SUNTEM PUTERNICI!

Bagiu, Posea, Corcodel si gasca lor s-au simtit din nou astazi depasiti de situatie. Asa se face campanie electorala! Noi am dus oamenii pe Valea Nehoiului sa le aratam unde am inceput deja lucrarile de asfaltare a drumului. Ei s-au plimbat prin centru in masinile lor de lux. Oamenii au iesit la porti, ne-au strans mana si ne-au incurajat! Florin Lungu a fost ca de obieci intre ei si i-a asigurat ca totul va fi bine daca vor vota cu noi.
 Florin Lungu trebuie sa fie primarul orasului Nehoiu!
















Comentarii

  1. Daca pana astazi cine ma intreba cu cine votez spuneam mandra PSD, de azi nu se va mai intampla. Prin huiduirea primarului si strigate-le infernale din Nehoiu m-ati facut sa imi schimb parerea. Sunteti penibili.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunteti puternici intradevar,dar tot pe locul 2 sunteti. Cu toata asfaltarea,credeti-ma ca veti castiga doar pe Valea Nehoiului,la Basca Rozilei probabil va fi echilibrat,iar in rest va bate Corcodel.Poate si la Mlajet sa fie echilibrat intre Lungu si Corcodel. Nu stiu de ce dracu nu lasati orgoliile la o parte si nu va uniti impotriva lui Corcodel.E clar ca toti l-ati protejat pe Stoichita ca sa nu se alieze cu celalalt si ar fi putut avea culoar daca facea campanie puternica. Nu se stie de ce nu a facut,n-or fi avut bani, dar nu cred ca il sprijina pe Corcodel. Va dau procentele, Corcodel 43%, Lungu 34%,Stoichita 15%, restul 8%. Vedeti ca daca nu va uniti nici majoritate in consiliu nu faceti nici primaria nu o castigati. Lasati orgoliile,negociati,faceti orice si scapati-ne de blestematul asta de Corcodel. Va ro0000g !! Se poate,dar repede ca nu mai e timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Il vad pe Onet si ma gandesc la tot ce a fost comunism in Romania!!!.....Florin!Ai ales gresit partidul!!Mai bine independent,dar stiu ca era foarte greu pentru tine!!!Sper ca nu o sa-mi cenzurati mesajul!!!Sper!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce usor este sa vorbesti cu rautate.Stiti d-voastra ca si astazi mergeti in Nehoiu pe asfalt(beton) pus de d-nul Onet in 1986(Catedrala-Lunca Mare spre exemplu)?Mai stiti d-voastra ca Spitalul Nehoiu,Casa de Cultura,Tricotajele si altele au fost construite in mandatul de primar al d-nului Onet?Poate si apartamentul in care stati d-voastra sau parintii d-voastra.Nu aruncati cu noroi in oamenii care au facut ceva in localitatea asta,care au lasat ceva in urma lor.Dnul Onet cat a fost director economic la spital, oamenii erau mai linistiti, si spun asta acum ,ori astazi......O sa revin asupra acestui subiect.Totusi, cu stima Doru M

    RăspundețiȘtergere
  5. "Ce a fost in comunism in Romania " a fost tot din cauza noastra si nu din cauza domnului Onet, si asta pentru ca ne-a luat mai mult timp sa ne trezim si sa luptam.Eroii revolutiei din '89 au murit sa ne aduca noua schimbarea si democratia.Azi, in Nehoiu este aceiasi situatie....comunism si teroare, demnitatea oamenilor calcata in picioare.Doar ca acum este mult mai simplu sa schimbam..SA MERGEM LA VOT OAMENI BUNI.....si cu o simpla stampila ne putem schimba viata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca azi (7-06-2012)la ora 17 primarul are invitati la magazinul 'becul rosu'.
    Aaa,, nu stiti unde se afla? este la trepte unde se urca spre cartierul fluierasi. De ce becu rosu? Deoarece am auzit din multe surse, acolo s-ar presta anumite 'servicii'. Oare sa aibe corcodel vreun amestec? Dupa magazin de bijuterii sa deschida si un bordel ?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări