Am stat de vorba cu copii dvs. Ce vor tinerii? Aflati acum!

Tinerii sunt de partea noastra! Poate si pentru ca noi am avut curajul sa re raspundem la intrebari. Suntem o echipa de oameni maturi, insa cu suflet tanar. Avem copii la randul nostru si stim ce ne cer copii nostri.
Tinerii din Nehoiu se impart in 2 mari categorii. Cei care cu ajutorul familiilor pleaca la facultate si reusesc in alte orase, lasand orasul natal sa imbatraneasca. Si cei care raman aici si incearca sa munceasca pe unde pot. Nu asa ar trebui priviti tinerii.
Copiii de astazi formeaza societatea de maine.
De aceea, fiecare decizie pe care dvs o luati acum le va influenta enorm viitorul. Stampila pe care dvs. o aruncati constient sau nu pe uletinul de vot poate fi semnatura pe care fiul sau fiica dvs o va primi pe contractul de munca. DVS DECIDETI PENTRU EI.

Avem o datorie, in calitate de maturi si de parinti sa punem osul la treaba si sa ne conducem copiii spre vremuri mai bune.

Asadar, profitand de aceasta calitate, am sa imi permit sa ca dau cateva sfaturi si explicatii prietenesti.



1. Scoala nehoiana poate si va reveni in topul liceelor din Judet!



Am stat de vorba cu parinti ai caror copii au fost nevoiti sa studieze in alte orase decat Nehoiu. I-am intrebat de ce au luat aceasta decizie. Mi-au raspuns ca aici se simteau folositi, si considerau ca merita ceva mai bun.
Le-am raspuns ca eu cred in scoala de la Nehoiu si cu toate acestea mi-am dat copilul sa invete la Patarlagele, ca multi altii.
Pur si simplu am facut-o pentru ca am vrut sa beneficieze de educatie la standarde inalte. De ce credeti ca liceul din Nehoiu a fost implicat in atatea scandaluri legate de Bacalaureat? Chiar nu vedeti unde este problema? Alexandru Corcodel este problema. I-a mintit si pe parinti si pe elevi. I-a mintit si pe profesori. I-a folosit pe toti pentru a-si atinge scopurile: voturi!

Florin Lungu a discutat cu tinerii si a inteles ca au nevoi. A inteles ca elevii isi doresc mai mult decat clase frumoase si sali de sport. Au nevoie de PROMOVARE. Scoala de la Nehoiu are nevoie de clase de elita. Are nevoie de cercuri de informatica, literatura, excursii ( tematice, nu cele pe care le face Corcodel cu bautura si sex pe la cabane). Copiii au nevoie sa stie ca oricand pot organiza in casa de cultura evenimente CULTURALE. Isi doresc un primar care sa ii asculte. Care sa ii sustina atunci cand vor sa infiinteze un ONG sau sa organizeze un concert al trupei preferate. 


2. Locuri de munca.



Daca ai terminat liceul, Corcodel te lasa pe drumuri. Cate frustrari au acumulat copiii care au fost nevoiti sa lucreze prin Bucuresti sau sa plece din tara dupa terminarea liceului? Cate umilinte au indurat parintii carora Corcodel le-a promis copiilor lor functii caldute la gura sobei din primarie? Cate a facut ADCN-ul pentru a va ajuta copiii sa isi gaseasca un loc de munca?
Unde sa lucreze un copil care a terminat liceul sau chiar o facultate?

Ca om de afaceri, parinte si in acelasi timp politician deschis, Florin Lungu isi doreste ca si dvs. sa aduca in Nehoiu investitii durabile. Nu mai vrem tepe! Nu mai vrem tunuri! Nu mai vrem sa vedem imbogatiti peste noapte fara munca si principii pe banii dvs!. 
Tinerii care au venit alaturi de noi si au marsaluit prin centru sunt cei de care ati ras! Ati ras de ei la adapostul birourilor dvs caldute. 


TINERI DIN NEHOIU, PRIMARUL A RAS DE VOI! 


"Ne-ati facut mascarici platiti. Ne-ati crezut prosti. Nu suntem prosti. "


Tinerii isi doresc sa munceasca in orasul lor. Nehoiu este un loc minunat, binecuvantat de Dumnezeu. Are peisaje minunate si un potential turistic extraordinar. Am putea atrage investitii in turism. Am putea promova ideea de afaceri in zootehnie si agricultura. Sute de milioane de euro asteapta sa intre in acest oras. Insa oamenii care le aduc, nu vin de frica PRIMARULUI.
Stiti ce se intampla cu cei care vor sa le dea locuri de munca fiilor dvs.? PRIMARUL SI AI LUI LE CER COMISIOANE NESIMTITE SI II IZGONESC DACA NU LE IESE CEVA!

Copiii dvs au dreptul la locuri de munca decente si isi pot infiinta afaceri aici, in orasul in care au crescut, langa parintii lor care ii pot ajuta.  Florin Lungu stie ca au nevoie de consiliere si le va sta la dispozitie celor care vor sa faca ceva pentru familiile lor si pentru Nehoiu!




3. Un oras civilizat! 


In Nehoiu nu ai unde sa iesi!
Investitiile in turism, agricultura, industria lemnului, zootehnie etc vor aduce venituri mai mari pentru toti. Astfel cresc si nevoiele oamenilor. Alte investitii vor fi antrenate:
-Oamenii cu salarii mai mari vor dori haine si produse de calitate. Vor fi atrase astfel si brandurile. Apar magazine noi, produse noi si creste concurenta. Implicit alte locuri de munca.
- Oamenii multumiti si bine platiti vor avea nevoie de locuri de relaxare. Primaria va investi in spatii de recreere. Parcuri dotate cu aparate de fitness ( ca in marile orase), banci unde poti iesi sa joci sah sau sa stai cat iti plimbi copilul, spatii de socializare. Nehoiu are nevoie si de un strand. Raul Buzau devine din ce in ce mai poluat. Sa nu vorbim si de pericolul la care se expun copii care fac baie in intervalele in care debitul creste din cauza activitatii hidrocentralei. Cati nu au pierit asa? NEHOIU ARE NEVOIE DE UN STRAND, un parc acvatic chiar daca primaria stie sa atraga un investitor cu potential.
Un astfel de obiectiv ar atrage si vizitatori din afara localitatii. Potentialul zonei pentru asa ceva este imens! Avem ape curate si limpezi. Astfel le oferim turistilor si tinerilor o locatie de distractie ieftina si civilizata. Fara boli de piele! Fara mizerie! Fara namol! Fara pericole!
- Tinerii simt nevoia sa iasa in grup, sa socializeze. Au nevoie de un cinematograf unde sa poata sa fie la curent cu cele mai noi aparitii.
-Au nevoie de terase unde sa poata sa se distreze civilizat. Localuri unde curatenia, muzica de calitate si facilitatile sa ii atraga (internet cafe, wi-fi etc)

TOATE ACESTE LUCRURI POT FI POSIBILE DACA AVETI INCREDERE IN NOI!
Nu va spun pe cine sa votati! Nu va spun dragii mei tineri cine are sau nu are avantaje! Nu va spun ca totul se va schimba peste noapte ! Va spun doar ca VOI PUTETI SCHIMBA TOTUL!
Va spun sa iesiti la vot!
SI va mai spun ceva! NU VOTATI CORCODEL! In rest, totul tine de decizia dvs. Sunteti majori si puteti gandi singuri.

Alegeti scimbarea. Alegeti responsabil. Pentru multi dintre voi asta poate fi primul moment in care puteti dovedi ca sunteti maturi ! Va multumim!


Comentarii

  1. BRAVOOOO!am votat cu Doru acum 4 ani nu pentru ca mi-e simpatic ci pentru ca voiam sa scap de aceasta boala pentru localitatea noastra numita Corcodel.Cand Doru a plecat de la PDL l-am injurat si nu reuseam sa inteleg fenomenul, eram pregatit sa sa nu merg la vot dar am vazut ce ati facut duminica si m-am convins ca Muzgoci este facut pentru politica.Cred ca ati facut cu Lungu o echipa tare frate,capabila sa ne implineasca visul.Doru duminica ai fost magistral si i-am auzit pe multi spunand asta.Va votam cu mare drag.JOS CORCODEL.Sa-i dati timp sa se ocupe de "bijuterie"sau "sa mearga la ski".Misto.

    RăspundețiȘtergere
  2. GUSTUL DULCE AL LIBERTATII (ii)

    Licheaua este o figură eternă a umanităţii. Aceste randuri nu reprezintă însă un portret al lichelei universale, ci spectacolul întrupării ei în perioada numită “corcodelism”. Licheaua care a făcut cu putinţă corcodelismul are desigur o mulţime din trăsăturile lichelei eterne. Cu toate acestea, ceva o distinge de toate lichelele lumii: puterea ei de a se organiza şi de a transforma lichelismul în regula a lumii şi sistem.
    Personal m-am saturat de marlanie si ticalosie, de primitivism si sfertodoctie agresiva, de vulgaritate si violenta, de incultura crasa, nesimtire si calomnie, de rautatea gratuita si efervescenta.
    Cultura, bonomia, ironia calma si inteligenta, dreapta masura, echidistanta, bunul simt nu au nicio legatura cu Nehoiu de astazi, iar cei care le practica, o minoritate de altfel, nu au prea multe variante: ori se alatura haitei si urla ca ea, ori sunt mancati, ori pleaca.
    Nesimtirea, grobianismul, isteria si nerusinarea au invins din nou.
    In continuare, supun atentiei dvs.( ca pe un memento) Apelul catre lichele facut de G Liiceanu in 1989 a carui actualitate este nimicitoare.



    Apel catre lichele
    Sunteti putini in mijlocul acestui popor, de vreme ce el s-a putut regasi peste noapte cu o asemenea forta si gratie; si totusi multi, daca ati putut face cu putinta, hrani si cautiona oroarea vreme de 40 de ani. Voua, acestor multi-putini, va adresez urmatoarea chemare:
    Lasati o respiratie mai lunga intre ultimul omagiu pe care l-ati scris, intre ultima sedinta in care v-ati exprimat entuziasmul pentru realegerea lui Ceausescu la cel de-al XIV-lea Congres si adeziunea grabita pe care ati venit sa v-o dati in zilele in care timisorenii nu terminasera sa-si ingroape mortii si in care sangele de pe bulevardul Magheru si din Piata Palatului nu se zvantase inca.
    Nu mai strangeti o vreme, barbateste, mana colegilor vostri si nu-i mai priviti senini in ochi. Lasati sa se intrevada o urma de sfiala in privirea voastra. Fiti o vreme stingheri.
    Nu mai apareti la televiziune.
    Nu mai scrieti in ziare.
    Nu va mai ridicati glasul decat pentru o scurta cainta, caci altfel il ridicati din nou in miciuna.
    Lasati cuvintele sa spuna ceea ce spun; nu mai folositi o vreme vorbele "demnitate", "libertate", "constiinta", "dreptate", "popor". Nu asasinati aceste cuvinte.
    Renuntati la alibiuri morale spunandu-va ca ati facut neincetat raul ca sa puteti face din cand in cand binele.
    Sa nu va fie frica, ci doar, din cand in cand, o lunga si insuportabila rusine. Cautati un parinte care si-a pierdut in zilele acestea copilul si cereti-i iertare. Intrati in noul an meditatitivi. Si aprindeti o lumanare pentru cei morti si pentru voi.
    Iar daca veti da curs acestei chemari, veti inceta sa fiti lichele si veti primi recunostinta noastra. Va vom iubi.(Gabriel Liiceanu)

    Un invatator pensionar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://pazniculdenoapte.blogspot.ro/
      Jos cu palaria si RESPECT
      Mitica

      Ștergere
  3. A-ti fost dusi de nas cu toti.
    Veti vedea mai tarziu urmarile
    Pacat de ce a fost
    Va fii greu de ce va fii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi vine sa cred ca oamenii pot fi atat de incuiati!!!"Pacat de ce a fost"...Ce naiba a fost? saracie, furaciune multa,multa, bataie de joc, lipsa libertatii de exprimare, etc....Voi astia corcodelistii sunteti suparati nu pentru ca a picat Corcodel, ci pentru ca voi, de azi inainte, nu o sa mai beneficiati de favoruri,mita si alte lucruri din partea primariei.Rusine sa va fie!!! BRAVO PSD!!!Felicitari domnule Lungu!!!!

      Ștergere
  4. Foarte murdara campania,poate cea mai murdara pe care a avut-o Nehoiul:
    1)Ati creat impresia ca asfalteaza dl Lungu Valea Nehoiului(si v-a mers),DAR acel drum nu era de competenta primariei si d-lui Corcodel, ci era a Consiliului Judetean, a d-lui Mocanu(care in cele din urma a facut-o,dar din din pacate in scopuri electorale<>)!
    2)Din punctul meu de vedere Flori Lungu i-a provocat pe membri PNL vineri noaptea si a pus pe internet doar ce i-a convenit(se vede clar cum ea a era in centrul lor si ii ruga sa o jigneasca).Din nefericire, d-na Cojocaru a cedat, poate obosita dupa lunga campanie!
    3)De ce Flori Lungu a filmat pe stadion la petrecerea data de PNL?(Asa am inteles) Ca acum sa urmareasca filmuletul si sa ii trateze mai putin preferential pe cetatenii care au fost acolo?(Mie asta imi suna a intimidare)RUSINE!!!Avem dreptul sa ne informam in privinta programului fiecarui partid!
    Nu am vazut pe nimeni in galben sa filmeze intr-o mare de rosii,invers da!
    4) Pdl si Pv si-au indemnat alegatorii sa voteze cu dl Florin Lungu!URAT!!! Asadar dl Corcodel a fost invins de 3 partide nu doar de unul!
    5)PNL si PSD si-au distrus banerele si afisurile ca la usa cortului! Cele care au ramas in picioare au fost cele ale celorlate partide!
    Cam asta am vazut eu, un cetatean neutru, care a privit totul din umbra! Sper ca macar acum sa-mi postati comentariul, nu ca in campanie cand mi l-ati banat!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Inainte de a mai scrie pe acest blog, ia niste lectii de gramatica la d-na Cojocaru . Acum d-sa poate nu mai e asa ocupata , a terminat campania si e mai libera(nu stiu pana cand!!!). Ai grija ca uneori mai are accese de violenta.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări