ORA 15. LA INTRAREA IN FIECARE SECTIE DE VOTARE SE ADUNA TINERII

Tinerii ies la vot in masa la ora 15. Eveniment fara precedent in istoria alegerilor locale de la Nehoiu. Tinerii au prins mesajul lui Florin Lungu si vor organiza la ora 15 Marea Ieseala la vot! Vino si tu daca ai 18 ani + si alatura-te lor. Voteaza ca sa ai de ce critica!



De ce este important ca tu să mergi la votare?

Pentru că tu reprezinţi schimbarea. Tu eşti cel care, având minime cunoştinţe despre cei care candidează în funcţiile de conducere, poţi avea o influenţă asupra viitorului tău. Nu lăsa schimbarea pe mâna celor care sunt cumpăraţi de mici, bere şi sacoşe cu mâncare.
Pentru că tu o poţi convinge pe mama, pe tatăl, sau pe bunicii tăi să-l aleagă pe omul cel mai competent şi nu pe cel care ştie să mintă mai bine. Tu ai acces la informaţii care te pot ajuta să îţi formezi o părere personală, fără a te lăsa influenţat de minciunile electorale.
Cu toţii ne dorim să trăim într-un loc mai frumos, mai bun, dar încă nu facem nimic pentru a o obţine toate aceste lucruri. Încă suntem mulţi tineri neinteresaţi de această parte a vieţii reale. Poate pentru că încă nu am fost obişnuiţi să ne implicăm în viaţa comunităţi, sau poate pentru că nu ne-a îndrumat nimeni să ne documentăm singuri despre subiectele relevante alevieţii politice.

Haideţi să nu îi lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru.

Comentarii

  1. Iesiti la vot, copii! Pentru voi iesiti, in primul rand.Noi cei care suntem mai in varsta nu vom lua Nehoiul asta cu noi cand ne vom duce... va ramane voua. Faceti ceva din el! Schimbati-l

    RăspundețiȘtergere
  2. Jos primarul! Am 21 de ani si am votat cu voi pt ca au dat in Flori.

    RăspundețiȘtergere
  3. toti tinerii nehoieni ar trebui sa voteze impotriva acestui primar si a consilierilor lui

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru faza cu Flory mi-am schimbat cu totul parerea despre acesti „conducatori”.Oricum votul tot pentru Dmn. Florin il aveam! Mult succes va doresc! :)
    #
    Cumdrea ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. dupa parerea mea campaniile nu ar trebui facute...ar trebui facut un program electoral al fiecarui candidat si publicat intr-un ziar local,distribuit si fiecare sa aleaga cu cine considera...fara campanie,fara influente...ceva curat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vina parcul acvatic in Nehoiu!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. INTRADEVAR O LUPTA CASTIGATA CU DREPTATE !
    BRAVO FLORIN LUNGU !!!!!

    Au inceput nehoienii sa se destepte !
    Vreau sa vad unde fug corcodelistii ?!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări