Sprijinim Proiectele Ecologice

  Doamna Lucica Mircică de la BBC Nehoiu a pregătit un proiect interesant pe care l-a postat pentr votare pe www.taraluiandrei.ro unde până acum se afla pe locul 1.
Iată ce spun realizatorii proiectului:

“ Este necesar ca ONG-urile să încurajeze şi să colaboreze cu diverse institutii în trezirea interesului pentru educaţia ecologică şi calitatea mediului. La nivelul oraşului Nehoiu şi a satelor arondate acestuia ne confruntăm cu lipsa educaţiei în rândul cetăţenilor privind importanţa şi respectul acordat mediului înconjurător.

Ne propunem: - igienizarea zonelor verzi din cadrul oraşului Nehoiu, dar şi din satele aparţinătoare acestuia; - distribuirea de materiale informative privind protecţia mediului, cu scopul educării cetăţenilor; - realizarea sau reaumenajarea unor spaţii de petrecere a timpului liber pentru cetăţenii oraşului Nehoiu; - îmbunătăţirea calităţii mediului prin plantari de puieţi, arbuşti; - îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor oraşului prin creşterea numărului de spaţii verzi.”
Ce putem să spunem decât mult succes și sperăm ca acest proiect să câștige!
Orașul Nehoiu are nevoie de proiecte de ecologizare, iar tinerii trebuie implicați pentru a învăța să respecte mediul, mai ales că localitatea noastră este așezată intr-o zonă minunată.Spor la treabă!
Cu stimă, Unchiul Sam

Comentarii

Cele mai populare postări