SCENE VIOLENTE LA NEHOIU:MARIA COJOCARU,INCURAJATA DE CORCODEL A DAT IN FATA LUI FLORIN LUNGU!


UN CADRU DIDACTIC A PORNIT O BATAIE DE STRADA IN CENTRUL ORASULUI NEHOIU! MARIA COJOCARU A AGRESAT O TANARA IN VAZUL LUMII IN NUMELE PRIMARULUI ALEXANDRU CORCODEL!


Scene parca desprinse din filme la Nehoiu! In urma cu 30 de minute in parcarea din fata Casei de Cultura Nehoiu,  viceprimarul  orasului, Maria Cojocaru, de profesie cadru didactic, a agresat-o fizic pe fata candidatului nostru Florin Lungu.
La "intalnirea huliganilor" a sosit si dl primar. Multi spun ca era in stare de ebrietate si era insotit de o trupa de batausi care au agresat mai multi tineri. Acestia o insoteau pe tinara Flori Lungu atunci cand s-au trezit luati pe sus de gasca agresiva a primarului.
Unul din tineri agresati de banda primarului, este chiar varul lui Daniel Bucuras.

Abia dupa ce autoritatile au venit, anuntate prin 112, spiritele s-au mai calmat! Pana si politistii au fost injurati si bruscati de gasca de batausi PNL-isti. Acestia ne-au amenintat si au scandat cuvinte de incurajare pentru Alexandru Corcodel.

"Le dam foc!", "Intram in casa peste ei!" strigau cei din tabara primarului.

Frica le-o mai fi DOAMNE! Cum se poate sa se petreaca asa ceva? In ce lume traim? Au ajuns sa ne bata copii pe strada noaptea ca gangsterii.


Buna seara.DM

Comentarii

  1. Am vazut filmuletul intamplarilor din noaptea trecuta. Este ultimul lucru la care ma asteptam din partea unui demnitar local, cu atat mai mult cu cat este si cadru didactic. Dar ce pretentii sa mai avem de la vicesa, daca noaptea trecuta, la ora 2:45, femeie fiind si avand o anumita varsta, patrula printr-un sat alaturi de Briciu Adrian, de un haidamac, cunoscut sub numele de Fiul, si de betivul de Bucuras Daniel. Oare sa fie doar disperare sau ceva mai mult, vecin cu dementa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu o mai trageti de par!!!! Ce primar si-ar bate electoratul cu o 24h inainte de alegeri.... Pe filmulet se vede clar ca domnisoara Lungu ii provoaca si in plus ma intreb ce cauta ea in mijlocul lor! Oare ce ati fi pus daca doamna cojocaru nu ii dadea peste camera!!!! RUSINEEEE daca si in campanie umblati cu miselii!!!! Pacat de PSD; ii patati imaginea!!!! Un singur lucru ma bucura ca v-ati erodat singuri imaginea!!! Domnule Muzgoci lasati-ne va rugam(sunteti o piaza rea pt orice partid)!!

    RăspundețiȘtergere
  3. urat! Nu cred ca se astepta nimeni sa vada asa ceva, se pare ca sunt foarte disperati! dar sunt sigura ca cei tineri care in sfarsit pot vota vor schimba ceva,dupa ce au vazut cate s-au intamplat prin scoala si cu parintii nostrii in decursul acestor ani !

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni! puneti mana pe stampila si trimiteti tiganul inapoi la Moldova.
    Puneti capat dictaturii, fricii, tupeului neobrazat si violentei, apoi haideti sa sarbatorim la ora 12 in fata catedralei.
    Aveti o mare sansa sa scapati de acest ins mizer odata pentru totdeauna.
    18 de dictatura si teroare ajunge. E prea mult pentru Nehoiu.
    Doamne ajuta!
    Un invatator pensionar.

    RăspundețiȘtergere
  5. halal primar...ma bucur ca insfarsit sa mai trezit lumea

    RăspundețiȘtergere
  6. dc nu publicati tot numai ce va convine pub am mai postat unul dar cucu ca nu l-ati publicat nesimntitilor

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări