SAMBATA 30 IUNIE INVESTIREA NOULUI PRIMAR FLORIN LUNGU ,SI A CONSILIULUI LOCAL NEHOIU!

In sfarsit, sambata 30 iunie are loc sedinta de investire a noului primar, si a Consiliului Local Nehoiu.Incepe o noua era pentru  orasul nostru, si speram noi sa fie de bun augur-ASA SA NE-AJUTE DUMNEZEU !
Sedinta incepe la orele 11.00 la Casa de Cultura Nehoiu, si este  publica cum de altfel sunt toate sedintele Consiliului Local.Va asteptam.

Comentarii

  1. Proiect Nehoiu1 iulie 2012, 15:32

    Peste trei sute de oameni la investirea noii administratii locale de la Nehoiu.Ce mai era de reparat am reparat noi, si astfel ca, ceremonia de investire s-a desfasurat in conditii normale si civilizate.Interes,speranta si optimism in tabara castigatoare,tristete,pesimism,si viitor incert in tabara opozitiei.DM

    RăspundețiȘtergere
  2. Succes,poate schimbati ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. OK. Dupa multzi, foarte multzi ani, noi, voi, nehoienii , eforturile combinate a multora , care au adus Schimbarea, magica si pentru totzi aducatoarea de bine..S-A INTAMPLAT !!! Astept implicarea in viata comunitatii a d-lui Doru, (din postura functiei de consilier judetean la numirea careia care a contribuit SI comunitatea nehoiana ) a celor ce s-au dovedit a fi mestesugit de vorbe manuitori, a tututor celor care s-au implicat in obtinerea schimbarii. Fara nici un fel de ironie, dat fiind faptul ca in acest proiect s-au implicat o gramada de persoane cu mari pretentii de detinatoare a adevarurilor absolute, capabile persoane deci, dupa ceva ani de critica destructiva, rogu-va, implicati-va si construiti ! Ori, prezenta la serviciu a primarului, astazi, 2 iulie, la 2 zile dupa investirea aia cu 300 de insi, se pare ca a fost prioritatea zero : respectul d-lui primar fatza de stat ca si institutie este fix pix cata vreme la ora 8.00 nu era la birou in prima zi de munca. Si nu ma luati cu texte...asta fu, nota zero azi, in prima zi de munca de care l-a durut fix in cur de ideea de disciplina : ce puii lui. el e patronu' nu ? Ei, scuze, realizarile maretze care vor urma , cu sigurantza vor eclipsa lipsa la serviciu de azi....A226(r)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarcazmului d-voastra ii raspund doar atat:LA ORELE 6.30 AZI DIMINEATA PRIMARUL ORASULUI NEHOIU era la serviciu, si cauta paznicul....in rest vorbele sunt de prisos.Va rog sa nu fiti rautaciosi, ar fi pacat ,iar eu va respect foarte mult.Cu siguranta ma voi implica in viata comunitatii,pentru ca-mi pasa,pentru ca-mi place,pentru ca trebuie.Evident in masura in care mi se permite acest lucru,daca mi se solicita acest lucru ,pentru ca eu nu voi intra cu bocancii in atributiunile administratiei locale.Rolul meu este acela sa fac loby la Buzau ,pentru ca Nehoiu sa aiba finantare la proiectele sale.Adevarat este ca nehoienii m-au trimis in CJ, pentru ca eu sunt al Nehoiului, chiar daca reprezint intreaga Vale a BuzauluiAti remarcat bine ca primarul a venit intr-o echipa, si cu o echipa, dar va rog sa-i dati credit pentru ca dorinta are,si are si putinta.Repet la 6.30 primarul era la birou.Cu stima Doru M

      Ștergere
    2. Ce sa-i faci, dezinformarea face in continuare victime...cu scuzele de rigoare, A226(r)

      Ștergere
  4. Nu pot spune ca am avut incredere in domnul Lungu,si nici in domnul Muzgoci desi astazi cred ca au facut o treaba buna.Mai cred ca oamenii au votat acest tandem si aceasta echipa dar si un PSD pe val acesta fiind mare lucru.Toate lucrurile sau intamplat asa ca pentru schimbare,dar Corcodel bantuie si va bantui multi ani de aici inainte precum o fantoma.Va rog sa fiti atenti si incercati sa lucrati in echipa pentru ca in echipa ati castigat.Mi-a placut investirea de sambata si discursul domnului Doru care are domnule de toate ce mai.Stau si ma intreb oare ce veti face cu acest blog de atitudine de care nehoiul are nevoie si a avut mare nevoie ca dealtfel si cel al lui Tanta Doman.Sper ca nu am suparat pe cineva.Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate nu ar fi rau sa incepeti sa aveti de acum inainte un pic de incredere in fiecare ,si in mine, si in primar ,si in general in oameni.Cat despre Corcdel eu ii respect anii,cariera si dreptul de a trai in liniste cat despre "bantuire".....imi place sa mananc usturoi....Suntem o echipa care se va consolida speram noi, si se va intari cu oameni noi si capabili.Va multumesc pentru aprecieri.Cu stima DM

    RăspundețiȘtergere
  6. Speculatii si numai speculatii........Multi vorbesc in necunostinta de cauza ! Daca domnul/doamna A226 a auzit ca pe data de 'x' Domnul Primar nu a fost la ora 'h' la serviciu, posteaza repede pe blog, alt anonim vine si el cu aceleasi 'auzenii' si uite asa se infiinteaza 'telefonul fara fir' ! Fiti mai realisti oameni buni, nu mai dati vorbe in vant. Bun daca pe data de 2 nu a fost la Primarie, v-ati intrebat pe data de 1 la ce ora a fost cand ardea Onehul? si era Duminica era prima zi dupa punerea in exercitiu ! Sunt multi care-l regreta pe corcodel si acum nu stiu cum sa faca sa treaca in alta tabara. Acei corcodelisti se cunosc si-si vor da in petec singuri. Acelesi vorbe se dau precum s-ar da afara toti functionarii din primarie ! Nu e adevarat ! Cine va fi capabil sa lucreze in continuare va ramane cine nu poate sa plece, afara nu-i da nimeni ! Mai informati-va putin oameni buni, daca dai afara din primarie pe cineva acel post se blocheaza, inseamna ca nu ai nevoie de acel post. Inainte sa postati ceva informati-va bine, legea e la indemana oricui !

    RăspundețiȘtergere
  7. A226 a venit cu precizari, dovedind buna credinta.Stiu ca pe multi ii supara comentariile anonime ,si pentru ca unele fiind mai acide de cat trebuie, SUPARA.Eu am primit amenintari etc. de la persoane care, in nici un caz nu au fost acuzate de mine ,ele s-au regasit in comentarii ,si cum "chelu-si pune palma-n cap"......asta este.Dupa comentariile privind plecarea in Anglia parca,a unor tineri prin ADCN ,au sarit ca arsi ,si parinti si copii, unul amenintandu-ma" ca-mi da cu manivela in gura",deh meseria....si l-au apostrofat pe strada pe fiul meu, ca nu scrie corect, bla,bla.Precizez;eu scriu aici, si nu fiul meu,eu chiar si atunci cand fac din pacate si greseli de ortografie, tot eu scriu.Nu sunt jurnalist,nu sunt de cat un tip cu ceva atitudine,care are curaj,care nu stie sa fie curva ,si care nu va pupa curul nimanui.Cand este scris ceva, ce convine unuia sau altuia"bravo,ce baiat bun ai"cand este ceva ce nu le convine ,"scrie un prost,se exprima toti prostii", hai ma!?Nu gramatica ,sau nonjurnalismul meu te-a trimis in Europa, ci apropierea de Corcodel si ai lui.De ce nu a fost niciodata acolo si fiul meu,si fata lui Lungu, sau alti copii de anticorcodelisti recunoscuti!?D-soara al carui tata manuieste manivela, sa-i spui tatalui ca il astept, dar sa dea cu sete.....La alegeri nu v-am vazut printre tinerii trimisi de Bogdan sa votati,poate stateati in casa ,in asteptarea unei excursii in strainatate, de la tata Corcodel.Si banii europeni sunt tot bani publici ,spre stiinta invataceilor.Buna seara Doru M.

    RăspundețiȘtergere
  8. Printre comportamentele pe care mi le reprosez deseori este intr-adevar pripeala ... O sa incerc ca atunci cand mai postez , sa cantaresc mai indelung si sa verific sursele de informatii , Multumesc pentru intelegere . A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa perseverezi in greseala este nociv si periculos ,ati recunoaste greseala la timp ,este mai mult de cat onorabil, si denota un caracter ales. Va salut Doru M.

    RăspundețiȘtergere
  10. A accepta greseala celuilalt denota intelepciune,care depaseste caracterele . Faptul ca analizati ceea ce va este impotriva , si va asumati & corectati ceea ce este pertinent, denota maturitate . Din toti cei care va critica, nu toti va sunt impotriva. Cu siguranta vom colabora in continuare. A226(r)

    RăspundețiȘtergere
  11. faptul ca unii scriu sub pseudonime sau anonimat, precum subsemnatul nu cred ca ar constitui o problema cata vreme acestia nu scriu chestii de genul : "O sa venim peste voi..o sa va dam foc caselor"... Habar n-am care-s regulile unui site, insa din momentul in care primiti texte de acest gen , care atenteaza la cineva, consider ca legea va OBLIGA sa solicitati informatii suplimentare de la furnizorii de servicii de internet, si sa sesizati institutiile cu atributiuni in acest sens. Chiar daca vor face o deplasare la un pushtan sau ins teribilist, cu siguranta se va evita macar una din amenintarile "propuse". Data fiind perceptia modalitatii in care se face politica in ziua de azi, anonimatul nu este altceva decat ceva "sine Qua "recommended" non.." :)

    RăspundețiȘtergere
  12. As vrea sa stiu cum pot afla daca este adevarat faptul ca Primaria descis sa intrerupa pe timp de noapte intre anumite ore iluminatul stradal! Asta ar insemna sa faca economie si in schimb sa incurajeze infractionalitatea! Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna solutie ar fi o plimbare doar in pijamale & shlapi, dupa doishpe noaptea .....daca s-a luat hotararea sa se faca economie, macar nu riscatzi sa vi sa se fure ceasul sau portofelul...Sau, si mai simplu', intrebati la PR (Public Relations), la primarie, sa nu riscati totusi perechea cea buna de pijamale sau sa va pierdeti shlapii din cauza vitezei ... :))

      Ștergere
    2. Se pare ca da, in ciuda faptului ca sunt si persoane care se intorc de la schimbul 2 pe jos! Cred ca solutia ar fi montarea unor temporizatoare care sa scada intensitatea iluminatului pentru economie si nu lasarea in bezna a zonelor limitrofe orasului!

      Ștergere
    3. Ahahahahaha... daca ai veni tu dupa 1 de la servici sau poate mama ta, tatal tau , sora prin bezna si ti-ai lua una in cap de la unu care nu are niciun viitor? Ai mai face caterinca? Spre curiozitatea ta sunt si unii care muncesc si schimbul 2, si care produc ceva! Tu ai auzit vredata de productivitate? Alta decat cea de ingrasamant natural?
      Sunt multe cazuri de furt care au fost rezolvate pe baza declaratiilor de la martori care au vazut persoane suspecte noaptea pe strada! Vor vedea si de acum! S-a creeat un mediu propice infractorilor! Sper sa-si aminteasca dl Lungu de vremea cand nu avea q7 si se intorcea de la servici pe jos la 1 noaptea!

      Ștergere
    4. La care tip de productivitate a muncii te referi , la cea medie sau la cea marginala ? Daca dumneata imi recomanzi un manual de economie eu iti recomand unul de gramatica , dar si o vizita la un psihiatru, nu de alta , dar dai semne timpurii de paranoia, iar in ceea ce priveste logica esti destul de deficitar. Decat sa pui o intrebare "cu substrat", vezi-Doamne, pentru a afla ceva, la care nu cred ca ai fi primit alt raspuns decat cel de la subsemnatul, ar fi fost mai simplu sa constati personal, iar daca ar fi fost cazul, sa ceri apoi eventualele explicatii si sa supui spre rezolvare aceasta problema institutiei abilitate, in spetza, Primariei Orasului Nehoiu. In niciun caz nu cred ca ar fi fost de competenta d-lui Muzgoci, caruia ii datoram aceasta agora virtuala, sau a vreunuia din cetatenii ce schimba idei pe acest blog, sa rezolve problema. Iar daca te roade invidia in privinta masinii d-lui Lungu , daca ai fi de pe-aici, ai sti ca a inceput de la bicicleta, apoi Dacie..s.a.m.d. ... Nu am aflat sa-i fi picat vreo mostenire pe cap sau sa fi castigat la Bingo, Loto, etc. insa ceea ce cred este ca ceea ce detine a dobandit prim munca,indrazneala si inteligenta.

      Ștergere
    5. Eu asta am dedus din propria experienta, prima si a doua seara am admis posibilitatea unei probleme tehnice, tocmai de aceea am si intrebat, dar se pare ca in fiecare seara la 1:00 se sting lampile ! Daca am intrebat aici am facut-o pentru ca acest blog se da a fi in interesul cetateanului si in speranta ca mai gasesc nehoieni si din alte zone limitrofe unde se intampla aceast fapt; sa ne intarim convingerile(lucru pe care l-am facut singur)!

      Analogie am facut la dl Lungu nu din invidie, ci tocmai ca stiu ca si el a fost simplu muncitor odata si sa nu uite acum de cei care se intorc noaptea de la serviciu sau de cei care pe fondul crizei actuale se vor trezi pradati de hoti! Au fost destule cazuri de infractiuni si cu iluminat public functional, ce sa ami vorbim in lipsa lui! Sunt curios daca la adoptarea acestei idei au fost consultate si persoane din cadrul politiei!

      Iar dumneata in loc sa vi cu o solutie 'logica'(daca deh noi nu prea avem), incepi sa faci valuri care de fapt nu sunt utile nimanui, ci doar dumitale de ati satisface pofta groteasca de a face scandal! Eu nu am propus nimic rau(si in Brasov se face la fel)! Daca ar fi sa ne luam dupa tine am sta cu mana pe tastatura jignindu-ne reciproc , in timp ce altii pun la cale furturi sub protectia intunericului! VA MUTUMIM PENTRU SOLUTIA ACORDATA!

      PS Test psihologic am facut, chiar unul dintre cele mai dure, cu specialisti din M.A.I. si spre cultura dv generala l-am trecut cu brio!

      Ștergere
  13. Ma straduiesc de cativa ani, ca acest blog sa fie in interesul cetateanului,doar prin faptul ca eu am decis sa fac politica,pentru ca-mi place asta.Situatia financiara a primariei este extrem de dificila ,si probabil s-a recurs la o astfel de economie.Stu ca oamenii cer astfel de lucruri ,si cine nu suporta astfel de intrebari, sa nu mai faca politica.Tonul folosit de d-voastra este unul civilizat, si cu o cerinta indreptatita, iar cel care a raspuns sub anonimat, la modul care a facut-o, nu-i aduce nici un serviciu d-lui Lungu ,ci dimpotriva.Asa este ,"ce-are a face coada vacii,cu stampila primariei"eu am inteles ,ca nu despre cum si-a facut averea Lungu, si etapele parcurse, era vorba in comentariu ,iar sustinatorul nostru a gasit de cuviinta sa atace.Dragi colegi acum noi suntem cei care trebuie sa raspundem in fata nehoienilor ,pentru tot si toate,rabdare insa.Un reviriment si moral si economic, nu se face dupa o zi pe alta,are nevoie de timp.Cu stima DM

    RăspundețiȘtergere
  14. mai bine mai tarziu decat niciodata: http://singurprintredusmani.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări