JOCURI MURDARE PE INTERNET!

Am primit oficial un raspuns din partea Google care se ocupa in prezent de identificarea proprietarului "blogului fantoma". De cateva luni, cineva a avut proasta inspiratie de a publica in spatiul online niste articole defaimatoare la adresa mea si a colegilor mei de partid. In politica orice e permis, insa atunci cand postarile unui contracandidat reprezinta amenintari, calomnie si insulte grave nu mai sunt atat de permisiv. Am avut placuta surpriza de a gasi intelegere la administratorii platformei Google care au identificat calculatoarele de pe care s-au postat acele articole si impreuna cu politia romana si procurorii vor demara o ancheta. In urma hotararii judecatoresti, asa cum este normal (hotarare care va trebui trimisa prin e-mail celor de la Google), blogul care ne copiaza configurarea si ne insulta va fi inchis. Proprietarului acestuia ii vom cere in instanta daune morale de peste 200 000 de euro, pentru ca asa este normal. Nu ma va interesa daca apartine d-lui Alexandru Corcodel sau oricarui sustinator inflacarat de-al acestuia. Cel care calomniaza va plati, mai ales ca atinge imaginea si demnitatea unui partid si implicit a unui important esantion de sustinatori politici. Cu alte cuvinte, cei care se ocupa de astfel de lucruri va jignesc pe dvs.



Noi ne vom face in continuare datoria de a va informa cu privire la activitatile noastre! As dori sa fac si aici cateva precizari fara sa citez acea mizerie de blog. Probabil ca as fi gustat glumele lor infantile daca as fi stiut ca sunt poreclit in vreun fel. Atata timp cat toata lumea ma cunoaste sub numele meu real, Doru Muzgoci, nu vad de ce ar folosi cineva un apelativ pentru a discuta despre mine. Consider ca sunt un om integru si am avut toata viata o pozitie respectata la locul de munca si in societate. Niciodata nu am auzit ca cineva sa vorbeasca despre mine ca despre un hot. Am o familie linisitita, o sotie extraordinara si un fiu de care sunt mandru.
Am o firma pe care am pornit-o de la zero, cu bani munciti. Am investit in afacerile mele fara sa iau un pix de la cineva. Atunci cand Dumnezeu a vrut sa pierd toata munca mea de aproape 8 ani, nu m-am plans si nu m-am milogit in curtea nimanui. Am ridicat capul si am privit demn viata in fata. A doua zi am pus deja pe picioare o alta firma. Sediu pe care il are firma mea in Patarlagele este achizitionat INAINTE de incendiul care a mistuit firma de la Nehoiasu. Asadar nu am facut nicio inscenare pentru a cumpara un alt sediu cu banii primiti de la vreun asigurator. Firma mea NU AVEA la momentul incendiului nicio asigurare. Asadar am pierdut atunci TOT! Am muncit si am castigat totul inapoi si mai mult decat atat am ajuns din nou pe profit. Nu mi-am batut joc de niciun fost angajat si nici nu am beneficitat de ajutor politic. Ba mai mult... Pentru ca in campania de acum 4 ani am declarat ca sunt un om cinstit si nu imi voi face campanie din bani publici, am starnit agitatie. Cativa apropiati mi-au spus ca Dl Corcodel ar fi declarat cu cateva saptamani inainte de marea lovitura pe care am primit-o ca "Il aranjez eu!". Nu acuz pe nimeni de nimic. Verdictul a fost : Incendiu. Posibile probleme la instalatia de incalzire centrala.

Acest blog este blogul meu personal. Il sustin pe Florin Lungu si cred ca este candidatul potrivit. Deciziile mele in politica nu spun ca au fost bune sau rele. Au fost decizii. Am plecat din fostul partid pentru ca nu ma mai regaseam. Nu imi sta in caracter sa improsc pe nimeni  cu noroi si nu ma simt tradator. Am facut politica atatia ani de zile pentru ca OAMENII AU CREZUT IN MINE! Nu am facut politica pentru a ma imbogati. Nici atunci si nici acum. Nu am candidat tocmai pentru ca nu am vrut sa fiu reprezentatul unui partid in care oamenii nu mai credeau. Daca dvs nu mai credeati, de ce sa ma agat eu de ceva care nu mai are nicio sansa sa va reprezinte? Pe cine as fi servit atunci? Partidul sau pe dvs? Daca de asta sunt facut tradator, atunci sunt mandru ca am tradat un partid dar i-am servit in continuare pe cei care au incredere in mine!

AM ACEEASI CASA, ACEEASI MASINA, ACEEASI FIRMA ca si inainte sa intru in politica! Vreau ca Florin Lungu sa fie ales primar pentru ca este un om capabil sa administreze o localitate. Nu cred in speculatii, nu cred in minciuni electorale. Eu cred in bun simt si in "a doua sansa". Nehoiu merita a doua sansa si acum o are in maini. Mai mult ca niciodata! Voi vota fara rezerve Florin Lungu la primaria orasului Nehoiu si va recomand sa votati responsabil. Si daca urati hotia si oamenii fara fond, va spun un singur lucru.

Nimeni nu s-a imbogatit din politica la Nehoiu cu exceptia actualului primar Alexandru Corcodel! Haideti sa il dam jos, sa facem dreptate si sa ne luam inapoi tot ceea ce el a aruncat pe fereastra. Nu credti in promisiunile lui. Nu va lasati pacaliti sau santajati. Nu el este cel mai puternic om din Nehoiu. Nu el decide unde, cat si cum veti lucra dvs. Nu acest primar va gestioneaza viata si munca. Meritam cu totii sa avem locuri de munca si sa muncim demn. Sa putem injura sau critica un primar fara ca a doua zi sa ne fie frica.

Vrem sa atragem in Nehoiu cativa investitori care in trecut au fugit de teama primarului care s-a tocmit cu ei ca in targ pentru a-si umple el buzunarele! Florin Lungu poate si va face cu siguranta locuri de munca in Nehoiu. Este un gospodar si un om de afaceri care stie ca la baza dezvoltarii societatii sta economia.

Impreuna vom redefini responsabilitatea!





Comentarii

  1. Foarte urat din partea celui care are mintea asa diabolica. Da dovada ca ii este frica, dar nu asa se invinge un adversar. In era IT se poate foarte usor pica in groapa facuta de el. Se pot 'imperechea' IP-urile de pe blogul original cu IP-ul de unde a fost facut blogul, asta daca cei de la google au relevat IP-ul.

    Succes !

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu este calomnie ? fara dovezi
    CORCODEL INCHIDE IFET-UL A DOUA OARA!
    Una din putinele firme cu peste 100 de salariati dim Nehoiu,(este vorba de firma condusa de investitorul arab Said) a fost inchisa, iar oamenii trimisi in somaj.Toti salariatii de la aceasta firma, spun ca vinovat se face actualul edil, care nu ar fi suportat refuzul patronului Said, de a se face pres la curtea edilului.Jenant este ca au inceput sa arunce din nou cu minciuni gen "vom crea locuri de munca"in stare sa-i pacaleasca pe bietii oameni.Ei bine, la acest moment, minciunile corcodeliste nu mai tin,oamenii au inceput sa priceapa ca a sosit timpul schimbari, si auzim din ce in ce mai des cuvintele"GATA" sau "I-AJUNGE".O seara frumoasa.DM.
    Neprinsul....

    RăspundețiȘtergere
  3. La inceput am crezut ca e basm..scuze..dar am intrat si am citit.Am ramas uimita.Dupa 22 de ani e dovada clara ca cel ce a facut blogul se trage din maimuta.Pomanagiii, profitorii si toti cei certati cu munca. In acestia consta puterea celui ce azi conduce orasul.Cei crescuti la tata lui au putut scrie asa ceva.Mai este putin pana pe 10.Cu un vot inteligent il trimitem din nou la Bacau.Nu trebuie sa stam indiferenti !! cei inteligenti trebuie sa dea tonul !!Nu cei inteligenti trebuie sa mearga dupa cei salbi si needucati ci invers !!

    Razvratita

    RăspundețiȘtergere
  4. Diabolicul este acest Corcodel, cel care sta toata ziua in birou si ia banii de pomana de la stat si de pe spinarea noastra. Macar acum in ultimul ceas sa-si de-a seama ca a pierdut si sa plece cu fruntea sus nu cu tinicheaua de coada. El nu mai are nimic nici familie, nici prieteni, absolut nimic tot ce a putut sa faca in acesti ani a fost sa-si indobitoceasca salariatii sa le imprime in minte rautatea lui ca de asta este bun, acestia nu se gandesc ca traiesc printre noi dupa ce nu va mai fi tatuca si nici nu gandesc cat rau le-a facut. DRUM BUN CORCODELE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca ma injura nu stiu ce individ are mai putina importanta pentru mine,mi-am asumat si astfel de lucruri atunci cand am decis sa intru in politica,nu intram la manastire.Acum cateva luni imi reprosau ca nu las locul altuia ,ca ma tin de scaun,ca imi place sa fiu in fata...etcTot ce am afirmat pe acest blog pot proba, si din aceasta cauza eu semnez,nu-mi ascund identitatea si vorbesc aici de proprietarii de bloguri si nu de cei care fac un comentariu anonim(altcineva nu suporta comentariile anonime, dar acum le publica pe cele care ma improsca pe mine cu noroi).Cel care scrie astfel de mizerii despre mine si familia mea va plati scump, si daca va crede ca eu o sa renunt, ori este prost rau, ori este senil, ca cel care il pune sa faca asa ceva.Sa-mi fie iertata lipsa de modestie, dar am contribuit chiar si prin acest blog, si ziar PROIECT NEHOIU ,la democratizarea acestei urbe.Acum toata lumea isi face un blog visand la vizualizarile acestuia,si probabil si acesta este motivul veninului acestor frustrati.PSD -ul prin venirea noastra, NU MAI ESTE CONTROLAT DE CORCODEL.Pana acum unii latrau la Corcodel doar pentru ai arunca un oscior, si sunt zeci de astfel de exemple.La Nehoiu revolutia nu a apucat sa vina inca si eu sunt unul dintre cei care o asteapta,dar lupt pentru asta.Cat timp am fost in PDL mi-am facut datoria fara sa cer ceva si o dovada ca nu am trecut degeaba pe acolo sta mesageria telefonului meu cu felicitari de la fostii mei colegi de aici si de la Buzau.Nu am luat locul nimanui in PSD si cred ca am demonstrat pana acum ,ca mi-am pus priceperea si energia in realizarea scopului pentru care am venit.Nu priviti trecerea mea in PSD ca pe un machiavelism pentru ca nu este cazul,daca ma voi simti bine aici totul va fi OK. daca nu, NU, si voi vedea ce voi face.Am stat ani in sir in opozitie, si nu m-am plans, asa ca despre ce vorbim!?Nu am raspuns nici unui atac pana acum ,si au fost multe ,pentru ca acum eu m-am pus in slujba unui obiectiv, dar va venii si timpul raspunsurilor,acum insa raspund mizeriilor, cu recurgerea la institutiile statului,la LEGEA PENALA ,si nu ma voi lasa.Ca scriau niste derbedei"scapati Nehoiu de dictatura lui Muzgoci" sau altceva, nu ma deranja, dar acum prietene iti spun ca, O SA PLATESTI CU VARF SI INDESAT!Doru C-tin Muzgoci

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni! Puneti mana pe ciomege si scoateti Ciorcioroiu din primarie.
    Ce blestem ii bantuie pe nehoieni, sa fie asupriti timp de 18 ani de un cioroi moldovean!
    Chiar au disparut romanii adevarati din acest oras?
    Mi-e scarba de tot ceea ce se intampla!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Mircica de la casa de cultura petru cine strange banisori din asigurari ,neplatind niciun impozit,chirie sau alte dari ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca banii din asigurari sunt importanti, ci, ce se intampla cu banii proveniti din bugetul local, bugetul Consiliului Judetean si din surse externe.
      "Doamna" Mircica este parte din haita de corcodei si face tot ce poate pentru multumirea si preaslavirea sefului hatei. Cred ca este un caz unic in tara unde o persoana atata de (in)culta conduce, ce e drept formal, o structura nonguvernamentala, structura care ar trebui sa fie in slujba cetateanului si a societatii civile.
      Astept cu oarecare nerabdare cand aceasta trista "presedinta" va trebui sa dea seama, daca nu pentru banii de la bugetul local, pentru cei din sursele externe. Poate vedem si noi cum a fost ajutat omul simplu din Nehoiu de catre aceasta asociatie, caci tare curios sunt. Oare cati cetateni au fost in carne si oase si nu doar scriptic pe la sediul ADCN ? Si cum aceasta publicatie accepta si respecta dreptul la replica doamna presedinta poate sa ne spuna, dar nu in stilul caracterictic, ci cu lucruri concrete.

      Acelasi Mitica.

      Ștergere
  8. Glumiti. Cu banii asociatiei si-a trimis fiica in 4 excursii peste hotare. Pe ea si pe niste obligatii de-ale primarului. In 4 tari a fost ca sa reprezinte orasul Nehoiu si s-a laudat la scoala ca a luat locul 1 dar nu ne-a spus la ce anume. Adica nu a spus ce fel de actiune au avut acolo. Doamna Lucica face renovari peste renovari in toata casa din salariu de 6 milioane si sotul 10 milioane.
    Eu atat as avea s-o intreb pe doamna care habar nu are sa vorbeasca dar sa mai si scrie, ce proiecte si ce programe macar unul sa zica a facut pentru comunitate. Ceva sa se vada sa stie toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt de parere ca in loc sa le trimita pe domnisoarele acelea in niste tari sub pretext de proiect(mda...au prezentat pe diverse bloguri ce au facut acolo - ok - bravo pt reusita - dar nu au convins nehoienii ca meritau sa cheltuie niste bani pe acest proiect)
      Ar fi putut sa faca ceva pentru copiii din zona Nehoiu care nu au acces la un calculator, sa ii indrume spre biblioteca sau sa ii duca intr-o excursie si idei sunt multe pentru a sprijini copiii din zona....Dar cine sa se gandeasca la un copil privat de niste lucruri cand fetele si baietii veseli pleaca in Grecia, Turcia.Sa fim seriosi - ei stiau foarte bine pe ce baza (materiala mai ales)pleaca acolo. Dar au omis un lucru--->Cat trebuie sa pupe ai lor parinti sau chiar ei pamantul in urma primarului ca sa mai plece pe acolo???

      Ștergere
  9. Stimate domnule Mitica,
    -in perioada 28 ianuarie-28 martie 2012 am fost selectat de ADCN in proiectul LEONARDO DAVINCI pentru un stagiu de formare in Plymouth alaturi de alti 9 tineri din Nehoiu.Din cate stiu la aceste proiecte este nevoie de cofinantare.
    Pascu Adrian

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Mitica
    -in perioada 28 ianuarie-28 martie 2012 am avut fericita ocazie alaturi de 9 tineri din Nehoiu sa beneficiez de unica mea participare la un proiect finantat de Comisia Europeana LEONARDO DAVINCI in Plymouth UK.Pentru un stagiu de formare.
    Pascu Adrian

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucica nu este in zona noastra de interes, doar banii care trec pe acolo,bani din buget sau bani europeni ,tot bani publici sunt, si sunt cu miliardele.Adrian,Adrian,Adrian........oare cine te-a lasat anul trecut fara catedra?Mi-ar fi facut placere sa te aud vorbind de postarea mea, si nu sa raspunzi ca un chibit unor comentarii mai mult sau mai putin veridice.Tare as vrea sa vad cheltuielile acestui cabinet de cosmetica al lui Corco!O sa cer forurilor europene o ancheta.Asa ca simplu cetatean,pentru ca astia raspund ,nu glumesc.O DOAMNE, pe cat de putin am ajuns sa ne vindem ,si mai ales unii tineri, de la care se asteapta enorm.DM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate postarile mele nu intotdeauna au fost corect intelese.
      Nu am nimic cu persoanele particulare Lucica Mircica, Adrian Pascu, ..... si multe altele, care sunt niste simplii cetateni la fel ca si mine.
      Eu am o mare problema cu Lucica Mircica (fiindca tot am facut vorbire de domnia sa) in calitate de presedinte al ADCN, asociatie care conform unor surse primeste anual de la Primaria Nehoiu 35000 RON (350 milioane). Oare printre acesti bani nu se gaseste si 1 leu din impozitul pe care eu il platesc?
      Domnul Pascu Adrian (nu am nimic cu dansul, nu il cunosc si rog ca postarea sa nu fie luata in nume personal)imi poate replica ca, din acesti bani si cei proveniti din directionarea a 2% din impozitul pe venit au constituit cofinantare in proiectele asociatiei.De acord cu dansul. Dar nu pot sa nu ma intreb cum au fost alesi cei 9 tineri care au participat in proiect ? Cat de transparenta a fost procedura si cat de impartiala?
      Pun ramasag, ca o parte dintre acesti tineri,ii putem vedea imbracati in tricouri galbene printre sustinatorii lui Corcodel, asta daca am avea rabdare, nervi de otel si stomac tare sa ii putem urmari campania acestuia. Daca pentru aceste proiecte ar fi aplicat, sa spunem, copilul unui candidat la CL Nehoiu de pe lista PSD, ce sanse ar fi fost ca el sa fie implicat in proiect ?? Eu indraznesc un raspuns: 0 ZERO.

      Voi reveni, Mitica.

      Ștergere
  12. Am vazut ce a pus pe facebook si pe blog si ne-a spus si la scoala ca a reprezentat Romania ???? la un schimb cultural care a fost cu prezentare de produse traditionale si costum popular dar in toate taberele in care mergem se fac astfel de prezentari. Cetatenilor din Nehoiu LA CE LE FOLOSESTE CA NISTE FETE SE PLIMBA SI DANSEAZA BRASOVEANCA PRIN EUROPA? INTREBAM CE APLICA ADCN, NU CE SPECTACOLE DA.

    RăspundețiȘtergere
  13. Înainte de toate, aș vrea sa îi rog pe cei care comentează să aibă “puterea” de a-și susține punctul de vedere sub numele cu care au fost botezați, și nu să își spună părerile sub forma de anonimat.
    De la început, vreau să clarific niște lucruri : niciunul dintre cei care am fost în Grecia sau în Turcia, nu suntem “obligații” ale domnului primar, nimeni din familiile noastre nu a “pupat pământul în spatele primarului”, iar baza materială la care domnul/doamna anonim face referire este pur și simplu o aberație. Dacă s-ar face o cercetare mai amănunțită, s-ar vedea clar ca între ADCN și asociațiile cu care am lucrat există un parteneriat (celor care nu ne cred pe cuvânt le putem arăta).
    70% din cheltuieli au fost suportate de asociația parteneră, AENAO, restul de 30% din buzunarele noastre propii, nicidecum din bani publici, europeni sau proveniți din mai știu eu ce fonduri.
    Un schimb de experiență presupune și prezentarea tradițiilor, iar aici se încadrează și Brașoveanca. Ce am facut noi în aceste plecări? Nu a fost distracție domnilor, ci muncă asiduă, nopți pierdute pentru ca totul să iasă perfect. Am reprezentat nu numai orașul, ci întreaga țară, iar Nehoiului i-am facut o imagine bună peste hotare, astfel încat mulți sunt interesați să vină să îl viziteze. Iar fata doamnei Mircică nu s-a lăudat degeaba că am ieșit pe locul 1, pentru că în Grecia chiar am fost cei mai buni, iar în Turcia pe locul doi, la proiectele pe care le-am susținut. Mai mult decât atât, dovadă că am fost cei mai buni, stă al doilea parteneriat semnat cu asociația menționată mai sus. Cât despre vizita a 4 țări străine pe bani publici, iar sunteți prost informat; celelalte două țări vizitate de fiica doamnei Mircică, au fost achitate din bani personali; interesați-vă la profesorii coordonatori!
    Cu alte cuvinte, nu s-a cheltuit nici măcar un leu din banii destinați orașului Nehoiu, pentru niște domnișoare care au vrut să danseze brașoveanca peste hotare, deoarece respectivele domnișoare și-ar fi permis să faca acest lucru din banii lor.
    Se vede treaba că cel / cea care a comentat cu numele de ANONIM are niștre frustrări personale pe care și le varsa pe aici și nu se vede cât este de penibil/ă făcând niște acuzații nefondate. Mai este puțin până la marele vot și niciunul dintre cei plecați în Grecia și Turcia nu a fost văzut făcând campanie vreunui partid; iar atunci când ne veți vedea în galben, asta se va întâmpla doar pentru că va fi in tendință culoarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei astfel de proiecte sunt pentru copii/tinerii aflati in situatii materiale dificile, cu risc de abandon scolar si nu celor care au bani sa se plimbe. Acest gen de activitati sunt facute cu un scop, nu se poate duce oricine(se realizeaza o selectie a tinerilor cu probleme, de obicei. dar nu si la Nehoiu)Iar, in statutul ONG-ULUI e prevazut, cu siguranta, ajutorarea si promovarea copiilor defavorizati.Personal, din bun simt nu-mi trimetem fiica in excursii, cand sunt atatia tineri saraci si le puteam acorda sansa de a vizita alta tara.Pacat! Singurul scop al acestei doamne este de a obtine profit din bani europeni si pe care sigur ii poate justifica pana la ultimul banut, pentru ca stie cum ......

      Ștergere
    2. Am citit dialogul ciudat care are loc pe acest site si constat cum se duce discutia dintr-un loc in altul, doar pentru ca noi, ca oameni, detinem minunata insusire a imaginatiei.
      Intai, as vrea sa precizez ca misiunea unei organizatii (firma ONG, institutie) este doar "umbrela" (metaforic vorbind) sub care se gasesc proiectele si initiativele ei. Motiv pentru care, nu toate proiectele pot fi pentru copii saraci. Apropo, stiti cum e sa fii un copil sarac si sa apusi sa vezi ceea ce nu ai gandit vreodata si apoi sa revii in "cochilia" pe care societatea din care provii ti-a rezervat-o?! - eu stiu, din pacate.
      In al doilea rand, exista multe feluri de proiecte: unele cer co-finantarea participantului (nu a organizatiei de trimitere), altele cer co-finantarea organizatiei beneficiare, iar altele nu cer nici o co-finantare, in sensul ca nu o impun(cum este Leonardo, draga Adrian Pascu www.anpcdefp.ro - destinat persoanelor alfate in campul muncii,tineri someri, absolventi de liceu, in scop de formare profesionala si nu schimb cultural sau dezvoltare limba engleza. Nu e vina proiectului sau a organizatiei de trimitere daca Nehoiu nu a reusit sa foloseasca rezultatele voastre.Alt oras le va folosi, oferindu-va locuri de munca. Inchid aceasta scurta paranteza).
      Ar trebui sa mentionez ca, totusi, pe proiectele care nu impun o cofinantare, daca omul ajuns acolo, in strainatate, cheltuie mai mult decat i s-a alocat, atunci e problema sa personala, un fel de "cofinantare" a lui, care nu ii e ceruta, spre deosebire de cazul celor 30% din transport din proiectele de schimb de tineri sau cursuri tip TIA - unde asta e o regula europeana, nu nehoiana (www.tinact.ro).
      Deci, poate ca intutitia ne sugereaza, la un moment dat, ceva despre cineva sau ceva. Si poate chiar e real ce intuim sau nu e, dar haideti sa nu nascocim dovezi pentru a ne sustine ideile.
      Dupa cum vedeti, nu ma pozitionez nici de partea ONG-ului, nici de partea persoanei, nici de partea vreunui partid si nici impotriva variantelor enumerate anterior. Nu imi permite faptul ca sunt un om integru si asa vreau sa raman. Dar nu pot sa nu ma pozitionez in apararea proiectelor. Din 2010, de la primul contact cu el, mi-a placut insasi denumirea acestui blog "proiect-nehoiu" si sper sa aud mai multe despre proiectele sale.
      Subscriu si eu parerii specialistilor din domeniu ca nu intotdeauna se poate castiga financiar din proiecte, dar ca mereu se castiga experienta, ele fiind un context de invatare.

      Ștergere
  14. Se vede treaba ca madam Mircica are salariu ,nu jucarie de reuseste sa-si plimbe odrasla pe banii ei.E tare fortoasa.Se plateste bine la casa de cultura(pardon,ADCN)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări