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnul Doru conform legii 215 din 23 aprilie 2001, privind Legea Administratiei Locale: Atrbutiile Consiliului Local:
    ' Art. 38 alin.(2) lit.(n) asigură, potrivit competenţelor sale, condiţiile materiale şi financiare necesare pentru buna funcţionare a instituţiilor şi serviciilor publice de educaţie, sănătate, cultură, tineret şi sport, apărarea ordinii publice, apărarea împotriva incendiilor şi protecţia civilă, de sub autoritatea sa; urmăreşte şi controlează activitatea acestora; '
    Cine a hotaratt sa se aduca lemn de foc la scoli daca azi Consilul Local s-a reunit pentru prima data?

    RăspundețiȘtergere
  3. Aveti perfecta dreptate dar asta nu schimba datele problemei.O sa ma interesez si am sa va comunic, dar nu cred ca dl Lungu ar incalca legea chiar asa,nu cred, desi insistati cu asta.Poate hotararea apartine Consiliului trecut,poate!Va salut DM

    RăspundețiȘtergere
  4. Scolile au buget propriu, dle Muzgoci, ati fost consilier local 4 ani., de cate ori s-a ,, aprobat ,, in consiliu lemne pentru scoli? Cine o fi prostul care tot intreaba si habar nu are?

    RăspundețiȘtergere
  5. In mandatul lui Corcodel nu au fost predate gestiunile si bugetele scolilor, ajungandu-se la un moment dat ,la plangeri penale.Poate acum sau spre sfarsitul mandatului lui Corcodel o fi purces la acest proces de predare..Am aprobat sa stiti lemn pentru foc si nu odata.A si fost obiectul unor discutii si plangeri.Chiar nu am vazut rostul la "cine o fi prostul",pareca tine de vremuri ce le credeam apuse,sau poate v-a scapat, si atunci este scuzabil.Poate ca a sosit momentul argumentelor in fata injuriilor,oamenii vor sa stie,vor sa cunoasca si sunt sensibili.Nu vrei asta,nu face politica,Tutea daca nu gresesc spunea "daca nu vrei sa te murdardaresti pe pantofi ,nu intra in politica".Doru M.
    RăspundeţiŞtergere

    Adăugaţi un comentariu

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma intreb dle Doru daca si dvs sunteti prost sau faceti pe prostu sa dati senzatia ca,,ar fi ceva necurat,, cu lemnele alea. Consiliul local la inceputul anului aproba bugetul local in care e prins si bugetul scolilor. Acestea pot sa-si comande oricand lemne de foc pentru iarna, cum sa aprobe consiliu local cate lemne si cand sa se cumpere? de ce mintiti si dvs ca ati aprobat in alti ani, ca au fost plangeri, discutii? ce joc faceti? cine-i curios, sa mearga la scoala sa vada contractul de achizitie. o spune cu asa patima de parca s-a facut un lucru rau ca si-au adus lemne din timp.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai fratilor daca intreb e ceva rau? Am impresia ca traiesc intr-o tara super-cinstita si intreb aiurea! Cum sa nu iti pese daca vezi ce firma le-a adus.... daca vreti eu inchid ochii, dar nici taxe nu mai platesc ! multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  8. pana acum ti-a pasat, sau ti-a placut firma care le-a adus si nu te-a mai interesat? ca vad ca asta te deranjeaza, firma, nu te intereseaza daca acea firma poate le-a adus mai ieftine decat le-a adus Bulz anii trecuti! Aici se vede prostia si rautatea cui intreaba si nu stie ce sa intrebe....

    RăspundețiȘtergere
  9. Stati linistit oameni buni Domnul Lungu nu face alrceva sa continuie ce a inceput Corcodel fara nici o schimbare :Aceiasi angjati la primarie,aceleasi functi de conducere in primarie, spitale ,scoli etc,totul este la fel nik schimbat.Unde este schimbarea?Asta este ne-am pacalit si de data asta,pacat.............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca dumneata ai votat schimbarea ca sa dai afara angajatii de la primarie, ai o perceptie total aiurea asupra schimbarii.Iar daca crezi ca un loc de munca se obtine purtand sapca si tricou o data la 4 ani, te inseli amarnic... Daca se va schimba ceva, ar trebui sa se schimbe obiceiuri, comportamente... asa cum spuneam intr-un coment anterior, salariatii au executat dispozitiile cuiva, in majoritatea cazurilor. Din fericire, presedintele ales a avut dreptate cand a spus ceva de genul ca institutiile statului au devenit suficient de puternice pentru a rezista in fata politicienilor, care , atunci cand castiga alegerile, considera ca pot dispune dupa cum vor de acestea.
      Nu ma pot abtine sa nu observ ca in loc sa solicitati primarului asfaltarea drumurilor, imbunatatirea calitatii apei, scaderea pretului la caldura & apa, stiu eu, un proiect de infrumutesare a orasului ( fiecare si-a izolat si vopsit casa dupa cum a putut ). ma rog, probleme care sunt de competenta d-lui, d-stra cereti nici mai mult nici mai putin sa dea afara pe unii ca sa faca loc altora... lucru cu care nu sunt de acord.

      Ștergere
    2. Ce frumos visati! Mergeti la primarie si sigur o sa va intalniti cu Dl Ing Ionel Cocaii proaspat angajat! In campanie, desi a fost candidat la primar, si-a indrumat apropiatii sa voteze cu dl Lungu! Loialitatea se pare ca i-a fost rasplatita!
      Eu somez desi sunt licentiat ca si el, de vreun concurs de angajare n-a dat nimeni zvon. Cat de multa 'corectitudine' e in jurul actualei administratii!Daca tineti capul plecat si sigur nu veti vedea nimic!
      Asa e in toata Romania, Astept scanteia care va declansa explodarea butoiului cu pulbere pe care stam si pedepsirea vinovatilor! Recomand Parazitii-Vreau sa va doara!

      Ștergere
  10. Frumos vorbit murgociule dar nu prea ti-a iesit pasienta.L-a durut in cur pe lungu de vorbele tale,si ma bucur ca o sa pieriti amandoi.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări