Intrebari.

As fi tare curios sa aflu ce resurse are PNL Nehoiu pentru aceasta campanie. Adica bani pregatiti pentru a fi cheltuiti. DVS nu vreti? Nu ar fi interesant sa vedem si noi frumusel, public, in loc de chipul inocent de pionier al lui Corcodel pe toti stalpii o lista a cheltuielilor facute pentru micii, berea si "atentiile electorale" ale PNL-Nehoiu? As fi tare curios si de unde provin banii aia ca din propria experienta, "centrul" nu prea arunca bani pe fereastra pentru pomeni asa de fastuoase cum organizeaza edilul nostru. Domnule primar, va lansez o provocare publica!
De unde aveti bani si cati aveti la dispozitie. Hai sa punem si o casuta de vot, poate le raspundeti cetatenilor.


Comentarii

  1. Pentru ce atata curiozitate ?! Stiti prea bine ca cei ce isi spun opinia, cei carora le pasa cum este cheltuit banul public, nu sunt placuti de catre "oamenii faptelor" din Primaria Nehoiu.
    Ca sa aflam sursa banilor nu trebuie sa cautam prea mult, trebuie doar sa ne uitam in buzunarul nostru si sa vedem cum din impozitele si taxele pe care le platim se platesc afise si bannere cu moaca lu' Corcodel , de parca nu suntem satui pana peste cap de el, se platesc micii si berea menite sa ii cumpere pe cei mai slabi cu duhul.
    Traseul, este ce e drept, un pic mai complicat, caci cu acesti bani se platesc lucari de mantuiala executate de firmele de casa ale lui Corcodel. Exemple gasim cu nemiluita, caminul cultural de la Curmatura, caminul de la Paltineni, betonarea de pe Valea Nehoiasului (izvorul lui Ceaus, sper sa nu fi gresit toponimul), rigolele din Paltineni, sau de la Basca (drumul ce duce la Marioara Fetic) si lista poate continua. Si pentru completarea necesarului de fonduri pentru campanie adaugam niste sponsorizari de la firmele din Nehoiu, care daca nu se supun se trezesc cu o droaie de controale pe cap.
    "Curiosii mor repede.... dar nu prosti." Corcodel in incomensurabila lui bunatate se gandeste la noi, caci nu vrea sa stim prea multe ca mai apoi.... si in consecinta nu o sa ne spuna nicio data de unde provin banii folositi in campanie. Doar printr-o mare minune o institutie a statului sa isi faca datoria, sa faca un pic de lumina prin preajma lui Corcodel si atunci vom afla mai multe.
    Mitica

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=446WF-dlhps&feature=youtu.be
    Cristinel Marian Bîgiu -acest candidat este un pamflet si trebuie tratat ca atare
    www.youtube.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări