Dedicatie

Dupa cate am indurat in aceasta campanie. Cate injurii. Cate ironii de doi bani. Cate vorbe urate aruncate asupra noastra si a familiilor noastre, ne permitem si noi acum sa spunem: "Acum s-a vazut". Ne permitem sa ne bucuram cu decenta si sa il felicitam pe dl FOST primar Alexandru Corcodel pentru rezultatul onorabil obtinut. Va multumim dvs celor care ati fost aici pe bloguri, in prima linie. A fost o lupta grea si pe internet. Le multumim celor 1035 de oameni care au votat in sondajul de mai sus. Le multumim celor care au fost alaturi de noi pe strazi, in case si celor care au iesit cu noi la vot. Le multumim si contracandidatilor nostri pentru ca s-au inscris intr-o cursa infernala. Si vreau sa multumesc unor oameni deosebiti:

MULTUMIM TINERILOR DIN NEHOIU DE CARE A DEPINS ACEASTA VICTORIE!

Ei au stat pe facebook, au impanzit internetul cu mesaje, si-au dat intalnire si au mers la vot. Si acum, ca a venit si vremea in care cel care rade la urma rade mai bine, ii transmitem multumiri si d-lui primar pentru ca a tinut locul cald. Poftiti o melodie cu dedicatie, dar sa zambiti cum am zambit si eu cand am vazut cu ce noroi ati aruncat in noi:




PS: Proiect Nehoiu si Paznicul de noapte au fost singurele bloguri care in ziua alegerilor v-au tinut la curent! Ramaneti alaturi de noi! Vom fi cu ochii intotdeauna in 4!

Comentarii

  1. Ei acum sa vedem dezvaluiri shock pe acest blog. De unde a avut fostul primar bani pentru alegeri, ce va face dupa acest esec, cand vor pleca cei din staful sau din primarie etc. Astept cu nerabdare schimbarile promise de domnul Florin in toate unitatile de pe teritoriul orasului Nehoiu. Am dorit schimbarea, acum o avem si indiferent ce ne va rezerva viitorul eu consider ca la Nehoiu oamenii au obtinut exact ceea ce este necesar in aceasta perioada:RESPECT.

    RăspundețiȘtergere
  2. are dreptate cel care a postat inaintea mea
    fiti acum cu ochii pe ei ca acum trebuie sa va predea stafeta
    si acum fac lucrurile cele mai murdare
    trebuie sa aveti grija legal vorbind ce faceti in continuare
    nu o sa fie usor
    ATENTIE: ce va preda fostul staff al primariei
    Z. F.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim lichelelor!
    Acum plecati! Aici la Nehoiu suntem de fapt in 22 decembrie 1989, nu in 11 iunie 2012.
    Gustati oameni buni din libertate, Corcodel e in debaraua istoriei!
    Multumesc lui Doru si Florin si tuturor ,,frumosilor nebuni,, care s-au implicat in schimbare!
    Un invatator pensionar

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit!Mult timp le-a trebuit nehoienilor sa se trezeasca.In sfarsit... nehoienii isi recapata demnitatea.Asta cred ca e lucrul cel mai important pe care l-am obtinut.Ne-am dorit un primar care sa-si respecte oamenii si sunt convinsa ca asa va fi.F.Lungu este un om cu bun simt,care respecta valorile.Sa-i dea D-zeu sanatate,putere de munca,intelepciune.Avem incredere in tine,Florin!Ai grija de nehoieni!
    Un cadru didactic

    RăspundețiȘtergere
  5. sa va fie rusine de toate acuzatiile.o sa il plange-ti pe dl Corcodel.Pe F.Lungu o sa il huliti ca pe Basesu.Peste cateva luni deja o sa va da-ti seama ce a-ti pierdut-un primar care era preocupat de nevoile cetatenilor in permanenta!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt sceptic in privinta noului primar.... Il citez pe Basescu: 'Fereasca Dumnezeu de mai rau!'
      Vor pleca anumiti indivizi raufamati din primarie, dar cum acestia vor pleca,cu siguranta, isi vor face loc altii,poate mai flamanzi!
      Respect domnul Corcodel,felicitari,desi nu ati avut sustinere 8 ani de la Buzau, a fost nevoie de 'complotul' a 3 partide, poate chiar 4,sa va dea jos si asta spune multe!
      Ramane de vazut daca dl Lungu va face ceva,asa cum a promis! Si nu se accepta scuze ca nu a iesit la Buzau dl Mocanu,fiindca nici dl Corcodel nu a avut sustinere de la Bz!
      MARE ATENTIE LA PADURI, LA FIRMELE DL LUNGU SI ALE APROPIATILOR ACESTUIA!

      Ștergere
    2. Dupa ortografie, recunosc acelasi stil!!!Ai facut comentarii la toate articolele!!Mai oameni buni DESTEPTAREA!!!!Eu nu am cum sa il plang pe Corcodel........pentru mine si familia mea nu a facut nimic.Tu, in schimb, da.Probabil te-a ajutat la constructia casei, gardului, ti-a luat vreo masina,te-a improprietarit fraudulos etc....Deci plangi tu in continuare.Noi suntem fericiti si impliniti!!!!LIBERTATE!!

      Ștergere
  6. .... da .... un primar care era preocupat de cetatenii care il votau constant , adica de unii bieti batrani care , saracii, nu prea aveau acces la informatie sa stie de mizeriile lui Corcodel si luau intotdeauna de buna ,,latratura" catelusilor lui trimisi prin sate ca, vezi doamne functionari, insa realitatea existentei lor era o campanie asidua facuta in randul celor obedienti in contactul cu adevarata realitate.
    .... pe Corcodel il vor plange cei pentru care ei a lucrat pentru ca a fost primar numai pentru cei care l-au slujit
    Apropo de Basescu - Corcodel a fost probabil dinaintea lui Base pe metereze si daca este vreo observatie de facut , este aceea ca sarmanul de el , a incercat sa-si imite profesorul , pe Corco, dar se pare ca nu a reusit inca sa se apropie de performanta in non valoare umana de ilustrul profesor - Corcodel Alexandru
    ... In ceea ce priveste plansul dupa ,,Alex Corco" ... m'da , se poate sa se intample si asta atunci cand trecem prin bucatarie cand se toaca ceapa la ciorba :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Invata gramatica limbii romane si apoi scrie pe blog.D-na Cojocaru te poate ajuta , campania s-a terminat si este libera(nu stiu pana cand!!!).Ai grija ca uneori are si accese de violenta.Cu tine cred ca va fi blanda, deoarece, sigur faci parte din tabara ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eheee usurel cu injuriile si ura... domnilor,doamnelor dupa unele comentarii copiilor, uitati ca bine sau rau ne-a condus 16ani si acum la sfarsit in loc sa-i multumim pt tot ce a facut pt noi(a facut si bune) il injuram! si apropo sub protectia anonimatul atentezi la integritatea celor care au fost in campanie cu dansul sau ! bv lor si-au sustinut partidul pe care l-au considerat de cuviinta. dreptul la opinie este garantat de Constitutie, dar na asa-i romanul, azi il injura pe Corcodel maine pe Lungu poimaine pe altul samd! A facut si pt tine pavele in centru,etc banuiesc ca nu le ocolesti cand treci pe acolo si apropo rolul primariei nu e de a face pentru fiecare in parte asa cum ti-ai dorit tu (cel care comentezi mai sus) sa faca pt tine si familia ta, asa ca documenteaza-te(ti-as spune eu, dar informatia costa)! Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  9. Proiect Nehoiu21 iunie 2012, 21:57

    Ce gresit ganditi, si nu in sensul ca sunteti fan d-l Corcodel, ci asa in argumentatia infantila ,si siropoasa privind ce a facut bine d-l fost primar, pentru familiile noastre.Pavelele acelea au fost puse acum patru ani ,inainte de alegeri si am mai scris aici, au costat 2800 ron. mp.fata de 30-40 ron cat ar fi fost normal.Ce ziceti?Azi dimineata am fost oprita de o invatatoare ,si mi-a reamintit ca tare bune au fost cartile de la premii de anul trecut(peste 1000 de carti)dar ca ar avea nevoie si anul acesta.Apropo! Corcodel nu a picat doar duminica ,a picat facand opozitie patru ani de zile 4-5 oameni, si oameni adevarati.Daca Lungu ar proceda la fel ca fostul primar ,as reactiona la fel.Buna seara DM
    RăspundeţiŞtergere

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări