COMPONENTA BIROULUI ORGANIZATIEI PSD NEHOIU!

1.ing Gheorghe Gavriloiu                                                     
2.teh Florin Lungu -
3.jurist Vasile Nicu
4.ec.Onet Gheorghe  
5.prof.Genilia Aanei
6.ing.Marius Urjan
7.ing Neagu Ion
8.psiholog Fratila Mihaela
9.ing Dan Bita
10.maistru Paul Tanase
11.muncitor Dorel Stefan
12maistru Catalin Craciun
13jurist Doru Muzgoci
14.muncitor Florin Pisau.
15.ing C-tin Simion
16.maistru Florin Urjan.
17.mecanic Danut Anton
18.ing Adi Nica.
19.ing.Fetic Anton.
20.muncitor Dan Zota
21.muncitorViorel Stefan
22ing..Genovel  Oancea
23ing.C-tin Toader.
24muncitor Doru Stroe.
25pensionar Neculai Popa.

.
            In zilele urmatoare biroul se va completa cu alte persoane care prezinta interes pentru noi, atat din zona politica locala ,dar si din randul celor neimplicati pana acum.Avem reprezentare in toate zonele localitatii noastre, si reprezentare socio-profesionala diversificata.

Comentarii

  1. Doctori, asistenti medicali,profesori, arata dorinta de schimbare, si s-au alaturat echipei noastre.PSD-isti cu vechime s-au intors in partid recunoscand ca se regasesc in noua echipa si aspiratiile ei.Credem ca a sosit momentul ca nehoiu sa incerce si altceva,si noi credem cu toata convingerea ca noi vom fi cei alesi.Astazi am avut surprize de genul in care, cineva invita pe altcineva sa fie inaintea lui pe lista ,subordonandu-se unui proiect comun ,unui deziderat, renuntand la orgolii marunte.De mult nu am mai avut o astfel de liniste,ma simt bine si asta este important ,iar rautatile unora nu ma ating absolut deloc. O seara frumoasa.Doru M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu fie linistea dinaintea furtunii!E vizibil ca atat la nivel local cat si national puterea migreaza spre opozitie deci,ne intrebam...care schimbare?Oricum in lista de fata nu vad nici doctori,nici asistenti si nici prof. Oamenii vor vota tot pe cei de care vor sa scape.Nu zic ca,in cealalta tabara sunt doar oameni de buna credinta pt. ca toti laolalta mai mult sau mai putin au adus tara in situatia de fata.Unde esti tu Tepes doamne?/Ca punand mana pe ei/Sa-i imparti in doua cete/In smintiti si in misei.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am spus ca nu am pus pe lista tot ce avem,asa ca va rog sa va linistiti, avem doi doctori si doi asistenti medicali care vor candidada.Eu nu am migrat ca sa fiu ceva in PSD(consilier!),am plecat pentru ca spre deosebire de altii eram liber(adica nu aveam obligatii fata de nimeni, care mi-ar fi dat ceva la un moment dat).Eram gata sa ma retrag definitiv si irevocabil,dar am vrut sa-i ajut pe oamenii acestia, care se pare doresc si ei o schimbare reala la Nehoiu.In Nehoiu multi cred ca functia aceasta de consilier este un CIOLAN ,iar eu va spun ca este o fasaiala,mai ales la Nehoiu.Vad ca vedeti numai victime in jur, iar eu vad oameni care nu vad nimic, adica sunt, au fost, si vor fi orbi.Pana acum mi se spunea pe aici ca tin de scaun,ca tin de ciolan,ca vreau sa stau la butoane ,ca vreau sa controlez bla ,bla.Acum imi reprosati ca am plecat.....nimeni nu spune ca am renuntat de buna voie ,si am lasat loc sa se exprime si altii.Faptul ca eu refuz sa vorbesc de trecut, este doar ceeace inteleg eu prin bun simt.Nosce te ipsum!Doru M.

    RăspundețiȘtergere
  4. Neimplicarea este mai periculoasa de cat implicarea.Asa este nu-i judeca pe altii daca tu esti intr-o stare de pasivitate enervanta(imi fac mea culpa)Lasati-i pe oamenii astia cu bune cu rele sa faca ceva ,decat nimic,ce Dumnezeu!De douazeci de ani Corco s-a perindat pe la toate partidele si nu l-a infierat nimeni,ba dinpotriva i-am mai dat un mandat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe cand inceperea asfaltarii la basca rozilei, ca abia asteptam, am rupt si masini si tot prin gropile astea ? Suntem un grup de oameni care binenteles impreuna cu famiile noastre vom vota PSD-ul, va multumim ca va ganditi si la noi oamenii de rand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnu"Doru sincer am crezut ca o sa va agatati de pozitia de candidat si nu-i mai dati drumul.Vad ca va infranati pornirile la cate se arunca in dumneavoastra si noi nu stim,nu vedem.A disparut agresivitatea la dumneavoastra si i-a luat locul diplomatia si sincer nici nu stiu care este mai sincer Doru dinainte sau cel de acuma.Faptul ca ati ales sa nu candidati amandoi arata ca sunt si oameni care stiu ce este sacrificiul.O recompensa poate vi se da sau va dat dar si aceasta face parte din logica si jocul politic,doar ca ne speriem noi de normalitate.Vad ca va zbateti sa veniti cu un ceva si asta se va observa.Sper sa rezistati ca experienta aveti mandoi si cred ca sunteti un cuplu care poate fi letal pentru corco.Cred ca aveti o lista care corespunde nevoilor unui consiliu cu experienta chiar daca probabil unii pot fi contestati.Ion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu joc intr-o echipa si desi nu sunt liderul ei ,am si eu responsabilitati in succesul acestei echipe in formare,si in consecinta trebuie sa am un anume comportament.Nu ma intereseaza pe mine ce spun adversarii mei, pentru ca eu nu ma lupt cu ei.Ce am avut de spus am tot spus,acum vreau sa demonstram ca FACEM.Eu nu intru intr-o echipa care sta sa contemple natura,noi vrem sa va aratam FAPTE.Florin este la fel de hotarat pe cat sunt eu ,si o sa vedeti asta , cu conditia sa aveti incredere in noi.Nici nu ati visat vreodata ,cum ar arata Nehoiu ,in primul mandat fara Corcodel.Va salutDM

      Ștergere
  7. Ne-am lamurit si cu asfaltarea asta a psd-ului ,cu laudele astea, ieri vorbeam una si astazi e alta deja pe valea nehoiului s-au inceput lucrarile, domnul primar a trimis un utilaj pentru pregatirea terenului iar in curand vor incepe si sa asfalteze. Ii multumim tot dansului ,tot dansul stie sa gestioneze treaba mai bine cat din partea psd... numa vorbe in vant ca de obicei..Pana la inceputul campaniei va fii gata si tronsonul podu negru basca rozilei asa ne-a promis azi domnul primar si se pare ca se tine de cuvant.cred ca tot in partea dansului vor merge voturile noastre,va rog sa-l publicati daca chiar sunteti impartial pentru ca am observat ca publicati numai mesaje de lauda ca pe timpul lui ceausescu.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am cum sa va conving eu pe d-voastra, pentru ca se pare nu as avea argumente ,chiar daca v-as spune ca d-l primar, nu are cum sa asfalteze cele doua tronsoane mentionate.El nu a asfaltat nimic,ABSOLUT NIMIC DOMNULE,timp de 20 de ani.Probabil nu o sa ne credeti nici cand o sa mergeti pe el ,asa cum nu ati crezut nici la Mlajet, acum patru ani.Treaba aceea cu autogrederul primarului este o cioaca ,o cacialma corcodelista, si o sa va convingeti.D-l primar se pricepe la sforarii, la FEMEI, si atat.Ambele finantari se afla in mapa d-lui Victor Mocanu , si noi averm dovada, restul este circ, marca dragutului edil.Unii i-au dat chiar mai mult decat voturile!De publicat public astfel de mesaje, dar nu si pe cele in care sunt injurat eu si colegii mei ,pentru ca am eu multe pacate dar masochist nu sunt inca.Daca asta ati vazut d-voastra aici,"laude ca pe vremea lui Ceausescu", ma intreb ce spuneti de cele ale adversarilor nostrii.Seara buna.DM

      Ștergere
    2. A inceput o perioada foarte buna pentru orasul Nehoiu si pentru iubitul nostru edil. Dl Lungu a reusit sa-l trezeasca din amnezia de 16 ani pe dl Sandu apeland la un tratament mai putin obisnuit. Cand dl Lungu s-a hotarat sa ajute comunitatea de la Prund-Arsele sa repare puntea, dl Sandu a avut o revenire senzationala si si-a adus aminte ca puntea este stricata de ceva timp si s-a apucat sa o re-repare. Dar, asa cum ar spune domnul de la TELE SHOPING, dar stai, asta nu este tot, cand dl Lungu a spus ca v-a asfalta si drumul de pe Valea Nehoiu, dl Sandu a inchiriat un utilaj cu care a ”racait” piatra sparta pusa pe drum de catre CJ Buzau (presedinte Dl Mocanu) in toamna anului trecut si ca un veritabil raspandaci, pe langa bancnotele de 5, 10 si 50 lei date cetatenilor, a promis, din nou, pentru a 5-a oara cred, ca va si asfalta respectivul drum. Si pentru ca am facut mai devreme referire la TELE SHOPING, dl Sandu ne spune ca vom primi de alegeri nu unul, ci doua drumuri asfaltate (si Podul Negru-Basca Rozilei) la incredibilul pret de DOAR UN VOT. Doamne fereste sa mai spuna dl Lungu ca doreste sa faca ceva in acest oras, ca domnul Sandu este in stare sa faca intr-o luna treaba de vreo 20 de ani.
      Imi doresc sa nu fim atat de creduli pe cat ne crede dl Sandu si sa analizam cu simt de raspundere aceste oferte extraordinare, deoarece multi dintre noi au platit deja 4 voturi pentru acestea.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile dumneavoastra chiar aici!

Cele mai populare postări