CORCODEL INCHIDE IFET-UL A DOUA OARA!

Una din putinele firme cu peste 100 de salariati dim Nehoiu,(este vorba de firma condusa de investitorul arab Said) a fost inchisa, iar oamenii trimisi in somaj.Toti salariatii de la aceasta firma, spun ca vinovat se face actualul edil, care nu ar fi suportat refuzul patronului Said, de a se face pres la curtea edilului.Jenant este ca au inceput sa arunce din nou cu minciuni gen "vom crea locuri de munca"in stare sa-i pacaleasca pe bietii oameni.Ei bine, la acest moment, minciunile corcodeliste nu mai tin,oamenii au inceput sa priceapa ca a sosit timpul schimbari, si auzim din ce in ce mai des cuvintele"GATA" sau "I-AJUNGE".O seara frumoasa.DM.

Comentarii

  1. Permiteti-mi va rog sa nu fiu de acord deloc cu afirmatiile d-stra. In opinia mea, eu fiind un sustinator al dvs dealtfel, Investitorul Said este cam ceea ce a mai ramas din caracatitza fenomenala, securisto-comunista, dupa "privatizarea" FABRICII, acel simbol al orasului, de catre cei care urlau in gura mare in urma cu 20 de ani "Noi nu ne vindem tzara...". . si care au vandut FABRICA unuia care acum este fugar, evazionist de renume mondial si suspectat de finantarea terorismului, acest Said caruia=i spuneti cu respect INVESTITOR, nefiind probabil decat baiatul de curte al aceluiasi Hayssam,ramas in urma sa stinga lumina si sa bage gunoiul sub presh. Adica asa de tare s-a suparat marele investitor nesatulul primar, incat a uitat de criza economica pe care guvenul PDL a inteles s-o rezolve prin disponibilizari ale bugetarilor combinate cu canci sprijin pentu investitorii privati, incat si-a luat nevestele si jucarelele si-a plecat pe alte meleaguri, lasand de izbeliste ultimii 100 de intretinatori de familii care mai muncea in fabrica in care, in cazul unora, de zeci de ani, si ai carora parinti au muncit tot la FABRICA....
    Daca va uitati pe contractul de privatizare a FORESTA Nehoiu nu o sa vedeti semnatura lui Corcodel, oricat v-ati dori sa o vedetzi.
    SA intelegem deci ca investitorii care au ramas si care nu s-au certat cu edilul, sunt presh la picioarele corcodelului ? NIKMOB, SPataru, RAdu Bularca si ceilalti au semnat pactul cu diavolul ? Va spune eu, imposibil...
    Cu alte cuvinte, primarul este la fel de vinovat de falimentul Foresta, pe cat este vinovat PNL de privatizarea PETROM.
    Si daca tot sunteti la curent cu gura targului, probabil ca ati aflat si ca acest Said se afla in litigiu cu cumparatorul, caruia se pare ca i-a vandut blana ursului din padure, asta spunand multe despre seriozitatea fostului proprietar.
    Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări